maanantaina, toukokuuta 04, 2015

Kun Amerikka muuttui sosialismiksi

Kun Amerikka muuttui sosialismiksi

"'FDR, 1936: He ovat yksimielisiä vihassaan minua kohtaan, ja minä toivotan tervetulleeksi heidän vihansa'. Lainaus, joka on näinä päivinä lähellä sydäntäni (ja todellisuutta)", - Kreikan valtiovarainministeri twiittasi viime viikolla

Amerikka esimerkkinä sodassa rikkaiden keinottelua vastaan - - verotuksen progressio muuttui jopa 95% superrikkaille. Hear hear. Keinot ovat olemassa mutta vasemmistoliitto kuuntelee yhä Kataisen, Lipposen ja Stubbin lumoamaa Arhinmäkeä.

kts - http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147592-kuinka-usa-toipui-30-luvun-lamasta

  

  II

1920-luvulla Saksan ja Itävallan eliitti päätti pystyttää fasismin ja sen rotuoppiversion natsismin kouluttamalla mm. Hitlerin kaappaamaan vasemmiston kansallista imagoa sillä vasemmisto todella oli ainoa kansallinen voima vastustamaan ylikansallisia pankkiireja. Kansa sekoitettiin vihalla ja fobialla massamedian ja poliisin avustamana. Amerikkalaiset pankkiirit olivat innoissaan eliitin teollisuusfasismista, natsismista ja Saksan kahdesta valuutasta, jotka taattiin pankkiieille lupauksilla sodasta ja valloituksista - kuten Roomassa ja jopa Sumerissa 5000-v sitten.

Saksan natsit eivät nousseet laillisesti, eivät todellakaan.  

Nyt Eurooppa on vallinnut natsipankkiirien tien, sotaa nosttaan ratkaisuksi estämään talouden poliittinen muutos ja talouskatastrofin aiheuttajien (pörssi ja pankkiirit) ajaminen alas vastuuseen ja poistaminen talouspäätäntävallasta.  

Ahneuden ideologia vaatii taas sotaa sumuverhoksi ja kansan vihan harhauttavaksi ohjaajaksi.

  • Suomalaiset kenraalit puskevat ja vaativat eliitin kanssa taas Saksan/Amerikan Naton  maihinnousua ratkaisuksi kuten 1917 ja 1935. 1918 ei ollut sisällissota vaan eliitin vaatima Saksan valloitussota - joka päättyi vain saksan sisäpolitiikan kaaokseen ja sen työläisten vaatimuksiin.Sosialismi oli ainoa vaihtoehto selvittää kapitalistien sijoutuskuplan ja keinottelun jälkijäljet.Suomessakin myytiin lapsia eliitille orjiksi vielä 1930-luvulla "ottolapsiksi" - 18-ikävuotisiksi saakka.

Ei kommentteja: