torstaina, marraskuuta 02, 2017

Tunteellinen Sotilas on harhautus II


  Miksi Tunteellinen Sotilas on valetta, propagandaa?


Koska natseilla oli 200 keskitysleiriä Suomessa eikä siitä puhuta - nostalgian voimalla.
Oikeisto on väärentänyt suomalaista historiaa aina emootioilla ja sensuurilla. Suomenruotsalainen eliitti on polttanut kaikki Suomen aitoa historiaa käsittelevät kirja ja kirjeet kuten Tukholmakin. n 1500 ruotsalainen mafiakuningas käski polttaa myös kaikki vanhat "Ruotsin" kartat "Ruotsista" jotta suomalaiset paikannimet voidaan poistaa "Ruotsin" historista.


Eliitin kiihkeä toiminta natsien kanssa ohitetaan Suomen historianarratiivista ja suomenruotsalaiset fasistit saavat yhä puskea omaa valehistoriaansa massamediassa ja historiantutkimuksessa.

Sota ei syttynyt vaan se sytytettiin pitämällä natseista ja pankkiirien salaliitosta (imperialistiset hyökkäyssodat Neuvostoliiton kaappamiseksi)  kiinni.
  • Koska totuutta suomenruotsalaisen rikkaan eliitin fasismista ja sodan sytyttämisistä ei kerrota niin nostalgiaa käytetään yhä venäjävihan lietsomiseksi. 
       
    
Historiaymmärräys johdetaan harhaan eliitin luomalla valheiden  ja harhautuksen nostalgialla. 
Päätoimittajat kieltävät keskustelun Kekkosen toiminnasta natsina natsien palkkalistalla.

Ei talvisota ollut jalo tai kansakuntaa yhdistävä, se oli suomalaisten eliittisukujen järjestämä  teurastus koska fasistisuvut olivat sitoutuneet natsien imeprialistiseen hulluuteen.  Suomen aseistus oli valtavalla rahalla sijoitettu hyökkäysaseisiin köyhien suomalaisten selkänahasta, hyökkäyspommittajiin joista oikeiston sotahistorijoitsijat eivät rehellisesti puhu suomalaisille kuten eivät mistään. 
  
  • Jatkosodan itse aloitettuaan hallitus ja kenraalit antoivat venäläisten pommittaa vapaasti suomalaisia ainakin 2 vko ennenkuin käskivät hävittäjät taivaalle jotta suomalaiset vihaisivat venäläisiä. 
  
Ja natsit olivat ainoastaan pankkkiirien ja teollisuuseliitin käsikirjoittamia natseja.

Lue"Ylen uutiset kutsuu haasiteltavakseen porvareita ja Venäjävastaisia ex-lähettiläitä.  Näin yle trollaa."
   II

Englannin eliitti i & II maailmansodan ja tietysti Hitlerin takana. 

Onko tämä vaikea käsittää massamedian propagandan takaa? 

Ihan historiallinen fakta monessa vaiheessa että pankkiirit halusivat estää Saksan henkisen, TEKNISEN ja raloudellisen nousun moneen otteeseen Lontoon keinottelutalouden ohi teknologian ja itsenäisen yrityskulttuurin kehityksellä. 
   
Saksa oli ylivoimainen kulttuuri-, insinööriteknologia- ja talousnousija esim. 115 v sitten ja niinpä Wall street sekä London Cityn rahasalaseurat päättivät tuhota Saksan. I maailmansota sytytettiin ja Saksan vanha köyhtyvä aatelisto houkuteltiin siihen. Lontoo oli siirtynyt keinotteluun, KEINOTTELUTALOUTEEN, PANKKITALOUTEEN, ja Saksa oli uhka voimakkaana tehokkaana innovaatiokulttuurina. Saksan valistusaalto halusi päästä eroon kirkoista ja aatelisten uskonnollisesta valasta vapaaseen kulttuuriin ja myös työväen enemmistön valtaan hyvinä palkkoina ja terveydenhuoltona irti feodaalikulttuurin köyhyysorjuudesta! Myös II maailmansota oli jatkoa rahaeliitin terrorille tuhota vasemmisto sekä pienyritykset, fasismi oli rahaeliitin fasismia, feodalismia uusin keinoin.

III


US Amerikan aggressiot johtuvat keinottelutalouden ja velkavalhetalouden puolustamisesta
    IV


Fasismi ei loppunut toiseen maailmansotaan eli Valtion Terrori - Operation Gladio

Terrorin aito määritelmä on systeemin harjoittama terrori eli vain se, jolla on valta, voi terrorisoida systemaattisesti, ohjelmallisesti, terrori ihmisten ohjaamisenaalistumiseen kts inkvisitio. Operaatio Gladio jatkuu, Ei sattumalta anneta kiihotettujen islamistien ja mossadin miesten liikua Euroopassa vapaastiHannu Yli-Karjanmaan kirja Valtiot ja terrorismi on julkaistu! Kirja on laaja tietopaketti valtioitten ja terrorismin salatuista kytkennöistä. Aihetta tarkastellaan sekä teorian, että käytännön näkökulmasta. Kirja on loppuunmyyty, mutta löytyy kirjastoista.11.syyskuu.org-sivuilla on julkaistu kirjasta kaksi lukua:
Sota Libyaa vastaan
World Trade Centerin tuhoutuminen


Mediassa:
20.12.2009: Haastattelu Tuomas Enbuske epäkorrektia.
Hannu Yli-Karjanmaa on Radio Rockin haastateltavana keskiviikkona 8.4.2009 n. klo 9 alkaen kirjansa Valtiot ja terrorismi tiimoilta. Ohjelma on kuunneltavissa täällä.
Miksi tornit romahtivat? Seinäjoella ilmestyvä Ilkka on julkaissut varovaisen ja asiallisen arvion kirjasta Valtiot ja terrorismi.

