keskiviikkona, marraskuuta 01, 2017

Enbuske'n raivokohtaus ja sotatalous


Ohhoh. MTV3 aivan selvästi pilaa Iljan skype-haastattelun tahallaan edestakaisin feidaamalla. Enbuske & tuottajat tuottamassa rumaa poliittista propagandaa.  Raukkamaista propagandaa.

Mutta onneksi tämä on nkyvää propagandaa, jonka jokainen älykäs voi nähdä suoraan.
Peitelty propaganda on vaarallista ja sen suomalaiset nielaisivat kun 1989 lähtien laman aiheuttaneet
poliitikot, Koivisto ja Holkeri, kokoomus ja sdp sekä pankkiirit, kaikki nostettiin laman pelastajiksi vaikka olivat syyllisiä lamaan.

Nyt sotapuheella ja Ruotsin kolonisaation luomalla venäjävihalla yritetään pelastaa keinotelijat, kapitalistien luoma pörssin tuhokoneisto ja dollarivelan ajajat.

  • Rasismipuheella eli rasismidiskurssilla yritetään oikeuttaa oikeiston tuhokapitalismin eteneminen liittovaltioon eli perustuslain ja armeijan totaalinen lakkauttaminen pois demokratiasta. Tämä kuten elitistinen feminismi [sovinismin kopiona] on Rockefeller-think tankien operaatio 50 vuoden ajan luomaan hysteriaa valkoista miestä vastaan, rasismia. Suomi afrikkalaisten siirtomaaksi. 

- Tuomiot sananvapauden loukkaamisesta. 
Suomi on vuosikausia ollut sananvapautta mittaavien listausten kärkimaita. 
Suomi on saanut huomattavan paljon langettavia tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta (EIT) sananvapauden loukkauksista. Vuoteen 2012 mennessä Suomi oli saanut 17 tuomiota sananvapausloukkauksista. Pohjoismaista Tanska on saanut yhden tuomion, Ruotsi 2, Norja 5 ja Islanti 3. Venäjä oli saanut 23. - Wikipedia

Tuomas Enbuske ryhtyi taas rahaeliitin pikku kirkujaksi, naton hyökkäyssotien puolustajaksi ja Kiovan natsien ylistäjäksi: Ukrainassa tapahtui aseellinen CIA:n ohjaama vallankaappaus eikä mikään kansannousu.

Enbuske on tyypillinen pyrkyri joka nuolee porvarien varpaita voidaksen jatkaa eliitin hegemonian ja valheiden narrina rahasta.

Antti :   "Sotaveteraanit kääntyvät haudoissaan!" Enbuske sanoi.  Enbusken esiintyminen olisi ollut osuva sketsi jossain huonossa huumoriohjelmassa. Nyt itsensä hulluksi paaviksi itsensä nostanut juontaja huusi ohjelmaan kutsutulle vieraalle sellaiselta korokkeelta, etten uskonut näkeväni edes amerikan telkkarissa. Tuomas käytti kaikki auktoriteetit: kirkon, sodan, poliisin ja tietysti "tiedemiehet!" jotka ovat Tuomaksen takana yhtenä rintamana puheohjelman vierasta vastaan. Tästä ainoa jäljellä oleva askel on vetää vierasta turpaan heti kättelyssä. Hassuksi tilanteen tekee se, että Enbuske on auktoriteettien Pikku Oravat. Luulin ensin että hänelle on syötetty jotain pre-workout ephedraa ja lainattu isältä lisää partaa mutta Ahde ei näyttänyt toimittajan huitomisesta hermostuvan. "

  2)

Keinottelijoiden sekä Pankkien olisi pitänyt kaatua 1989 Suomessa ja verovaroilla ja viennillä vain vahvistaa omaa keskuspankkia.

Nyt keinottelijat ja tuhoajat ovat vallassa. Suomea alistetaan dollarin sotatalouteen jota USA:n yksityinen keskuspankki ajaa operaattoriensa kanssa, CIA, EU, Nato, IMF, kaikki dolari-imperialismin ajajat huutavat nyt sotaa jotta syylliset kauheaan talouskuplaan eivät paljastuisi.

Pörssi on täysin tarpeeton, sitä ei tarvita markkinatalouteen eikä pohjoismaiseen malliin

Meidän on äkki palattava suojautuvaan, järkevään, itsesuojeluvaistot palauttavaan pohjoismaiseen malliin ja veroprogressioon yhteiskunnan palauttamiseksi. 


Mikko Elo   " Entisenä englannin kielen opettajana olen vuosikausia seurannut amerikkalaista CNN-kanavaa, joka on maailman johtavia uutiskanavia. Viime aikoina olen kuitenkin kyllästynyt CNN:n uutisiin, koska ne keskittyvät pelkästään presidentti Trumpin arvosteluun. Arvosteluun on varmasti aihetta, mutta kyllä liika on liikaa.
Itse asiassa USA:ssa on käynnissä ennennäkemätön mediasota. Valtamedia haukkuu Trumpia, ja Trump nimittää valtamediaa ”valemediaksi”. 
Suomen media näyttää seuraavan USA:n valtamediaa Trumpin haukkumisessa.Tässä Max kertoo madonluvut: 

USAlla on vain sota feikkitalouttaan ylläpitämässä...The introduction of oil trading in yuan is a very bold move by the Chinese, but the US will go to war to protect petro-dollar, says RT's Max Keiser.
RT.COM


  Video


-5:01

212,608 Views
RT added a new video.
US will go to war to stop emergence of petro-yuan – Max Keiser


"On päivän selvää, että kun kyse on fasismista, natsismista ja rasismista, ei ole olemassa toista ääripäätä. Normaalitilanteessa natseille ei annettaisi minkäänlaista mahdollisuutta levittää vihapropagandaansa, mutta nykyisen Suomen poliittinen tilanne antaa tällekin tilaa."

Fasistinen valta on finanssipääoman kaikkein taantumuksellisimpien, kansalliskiihkoisimpien ja imperialistisimpien ainesten avointa terroristista diktatuuria.
TIEDONANTAJA.FI

G. Edward Griffin:
   Kuinka maailma oikeasti toimii


Siitä, kuinka maailma oikeasti toimii, lienee monenlaisia käsityksiä. Maailma ei todellakaan toimi siten kuin meille on opetettu ja kerrottu. Itselleni tämä valkeni noin seitsemän vuotta sitten, ja aloin tosissani selvittää, miten  toimintaperiaatteet vastaisivat paremmin käytännön realiteetteja. Vaikka olisikin niin perverssi, että nauttisi roolistaan poliitikkojen toistuvien huijausten ja petosten uhrina, lienee hyvä tietää periaatteet, kuinka tässä onnistutaan kerta toisensa perään ja mitkä ovat ”naruttajien” perimmäiset motiivit: videoElitismi on fasismia, 
ei nationalismia vaativat vihaiset ja hiukan sivistymättömät miehet.
Eliitti palkkaa palkka-armeijansa, toimittajansa ja luo sodat rahalla rahaa varten. 

The Ruling Elite: a Study in Imperialism, Genocide and Emancipation Introduction Psychopaths climb the ranks… by aceoflords
STEEMIT.COM


John Pilger: “And, of course, the consequence of that is that this notorious terrorist, jihadist group called ISIL or ISIS is created largely with money from the very people who are giving money to the Clinton Foundation.”
Assange: “Yes.”
Pilger: “That’s extraordinary.”

Exclusive: The New York Times, which once postured as the champion of a free press, now is seeking crackdowns on news that the public gets from the Internet under the guise of combatting “Russian propaganda,” explains Daniel Lazare. By Daniel Lazare Once upon a time the danger to a free pr
CONSORTIUMNEWS.COM
Ei kommentteja: