perjantaina, toukokuuta 15, 2015

Viikinkiajan vääristely jatkuu museoviraston toimesta

-- in English >>switch Translate On >>
   kts lisäsys lopustaMiten väärää tietoa tuottavat suomalaiset arkeologian tutkijat perustelevat väitteensä kun ihmettelevät aseiden löytymisen määrää Suomesta  - ja  samalla kuitenkin ihmettelevät että ei löydy jälkiä ulkomailta suomalaisten valloitusretkistä ja samalla siis jopa syyttävät suomalaisia kuolemankultin kannattajiksi.

Eivätkä pohdi Euroopan vanhimman kulttuurin pitkäjänteistä puolustusideolgiaa ja todisteita. 
 
Suomalainen arkeologi:
– "Suurista ryöstösaaliista tai suomalaisten sotureiden jättämistä jäljistä ulkomailla taas on merkkejä hyvin vähän".
     MUTTA  tutkija toteaa oudon johtopäätöksen aseista:
- Tämä viittaisi siihen, että täällä on arvostettu kuolemaan liittyvien kulttien ja rituaalien yhteydessä sotureihin tai soturiuteen liittyvää symboliikkaa, Joonas Ahola sanoo.
Tutkijat ovat totaalisen kieroja poliittisia toimijoita Suomessa,
jotka toistavat suomenruotsalaisten väärennöksiä "historian tulkinnasta".

  • Suomalaisetko viikinkejä?

    "Tuore tutkimus kertoo viikinkiajasta Suomessa.
    Uusi tutkimus on kartoittanut viikinkiajan Suomea, joka on aikakautena jäänyt hämmästyttävän vähälle tarkastelulle"  YLETodellinen syy "tietämättömyyteen" on museoviraston aktiivinen sensurointi jopa pronssikauden laajuudesta Suomessa ja valehtelu tämän "viikinkiaikakauden" löydöistä suomenruotsalaisten historiantulkintaa poliittisesti myötäillen.

Aikalaiskirjoitukset jo vuonna 500 puhuvat vahvasta suomalaisten valtioliitosta ja suomalaisesta liittolais-armeijasta: "satakunnat" - sadan miehen alueet Suomessa viikinki aikana.

  • Itä-ja keskisuomi ainakin olivat yhteistyössä Novgorodin kanssa ja Hämekin hyökkäsi itään varmasti vasta Vatikaanin, saksien ja sekaruotsalaisten mafiaruhtinaiden ristiretkivalloituksen jälkeen.

Suomalaisten taloihin merkittiin 1400-luvulle saakka talon nimi riimukirjaimilla mutta suomeksi. Viitteitä löytyy runsaasti todistamaan Suomi viikinkikulttuurin emokulttuuriksi mm naistaistelijat ja demokratia.


Museovirasto tuhlaa rahansa kristilliseen keskiajan ruotsalaisen kolonisaatiokulttuurin klisheisiin eikä todelliseen Suomen historiaan.

Nyt poliittisesti museovirasto on ramaputettu siten, että useat museoviraston vanhat rakennukset ja linnat siirrettiin kiinteistöyhtiölle, joka repii itselleen huikeat vuokrarahat museotoiminnan määrärahoista. Uskomaton poliittinen puhallus, näin oikeisto tuhoaa kulttuurin Suomesta kansallisen omaisuuden siirtelyllä ja luovuttamisella oikeiston rahanhävitys-operaatioihin.
Museovirasto valehtelee myös tuhotun arkeologisen materiaalin määrästä luodakseen tyhjiä aiukkoja historian tietämykseen, vaikka paikallistitoa olisi tarjolla.  

Kirkon kiihkokristityt ovat tuhonneet nimismiesten kanssa mielettömän määrän muinaismuistoja Suomessa "pakanallisina", myös valtavia valli- ja muurirakennelmia pronssikaudelta. 

Euroopan historiassa ainutlaatuisen tärkeitä jopa 5500 v. vanhoja astronomisia temppeleitä museovirasto ei ole vieläkään kaikki suojellut tai merkinnyt.

Niiden jäänteitä tuhoutuu jatkuvasti metsänomistajien ja metsäkoneiden toimesta. 


Miksi ihmiskunnan parhaimmat miekat 1300-luvulle saakka löytyvät Suomesta?

       - Miekkamestari ylistää Janakkalan miekkamiehen asetta ainutlaatuiseksi

Sekä
1000 vuotta vanha miekka, taidokkain esteettisin viikinkimiekka - Suomesta, naisjohtajan haudasta  
Suontaka


http://www.tyrvanto.net/esihistoriallisiakohteita
Vatikaanin aggressiivinen lajentumispolitiikka ja huonosti dokumentoidut ristiretket pohjoiseen aloitti viikinkikulttuurin: Viikinkien hyökkäykset Englantiin 800-l olivat vain kostohyökkäyksiä vaikka ne esitetään viikinkien aloittamana invaasiona. Vatikaanin inkvisition suljetussa kirjastossa on hyvin todennäköisesti raportteja 700-luvun esiristiretkistä. 

  •  1400 luvulle saakka suomalaiset talot nimettiin ja merkittiin "viikinkien" riimukirjoituksilla, suomalaisten omalla kirjakielellä. Jopa kreikkalaiset ovat nähtävästi matkineet heimodemokratian ja virkamiesten nimittämisen suomalaisten heimokulttuurista, sillä jokin kulttuuritausta Kreikkalaisten hyperborea-ihailulla on oltava. Oliko miekkamies sotilas

- historiankirjat menossa uusiksi- Mihin Janakkalan miekkamies on kuulunut, kenen valtaa hän on ylläpitänyt, kuka piti valtaa Hämeessä, millainen yhteisö seudulla asui? Näitä pohtii nykyään...

Hautalöydön Siperialaisella prinsessalla, joutsenprinsessalla, on vahvasti annos suomalaisia geenejä.

Tatuoinninit ja visuaalinen tyyli viittaavat myös

vahvasti viikinkikulttuurin alkukulttuuriin:

http://siberiantimes.com/culture/others/features/siberian-princess-reveals-her-2500-year-old-tattoos/
Museoviraston suomenruotsalainen rotuoppi suomalaisten "juurettomuudesta", kulttuurittomuudesta ja sivussa kasvaneesta "metsäläisyydestä" alkaa murentumaan julkisestikin: 

"Hervan mukaan Pohjois-Suomella onkin luultua suurempi rooli Euroopan kehityksessä menneiden vuosituhansien aikana.

Rauta- ja kivikauteen on jo otettu Oulun yliopistossa uusi perspektiivi.

– Kivikauden osalta tällä hetkellä tehtävä tutkimus antaisi viitteitä siitä, että vaikkapa maatalouskulttuuriin liittyviä piirteitä on omaksuttu pohjoisessa aikaisemmin kuin mitä on ennen kuviteltu. Tämä saattaa muuttaa käsitystä myös Eurooppaan ja Euraasiaan liiittyvissä tutkimuksissa".

Luitko tarkkaan 

mitä tutkija tunnustaa vuosien ideologisen vääristelyn jälkeen?Tämä on laaja skandaali. Karjalaa ei museoviraston tutkijat tunnusta tutkimusten mielenkiinnon kohteeksi eikä Käkisalmea vanhimmaksi kaupungiksi Euroopassa (n.8000 v. vanha, vallirakennelmia, sepän pajoja. järvimalmia huikea määrä).
Janakkala, jykevää suomalaista muinaiskulttuuria vahvasta kulttuurista: Suomi oli pronssikauden laajin kulttuuri Euroopassa.Museovirastolla on yksi ainoa suomenruotsalainen ideologia, mantra ja se on: suomionruotsalainen. Museovirasto ei ole tehnyt tiedettä vaan propagandaa. Siksi koko Suomen historia pysyy verorahoilla yhä väärennettynä ja sensuroituna. Museovirasto ei suojele eikä kartoita tärkeimpiä kohteita Eurooppalaisen kultturin kehdosta.

Paljon on muinaismuistoja tuhottu kirkon kiihkoilijoiden toimesta, suurin osa, valtavia muurirakennelmia ja jätinkirkkoja, Euroopan tärkeintä kulttuuriperintöä. 

  • 1880 Oulun läheltä löydettiin kultainen kruunu. Se sulatettin ja myytiin Helsinkiin viranomaisten toimesta, jotta kansa ei luulisi turhia Suomen menneisyydestä ja kiistäisi kirkon opetusta kuinka ruotsalaiset toivat sivistyksen Suomeen. Kansallismuseolla on ehkä kuva tästä kruunusta.


Täällä voit käydä katsomassa ilmaiseksi Vatikaanin lähetystön harvinaisia ja upeita hopeakäätyjä v.1000, joihin ei julkisessa keskustelussa viitata kun puhutaan kristinuskon tuottamisesta Suomeen: Suomalaiset todennäköisesti tappoivat Vatikaanin uhkailevan lähetystön n. v. 1000

Kansallismuseo väittää että hopeakääty olisi Suomeen vihityn piispan kääty 1100 mutta aivan asiaton ja perusteeton väite - ammattilaisten ei pitäisi esittää väitteitä mitkä ovat vastakkain tosiasioiden ja historian kanssa ilman mitään viitteitä. Lähetystö on selkein selitys, kääty vaikuttaa Ranskassa tehdyltä - Ahvenanmaalla oli jo v 900 ristiretki jossa tuhottiin paikalliset pyhät paikat. Kääty on haudattu maahan koska se esiteltiin suomalaisille magiaesineenä pyhimysrasioineen, joten sitä ei voinut kierrättää ja sulattaa. Tämmöistä esinettä ei oteta tappamatta sen kantajaa tuona ajankohtana.


   

Lisäys


Historian paljastuksia - "ruotsalaistunut" Häme

  "Mauno Jokipii on perustellut kirjassa Hämeen käräjät I, miksi "perinteisin" ajoitus Hämeen ristiretkelle eli 1249 on se uskottavin. Mutta miksi ruotsalaiset haluaisivat nujertaa uskotun liittolaisensa? Miksei heille riittänyt liittosuhde?
Vastaus löytyy muinaisvenäläisestä Sofian kronikasta (muistaakseni siitä, koska minulla ei taaskaan ole käsillä kirjaa Suomen varhaiskeskiajan lähteitä), jossa kerrotaan Novgorodin ruhtinaan Aleksanteri Nevskin voitosta Nevalla 1240. Eri lähteethän kertovat, että ruotsalaiset, suomalaiset ja hämäläiset hyökkäsivät tuolloin Nevalle (ja baltialaisen teutoniveljestön piti hyökätä samaan aikaan Peipsijärven takaa mutta he myöhästyivät). Mutta Sofian(?) kronikka tietää kertoa, että Aleksanteri Nevskin saapuessa paikalle ihmeellinen näky kohtasi heitä: herran enkelit olivat jo surmanneet ruotsalaiset!
Eli osakunnia suuren Aleksanteri Nevskin voitosta voisi kuulua hämäläisten juonittelupolitiikalle: kunnon petoksella nämä "herran pikku enkelit" saivat kerralla nujerrettua rasittaviksi käyneet naapurinsa käännyttäjä-ruotsalaiset! Tämä selittäisi sen, miksi Birger-jaarlin pakkomielteenomainen kiinnostus kohdistui sittemmin Hämeeseen, missä hän vakiinnutti valtansa vihdoin vuoden 1249 sotaretkellä. -- Susanna Kaukinen


8 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Koko viikinkiys on myytti. Svekomaanit keksivät termin, jolla yhdistettiin toisiinsa varastelevat ja ryöstelevät heimojengit. Viikingit. Suomalaisten olisi pitänyt totella Väinämöistä, joka Marjatta tarussa sanoi, että puolukoiden syömisestä tiineeksi tulleen Neitsyt-Marjatan äpärälapsi (Jeesus) olisi pitänyt nuijia hengiltä. Ehkäpä Väinö olisi jäänyt, jos Suomi ei olisi alkanut kristillistymään.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...
Täällä voit käydä katsomassa ilmaiseksi Vatikaanin lähetystön harvinaisia ja upeita hopeakäätyjä v.1000, joihin ei julkisessa keskustelussa viitata kun puhutaan kristinuskon tuottamisesta Suomeen: Suomalaiset todennäköisesti tappoivat Vatikaanin uhkailevan lähetystön n. v. 1000

Kansallismuseon ilmaisperjantai - Stadissa.fi - kuun eka perjantai for free
Kansallismuseo väittää että hopeakääty olisi Suomeen vihityn piispan kääty 1100 mutta aivan asiaton ja perusteeton väite - ammattilaisten ei pitäisi esittää väitteitä mitkä ovat vastakkain tosiasioiden ja historian kanssa ilman mitään viitteitä. Lähetystö on selkein selitys, kääty vaikuttaa Ranskassa tehdyltä - Ahvenanmaalla oli jo v 900 ristiretki jossa tuhottiin paikalliset pyhät paikat. Kääty on haudattu maahan koska se esiteltiin suomalaisille magiaesineenä pyhimysrasioineen, joten sitä ei voinut kierrättää ja sulattaa. Tämmöistä esinettä ei oteta tappamatta sen kantajaa tuona ajankohtana.


Anonyymi kirjoitti...

Yleensä aina olen ollut kanssasi Arhi eri mieltä, vaan nyt on pakko antaa vähän periksi (-;

Jos ajatellaan, että Suomesta löytyy aikakautensa parhaita taistelumiekkoja, on selvästi turhan monimukainen hypoteesi väittää, että täällä olisi ollut joku erikoinen miekkojen keräilykulttuuri hautaamisessa.
Yksinkertaisempi hypoteesi on, että täällä on ollut sekä parhaat miekkäsepät että miekkojen osaavat käyttäjätkin.
Kalevala ei ole historiallinen dokumentti, mutta miksi siinä on seppä niin keskeisessä roolissa, ellei maassa ole ollut taitavia seppiä?
Olet varmaankin oikeilla jäljillä, Arhi!

Pantalone kirjoitti...

Jotain ristiriitaista on siinäkin, että damaskolaisteräksestä taottuja miekkoja on löydetty suomesta parisen sataa. Nämä oman aikansa huippuaseteknologiaa edustaneet tappovehkeet ovat olleet hintaluokassa ferrari-hornet. Jos täällä nyt kerran ennen ruotsalaisten tuloa on ollut pääelinkeinona rupien raaputtaminen polvista ja maakuopissa kököttäminen, niin miten täällä on voinut olla varaa haudata ihmisiä tuon hintaluokan kapineiden kanssa?

History kirjoitti...

"Aikalaiskirjoitukset jo vuonna 500 puhuvat vahvasta suomalaisten valtioliitosta ja suomalaisesta liittolais-armeijasta: "satakunnat" - sadan miehen alueet Suomessa viikinki aikana."

Aivan. Riihimäen alueella on laaja, ainakin eurooppalaiselta pronssikaudelta lähtien oleva asutusalue, jolla on erityyppisiä kalmistoja ja hautakiviä kaiverrettuine heimotunnuksineen. Kirjaimisto viittaa ainakin noin 800 eaa. kreetalaiseen aakkostoon. Alueella on myös goottien eli vesi-heimon massiivisia hautamonumentteja, joissa on arianismin ajoille sijoittuvia veistoksia ja kaiverruksia, mm. rukoilevaa tyttöä esittävä. Museoviraston mongolidi Olli Soininen ei nähnyt näissä ilmiselvissä ihmisen muotoilemissa kiinteissä muinaisjäänteissä mitään, ei hiili- ja nokimaassa jne. Nämä eivät ole muuta kuin rikollisia loisia, jotka pitäisi heivata vettiin sönköttämästä "koulutuksestaan" ja "kokemuksestaan".

Tässä muutama esimerkki, josta puoliaivoinen Soininen ei saanut mitään tolkkua:

http://aijaa.com/J2DfD6

http://aijaa.com/0vtuTg

http://aijaa.com/GAqzJQ

http://aijaa.com/4UAOfD

http://aijaa.com/iGcmxK

http://aijaa.com/mRUt4Y

History kirjoitti...

"Jos täällä nyt kerran ennen ruotsalaisten tuloa on ollut pääelinkeinona rupien raaputtaminen polvista ja maakuopissa kököttäminen, niin miten täällä on voinut olla varaa haudata ihmisiä tuon hintaluokan kapineiden kanssa?"

Olen päätynyt siihen, että muinaisen Suomen alueen asuttivat finnoarjalaiset heimot ja suomen kantakieli oli arjalainen, sanskritin kanssa samaa kantaa. Muinaiset Suomen alueen asuttaneet heimot kävivät sukulaisheimolaistensa kanssa kauppaa ym. Välimeren alueella ja Skandinaviassa. Tsaarin aikoihin mongolidit polkivat naiset, miehet olivat suurinpiirtein kuolleet hakkapeliittoina Ruotsin sodissa ja lisänä olivat nälänhädät ja kulkutaudit. Tsaarin armeijan mongoli-N1c:n jälkeläiset ovat nyt "virallisia asiantuntijoita" Suomen alueen historian suhteen. Siksi kaikki aryan- ja germaanisiin heimoihin viittaavat asutukset ja kalmistot sensuroidaan tai ainakin yritetään sensuroida. Sitten sanotaan, ettei ole todisteita, ei ole todisteita....

History kirjoitti...

Niin, sen verran vielä, että suomenkielisessä Me Habirut Mahabharata- kirjassa on selostettu Suomen asuttamisen historia ja heimot, jotka tänne tulivat. Samoin siellä on joitain valokuvia ym. Riihimäen kuninkaallisista kalmistoista ja kiviveistoksista, luvussa 12.

History kirjoitti...

"Täällä voit käydä katsomassa ilmaiseksi Vatikaanin lähetystön harvinaisia ja upeita hopeakäätyjä v.1000, joihin ei julkisessa keskustelussa viitata kun puhutaan kristinuskon tuottamisesta Suomeen: Suomalaiset todennäköisesti tappoivat Vatikaanin uhkailevan lähetystön n. v. 1000"

Suomi oli Pohjolan vanhin monarkia, jonka juuret ulottuivat finnoarjalaisen Kemi-Egyptin vanhaan valtakuntaan. Paavi halusi ryöstää Suomen (tai miksi Suomen alueen kuningaskuntia kutsuttiinkin silloin) temppelien rikkaudet tuhoten samalla Pohjolan arianismin ja Bysantin vaikutuksen. Idänkauppa oli yksi houkutin siinä samalla. Baltian ns. ristiretket ulotettiin Suomeen ja Ahvenanmaalle, Ahvenanmaa sekä Uudenmaan alue tuhottiin ja ryöstettiin täysin. Hopeat ja kullat vei paavi sukulaisineen, paavin värväämä 30 000 teutonin joukko tuskin jäi osattomaksi sekään. Englannin ja Tanskan kaikki laivat oli tuotettu vain Suomen kuningaskuntien tuhoa varten. Mutta virallisestihan puhutaan vain "Baltian ristiretkistä".