tiistaina, huhtikuuta 09, 2013

Porvarillista yhteiskuntaterroria - tapaus Alppila ja rehtori Sari Aarniokoski häiriöiden peittelijänä


Porvarillista yhteiskuntaterroria - tapaus Alppila
Porvarillista yhteiskuntaterroria - tapaus Alppila
Porvarillista yhteiskuntaterroria - tapaus Alppila


 Tämä on niin porvarillista yhteiskuntaterroria 

  ** päivitys:  Erotettu opettaja oli opettajien luottamusmies, rehtorille selvä kohde sen sijaan että tunnustaisi ongelmaoppilaiden ja heidän ongelmavanhempiensa harrastaman terrorin olemassaolon
  • - Oppilas tuli seisomaan eteeni ja alkoi soittaa suutaan: sika, läski. Sitten hän kysyi, lesoanko opettajainhuoneessa, että komennan heitä, opettaja Korhonen kertoo IS:n haastattelussa.  - iltasanomat

Useimmat rehtorit keskittyvät vain vastuupakoiluun ja poliittisen klaaninsa miellyttämiseen.

Rehtorit luulevat olevansa PR-työssä vanhempien yhteiskunnallisen ja poliittisen statuksen puolesta  vanhempien rauhoittelemiseksi mutta ei se niin ole. Koulun tehtävä olisi valvoa myös vanhempien häiriökäyttäytymistä ja kasvatusongelmia. Yleissivistys. Sivistys. Mutta ei oikeistolaisessa koulun politisoimisessa ja humanistisen ihmiskuvan sabotoimisessa pois oppimateriaalista ja kouluelämästä.

  •  Koulujen resurssiongelma on vakava - myös vanhemmille tarvittaisiin avuksi psykologeja ja pedagogisia kouluttajia kasvatukseenlaajasti. Koulujen päivittäminen resursseiltaan moderneiksi koulutusyksiköiksi vaatisi 1200 miljoonaa € lisää takaisin vuosibudjettiin - pois harmaalta taloudelta ja suuryritysten verohelpotuksista. Koko Suomen tulevaisuus on sisällöntuotannossa ja mielikuvituksessa. **


Tämä oikeistolaisten yhteiskuntaterrori on hyvin tuttua vuosisadan alusta.

Kiusataan työväestöä epäinhimillisillä oloilla ja mitättömillä resursseilla ja sitten kun vastuunalaisen stressi muuttuu aggressioksi tai vaikkapa voimasanoiksi niin moralistinen porvaristo ja wannabe-juoksupojat voivat lyödä isommalla tekopyhällä kädellä ja kasvattaa ylemmyydentuntoista halveksuntaansa puhuen "vastuusta". 

Ja syyllistää nyt vaikkapa stressattuja opettajia ja työttömiä nuoria eikä aseteta vastuuseen poliitikkoja valtion alasajossa ja ilmapiirin taktisesta koventamisesta eliitin tuloerojen kasvattamiseksi tahallisessa ja käsittämättömän epämoraalisessa lainsäädännön kikkailussa veronkiertoa varten.

    "monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu".
  • Nuorille tarjotaan nyt elitismiä ja kateutta ainoaksi elämänhallinnan motiiviksi vääristyneessä yhteiskuntamallissa, jossa aivoton kilpailu on yhteistyötä tärkeämpi. Lyhytkatseista egoismia coolina idiotismina.
  • Nuoret velkaantuvat hurjalla tahdilla koulun jälkeen, sillä pankit uusina kirkkoina ovat markkinoineet velan oton synnin tunnustuksena ja "tulevaisuuden takeena". Kyse on ideologisesta sodasta. Täydellisen yksilön elitistisestä unelmaharhasta ja "menestyksestä" loppumattomassa statuskamppailussa, kilpailuyhteiskunnan illuusiossa eliitin hyväksi mainonnan ja pankkien epäyhteiskunnassa.  

Veronkiertoa ja harmaata taloutta on noin 11 miljardin edestä. Vähintään. 11000 miljoonaa.


Kokoomuksen ja keskustan eliittikannattajilleen koplaamia poikkeussäädöksiä verotuksessa on 23 miljardia euroa vuosittain verohelpotuksina. Maatalousloordit ja metsähallituksen paronit klaaneineen saavat rauhassa rikastua tukirahoilla ja mielipuolisilla lakiasetuksilla metsien raiskaamisesta.
Pienet viljelijät ovat tietysti eri asia mutta tukiaisten luominen esimerkiksi Ahvenanmaalaisten elitististä rikastumista varten on hävyttömän moraalitonta itä-Suomen vajotessa mutaan.
Satojen miljoonien turhat IT-projektit ovat myös uskomatonta verorahojen ohjaamista rakenteelliseen lahjontaan hyvä veli -systeemissä. Eikä sitä tutkita. Toimittajat tekevät vain hassuja juttuja ja kansa nauraa.

Verorikostutkijoita on satoja vähemmän kuin Ruotsilla.


On kristalliinkirkkaalla tavalla selvää, että hallituspoliitikot ajavat yhä harmaan talouden salailua ja suojelua valtion virallisena politiikkana.

Hallitus on hajotettava jo tämän takia, sillä mitään toimia ei ole nyt näkyvissä tuloerojen ja veronkierron vähentämiseksi.

Ilman verotusta lapset vammautuvat ja kuolevat homeisissa kouluissa ja sairaaloissa ja eläkeläisiä tapetaan rahan takia nestehukkaan julmina eutanasioina joka päivä. Arkipäivää tehostamisessa.

Kokoomus on mainostanut itseään talouspuolueena.

Kuitenkin juuri kokoomus on kasvattanut brokratiaa "hajota ja hallitse" - periaatteella: yliopston varoja tuhlataan nyt virkamieskuntaan, jonka kokoomus on paisuttanut suuremmaksi kuin akateemista työtä tekevien määrän.
Kuin Itä-Saksassa! Lamaannuta ja hallitse typeryydellä ja pelolla.

Kokoomuksen uusliberalistinen politiikkahan tähtää ideologisesti valtion tuhoamiseen.
Ja toimittajat eivät muka tiedä tätä kun ihmettelevät lastensairaalan limaisia myrkkyseiniä ja koulujen homeilmaa.


Suomi on paratiisi eliitille, parasiiteillemme, joita me siedämme järjettömällä tavalla ja joita hallituksemme hellii syyllistäen köyhiä ja työtätekeviä.
  • Kuin olisimme vieläkin ruotsalaisten aatelisten vallan ja murskaavan verotuksen alla kolonisaatiokuppauksen koneistossa. Mentaalisesti olemmekin.
Tarvitsemme takaisin hyvinvointivaltion, jonka kaava on yksinkertainen: veroprogressio ja valvonta.


Tässä tilanteessa rehtorit toimivat nyt oikeistopiirien projektin mukaisesti vaimentamassa vastarinnan ääniä koulujen alasajossa. Rehtorit tukevat oikeiston tulkintaa, jonka mukaan hyvinvointivaltiota, demokratiaa ja koulutusta voi ajaa alas.


  • 1989 lama ei johtunut hyvinvointivaltiosta.

Tämän ovat monialaiset talousteoreetikot kirkkaasti hyväksyneet.

Viinasen papillinen tuomiohuuto ja syytös "tuhlailevasta kansasta" oli vain laman aiheuttaneen eliitin suojautumista vastuusta.

Laman aiheuttajat saivat vain kasvattaa kokoomusvaltaa ja hyvä veli -maantapaa tuhoisilla lamatoimilla.

1989 johtui keinottelusta, säätelyn vapauttamisesta, pankkien vastuuttomuudesta ja veronkierrosta, ulkomaisten sijoittajien takaamisesta verorahoin kokoomuksen Holkerin käskystä.
Kokoomuskin oli vaatimassa laajaa velan antoa Neuvostoliitolle, jotta isokenkäiset oikeistoteollisuusjohtajat voisivat mellastaa ja kasvattaa bisnesuhoaan Neuvostoliiton puolella - veronmaksajien piikkiin.

SDP joutui oikeistolaisten miehittämäksi ja muuttui kokoomuksen tukipuolueeksi. Jäsenistöä harhautetaan yhä törkeästi juhlapuheilla. 


 II


Nuoret unelmoivat julkisuudesta.
Ja elitistisestä julkeudesta.

Media ja pankit myyvät ihmisille narsismia lääkkeeksi ahdistukseen.
Ja narsismi myy hyvin. 

Kokoomus mainostaa julkeuden eduista.


Feministit ovat valitettavasti nyt mukana pyörittämässä tätä oikeistolaista kiusaamisen karusellia keskittymällä vain "naisten oikeuksiin" ja tyttöjen etuoikeuksiin koulumaailmassa - vaikka Suomi on maailman kakkonen tasa-arvossa.

Feminismi on valitettavasti liukunut oikeistolaiseksi eliitit-ideologiaksi ja saa rahaa tukemalla kokoomuksen oikeistovaltion laajaa epätasa-arvopolitiikkaa tuloerojen kasvattamisessa ja veroprogression purkamisessa.

Suhtellisuudentajuton ja hysteerinen feminismi on vakava harha laajojen yhteiskunnallisten luokkaerojen edessä.

Feminismi näyttelee tärkeää osaa kokoomuksen harhautustaktiikoissa: kiljutaan naisten epätasa-arvosta vaikka kaikki tilastot osoittavat, että miehet kärsivät ja tuhoutuvat eivätkä saa mm. terveydenhuollon apua. Koulut ja terveydenhuolto on rakennettu naisten ehdoilla.

Näin kokoomus ja eliitti saa naiset hienolla feministisellä itsesäälillä ja ylemmyydentunnolla olemaan näkemättä hurjaa rakenteellista väkivaltaa, nuorten pahoinvointia ja eliitin estotonta suosimista ohi perustuslain.

Nykyinen akateeminen feminismi on naisten epäpolitisoimista pois todellisista yhteiskunnallisista  ongelmista.

Suomen ongelmaskaalassa "naisten tasa-arvo-ongelma" ei kuulu enää lähellekään sadan pahimman ongelman joukkoon. Tekopyhä porvarifeminismi ja naisten itsetuntoon vetoaminen perverssillä näkökulmalla, jolla pieni ongelma syrjäyttää suuret poliittiset ongelmat pois näköpiiristä. III

Elitismi on terroria.

Elitismin eetos taktisena luokkasotana.

Eetoskin on salaliitto.


Porvarit ovat perineet aatelisilta selvän eetoksen, jonka mukaan omien joukossa puhutaan toista ja julkisuudessa toista.

Se on salaliitto ns sanattomana sopimuksena. Luokkasotaa asenteena ja ylemmydentunteena. Yleisen yhteiskuntasopimuksen alasajamisen terrorina elitismiä ihaillen.

Uutena ilmiönä ovat tietysti wannabe-porvarit, jotka matkivat ja ihailevat kovan tason eliittiä  vaikka eivät ole itse porvareita koska kuvittelevat pääsevänsä työväestöstä konttaamalla porvareiksi mutta eivät tiedä sitä, että eliittiaateliset halveksivat aina hymyillen wannabe-palvelijoitaan.


Nyt kansalaiset luulevat olevansa yhä virkamiesten palvelijoita kuin ruotsin vallan alla alamaisopin aikana - vaikka demokratian asetelmassa tilanteen tulisi olla toisinpäin.

Emme ole enää alamaisia.

Oletteko tiedostaneet tämän?

Harva on.


  IV

Yhteiskunnan alasajoa kohti 30-lukua.

Sosiologien vertailujen mukaan Suomi on palannut nyt sosiaalisesti ahdistuksen, epätoivon, tuloerojen ja taloudellisen epätasa-arvon kanssa mm. terveydenhuollon alasajossa ja konkreettisesti hampaiden mätänemisessä noin 1978 vuoden tasolle.
Tämä on poliittinen ja ideologinen valinta.
Ei mitään muuta.

On aika taas katsoa Ruotsiin ja Tanskaan.

Hekin ovat tehneet virheitä oikeistohallituksen alla mutta he ovat silti pitäneet kansallisvaltion ja yksilöiden toimintakyvyn idean kirkkaasti yllä  - euroeliitin ja pankkiirien mielivallan ulkopuolella
Sari Aarniokosken suojattilapset, herttaiset narsistit aktiviteetissaan   Alppilan opettajan Antti Korhonen erottaminen

Kysymys on pitkälle oppilasongelmien ja ongelmaoppilaiden peittelystä "esittelykoulussa", jossa ramppaa japanilaisia ja amerikkalaisia "pedagogeja" palvomassa kaupallisen PISA-testin epätieteellistä ihmettä.


  "Jotain kertonee myös oheinen Facebook-tallenne joka tapauksen tiimoilta kiertää netissä. Tuo viimeisenä kommentoiva nuoriherra oli muuten äänessä myös taannoinessa koraanikoululais-raiskaajia puolustavassa ja heidän uhriaan pilkkaavassa facebook-ryhmässä..." ------------------------------------

"monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu

http://hampaankolosta.blogspot.fi/2013/04/helsingin-opetusvirasto-antaa-signaaleja.htmlElitismin selkein merkki Suomessa on perustuslain rikkominen.
Jostakin syystä kokoomus ei uskalla käydä perustuslain kimppun suoraan sitä muuttaakseen vaan kabineteissa sorvataan satoja hämäriä poikkeupykäliä perustuslain ohittamiseksi.
  V

Suomalainen koulusysteemi on täysin oikeistolaisten virkamiesten ja Akavan kaappaama.

Jyrkästi lainvastainen virkamiesten oikeistolainen salaliitto paljastettiin mutta syyttäjä ei "poliittisista" syistä ole puuttunut täysin korruptoituneeseen Opetushallitukseen.

Opetushallituksen tärkein tehtävähän on vain valvoa opetuksen oikeistolaista linjausta ja oikeistolaista sensuuria oppimeteriaalissa maailmankuvan vääristämiseksi ja vaihtoehdottomuudeksi.


 " VKTS (salaisesti opetushallituksen sisällä) toimi tietoisesti demokratiaa vastaan, kirjoittaa Sakari Suutarinen.


VKTS perustettiin 1970-luvun alkupuolella alun perin vastustamaan vasemmistolaista koulutuspolitiikkaa. Säätiön toiminta muuttui pian sen omien taustajärjestöjen etujen ajamiseksi.

Sen tavoitteina oli esimerkiksi ylioppilaskirjoitusten aseman säilyttäminen, 12-vuotisen oppivelvollisuuskoulun vastustaminen ja kouludemokratian poistaminen.


Monet vaikuttamisen tuloksista voivat olla osa nykyistä lainsäädäntöä ja yhteiskunnassa vallitsevia käytänteitä. Ne ohjaavat instituutioiden toimintaa ja arkipäivän rahavirtoja.

Säätiö keräsi poliittisesti luokitettuja nimilistoja virkamiehistä ja yliopistoväestä. Se vaikutti nimityspolitiikkaan ja rahanjakoon."

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/eri-mielta/saatio-voi-ostaa-vaikutusvaltaa

" Säätiö rakensi noin 300 hengen organisaation alan virkamiehistä ja poliitikoista.

Poliitikoista ja johtavista virkamiehistä muodostettu ryhmä kokoontui hotelli Tornissa. Käytännön toimintaa johti koordinaatioryhmä, joka kokosi tiedon sektoreittain toimivilta alaryhmiltä. Vain noin sata jäsentä tunsi organisaation pääpiirteittäin. Ryhmien jäsenet eivät tienneet muiden ryhmien kokoonpanoa.

- Lisää tietoa laajimmasta suomalaisesta salaliitosta kulttuurin ohjailemiseksi ja asenteiden muokkaamiseksi ilman  vapaata tietoa ja rehellistä vastakkainasettelua:

http://www.kasvatus-ja-aika.fi/site/?page_id=114


Luokkarauhaa Suomessa ja opettajan passiivinen ratkaisu:
 luokan hylkääminen- Kasvatustieteiden emeritusprofessori Kari Uusikylä vaatii kouluille lisää rahaa, jotta luokkakoot saadaan pienemmiksi ja oirehtiville koululaisille tukea.

Hän kehottaa vanhempia vaatimaan lapsiltaan myös velvollisuuksia eikä antamaan vain oikeuksia.

Uusikylä pitää Alppilan yläasteen opettajan erottamista virheenä, suorastaan pikaoikeutena, mutta haluaa nostaa keskustelun laajemmalle tasolle, kaikkiin kouluihin ja koko yhteiskuntaan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2013/04/1734023

"Isä osti että saa olla rauhassa. Sillei oo hajuakaan mitä on rakkaus ja se puhuu vaan smalltalkkia.
Tätä pikkukalleakaan ei oo kasvatettu, mutta tämä tyyppi tietää mitä on olla yksin.
Sillon synkkä sisin ja se purkaa pahaa oloaan kiusaamalla muita ja pitämällä opettajia pilkkanaan. Tämä pikkukalle tarvis rakkautta ja ihmisiä ympärilleen.
Mutta tämä suorituskeskeinen yhteiskuntaki mittaa kaiken rahassa ja sen tietää pikkukallen vanhemmakki. Raha son mikä puhhuu, pakko painaa pitkää päivää ja illat edustaa. Ihmisyyellä ei oo niin väliä.
http://lapinkansa.flockler.com/topic/lapin-kansan-...2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Poliisi on lopettanut ay-aktivistiopettajan tutkinnan saman tien.

Jos poika olisi haukkunut samassa tilanteessa rehtoria myös siaksi ja rehtori olisi ollut paikalla, ketään opettajaa ei todellakaan olisi erotettu.

Ei todellakaan.

Ovenkarmeihin tarrautuja wannabe-gangsta oli myös haukkunut opettajaa törkeästi, mitä videolta ei näy. Aikaisempaa nuorten uhoamista ja uhkailua ei myöskään voi videolta nähdä.

Tämä opettajan uhraaminen on rehtorien valtapeliä kerätä pisteitä porvarivanhemmilta kun mitään laitonta ei ole tapahtunut. Opettaja toimi sääntöjen mukaan.

Rehtori sai vain tilaisuuden erottaa opettajien työturvallisuuden luottamusmiehen. Aito Lejon-rotary-rehtorien unelma.

Voidaan myös kysyä,

että oliko rehtori ollut ajamassa hatutonta ruokailutilasääntöä ja jos oli, niin

1) onko rehtori itse lainkaan osallistunut sääntönsä käytännön toteuttamiseen?

2) Säännöt eivät ratkaise vaan mihin opettajat konkreettisesti laittavat rajat.

3) Rehtorin toiminta tuntuu todella tekopyhältä huomion kerjäämiseltä vanhemmilta ja poliittiselta klaaniltaan.

Pahimman luokan kouluterroria on vastuuton johtaja; esim

rehtori, joka vaatii sääntöjä mutta ei osallistu sääntöjen toteuttamiseen ja valvomiseen.

Näitä rehtoreita on nähty vino pino.

Jotka jatkuvasti juoksevat koulutuksissa ja seminaareissa päivärahat ja hotellikulut kilisten, eivätkä tiedä mitään koulun tilanteesta, koska eivät halua.

Rehtorit ovat keskittyneet kokoomuksen projektiin puolustella budjetin alasajamista ja kieltäytyvät näkemästä, mitä rahoituksen poisto aiheuttaa kouluissa ennenkaikkea oppilaiden oppimistason laskussa.

Oikeistolaisella veroprogression poiston politiikalla ja harmaan talouden tukemisella on laajat seuraukset.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Alppila ja porvarillinen tekopyhyys poliittisen pelin osana.

Naisopettajat tönivät joka arkipäivä kymmeniä, ehkä satoja poikaoppilaita - eikä ketään eroteta.

Tämä tapaus on vain rehtorin mielivaltaa sekä oppilaan äidin poliittista liittolaishegemoniaa kokoomus-Lions clubilaisen toverinsa rehtorin kanssa.

Poliittinen teloitusyritys. Poliittinen motiivi.

Tekopyhyys aseena ja poliittisen linjauksen peittelynä; Tietysti konfliktit lisääntyvät kun resurssit on ajettu alas.