lauantaina, kesäkuuta 03, 2017

Suomessa jumalanpilkkalaki voimassa Vatikaanin asettamana ja islamistien ylläpitämänä

Suomessa on yhä Vatikaanin asettama pakanoiden tuomiopykälä. Toimittajat eivät kertaakaan kerro että tämä on tietysti inkvisition asettama pykälä ruotsalaisten kolonisaatiossa ja pakkouskonnossa, "Ruotsin" suomenkielisissä etelä-osissa jo 1600 v sitten hieman eri sanoin mutta miekalla ja polttamalla. Suomi, Norja, Viro, Ruotsi, Islanti käännytettiin teurastuksella. Virossa tapettiin kolmasosa kansasta, Islannissa puolet ja tapahtumat on absoluuttisesti dokumentoitu mutta historianopetuksessa sensuroidaan rankasti jo ensimmäinen ristiretki suomalaisten alueelle, vuonna 400 etelä-"Ruotsiin":

Saxo Grammatiuksen gesta Danorum -aikakirja historia.Tietysti Tanskassa oli jo 1050 kovat jumalanpilkkalait kun Vatikaani onnistui lahjonnalla ja silmänkääntäjillä huijaamaan heimojohtajat Vatikaanin alaisuuteen. Silmänkääntäjät siis esiintyivät Vatikaanin maageina ja esittivät temppujensa olevan todistus Vatikaanin Kristuksen voimasta.

 Kun Rooma jakautui 395, "lännen" paavi-keisarille tuli kiire valloittaa suomalaisten alueet.

Ensimmäinen ristiretki rahoitettiin tosiaan suomalaisten heimojen alueille v. 400, "Ruotsiin" Göötta-sekaheimojen hyökkäyksenä.

Rankasti sensuroitu historia.
.

Ei kommentteja: