keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2017

Miksi Suomesta pitäisi tehdä poliisivaltio?

Miksi Suomesta pitäisi tehdä poliisivaltio? 

Miksi antaa armeijalle eli kenraaleille, CIA-mossad-SUPOlle lisää valtaa Amerikan hyökkäyssotien kauhuja levittämään?

Sipilän ja Orpon kaltaisille lahkolaisille? Nyt kun Katainen ja Mauno Koivisto avasivat rikolliselle väestönsiirrolle rajat, poliisi tunnustanut ettei hallitse tilannetta ja KLA maksaa suoraan Syyriassa teurastaville terroristeille KELA-maksuja - niin eikö voisi vapauttaa asekantoluvat yleisille paikoille, kaikille ei-väkivaltarikoksesta tuomituille natiivisuomalaisille? Miksi ISISIn tai sharian ihailijat sekä turvapaikkavalheista paljastetut saavat pysyä Suomessa sillä eivät sodan ja rasismin lietsojat ole pakolaisia tai kansalaiskelpoisia millään tavoin, koskaan. Miksi saastuttajat saavat kaivoksia Suomesta - Suvaitsevaisuus on CIA:n istuttama kolonisaatiomeemi, väestönsiirto kolonisaatioterroria terrorin ydin. Suomi takaisin lintukodoksi.

Väestösiirtoa Suomeen perustellaan rotuopilla avoimen rasistisesti, että suomalaiset eivät pärjää ja kelpaa eliitille ilman verensekoitusta. Jo Siksi sitä on vastustettava. 

Lopeta tyhmyys, ei "globalisaatio" ole kehitystä.

Globalisaatio on kolonisaation ja kapitalismin informaatiosotaa.

Eliitti haluaa tilaa eliitin terrorille ja luoda harhautusterroria, siksi väestönsiirto, keinotekoinen kaaos jonka aiheuttama tyytymättömyys esitetään epäpoliittisesti perusteluna entistä suuremmalle eliitin diktatuurille. Demokratiassa vastuussa oleva eliitti laitetaan vastuuseen, diktatuurissa ei. Nyt meitä viedään diktatuuriin: laman aiheuttajat esiintyvät taas pelastajina massamedian avulla ja vaativat lisää valtaa.

70-luvulla kansa otti vallan 1100 lakon kautta, puolueet ohitettiin.

 Elintaso nousi kohisemalla kun bruttokansantuote jaettiin tasaisemmin ois suomenruotsalaisilta kapitalisteilta.

Hajota ja hallitse, sanoo eliitti hymyillen.

Venäjävihaa pursottamalla rahaeliitti haluaa siirtää Suomen todella nopeasti Saksan armeijan alle, "liittovaltio".II


Miks CIA-mossad-USA haluaa maihinnousun Suomeen?

Suhteutetaan taas vähän asioita. - Harri Kuusela :

- Ei ole ihme että USA haluaa meidän armeijan käytöönsä. Meillä on 230000 miestä laittaa rintamalle ja Venäjän armeijan maajoukkojen vahvuus on sama tällä hetkellä. Tosin kolminkertainen koko puollustussektorilla. Olemme merkittävä voimatekijä täällä pohjolassa vaikka meille koko ajan NATOttajat väittää toista? Venäjällä ei siis olisi mitään järkeä uhrata voimavaroja meihin jos emme ole sen vihollisia vaan liitoutumattomia. "Rauhaa, ei Natoon, ei ydinaseita:

Tri, eversti evp. Pekka Visurin mukaan Suomella ei ole syytä pelätä Venäjän maajoukkojen hyökkäystä. Oheisessa artikkelissa hän toivoo, että mediassa tehtäisiin kunnollisia, faktoihin perustuvia analyyseja Venäjän asevoimista ja pidättäydyttäisiin jatkuvasta pelottelusta kauhukuvilla:

"Suomen puolustusvoimien sodanajan joukkojen kokonaisvahvuus on noin 230 000 sotilasta. Se on sattumalta aivan sama kuin Venäjän maavoimien vahvuus, joka on 230 000 sotilasta. Venäjän asevoimien kokonaisvahvuus on 770 000 sotilasta, joten varsinaisten maavoimien osuus on todella pieni ottaen huomioon laajat vastuualueet alkaen Murmanskista sekä ulottuen Kaukasiaan ja Vladivostokiin Tyynen meren rannikolle. Venäjän reservit ovat nykyisin erittäin pienet ja niiden saaminen taisteluvalmiiksi kestää kauan.
Ei noista joukoista ainakaan Suomen suunnalle paljon riittäisi, mutta silti suomalaisten kannattaa kaikin keinoin välttää sotaan joutumista." (Pekka Visuri, 5.7.16)

  • Eikö kapiset CIA:n valevasemmistolaiset vielä ymmärrä vielä mitä sotilaallinen

        antautuminen Saksalle ja CIA:lle merkitsee globalisaatio-kolonisaatiossa


SDP ja vasemmistoliitto arvostelevat tapaa, jolla hallitus on kertonut turvallisuustilanteen heikentymisestä.
MTV.FI


Kansa katsoo.

Kansa katsoo?

Hajota ja hallitse.

Tuotetaanko kaaosta siksi jotta voidaan perustalla Suomen alistaminen Saksan armeijan alle?
Sakemanni jo väittää että yhteistä EU armeijaa pukkaa varmasti ja pian.


A SENIOR German defence official has insisted the European Union will inevitably launch its own army.
EXPRESS.CO.UKTuomioistuimet antavat tuomioita, jotka perustuvat virheelliseen monikulttuurisuuden ymmärtämiseen ja rasistiksi leimautumisen pelkoon - ma…
BETA.OIKEAMEDIA.COM

It is worth detailing the ways in which the actual practice of the EU diverges sharply from the propagandistic image endorsed by elements of the left.
by Joseph Richardson, via Counterpunch Why is it that many people who consider themselves left-wing have such difficulty grasping that the EU is a…
OFF-GUARDIAN.ORG.

Ei kommentteja: