torstaina, kesäkuuta 01, 2017

NASAn julkinen chemtrail - myrkkyjä pilviksi


Nyt ollaan logiikan teurastuksen äärimmäisellä äärellä: 

NASA levittää chemtraileja virallisesti ja julkisesti ja väittää, etteivät ne ole chemtraileja: 

--"IF YOU’RE ON THE EASTERN Seaboard and look up around 4:25 am on Thursday, June 1, don’t panic. The glowing red and green clouds you may see aren’t aliens or “chemtrails,” but harmless clouds of barium, strontium, and cupric oxide created by NASA to study how particles move through the atmosphere"

http://trib.al/2NCXh5y 

https://www.nasa.gov/feature/wallops/2017/nasa-sounding-rocket-will-release-early-morning-artificial-clouds0lighting-up-the-mid-atlantic-coast-may-31/Näillä nyt Julkisilla kokeilla ja väärällä hysterialla olematonta lämpenemistä vastaan sekä uusien pilvityyppien julkisella nimemisillä (!) luodaan nyt hyväksyntää jatkuville kemikaalivanoille eli metallipitoisten kemikaalien levittämiselle.

Myrkyllisyys ja psykoaktiivisten aineiden käyttö kertoo että chemtrailien päämäärä on vaikuttaa ihmisten terveyteen, toimintakykyyn ja psyykeen. Äärimmäistä vallankäyttöä ja alamaisten muokkausta kemiallisesti.

Salaisen politiikan salaliitot:

   Trilateraalinen komissio ja Bilderberg.

Vielä n 2012 HS ja YLE sensuroivat kaikki uutiset ja puheet Bilderbergistä.

Berner ei ollut Suomen kansalainen kun hänet nostettiin yhteiskunnan hajottajaksi.
Sunnuntaina helsingissä kuvattu - nämä lentävät vain +4 km korkeudessa eivätkä voi olla contraileja koska a) vesi-contrailit tapahtuvat 10 km korkeudessa eikä b) aikaisemmin contrailit ole puskeneet näin vahvana ja c) jopa 10 tuntia "pilviverhoksi" leviäviä kaasuhiukkasia:


https://2.bp.blogspot.com/-GwaHfrg9I3s/WS_opPFN4jI/AAAAAAAAPms/gVgiLlDtt98efrhQke5gVZSdB4utiekJQCLcB/s1600/DSCF1234.JPGTämä ei ole contrail vaan chemtrail, paksua hiukkasmassaa vanoina, aikaisemmin näitä ei ole ollut 15-25 v sitten:

Mikko Paunio shared a link.
Clives James nimisen The Australian ja the Guardian lehtien veteraanitoimittajan synkkä yksinpuhelu tieteestä ja journalismista. Hän häpeää syvästi ammattikuntaansa.

Now that they finally seem to be doing so, it could be a good time for those of us who have never been convinced by all those urgent warnings to start warning each other that we might be making a comparably senseless tactical error if we expect the elastic cause of the catastrophists, and all of its...
THEGWPF.COM.

1 kommentti:

Stiv Gator kirjoitti...

Sekopään houreita. Nyt Arhi se lääkitys kondikseen! Tai kohta saat seurata lentokoneita pakkopaidassa suljetun osaston ikkunasta ;)