keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2017

Oliko Soini taitava diktaattori

Minä olen puolue.

On vähän naurettavaa kun nyt perussuomalaiset aikuiset ihmiset väittävät että Soini oli taitava peittämään oman moraalittoman vallanhimonsa. Ei ollut. Ei. Hän puhui suoraan päättävänsä puolueen asioista. Ei hän ikinä halunnut demokratiaa eli yhteisiä asioita vaan ylisti Vatikaania ainoana ohjaajanaan. Eivätkä perussuomalaiset kysyneet meiltä viisaammmilta jotka tunnemme sosiologiaa, psykoanalyysiä, historiaa ja psykologiaa. Soinista puhuttiin kuin isästä ja puolueen "perustaj
a" esitettiin puolueen ainoaksi määritelmäksi ja vallanpitäjän perusteeksi ilman ymmärrystä oikeistolaisuuden perusolemuksesta elitisminä ja psykopaattien halusta harhauttaa ihmisiä. 
  Ihmiset antoivat Soinin puhua puolueesta "lapsinaan" eivätkä heti vieneet suljetulle osastolle. Miten sekaisin suomalaiset ovat vielä kirkkoherrojen 900 vuoden terrorista, kirkkokulttuurista? 

    * Lisäys: uusi Herra

  • Orpo: "Terho tuntuu olevan tolkun mies, jonka maailmankuvaan ja ihmiskäsitykseen voi luottaa.Ja puheet EU-erosta ja euroerosta loppuvat nyt" 

Todella sekaisin. Katsokaa kuinka kansanedustajat pitämällä pitävät toisen uskonnollisen fanaatikon pääministerinä. 

"Koska käsketään".
  Eivät muut europuoleet eroa Soinista, kaikki valehtelivat ajavansa Suomen asia vaikka ovat vain pankkiirioligarkkien ja CIA-imperialistien vallankaappauksen ajajia eliitin ikuisessa talousterrorissa. Alistajia, eivät perustuslain hyvin määrittelevän toimivan valtion puolustajia
"Toimintakertomuksissaan säätiö ei mainitse ainuttakaan operaatiota, jolla se olisi tukenut puolueen toimintaa. Vistbacka myöntää Ylen haastattelussa, että puolueen jäsenmaksuvaroja on siirretty perussuomalaisten tukisäätiöön. Vistbacka myös tunnustaa, ettei säätiö ole tähän mennessä tukenut puoluetta millään lailla."

   II

   Sipilä Heikki

- Hallitus on arvatenkin antanut ulkopuolisille globalistitahoille lupauksen hoitaa sote- ja muut yksityistämisprojektit sekä natoliittoutumisen pikapikaa läpimenouralle.
Tätä lupausta sitten täytetään piittaamatta tuon taivaallista sen enempää perustuslaista kuin tavanomaisista parlamentaarisista menettelytavoistakaan. Vastaavalla tavalla hoidettiin aikanaan EU- ja EMU-liittymiset. Tulevaisuudessa näemme muiden katastrofien ohella vielä yksityistämättä olevien valtion omistusten yksityistämisen ja näiden rahallisten arvojen siirtymisen ulkomaisiin käsiin.…
Laittomuuksien jatkumisen takaa osaltaan se, että sekä oikeuskansleri että oikeusasiamies ja perustuslakivaliokunnan jäsenet kuuluvat Suomea jo pitkään suvereenisti hallinneeseen globalistieliittiin, joka ei tosiasiassa koskaan
kyseenalaista hallituksen tekemisiä. Tällainen Suomi ei ole demokratia, vaan diktatuuri."


Kulttijohtaja ja poliittinen joukkoitsemurha


  "YLE uutisoi lauantaina 17.6.2017 näyttävästi: Timo Soini näytti jälleen olevansa maailmanluokan peluri. Valtionmedia väittää "uutisessaan" myös "tutkineensa" miten hallituskriisi eteni. Sen mukaan Perussuomalaisissa tehtiin sisäpiirin vempautus, jolla annettiin Jussi Halla-aholle opetus.Mitään asiallisesti uutta ei YLE edelleenkään tuo esiin. Timo Soinin irtiotto puolueestaan näyttäisi nykyisen valtiojohdon lisäksi miellyttävän myös valtionmediaa. Sen "tehtävänähän" on pönkittää Suomen "virallista" linjaa. Siihen taitavat perinteetkin velvoittaa."

Petteri Orposta (kok.) tulee varapääministeri, ja Sampo Terho nousee johtotrioon. Muuten hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla eteenpäin.
YLE.FI


Onko eliittimedia tarkoituksella nostanut oikeistopopulistit nykyjärjestelmän ainoiksi huomionarvoisiksi kriitikoiksi? kysyy J. J. Rintala.
VASTAVALKEA.FI


 

    * Lisäys 

Kuinkahan moni suomalainen vieläkin luulee että salaliittojen pääministeri meni surullisena lentokoneeseen -- valistakaa tovereitanne. House of Slurps. HoS.
 


.

Ei kommentteja: