maanantaina, kesäkuuta 19, 2017

HS lobbaa identiteetin tuhoamista eli Rockefeller-fasismia


"Jos saisin valita, olisin ruotsalainen

Kansallisuuteen pitää voida liittyä, jos haluaa."  HS

Voit tuntea olevasi eliittiä jos niin vain valitset, rahalla ei ole väliä, vain hegemoniapaineelle alistumista uuskolonisaation ja massamedian keinoin. Etsi eliitti johon samaistut ja unohda suomalainen solidaarisuus ja itsenäisen valtio-opin ehdot hyvinvoinnin ehtona. Kun Ruotsista puhutaan kuin taivaasta viheroikeiston hipsterielitismissä niin toki torjunta on mitä kätevintä kun unohdetaan 800 vuoden kolonisatioterrori Suomessa ruotsalaisten, tanskalaisten ja suomenruotsalaisten maanryöstön, teloitusten, verotusryöstön, nälkään tappamisen, Venäjään kohdistuneiden kolonisaatiosotien verinen ura suomalaisilla orjilla ja pakkouskonnon alla. Mutta rikas Ruotsihan on vapaa kaikesta vastuusta rikastuttuaan ensin kuolleilla suomalaisilla, vapaa suomalaisten traumoista ja kyvyttömyydestä analyyttiseen politiikkaan eliitin ruotsalaisten opettaman elitistisen vihan alla kun siellä puhutaan niin paljon kivaa ja kun lähiöt siellä palavat ja islamistimafiat kasvavat eksponentiaalisesti. KOKO tämän harhapuheen ydin on siinä kohdassa tekstiä kun fantasiamuumitoimittaja ei puhu islamisteista mutta esittää vapaasti valittavaksi valtioksi vaikkapa kokkikerhon kivapuheen maailmassa, jossa todellisuus ei rasita muumineitoa.

Sosiologiset tutkimukset vahvistavat eheän identiteetin tarpeen. Eheä valtio ei voi hyväksyä fundamentalistista uskontoa ja muita normeja valtion sisälle. Nyt feministit puolustavat islamistien p brutaalia lapsikauppaa pakkoavioliitoissa, lasten silpomista ja naisen totaalsita alistamista synnytyskoneeksi samalla kun kauhistelevat fiktiivistä tv-sarjaa synnnytyskoneista.

Tilanne on absurdi eliitin rahoittamilla kulttuurielitisteillä, heidän puhaltamassa kuplassaan.

Islamisti ei aja suomalaisten asiaa. 8000 miljoonan euron käyttäminen Suomessa joka vuosi vihamielisiin ja kehityskyvyttömiin maahanmuuttajiin ei tuota mitään hyvää suomalaisille. Ei mistään löydy resursseja nyt +500000 maahanmuuttajan & lapsiensa länsimaistamiseen, heimoklaaneihin sitoutuneet ajavat vain omia etujaan ja resursseja pois suomalaisilta antane äänensä viher-rkp-kokoomukselle, jotka siirtävät suomalisten resurssin maahanmuuttajille ilman omantunnon häivähdystä.

HS lobbaa sitkeästi ja uupumatta CIA:n ja Rockefellerin laajaa uuskolonialismia, jossa Euroopan identiteetti voidaan tuhota haittamaahanmuutolla kunhan mediassa puhutaan kivapuhetta valinnanvapaudesta. Tätä kutsutaan myös nimikkeellä "kulttuurimarxismi". Rockefeller-instituutiot kehittivät strategiat, joillla feminismi kaapattiin pois vasemmiston työläiskulttuurista ja työmoraalista kohti eliitin elitismiä ja ohjattuja todellisuusharhoja. Jokainen saa olla elitisti Rockefellerin harhoja luovassa propagandassa kunhan tukee Ameirkan hyökkäyssotia ja dollarin sotataloutta.

Valloitettava kansa on tehtävä turhaksi ja halveksuttavaksi.

Haittoja maksimoiva Väestönsiirto on siihen loistava taktiikka.

Toimittaja todellakin luulee että Ruotsiin ilmaista ylläpitoa etsimään tulleet haluavat identifioitua ruotsalaisiin eivätkä muuttaa Ruotsia kalifaatiksi ja tehdä ruotsalaisista orjia. Toimittaja tunkee sormet korviinsa niin että veri tirskahtaa kun uhkana on kuulla rikollisuuden 40-100 kertaisuus islamistiryhmien kohdalla pohjoismaissa.

Rockefeller-feminismin eli CIA-kolonisaation kulttuuridemgogiassa esitetään kaljupäät ruotsalaisen tai suomalaisen identiteetin synonyymiksi. Tämä on harkittua kulttuuriterroria samalla kun vasemmistolaista hyvinvointiyhteiskuntaa, pohoismaista mallia ja sen edellyttävää sääntelyä tuhotaan pörssiyhtiöiden terroria varten.

Tässä CIA:n ohjaamassa operaatiossa kielletään elintason ja sivistyksen nousun pohjalla olleen yhteisen identiteetin ja kulttuuri-solidaarisuuden tärkeys. Nyt kouluissa opettajat antavat hatusta fiktiivisiä arvosanoja maahanmuuttajille jotka eivät kuitenkaan osaa mitään ja joiden oppimismotivaatio on nolla klaani-identiteettiään ja -rasismiaan vahvistaen. Opettajat ja viranomaiset tekevät itsestään tahallaan halveksittavia klaani-ihmisille, lietsovat halveksuntaa ja islamistien rasismia kun eivät iske länsimaisia standardeja kovana todellisuutena ja ehtona elintasoturisteille. Vain kaaosta on tiedossa kuten Ruotsissa ja Norjassa joiden mafiaklaaneista Rockefeller-massamedia sensuroi kaiken.

Rahaa Maahanmuuttajilla e i ole mitän geopoliittisia tarpeita eikä motivaatiota puolustaa kansallisvaltiota, koska he eivät edes halua nähdä kansallisvaltiota olemassakaan.

USA on sotatalous ja sille hajota ja hallitse kolonisaatio on tärkeä tuhoamiskeino alistaa muut talousalueet dollaripankeille velkaantuvaksi siirtomaaksi.


        Afrikkalaisen Pepin kuvitus: HSIt is worth detailing the ways in which the actual practice of the EU diverges sharply from the propagandistic image endorsed by elements of the left.
by Joseph Richardson, via Counterpunch Why is it that many people who consider themselves left-wing have such difficulty grasping that the EU is a…
OFF-GUARDIAN.ORGKatsokaa nyt tätäkin kyselyä. Vitsinäkö kaikki menee läpi


Suomalaiset pumppaavat omahyväisyyttään kun eivät suostu ymmärtämään että Suomen historia on sarja salaliittoja. 

Työläiset nousivat salaliittoa vastaan demokratian puolesta, Mannerheim oli perustanut jo sodanjohdon esikunnan Seinäjoelle, kansaa kuoli nälkään ja Erkkoa myöten aktiivifasistit olivat luvanneet Suomen luovutuksen Saksalle. Älä enää elä kuolleen kalana eliitin myrkkyvirrassa.

.Ei kommentteja: