torstaina, huhtikuuta 25, 2013

Porvarillinen maailmanjärjestys raiskaajan ja Kaikkosen arvomaailmassa


    Kekkonen, Kaikkonen, Kekkonen


  Porvarillinen maailmanjärjestys
Kaikkonenkin ilmoitti fiiliksensä eli "loukattujen" tunteittensa olevan tärkeämpi asia kuin perustuslaki ja poliitikoiden kunniallinen luotettavuus noudattaa lakia.

Korruptio kun ei merkitse mitään suomalaisen eliitin  kabinettipolitiikassa, ei, vaikka se paljastuisi. Vain kova pinta ja häpeämättömyys.

Kaikkonen ei nöyrtynyt vaan vain korosti oman ylemmyydentuntonsa logiikkaa ilmaisemalla menettäneensä fiiliksen kitkattomasta ja salaisesta hyväveli-vallankäytöstä. Saavutettua statusta Kaikkonen on pitänyt kirkossa kuulutettuna.
  • Retorisesti Kaikkonen selvästi ilmoitti olevansa vain loukattu eikä pahoillaan lain rikkomisesta, luottamuksen pettämisestä ja korruptiosta.

Porvarillisen hybriksen idea on elitistisessä ylemmyydentunnossa ja etuoikeuksien huolettomuudessa ilman tasa-arvon ja vastuun periaatetta.

Elitismin kunnioittamisessa ja nauttimisessa ilman yhtismitallista moraalia kansalaisten kanssa.

Kaikkonen on kovin tottunut huolettoman elitistiseen ja suljettuun maailmanjärjestykseen oman puolueklaaninsa  mikromaailmankaikkeudessa, jossa uranousija on aina uskollinen ylemmän eliitin eduille ja tietää saavuttavansa samoja etuja, kun pitää aina eliitin edut koko kansan etujen edellä.


Samoin raiskaaja on vedonnut olevansa porvarillisen ihanteen edustaja.
Eliitin hybris ja kepeys on olla todellisuuden ja seuraamusten yläpuolella.

Raiskattu on tässä porvarillisessa ihmiskuvassa uhka porvarillisen ideaalin kulisseille.

Siksi porvarillisen status-kriteerin täyttävät raiskaajat saavat "vapaudut vankilasta"-kortin jotta julkinen ja "perinteinen" porvarillinen hegemonia ei joudu uhatuksi  vaan jopa vahvistuu porvarillisen perheenisä-raiskaajan vapauttamisella.

Perheenisä-status on taas todistettu vahvemmaksi primääriperiaatteeksi kuin uhkaava "tuomittu raiskaaja".

Kun eliitti suojelee eliittiä ja omaa suoja-aluettan, se tietää etuoikeutettuna olevansa kateuden ja ihailun kohteena muun kansakunnan kurjistuessa.

Samalla porvarillisen maailmankuvan logiikalla viranomaiset kieltävät joukkohautojen tutkinnan Suomessa rikoslain vastaisesti, vaikka suomalaiset huippututkijat kiertävät veronmaksajien rahoilla ympäri maailman ylimielisen moralistisesti tutkimassa vain muita joukkomurhien uhreja.

Kuin suomalaiset sisällissodan sotarikokset ja selvittämättömät murhat eivät tarvitsisi huomiota ja olisivat poikkeustapaus. Vaikka tuomioita ei annettaisikaan tutkimukset on tehtävä.

Jatkosodan joukkomurhatoiminnasta Neuvostoliiton puolella ja Lappeenrannassa (joukkohauta lentokentän läheisyydessä) olisi pääesikunnassa kuvamateriaalia mutta talvisodanhenki-kokoomus ei todellakaan päästä niitä esille.


On turha ihmetellä rasismin ja vihakulttuurin nousua kun kokoomuksen juhlissa on 95 vuotta kunniapaikoille istutettu sisällissodan joukkomurhaajia ja Hitlerin rotutuhonnassa kunnostautuneita SS-miehiä.

Suomi ei voi paeta historiaansa ja valheitaan.

Vaikka kuinka yrittäisi.

Se, mitä historiassa suojellaan ja arvotetaan, se hallitsee tulevaisuuttamme.

Kekkonen oli viimevuosisadan mega-Kaikkonen: kansa ja varsinkin eliitti halusi sisällissodan pyövelin ja (Supon edeltäjän) poliittisen poliisin kiduttajan maan isäksi.


Ei kommentteja: