torstaina, marraskuuta 16, 2017

YLE fasismin asialla: syyttäjä suojelee syytettyä ja YLE ymmärtääSyyttäjä jättää tässä tapauksessa todistajansa pois ja mumisee jotakin.

  • "Olipa tuomio mikä tahansa, valtakunnansyyttäjä on jo maksanut kovan hinnan ajattelemattomuudestaan." YLE 

Toimittaja esittää emotionaalisen samaistumisen tärkeimmäksi tekijäksi tuomiossa. Kuitenkin nämä ihmiset saavat palkkaa vastuusta ja ovat koulutettu erottamaan vastuun ehdot ja siksi nimenomaan vastuun- ja vallankäyttäjiin tulee käyttää lakia paljon ankarammin kuin tavalliseen kansalaiseen.

Nyt tuhotaan oikeusjärjestelmää urakalla. "Journalistien" urakalla. Aito "Journalisti" ei saisi vedota massoihin EMOTIONAALISESTI eliitin etuoikeuksien tähden: fasismi on elitismia ja elitismi on fasismia. Aina. Tämä on sitä kuuluisaa fasismia, feodaalikulttuurin jatke, usein juuri piilotettuna valtana ja etuoikeuksina eliitin valtana ohi lain ja demokratian.

    Fasismi on valtaa ilman demokratiaa ja yhteistä lakia. Yhteiskuntaterrori on fasismia. Systemaattista vallankäyttäjien terroria.

YLE näyttelee kuin tämä ei olisi harkittua ja suunnitelmallista korruptiota eli eliitin suojelua. YLE ei sano että syyttäjä taas aiheutti katastrofin oikeusvaltiolla. YLE vetoaa rikollisen ajattelemattomuuteen vaikka hänen ammattinsa on ymmärtää juuri rikoksen raja - tietystisuojeltu ja  "ajattelematon" kun osa syvää oikeiston hyvä veli -organisaatiota.

Sinun tulisi pelästyä tätäkin jos ymmärrät fasismin, laittomuuden, elitismin ja militarismin vyörymisen laajuutta Suomessa kokonaisuutena.

Joensuussa nähtiin 2015 vapautus tuomiosta kun tuomarin mielestä varakasta miestä ei voinut laittaa vankilaan raiskauksesta omaisuutensa ja uransa takia - eli rikkaille eri tuomiot vastoin lakia. Kuin rikkaille elämä olisi suurempi taakka kuin köyhälle. Mielipuolinen kuvasto esittäytyy eteemme elitismin mielikuvahallinnasta.

Massamedian "toimittajat" lobbaavat ajatusta jonka mukaan pelkkä syteprosessi on riittävä rangaistus eliitille, muut jatkavat matkaansa vankilaan koska media ei samaistu "muihin" - kuin vian eliittiin.

Massamedian ja kirkon tärkein tehtävä psykologisessa sodankäynnissä on aina ollut luoda illuusiota "eliittiin samaistumisesta" - kansan alistamisen ja elitismin mekanismin ehdollistameksi luonnolliseksi.

KUN KAIKKI SYYTTÄJÄT LEIKKIVÄT HÖLMÖÄ
Mikko Niskasaari
"On aivan absurdia, kun valtakunnansyyttäjä esittää ettei mitenkään voinut ymmärtää olevan laitonta ostaa koulutuspakettaja veljensä firmalta, ja
jutun syyttäjä esittää, ettei hänen tarvitse tuoda saliin avaintodistajia osoittaakseen teon tahallisuuden.
Tätä on se suomalainen korruptio, jota Transparency Internationalin hupitutiukot eivät koskaan huomaa."
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/255
 
.Kun oppositio ei haasta valtiovarainministeriön laskelmia kestävyysvajeesta, se tulee vahvistaneeksi valtiovarainministeriön valtaa määrittää talouden faktat.

Talouden tosiasiat on irrotettu politiikasta, joka koskee entistä kapeampaa arvovalintojen sfääriä.
SUOMENKUVALEHTI.FI
Toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan poliisit ja syyttäjät väärentävät todisteita, toisilleen he varmistavat syytesuojan , ja kriitikkonsa kimppuun he käyvät aparaattien koko voimalla....

LOKAKUUNLIIKE.COM En törmää valeuutisointiin muuta kuin valtamedian, eliitinmedian propagandaan
 Ja varsinkin totuuksien vältelyyn, valheisiin ja muunneltuun totuuteen
 Juuri kun ehdin edellisessä jutussani vitsailla, että liikemiehet lastaavat Caymansaarille suuntaavaan laivaansa kokonaisia sairaanhoitopiirejä, niin Meri-Lapissa sinne tosiaan lastattiin ihan oikea…
BLOGIT.KANSANUUTISET.FI


VM, Hetemäki, EKP, IMF, Suomen pankki, EK ja Sipilä... 

Kannattaa lukea, jos on Hesariin lukuoikeus siitä, miten tuon VM:n erään virkamiehen idea on esim. kiky, jonka Sipi hyväksyi hallitusohjelmaan... Ne eivät ole puolueiden tekemiä nämä valitsemiemme puolueiden, tulevan hallituksen yhdessä kyhäämät hallitusohjelmat, noudattaaen annettuja vaalilupauksia ja omia arvoja kunnioittaen  -Tähän vielä lisäksi USA:n McKinsey-firma, joka on tehnyt raamit hallituksille jo virallisesti ainakin kahdesti. Mihin tarvitsemme puolueita ja sen kallista teatteria, jonka me, kansa, jokainen maksamme. Muodossa jos toisessa?

     https://www.hs.fi/talous/art-2000002905715.html http://vm.fi/virkamiesjohto


 Toinen, Kajanoja, on Jouko Kajanojan poika ja Erkki Liikasen "luottomies".
.

Ei kommentteja: