torstaina, syyskuuta 01, 2016

Teoria suomen kielisukulaisuudesta voi mullistaa koko kielitieteen: Simo Parpola

 •         NEW theory 2106:  About Finnish and Sumerian origin - Read in English 
  


***         "Uusi teoria suomen kielisukulaisuudesta voi mullistaa koko kielitieteen". HS


Parpola teki sen mistä hän on puhunut 20 vuotta. Julkaisi kirjan, joka liittää suomalaisen kulttuurin koko eurooppalaisen "läntisen" kulttuurin synnyn ytimeen, sumerilaiseen kulttuuriin. Teoria on tietysti teoria mutta aika hyviä todisteita Parpola latelee. Sumerilaisissa teksteissä puhutaan sinisilmäisistä kuninkaista. Myös atsteekit, kreikkalaiset, initialaiset aikakirjoitukset puhuvat sinisilmäisistä kuninkaista, opettajista, insinööreistä."Yrjö Sakari Yrjö-Koskinen on väitöskirjassaan päätynyt tarkalleen samaan lopputulokseen kuin Parpola nyt. "  
Suomen kielessä ja latinassa on myös yhteneväisyyksiä mutta vain muoto-opissa. Mielestäni yhteneväisyydet ovat tilastotieteellisti mahdottomia sattumaksi - muokkasivatko kolonisaation papit Suomessa kieltä niin raivokkaasti - mutta mitä tulkintaa ei karjalan alkuperäinen kielenkäyttö tue. Näkyykö suomalaisen 40000 vuoden muinaiskulttuurin vaikutus latinankin läpi. 


Varmin todiste suomalaisen kulttuurin suuruudesta muinaisena vaikuttajana on Kiinasta.

Vanhimmat kiinalaiset muumiot ovat suoraan suomalaisia, karjalan sinisilmäisten N1C1-linjaa. 
Sinisilmäiset suomenheimolaiset ovat kiinalaisen kulttuurin ja Silkkitien perustajia 100% geneettisesti todistetuna. Tätä sensuroidaan aika härskisti Euroopassa kuten ranskalaisia hovikirjoituksia kveeneistä.

Hyperborea on laajimpia kertomuksia kymmenissä kulttuureissa. Tulvakertomusten jälkeen yleisin alkukertomus.

Alkukulttuuri Pohjolassa. 
       
King-sana tulee suomalaisesta kuningas-sanasta ja Queen viimeisestä suuresta suomalaisheimosta Kven. Kven-heimon alkuperäinen nimi oli Kaleva. "Viikinki" tulee myös Kven/Kaleva-nimistä. Bysantin kuuluisimmat henkivartijat sen maailmanajan rikkaimmille olivat suomalaisia "viikinkejä", Kalven poikia.

Jo tällä luulisi olevan aika suuri tulkintamerkitys Euroopan historiaan:  Ranskalaisissa, saksalaisissa ja englantilaisissa vanhimmissa hoviteksteissä puhutaan niiden hovien ensimäisistä suomalaisista kuninkaista ja prinsessoista, mm. kveeneistä. Seti I ja muu Ramses-linja ovat vaaleaihoisia "nordic"-muumioita, joiden geenitutkimusta Egyptin hallitus ei suostu julkaisemaan.

Voit lukea laajemman viitekokoelmani ja linkit suomalaisten heimojen munaishistoriasta Euroopan ainoana alkuperäiskansana ja natiivi-geenilinjana:  Suomen muinaishistoria


Olivatko suomalaiset heimot ja kulttuurit kuuluisa merikansa? Hyperborea?

Platonin Sokrates ihailee aikalaistaan pohjoisen hyperborean tiedemiestä, joka kulkee Skyyttien suojaamana. Ukrainassa Euroopan suurimmat kauppakaupungit olivat suomalaisten kaupunkeja - Skyyttien suojaamana   https://en.wikipedia.org/wiki/Budini

Kreikkalaisten Apollokultin mukaan kreikkalaiset saivat uskontokulttuurinsa hyperborealaisilta, joilla aurinko ei laske kesäisin. Apollo käy joka kesä pohjoisessa Hyperboreassa metsäniityllä osallistumassa rituaaleihin Apollokultin mukaan.   

Minoalaisten äitilinja on jo todistettu 2013 geenitesteillä sinisilmäiseksi "Nordic"-linjaksi.

2500 vuotta vanhat siperian prinsessat, ylhäiset muumiot ovat myös N1c1 karjalalaista linjaa. Tatuoinneissa selvästi ensimmäistä kertaa Viikinkitaiteen motiivit.


  Esi-sukulaisemme Kiinassa ja silkkitein perustajina: • The Taklamakan Mummies China

  Vanhimmat kiinalaiset vaaleat muumiot

  ovat 100% varmuudella sinisilmäisten itä-suomalaista 
  N1c1-geenilinjaa Kiinan valtion arkeologisten tutkijoiden virallisen lausunnon mukaan. Suomalaiset heimot siis perustivat kiinalaisen kulttuurin - vanhin muumio 4000 v. vanha. Ikiturso on alkuperäinen suomalaisten heimojen jing-jang -filosofia ja symboli olemisen ja muutoksen prosessin kaskoisolentona. 
  The Taklamakan Mummies  (Tocharian mummies) 
  In the late 1980's, perfectly preserved 3000-year-old mummies began appearing in a remote Taklamakan desert. They had long reddish-blond hair, European features and didn't appear to be the ancestors of modern-day Chinese people. Archaeologists now think they may have been the citizens of an ancient civilization that existed at the crossroads between China and Europe.

Finnish genetic line earliest culture in China; 

Kiinalaiset muumiot 100% karjalalaista N1c1-linjaa.

Muumioiden heimoa kutsutaan Chin-kansaksi. Mistähän se China sana on tullut?..  


Kuningas ja "Chin" sanojen alkuna voi pitää kunniaa, kunnian kansa, kunnian mies. Suomalaiset ja viikingit korostivat kunniaa, rehellisyyttä ja mainetta kultaa arvokkaammaksi. 
 

Kiinalaisia suomalaisen geenilinjan muumioita: 

Siperialainen prinsessa - suoraa itäistä suomalaista geenilinjaa N1c1. Suomalaisia heimoja oli kymmeniä ympäri Eurooppaa.Reconstruction of a warrior's tattoos, who was discovered on the same plateau as the 'Princess'. All drawings of tattoos, here and below, were made by Elena Shumakova, Institute of Archeology and Ethnography, Siberian Branch of Russian Academy of Science 


Finnic shamanistic culture (43000 years in Europe) is the starting point of mythological beings kts

http://siberiantimes.com/culture/others/features/siberian-princess-reveals-her-2500-year-old-tattoos/


Lisäys


Tässä Euroopan geenilinjan uutisoinnissa on taas vakava virhe. 


Tässä ei kerrota, kuinka europpalaisten piirteiden taustalla eli muilla eurooppalaisilla on runsaasti alkuperäisten eurooppalaisten "karjalalaisia" vaaleita geenejä (hiukset/silmät).
Isolaatio merkitsee siis vain sitä että karjalalaiset, todelliset viikingit, merikansa, eivät ottaneet heimoonsa indo-geenejä mutta indo-kansa Eurooppaan tulleena on saanut karakteerisesti merkittäviä vaikutteita alkuperäisiltä eurooppalaisilta, joita indus-kansa kutsui vaaleiksi aryaneiksi.  

   Siis: 

Kaikilla eurooppalaisilla on suomalaisia geenejä mutta vaaleilla "itä"-suomalaisilla ei ole indo-geenejä.

Scandinavians are the earliest Europeans

- Scientists have sequenced a 37,000-year-old genome. The results show that present-day Scandinavians are the closest living relatives to the first people in Europe.
  

 

BBC


Finnish/Finnic original "Nordic" genetic roots of Europe         
- Spanish cave and "Nordic" ancestor-skeleton 7000 years old, BBC   
             http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-25885519
 • "It is obvious that this (Finnish/Swedish ancestor) is not the case (of anomaly), because this guy has been in Europe for 40,000 years and he still has dark skin."  BBC  


     "Scandinavian" Nordic line
 is originally Finnish genetic line.  

Suomalainen linja on ns vaalean sinisilmäisen "skandinaavisen" linjan taustalla perimmäinen taustalinja. 
Ruotsi ja Tanska olivat suomenkileisiä vielä v 300. 


 • A DNA study conducted on the prehistoric skeletal remains of three individuals from the nearby large offshore island of Gotland supports that area having been ethnically interconnected with Finland and Kvenland during the primeval era, just as the medieval accounts of Hversu Noregr byggdist and Orkneyinga saga suggest:
 • "The hunter-gatherers show the greatest similarity to modern-day Finns", says Pontus Skoglund, an evolutionary geneticist at Uppsala University in Sweden. 
       Source – nature.com:http://t.co/DmE9RbgZOnko tässä Olmecien ällistyttävän realistisessa pääpatsaassa suomensukuinen vieräilemassa 3500 v sitten? Suora nenä ja suorat poskipäät, ihan eurooppalaisen/suomalaisen linjan piirteet. Suomalaisille kuvattiin terävä hiippa-huopapipo monissa varhaisissa kuvituksissa jakertomuksissa, jota myös skyytit ja maagit ym käyttivät - skyytitkin tod näk ainakin osasuomalaisia. Nämä eivät ole missään nimessä parrattomia paikallisia intiaanrotuja.

http://www.ancient-wisdom.com/mexicotreszapotes.htm


Early "Shakespearen" story in the stone: 
King Ongenpeow (Finnish: "Onnenpoika" / "Ongenpoika" d. c. 515 AD) 
and his sons Onela (original Finnish word: "Onnela", Happy place)  Vanhimmmat maininnat viikinkien nimistä?
Aivan suomalaisia:
 
 • Bysantin asiakirjoista löytyy monta suomalaista nimeä, kuten Tukia, Sinkko, Tuuri ja Kari. Suomalaisia palveli paljon Bysantin keisarin henkivartiajoukoissa. Suomalaiset matkasivat laajalti Venäjällä.  


Ramses II. Kallon moto ja hiukset viittaavat alkuperäiseen eurooppalaiseen linjaan eli suomalaisiin heimoihin. Egyptin hallitus on kieltänyt Ramses eli Seti -linjan geenitutkimuksen julkaisun. 


Huge stone & bronze age culture area in new mapping: 

Metsähallitus löysi satoja uusia muinaisjäännöksiä viiden vuoden tutkimusprojektissaan. Inventointien myötä esimerkiksi lakisääteisten… YLE.FI|HENKILÖLTÄ ENSIO KARJALAINEN 


HS: 

Yleisen kielitieteen emeritusprofessori Fred Karlsson on jo sanonut uskovansa uuteen teoriaan. Julkistustilaisuudessa hän haastoi mukaan keskusteluun etenkin suomalaiset fennougristit – joita ei siellä näkynyt yhtäkään.

”Ei teoriaa sivuuttaakaan voi”, hän sanoi. ”Sillä jos se on osaksikin totta, koko lingvistiikan historia pitää kirjoittaa uudelleen.”


Luominen

" Miihkalinen Simana lauloi Väinämöisen siksi jumalakasi jonka polvelle Sotka muni munansa (alkuräjähdystä edeltävä universumi), joka loi munien sirpaleista (materian synty) maailman ja joka oli kaikkeuden ainoa jumala. Väinämöinen oli 100 % universumin täysi jumala ja joka treffasi muita jumalia (mm. Joukahaisen kilpalaulannassa) ennen kuin varsinaista meidän maailmaa oli edes luotu. Tämäkin suuri avaruudellinen metafora on käsite joka on väärennetty Suomalaisten mieliin "paikallistapahtumana". Siksi se tuleekin vasta 3:na runona Kalevalassa, ei ensimmäisenä.Sinisen hirven symbolinen merkitys (Väinämöisen henkipursi) on yleistetty Kalevalassa kuvaamaan vain veden päällä kulkevaa fyysistä venettä....vaikka se oli avaruudellinen instrumentti:” Sormin suistuvi sulahan, Käsin kääntyi lainehesen, Kourin kuohuun kohahti, Selästä sinisen hirven, Hernevartisen hevosen”Vasta seitsemännessä runossa alkaa tuntemamme Kalevalaisen maailman luomismyytti:” Vaka vanha Väinämöinen uipi aavoja syviä….Eessänsä vesi vetelä, takanansa taivas selvä…” mutta tämäkin kohta on kronologisesti katkaistu pois alkurunoista ja ”leikkaa ja liimaa” menetelmällä jatkuu muuna tarinana. Juuri tämä kohta on se kohta jossa Sotka löytää Väinämöisen mereltä ja munii Väinämöisen polvelle.Kalevala-muinaisuus kertoo siis kahdesta tapahtumasta. Jumalien ajasta ennen omaamme maailmaa ja oman maailmamme aikana. Mutta Lönnrot on väärentänyt tapahtumat ikävällä tavalla..."


4 kommenttia:

markotapani kirjoitti...

Aika Ior Bock -kamaa. But I want to believe.

tyy kirjoitti...

No. Tästä voi hyvällä miellä todetä, että olipa täyttä paskaa.

Unknown kirjoitti...

Olipa mielenkiintoinen tutkielma.Tälle kun viel sais muittenki tutkimusten tuen.
Tosin mieltä häiritseevse että Karjalaiset on oma kansa.Että olishan tuon voinut tuos tutkielmas tuoda selvemmin esille.

Niilo Rautionmaa kirjoitti...

Etelä-Korean kansallismuseon ensimmäisessä kuvauksessa (kuvassa) heidän kansansa historiasta on "lapinmummo" hirsipirtin edessä. Etelä-Korealaiset opettavat että polveudumme samasta kansasta. He saapuivat niemimaalleen Kiinan kautta. Pitävät kieliämmekin sukulaiskielinä. Pakko sanoa että yllätyin kuin Soulissa vierailin ko paikassa.