maanantaina, kesäkuuta 05, 2017

Nokian tuhoaminen kahdessa minuutissa ja uusi mahdollisuus


Ollila oli mukana vuodesta toiseen geopoliittisessa salaliitossa,

Bilderbergissä.

Ollila esti kaiken järkevän käyttöönoton ja lopulta tutkimuksenkin, sabotoi mm. julkaisemalla raakileita, kieltämällä linux-tyyppisen painotetun itsestäänselvän kehityksen, valitsti Microsoftin/Wall streetin pyövelin alasajon viimeiseen vaiheeseen "Troijan hevosen" ja toimi kaiken aikaa Wall streetin ja Bilderbergin käskyjen mukaan, Suomen teollisuus oli ajettava alas jotta USAn ym pörssikeskusten valtaa ja rahastusta voidaan lisätä Suomessa.


Ennustin myös Nokia Mobilen alasajon jälkeen että Nokia-brändi olisi helposti otettavissa jälleen käyttöön laajalla suosiolla ja olin oikeassa. Siinäkin. Suomalaisten insinööriön luovuus on hukeaa ja ainutlaatuista, siihen tarvitaan elvytystä jotta päästään 90-l luovuus ja nimenoman yhteishenki, motivaatioa, taas palauttamaan. Johtajien on ymmärrettävä suomalaisen kulttuurin ainutlaatuisuus ja ikä Euroopan vanhimpana kulttuurina.

Luit ehkä tämän minuutissa ja nyt tiedät että joku näki Ollilan sabotaasin selkeästi vielä kun kaikki olisi ollut pelastettavissa.


kts kirjoitukseni tagilla vuosia taaksepäin, voit tarkastaa myös uus suomi -julkaisuista samat analyysini:

https://finnsanity.blogspot.fi/search/label/Nokia
Ei kommentteja: