sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2017

Nokia 3310 kännikänny

Tästä tulee kännikänny, otetaan mukaan juopotteluiltaan huolettomasti.

Nyt 5 kk ajan voi esitellä kavereille ja tehdä tuttavuuksia vastakkaiseen sukupuoleen helposti keltaista puhelinta esitellen.

Jos HMD:llä on yhtään järkeä ja lukevat tämän
niin mainostus tulisi painottua siihen. Rehdisti.


b)

Analysoin kirjoituksissani selväsanaisesti Nokia Mobilen romahduksen 2008 lähtien mutta silti minua ei pideät asiantuntijana vaan Nokiaa ja Ollilan tuhotyötä suojelleet ovat yhä "asiantuntijoita" eli ohjatun pörssikapitalismin huoria.

Ollila oli mukana vuodesta toiseen geopoliittisessa salaliitossa, Bilderbergissä. Ollila esti kaiken järkevän käyttöönottotutkimuksen, sabotoi mm julkaisemalla raakileita ja toimi Wall streetin ja Bilderbergin käskyjen mukaan, Suomen teollisuus oli ajettava alas jotta USAn ym pörssikeskusten valtaa ja rahastusta voidaan lisätä Suomessa.
c)

Mutta taaskaan realismi ei taida voittaa "Nokia" -markkinoinnissa, jonka Ollila tuhosi samalla kun tuhosi tuotekehittelyn Wall streetin käskystä USA:n maineen pelastamiseksi. Tässä tulisi olla LA-puhelinten kaltainen push-pikapuhekaijutintoiminto kaverien Nokia-puhelinten kesken kuten 7 v sitten oli. Onko?

Nokia-firman tulisi itse ottaa vakavasti omien puhelinten tuotanto mutta sopimukset taitavat nyt sitoa vuosiksi

HMD:n tulisi vakavasti miettiä mitä ihmisten elämä tarvitsee apuohjelmina. Puhe kirjoitukseksi ohjelmat tulisi vihdoinkin olla peruskauraa taskupuhelimessa ym ym

Turvallisuus, kova kierre NSA:ta vastaan tulisi iskeä kuluttajille kouraan.
  • MWC-messuilla ovat esillä älypuhelimien uutuudet tekoälyineen ja 4K-näyttöineen. Silti 17 vuotta vanhan puhelimen uusi julkaisu on vienyt kaikkien huomion, Wood jatkoi brittiläiselle The Guardian -lehdelle.  - DiGitoday

Ei kommentteja: