lauantaina, kesäkuuta 10, 2017

Halla-aho on vain Thatcher - perussuomalaiset ja eliitin mediaEliittimedian hysteria todistaa että Soini oli pelkkä myyrä eliitin pelissä.

Totuus on aika poliittinen, hysteria mediassa aika paljastava: eliitti pelkää että kansalaisten politiikka ja linja voisi voittaa Amerikalle ja Merkelille nöyristelijät.


Halla-aho on kuitenkin Thatcher.

Perusoikeistolainen eliitin palkollinen. Eliitiltä kiitosta kerjäävä, kenraaleita isähahmoiksi luuleva.

Porvari nukkuu hyvin Jussin romuttaessa pohjoismaista mallia muiden oikeistokeikareiden kanssa.
Halla-aho ei näe että olisi olemassa yhteiskuntaa vaan vain eliitin palvelijoita ja verotaakan siirtämistä yhä vain työläisille pois rahaeliitiltä.

Perussuomalaiset on vain europuolue, oikeistopuolue, militaristipuolue, yksi rkp-kokoomuksen sisarpuolueista, demokratiaa alasajamassa Liittovaltion armeijan alle. Oikeiston valtiontuhoamisprojektin suurin suoja on puhua "turvallisuuspolitiikasta" eli alistaa Suomi pankkiirien militaristiseen valtaan. Kuinka voi Soinin jalkavaimosta ja euro-oligarkkien palvelijasta tulla itsenäisyyden ajaja? Ihmisille on myyty ikoni Halla-ahosta kuten uskonnollisissa huijauksissa voit laittaa kaiken toivosi ikoniin ja annautua rahaeliitille.

Köyhien ruoskinta jatkuu ja Mestari suojelee tuhokapitalismia puhuen kuin pappi kansan toiveista itse taistelematta lainkaan eliittiä vastaan. Soinin mallin mukaan ja Mannerheimin fasismin mukaan. "Pelastaja" vaatii uhrautumaan Saksalle ja EU-salaliitolle.

H-a on itseensä käpertyjä eikä taistelija. Soinille alistuminen ja siis Soinin valheille hiljeneminen oli niin porvarillista ja halpamaista kuin vain voi kuvitella "vaihtoehtopuolueessa".

Mestari-nimikkeellä onanointi vain todistaa kuinka alistuminen on perussuomalaisten ainoa toimintatapa, ei historiallista ymmärrystä oikeiston yhteiskuntaterrorista eliitin julmuuden ja verojenvälttelyn takeena. Ei ymmärrystä talvisodasta eliitin sitoutumisena natseihin ja eliitin imperialistiseen sotavyörytykseen.

Puhe köyhien ja tavallisten puolustamisesta on ollut puolueen paperipohja eli kaunis kulissi ja se puhe on ollut vain valetta elitistien ja rkp-militaristien oikeistolaista maailmankuvaa ajavassa puolueessa sisällissodan joukkomurhia ja suomenruotsalaisten palkka-armeijaa ylistäen.

Suomea ajetaan syvemmälle romahtavan talouden CIA USA:n hyökkäyssotiin ja sotien sytyttämiseen eli kapitalismiin, imperialismiin. EU-kriittisyys on ollut toimiva huijaus sillä jäsenille tiputellaan toivoa niin jäsenet eivät puutu puoluejohdon petoksiin lainkaan. Kuten kokoomus esittää olevansa yrittäjien puolue ja toimii samalla aurana megakapitalisteille, pörssiyhtiöille, kapitaalin kahmijoille, kaappauskapitalismille.

Puolueen tilanne on myös todella outo sillä Soinille jää kerätyn puoluetuen sirretty miljoonarahasto vallankäytön välineeksi.

Ja Halla-aho aikoo tosiaankin jäädä lihapatojen ääreen Brysseliin hihittelemään eurohumalassa megapalkalla - hajota ja hallitse -johtaja kuten Soini, kerää kannattajia eikä vastaa valheistaan muka "EU-kriittisenä".

Soinin puhe oli härski kulminaatio hänen giganttisista valheistaan oikeistolaisen elitismin puolustajana ja köyhien harhauttajana, oikeistolaisen valevasemmiston räikeä kuningas eliitin asialla. Ihan euroeliitin aisankannattaja eurourallaankin.


 b)

Hallitus ja vasemmistoliitto eli kaikki europuolueet ovat sitoutuneet Amerikan imperialismiin ja tässä sen olemus esitetään selväsanaisesti.


    Selkeä antautuminen riehuvalle sotataloudelle, Suomi uhrattava imperialismille:


Perussuomalaisten europarlamentaarikko haluaisi Suomen irti EU:sta ja osaksi puolustusliitto Natoa.
VERKKOUUTISET.FIVakavin ongelma perussuomalaisilla on usko suomenruotsalaisten sepittämiin elitistisiin historiasatuihin, joissa ei kerrota että Venäjä pelasti Suomen suomalaisilta, ruotsalaisilta ja sakslaisilta eliittifasisteilta, tuhannen vuoden totaalioikeistolaisuudelta.
Volasen arvio ulkopolitiikan tulimerestä


     Helsingin Sanomat julkaisi tänään Laura Saarikosken hyvin tehdyn Robert Kaganin haastattelun. Kagan on amerikkalaisen turvallisuuspoliittisen eliitin yhden keskeisen suuntauksen kannattaja. Näkyv...
RISTOVOLANEN.FI
 c)


Tuskin soshallitus kaatuu.

Keskusta kuola valuen haluaa lestisklaanilaisille valtaa SOTE-helvetistä, verotuksen ulkoistamisesta firmoile ja "maakunnnnille", pimeälle byrokratiavallalle sääntelyn ja avoimuuden ulkopuolella

Kaikki yhä äärioikeistolaisia talouspolitiikassa, eliitin veronkierron renkiä ja naton hyökkäyssotien fasistisia kannattajia - kuten vasemmistoliittokin europuolueena, pankkiirien juoksupoikia.

  • Poliitikot osaa: Li Andersson esittää Twitterissä haikeana kuinka Soini oli SMP:n edustaja MUTTA "antoi liikaa tilaa Halla-aholle". Uskomatonta romantiikkaa valevasemmistolta viholliskuvan kasvattamiseksi. Lypsyä, lypsyä, kielipelejä. 

  • Porvari-soinismi tuli esiin kaikessa oikeistolaisuudessaan kun heikoilta ja koulutuksesta leikkasi ensin hallituksessa puolueen tukemana eliitin veronkiertoa tukeakseen:

       "Isä Aurinkoinen, itse Pääpersu Timo Soini kertoi jäähyväispuheessaan tuntevansa Suomen olevan "ylihyvinvointiyhteiskunta" ja pohti ovatko ihmiset unohtaneet että tulla toimeen toimeentulollaan on ihan hyvä tapa elää. Tyypillinen soinismi. Jättää sanojensa merkityksen täysin kuulijan/lukijan tulkinnan varaan. Tämä "pienten ihmisten", "mökin mummojen" ja "alle tonnin tuloilla elävien" kusettaja (anteeksi ruma sana) antaa nyt ymmärtää olevansa Halla-ahon kanssa samaa mieltä pikkuasioista ruikuttavista köyhistä ja siitä, että sosiaaliturva on luksusta."d)


Hauskin yksityiskohta Soinin diktatuurista voi olla siis todella drastinen:

"On seuraava jännityksen paikka, että tekeekö Soini pekkavennamot? Pekka Vennamo potkaisi SMP:n torpan nurkan kumoon poistuessaan ovesta: Ajoi SMP:n tukisäätiön johtajana entisen puolueensa tarkoituksella konkurssiin v.1995 ja jakoi säätiön miljoonaomaisuuden kavereidensa kanssa "
Vanhoilla SMP:läisillä on taloudellinen niskalenkki …
TALOUSELAMA.FI


http://www.iltalehti.fi/polit.../201703132200084759_pi.shtml

Halla-ahon tiukat talouslinjaukset: "Työttömyys- ja sosiaaliturva ovat yhteiskunnan luksustoimintoja"
 

Volasen arvio verorahoista aina palkkansa ansainneesta miehestä, joka samaistuu vain rikkaisiin, viljelee sanoja ilman vastuuta:


                  Jussi Halla-ahon valinta Perussuomalaisten johtoon on saanut aikaan keskustelua ihmisyydestä
ja politiikan arvoista. Sitä voidaan käydä Halla-ahon konkreettisten poliittisten linjaustensa pohjalta, mutta hän on myös itse määritellyt...
            RISTOVOLANEN.FIVihreä meppi ei halua, että EU "militarisoidaan."
VERKKOUUTISET.FI

Haluaa militarisointia mutta väittää, ettei halua?
Retorisena häränpyllynä on vaatimus kaikkien kuulumisesta Natoon eli amerikkalaiseen imperialismiin.
Niin Norjan kuin Suomen CIA-myyrät yhteiskuntakaappausta tekemässä - exCIA mies puhuu:

https://www.youtube.com/watch?v=cbeuMG71nqU

Välttämätöntä katsottavaa kaikille pankkiirien vallasta kiinnostuneille.

The first interview with Ronald Bernard went viral and there were more than 20 million views worldwide. We received a lot of replies, and many questions were asked. That is why we did decide…
IRMASCHIFFERS2014.WORDPRESS.COM


Kokoomuksen ehdokkaana 2012 presidentiksi noussut Sauli Niinistö haluaa toiselle kaudelle. Tämä aiotaan…
KTPKOM.FI


Huikkavinkki
Tiesittekö, että THL:n pääjohtaja Juhani Eskola on Alkon hallituksen jäsen? Muistaako hän mainita tämän sidonnaisuuden joka kerta, kun käy julkisuudessa asiantuntijan hattu päässään vastustamassa nelosoluiden vapauttamista Alkosta ruokakauppaan?
Alkon hallituksen jäsen saa kuukausipalkkiota 1100 ihan vain olemalla hallituksen jäsen. Lisäksi maksetaan 600 euroa kokouspalkkiota per kokous. Viime vuonna hallitus kokoontui 11 kertaa, mikä tarkoittaa, että Eskolan tapauksessa massiin on kertynyt pitoa 19800€ olettaen, että hän on käynyt kaikissa kokouksissa. (Lähde:https://www.alko.fi/vuosike…/alko-tyonantajana/palkitseminen )
Suomi, maailman vähiten korruptoitunut maa.

Ei kommentteja: