keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2017

SDP perustuslakia murtamassa

Eduskunta äänesti pakkotyön puolesta, ilmaistyön pakottamisen puolesta - työttömyyskorvauksilla pakotetaanikn ilmaistöihin firmoille.

Rinne valehteli että puolue vastustaisi orjatyötä mutta sattumalta antoi kansanedustajilleen vapauden äänestää oikeiston linjauksien mukaan vaikka puolue on muuten niitä puoluekurin puolueita ilkeällä tavalla.

Osa Demareista osoittivat taas että ovat valmiita  tukemaan lain ja kansainvälisten sopimuksien vastaista orjayötä eliitin kapitalismin hyväksi. Kokkaridemarit. Luultavasti ihmiset eivät ole tienneet keitä ovat äänestäneet. Keskustalaisetkin mukana äärioikeiston Suomea muodostamassa, tuoloerojen huikeaa kasvua junttaamassa.
Samalla kun tekopyhät pienen ihmisen eurokansanedustajat puolustavat EU:ta pelastajana, Suomesta luovutetaan EU:lle + 8700 milj euroa eri tavoin joka vuosi kasvaen.
Liittovaltio merkitsee lopullista Suomen alistamista Saksalle ja eurojuntalle, epädemokraattiselle diktatuurille ilman  omaa lainsäädäntöä.

Today’s liberal feminism is a sinister 21st century variant of historical feminism. It is one key apparatus of many currently being utilized by the capitalist system rooted in patriarchy, mis…
OFF-GUARDIAN.ORG
"Kysyin haastajaltani, että ihanko totta hän itse neuvotteli työnantajansa kanssa ennen työsuhteensa alkua oikeudet sairausajan palkkaan, lomaan, lomarahaan, viisipäiväisen työviikon, kahdeksantuntisen työpäivään, irtisanomissuojaan ja mahdollisuuden isyys- ja vanhenpainvapaaseen sekä oikeuden hoitaa palkallisesti sairasta lasta kotona? Ihan siinä portilla?"


”Mä en tarvitse ay-liikettä mihinkään”, pamautti keski-iän ylittänyt mies minulle ystäväni juhlissa. Puheenjohtajaehdokkuuteni toimi j...
MILLARIIKKA.FI


Miljoonan suur-Helsingissä on nyt 350000 maahanmuuttajaa ja heidän ei-suomalaiseen kulttuuriin integroitua lastaan, joille on luovutetttu asunnot suomalaisten ohi.
Miksi tätä lukua salataan massamediassa? Koska maahanmuutto on ase ja geopolitiikkaa eliitille.


Asuntojen neliöhintojen ero kasvaa. Pääkaupunkiseudulla asunnot maksavat jo 2000 euroa neliöltä enemmän kuin muualla Suomessa. Helsingin ja muun maan ero on yli 2 500 euroa.
IS.FI

" Laura Saarikoskelle ja muille valtamedian propagandisteille suosittelisin Broadwaylla esitettävää Orwell 1984 näytelmää. Se kertoo dystopiasta, jossa kriittinen ajattelu on kielletty totalitaarisen hallinnon alla. Yhdysvaltojen sotilaallinen ja taloudellinen mielivaltaan perustuva maailmanjärjestys valtamedian lakeijoineen on juuri tällainen totalitarismi. Fasistien ja terroristien käyttäminen ehdottoman vallan saavuttamiseksi on muuttunut arkipäiväiseksi. Suunnitelmalliset Syyrian ja Jugoslavian murskaamiset USA ja Saksa etunenässä ovat karuja esimerkkejä siitä mihin suomalaisina EU:n tahdottomina jäseninä olemme alistuneet. Syyria-esimerkin voi luke blogistani otsikolla "Arrogantit Saksa ja USA nyt Syyrian kimpussa" 29.1.2016.Jugoslavian suunnitellun hajottamisen vuorostaan teoksestani "Lahtari, Punikki ja Teurastaja".
  - Pirkko M Turpeinen-Saari
Kilpailukykysopimuksen toimeenpano tulee johtamaan oikeudenkäynteihin, arvioi Helsingin Sanomien mielipidepalstalla oikeustieteen tohtori Kalevi Hölttä .
TALOUSELAMA.FI

AY-LIIKKEEN MERKITYKSESTÄ
Silloin kun minä kävin Kiljavan ay-opiston useita kursseja aikoinaan luottamusmiehenä ja sittemmin ammattiosaston puheenjihtajana, oli yhtenä oppiaineena Työväenliikkeen historia. Mihin tämä tietous on nyt kadonnut? Ihmiset eivät enää ymmärrä asioiden olemusta ja järjestystä, jossa edistyskin on tapahtunut.
-- Eivät nämä sosiaaliset "edut" taikka palvelut ole mistään porvarien taivaasta tipahtaneet. Ay-liike on tärkeänä osana työväenliikettä ensin ne vaatinut - ja sitten monesti kovalla väännöllä tai joskus jopa lakolla - tai sen uhkalla - saanut sovittua rahapiirien edustajien -- ay-liikkeen vastapuolen kanssa. Tästä ne ovat sitten edenneet lakiasioiksi ja monesti tulleet sitten yleisiksi laeiksi, joita pidetään minimitasona, kun asioista neuvotellaan tai työehdoista sovitaan.
-- Mutta nyt pitäisi myös nähdä se, että näitä halutaan kovasti poistaa ja huonontaa, kuten nyt tämänkin hallituksen aikana on jatkuvasti tehty. Ei ole ollenkaan itsestään selvää, että työstä maksettaisiin sellaista palkkaa kuin sen vaativuus tai rasittavuus vaatisi. Työnantajia on viime vuosina kovasti innostanut se, että ulkomaista työvoimaa -- jotka eivät osaa edes vaatia sitä minimiä, joka heillekin kuuluu -- voi saada palkattua 'alle torihintojen', jos vain osaa olla tarpeeksi röyhkeä.
-- Vain se, että Suomessa on olemassa työehtosopimukset laillistava Työehtosopimuslaki, ja että työpaikoilla on luottamusmies järjestelmä, joka TES-sopimusten noudattamista valvoo, takaa nuo oikeat ja lain mukaiset työehdot -- ja sen mukaisen palkkatason. Juuri tästä syystä työnantajat ja heidän 'lakeijansa' tahtoisivat murtaa tuon Suomen työväen taistelullaan aikaansaaman kattava sopimusjärjestelmän. He heluavat kasvattaa omat voittonsa ja osinkonsa yhä suuremmiksi sillä, että tulee mahdolliseksi ilman rangaistusta - ja lakia - palkata ns orjatyövoimaa, jonka pitää elossa vain yhteisistä verovaroistamme kustannettava sosiaaliturva.
-- Ei tällainen ole mitään palkkatyötä. Eikä sellaista voida sallia! Palkalla pitää voida elää ja elättää myös perheensä - ja kouluttaa myös lapsensa jne jne. Ay-liike on eräs arvokkaimmista asioista, joka on koskaan tähän maailmaan saatu rakennettua. Mutta totta on sekin, että sen on toimittava kuten sen tehtäviin ja sääntöihinkin kuuluu, työntekijäin edunvaljana, jota sen johto ei aina tunnu oikein muistavan.


Seuraavan kerran kun kuulette kenen tahansa sanovan: Haluan Suomen olevan osa Euroopan Unionia, voitte sanoa kyseiselle henkilölle: Et si...

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM

Àngel Ferrero: It has been 10 years since Humanitarian Imperialism appeared in Spanish. What made you write the book? It started as a reaction to the attitude of the Left during the 1999 Kosovo war…
COUNTERPUNCH.ORG


.

Ei kommentteja: