perjantaina, kesäkuuta 02, 2017

Trump teki oikein, Pariisi on huijausta

*päivitetty  
   Trump on heräte.


Maailman myrkyttäminen on kauheaa, tuhoisaa, mutta Pariisin paperit ovat valitettavasti vain huijausta, julistussanoja ilman sitoumuksia ja aitoa tiedettä - myrkkyjen siirtäminen Aasiaan ja KEINOTTELUKAUPPAAN ei ole myrkkyjen poistamista - ja co2 ei ole myrkky eikä ilmastonmuutoksen syy. Lupauksilla ja valheilla  on aina helpointa voittaa vastustus ja sitähän kapitalismi tekee, lupaa parempaa mutta tuotta lisää kauhuja eliitin diktatuurin lisääntyessä.

Huijaus on huijaus eikä Pariisin sopimus ole mikään sitoutumisen sopimus vaan vain julistus, huijaus. Kehitysmaille ja Kiinalle sallitaan mieletön saastuttaminen koska pörssi-ideologia haluaa siirtää teollisuuden sinne (+2500 kivihiilivoimalan rakentaminen siunattu).
Miksi?   
a) Orjatyövoima minipalkalla. Myös "ilmastopakolais"-puheella ja väestönsiirrolla vaaditaan eurooppalaisten palkkoja alas eliitin tehtaisiin.  
b) Eurooppalaisen insinööritaidon nopea kehitys estää kapitalistisen vedätyksen eli tehtaan ja tuotteen ikä on lyhyt  
c) Euroopan kansallisvaltiot halutaan tuhota heikentämällä niitä taloudellisesti, mielipuolisilla sopimuksilla ja väestönsiirrolla. Hajota ja hallitse.  Te Trumppia kauhistelevat intoilette nyt pörssin vallankappauksen puolesta. 


Ilmastosopimuksen rahaston hoitajana toimii edesmenneen Rockefellerin poika. Etkö käsitä mitä tämä korruptioterrorin klaani merkitsee, mikä on sen historia työläisten ja vasemmistolaisten tappajana USA:ssa? Akateemisten älyllinen kapasiteetti on tuhottu sadulla eliitin hyvästä tahdosta.

"EU-mailla on ilo maksaa Kiinalle satoja miljardeja eikä Kiinan tarvitse tehdä yhtään mitään :) Ja valehtelemalla pääsee pitkälle, pääsee EU:n suosikiksi"

Parisiin sopimus estää kehitysmaita ottamasta saasteetonta teknolgiaa käyttöön. 

 
   Katsokaa Talvivaaraa. 

Siinä on eliitin tahtotila, Euroopan suurin  ETENEVÄ ympäristökatastrofi.  
  • Eliitin päämäärä on plutokratia, totaalinen massamedian manipulaatio, jatkuva sotatila, poliisivaltio, miljoonakertainen STASI-vakoilu, eliitin  terrori& kirkkoinkvisitio-historian väärentäminen - ja vale Co2 paniikista samalla kun metsiä hakataan saatanasti. Harhautuksia, harhautuksia vallankaappauksena. 

Yliopistossa opetetaan logiikkaa ja filosofiaa, periaatteessa, jos hakeudut humanismin oikeaan ytimeen. 
Entäs massamediassa? 
  
Itseään vahvistava premissi on hirttosilmukka: vain hiilidioksidia syyttävää tutkimusta rahoitataan, kriittistä ei. Jo tämä todistaa ettei co2 paniikki ole tiedettä vaan YK:n kautta dollarioligarkkien järjestämä uskomaton vedätys ja bisnes -- "pörssiä laajentavana" co2 kauppana. Pörssiä rahoittavaa keinottelua. Pörssi-ideologiassa sodat ovat hyvästä, hintojen nousu on hyvästä, raaka-ainepula on hyvästä, kartellit ovat hyvästä. 

Aivan uskomatonta.  Uskontoa esitellään "tieteenä" Vatikaanin inkvisitiomallin mukaisesti. 

Uutisissa puhuttiin kuinka Soros oli nyt puhumassa EU-kokouksessa. Tämä oligarkin eli Sorosin nostaminen uutisiin on yksi suurimpia todisteita kuinka lisko Soros on pimeän eliitin ja euroterrorin ytimessä, yksi esmierkki eliitin luomasta kaaoksesta, osa euroterrorin ja Syyriaan hyökkäämisen koneistoa sekä Kiovan natsien tukemista natoaseilla. Nato ja massamedia tukee suoraan Kiovan käymää hyökkäysotaa Euroopan sisällä.

      Hyväntahtoinen eliitti? 
  • Tämä sairaan sotaisa ja pahantahtoinen eliitti ei käy Trumpin kimppuun pelastaakseen luontoa sillä katse Talvivaaran riittää kun eliitti nauraa katketakseen veronmaksajien pumpatessa 2000 miljonnaa euroa pörssifirmojen tuhotoimintaan Talvivaarassa. 

Co2 väitteet ovat suurinta huijausta. Mitään todisteita ei ole itse Co2 vaikutuksesta ilmaston lämpenemiseen. Auringon toiminta on nyt romahtamassa ja se näkyy heti ilmastossa viilenemisessä. Co2 verotus Euroopassa on äärettömän suuren luokan huijaus ja vedätys Euroopan teollisuuden tuhoamiseksi Aasian teollisuuden rajoittamattoman kasvun edistämiseksi.

  • Chemtrailit ovat todellinen uhka tahallisena saasteena ja terrorina hyvin synkän dominanssistrategian takia. Jokainen tervejärkinen hyvämuistinen yli 35 vuotias tietää, että paksut, matalallakin lentävien lentokoneiden useita tunteja leviävät kemikaalivanat ovat aivan uusi ilmiö Suomessa. 


Massamedia alkaa myöntämään petoksensa:
 
Ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia käsittelevä blogi.
ILMASTOREALISMIA.BLOGSPOT.COM

Ympäristövaliokunnan Nils Torvaldsin mukaan Suomen metsillä kompensoidaan muiden päästöt.
M.KAUPPALEHTI.FI
 

As President Donald Trump prepared to withdraw the U.S. from the Paris agreement on climate change, the media is rife with stories about how China pledged to fully… 
                DAILYCALLER.COM

Paljon todisteita pahimmasta ympäristöterrorismista, chemtraileista: geoengineer käytetään tuhoamaan monsanton "kilpailija", luonto sekä ihmisisät tehdään sairaita alamaisia.

           Facebook-video C.Stauber
Mikko Paunio shared a link
Clives James nimisen The Australian ja the Guardian lehtien veteraanitoimittajan synkkä yksinpuhelu tieteestä ja journalismista. Hän häpeää syvästi ammattikuntaansa.

Now that they finally seem to be doing so, it could be a good time for those of us who have never been convinced by all those urgent warnings to start warning each other that we might be making a comparably senseless tactical error if we expect the elastic cause of the catastrophists, and all of its...
THEGWPF.COM

II


Jos et ymmärrä euroeliitin ja CIA-washingtonin massamedian venäjävihaa, sinun täytyy lukea Orwellin 1984 sekä psykokognitiviisia oppaita mm lahkojen ja psykopaattien vallankäytön tavoista.

Totaalista valtaa tavoitteleva luo aina totaalisen pahan, "saatnanan", jota jäsenien täytyy pelätä ja vihata jotta lahkon/suvun/firman johtaja saa täydellisen vallan. Totalitarismin.

Kekkosenkin diktatuuri rakennettiin YYA-hysterialla, jossa Venäjä oli akuutti uhka jokaisen yön minuttien ajan ja natseille työskennellyt Kekkonen esitettiin ainoaksi messiaaksi, vapahtajaksi.

Keinotekoisilla uhkilla kansa ei ymmärrä todellista uhkaa, oman eliitin terroria ja ahneutta, talouden kaappaamista ja saatanallista outoa sääntelyä vain eliitin vallan pönkittämiseksi.

Nyt verotuksella varastetaan eliitille rahaa eikä oteta eliitiltä rahaa yhteiskunnan ja talouden kehittamiseen. Olemme feodaalivallankaappauksen alla joka tuhoaa pohjoismaisen mallin talousihmeen, vakaat tuottavat valtionyhtiöt ja veroprogression tasaajana.YLE ja HS geopoliittisen terrorin agitaattoreina - journalismin teurastus:

" Yle antoi potkut uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittajalle, mutta olisi kaiketi syytä harkita ulkomaankirjeenvaihtajien - näiden tutkivien journalistien - ammattitaitoa ja uutisnenää. Esimerkkinä somessa paljon huomiota sai Moskovan kirjeenvaihtaja, joka oli saanut neronväläyksen, että nimenomaan ulkoministeriön tiedotustilaisuus on erinomainen paikka panna Kremlin porukalle jauhot suuhun ja samalla itsekin osoittaa erinomaista uutishajua kysymällä Tshetshenian homojen kohtelusta. Tämähän oli suorastaan nerokas vastaveto, kun USA:n Trumpin päätös vetäytyä Pariisin ilmastosopimuksesta sai niin ylettömästi palstatilaa ja sähköisten viestimien sekä some-aikaa. Tutkiva uutistoimittajamme kuitenkin säikähti, kun sai peräti Tshetshenian johtajalta Kadyrovilta kutsun tulla paikan päälle tutustumaan tilanteeseen.Vihjeeksi Ylen uutistoimtuksille, jos eivät satu tietämään, että tshetsheenihomoja moninverroin tärkeämpi ja kansainvälisesti merkittävämpi tapahtuma on lähempänä meitä, nimittäin Pietarissa parhaillaan koolla oleva laaja kansainvälinen talousfoorumi, johon osallistuu kymmenien maiden johtavia poliitikkoja ja liike-elämän edustajia. Väläyksenä tosin vilautettiin Putinin pärstää vastaamassa kysymykseen Trumpin ilmastopäätöksen merkityksestä. Kuva oli ilmeisesti napattu Venäjän TV lähetyksestä samaisesta talousfoorumista. Yle ei tosin maininnut lainkaan itse tapahtumaa (talousfoorumia) sanallakaan. Ylen linja on ilmeisesti yrittää todistaa, että Venäjä on merkityksetön ja kansainvälisesti eristetty."
Espoon käräjäoikeus nojaa päätöksessään toimitusjohtaja Pekka Perän kertomaan yhtiön suunnitelmista.
SUOMENKUVALEHTI.FI


The European Union has rejected Donald Trump's offer to renegotiate the Paris Treaty, proving it was always about bleeding the U.S. dry and appointing...Wau. Guardian onkin taas vihainen eliitin suhmuroinnille. 
Siellä on toimituksessa tehty nyt katumustyötä propagandavaiheen jälkeen.The secretive group will discuss the ‘war on information’ and ponder whether globalisation can be slowed – but they may want to take a look in the mirror
THEGUARDIAN.COM


  • "Already this year we know that the list of participants sent out by the conference may not be totally accurate. Above is a photograph of Spain’s minister of economy, industry and competitiveness, Luis de Guindos, in the sunglasses on the left. Sitting next to him is a man the World Bank insists is not Fernando Jiménez Latorre, one of its executive directors. Latorre was appointed to the position by Guindos last year – and is missing from this year’s Bilderberg participant list. (You can compare the photo above with this one of Latorre.) So when Bilderberg talks about the “The war on information”, you have to wonder what side they’re fighting on. Not here in Chantilly, but many times before I’ve been detained by armed police for trying to report on this conference. I’ve been bundled into police cars and yelled at to hand over my camera. I’ve been escorted out of my bedroom at 1am and made to stand under a police spotlight on an Austrian mountainside. I’ve actually wrestled with a policeman in an Athens metro station. And they want to talk about a war on information?"
             !

Activists think the world will be uninhabitable for our children if the U.S. pulls out of the Paris Climate Accord. For example, via Vox Quitting the Paris…
WATTSUPWITHTHAT.COM

Global warming? Kuulusteluvideo valheista:

 video
  8 hrs


-3:44

1,726,128 Views

Eight years ago, 2 physicists published a comprehensive 115-page scientific paper entitled “Falsification Of The Atmospheric CO2 Greenhouse Effects…
NOTRICKSZONE.COM
Wikileaksin reilut 33 000 dokumenttia ilmastonmuutoksen vedätyksestä ja numeropelistä:

Wikileaks
19 hrs
  Euroopan keskuspankki paljasti tutkimuksessaan, että muun muassa Suomessa on piilevää varallisuutta.
TEKNIIKKATALOUS.FI

A “Hollow” Man Who Was “Unwilling to Fight the Good…
COUNTERPUNCH.ORG

Petos, petokkaampi, peto - bisnes. Do anything.   


Päästöhuijauksesta kärähtänyttä Audia uhkaa Saksassa syyte petoksesta.
M.KAUPPALEHTI.FIAjankohtaista mietittävää vaikka Nallukalle ja Bernerskälle Bilderbergin kokoukseen, missä he tiettävästi ovat edustamassa suomalaista näkemystä:


Milanossa on käynnissä merkittävä oikeusjuttu kolmeatoista entistä ja nykyistä Deutsche Bankin, Nomuran ja Banca Monte Paschi di Sienan johtajaa vastaan.…
BLOGIT.KANSALAINEN.FI


Täysin samaa mieltä Tuomas Enbusken kanssa! Monarkit painukoot sinne, minne aurinko ei paista. Ei meidän verorahoilla.

Torstaina ne olivat täällä. Pohjoismaiden verorahoillla porsastelevat kuninkaalliset köröttelivät ympäri kaupunkia ja heiluttelivat kättä Rita Tainolalle, vanhuksille ja vähälahjaisille. Koko homma oli kuin viisivuotiaiden lasten leikki…
BLOGIT.ILTALEHTI.FI

Tony Ward shared a link.
5 hrs


New study gives staggering new estimate of size of offshore economy – as much as US and Japanese GDP put together
THEGUARDIAN.COM


Suomessa tehdään ovelaa bisnestä, olivat sitten kyseessä kiinteistöt, kaivokset, pohjavedet tai Anun elämä köyhyysrajalla kahden kersan kanssa.
VASTAVALKEA.FIEliitin suunnaton huoli maailman rauhasta ja puhtaudesta.   Not. 


Sähköautojen valmistuksen saastevaikutuksista ja ydinvoimalaoiden massiivisesta säteilyrappeutumisesta ei kerrota kun juhlitaan omantunnon puhdistajaa.Arrogantin Macronin piti käyttää tätä "Venäjä-hakkerointi" myyttiä jopa presidentti Putinin tapaamisen yhteydessä. Toisesta suupielestä hän puheessaan mainitsi  diplomaattisesta hienotunteisuudesta ja toisesta suupielestään mielisteli EU-johtajia ja USA:n demokraatteja. On mielenkiintoista, että joko luontojaan tai hyvän diplomaattikoulutuksensa ansiosta venäläiset ulkopolitiikan toimijat eivät näytä sortuvan näin halpamaiseen toimintaan.


Any establishment-anointed political candidate wants to say they are under attack by the Russians because it gives them credibility, former MI5…
RT.COM


Ilmastonmuutos-propaganda "lämpenemisestä" on osa geopoliittista terroria, median ja talouden vallankaappausta

   - video -In the NOW sekä Anissa Naouai
He wanted to sink the Soviets and now the whole world is drowning in terror
#Brzezinski #RIP #kabulblast


-2:13

192,260 Views


17 hrs


Talvivaaran velat laskevat välittömästi noin 450 miljoonasta eurosta 9,6 miljoonaan. Yhtiöllä on kaksi vuotta aikaa huolehtia uusista liiketoimistaan.
YLE.FI


# Pariisin ilmastosopimus luonnonsuojelu USA EU Amerikka Merkel Macron ilmastokokous.


Talvivaara


 
.

1 kommentti:

Tuukka kirjoitti...

Lähteitä tuohon väitteeseen "Kehitysmaille ja Kiinalle sallitaan mieletön saastuttaminen koska pörssi-ideologia haluaa siirtää teollisuuden sinne (+2500 kivihiilivoimalan rakentaminen siunattu)"?