Siitä mistä ei saa puhuaPeik Johanssonin kirjoitus Kansan Uutisten viikkolehdessä.Den ansiktslösa fienden. Forum för ekonomi och teknik -lehden ruotsinkielinen arvostelu. ”Valtioiden tarjoamaan tietoon luotetaan liikaa”. Hannu Yli-Karjanmaan haastattelu Kansan Uutisten viikkolehdessä 17.10.2008.
Salaliittoteoriaa saa nyt myös suomeksi. Prof. Jukka Paastelan arvostelu Hesarissa 11.12.2008
Kommenttini Paastelan arvosteluun.
Historiaa uusiksi + Leima joka estää näkemästä, Kulttuurivihkot helmikuu 2009
Terrorismi, luokat, tiedonvälitys Työkansan sanomat 19.8.2009

Video: Hannu Yli-Karjanmaan haastattelu kirjamessuilla 23.10.2008 (HD)
Video: Hannu Yli-Karjanmaan alustus Turussa 11.10.2008 aiheesta Valtiot ja terrorismi
Kirjan sisällysluettelo
Täsmennyksiä ja korjauksia kirjaan

 

  SUOMEN KGB:n MOPO KEULII
   
Valtiollinen Turvallisuukomitea (venäjäksi "КГБ") on eilen aloittanut aktiivisen vaalihäirinnän. Tavoitteena on estää demokratia ja torjua sananvapaus. Opposition presidenttiehdokkaat ovat Venäjän agentteja, Putin ehkä salamurhaa Saulin. Turvallisuuskomita käy hybridi- ja infosotaa Naton puolesta ja Suomen kansaa vastaan.
Iltalehti tänään: "Valtiollisen turvallisuuskomitean ennakointiverkosto on laatinut laajan selvityksen, jossa tuodaan esiin Venäjän tavoitteet ja tavat, joilla Venäjä mahdollisesti pyrkii vaikuttamaan Suomessa tammikuussa käytäviin presidentinvaaleihin."
Analyysi: Näin Venäjä voi pyrkiä vaikuttamaan Suomen presidentinvaaleihin - ”Ääritapauksessa salamurha tai terrori-isku”
http://m.iltalehti.fi/politiikka/201710282200493416_pi.shtml
Alla siis oma analyysini Turvallisuuskomiteasta, jonka kirjoitin Trolliarmeija-ryhmään 2,5 vuotta sitten. Jos et näe juttua, sama teksti löytyy kopioituna myös tästä Vastavalkean kommetista: https://vastavalkea.fi/…/paattaako-suomen-turvallisuuskom…/…


Mikko Elo pohtii, onko Suomen Turvallisuuskomitea uhka Suomen turvallisuudelle.
VASTAVALKEA.FI


A-studiossahan oli turvallisuusneuvoston mies ja Aalto-yliopiston virallinen nettipelkuriprofessori kehuskelemassa että oikein hyvä paperi tämä on, että tuo salamurhailukin on kyllä mahdollista vaikkakin hieman epätodennäköistä. Eli kyllä se oli ihan analyysi, joka oli tehty turvallisuusneuvoston työpaperiksi, eli turvallisuusneuvostolle työskentelyä varten. Ja paljasti millaisia natolaishysteerikkoja siellä häärii verovaroin.
Oikein todettiin ääneen, että kyllähän Venäjä pyrkii ihan horjuttamaan kansalaisten uskoa viranomaisiin ja poliitikkoihin. No ei, kyllä ne ihan itse sitä horjuttavat. Samaan syssyyn todettiin, että Venäjä pyrkii horjuttamaan suomalaisten luottamusta EU:hun. No ei, kyllä juoppo Juncker ja muut pitävät siitä huolen ihan itse.
Ja YLEn toimittajatar siellä oikein moneen otteeseen ihmetteli ääneen kuinka presidentti Niinistökin nyt kehtasi moittia tätä loistavaa anaalilyysshiä ryssien salamurhakampanjasta ja terrori-iskuista, että miksi Sauli niin sanoi, eikö Sauli tiedä että ryssät salamurhaa ja terrori-iskee presidentinvaaleissa?
Maksakaa mulle sata donaa vuodessa niin teen valtiolle sellaisia turvallisuusstartegioita, joiden avulla maa pidetään varmasti omissa käsissä, tuli mitä tuli.
Ai niin, mähän olen itsenäisyysmiehiä, eli jo lähtökohtaisesti uhka Naton Suomen herruudelle ja EU:n ylivallalle.
Siinä meni nekin tienestiti, dämned,,,

Turvalliskomitean pääsihteeri harmittelee, että mielikuvituspaperi otettiin mukaan esimerkiksi Venäjän vaikuttamisyrityksistä vaaleihin.
YLE.FI
Ken Livingstone (entinen Lontoon pormestari) näkee USA:n ns Venäjä-gaten hullutteluna.


Former London Mayor Ken Livingstone dismissed allegations of Russian interference in the US election as “bonkers.” He told RT “the idea that anyone in…
RT.COM
.

Ei kommentteja: