sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2017

Touko Aalto on Paavo Lipponen - Suomen tuhoaja kapitalismia palvoen


Touko Aalto on uusi Paavo Lipponen

 - Suomen tuhoaja kapitalismia palvoen. Eliitin talousterroria palvoen.Suomelle myydään nyt väärää toivoa vihreillä helyillä. Eurooppaa on tuhonnut tuhokapitalismi 35 vuotta, sääntelyn ja demokratian alasajo, teollisuuden alasajo sijoittajien Aasian ympäristökatstrofeihin ulkoistetut tehtaat - jonka uusi edustaja kätkeytyy vihreään viittaan.

Touko Aalto on oikeistolainen, kapitalismin ylistäjä, hyvinvointivaltiota ja itsenäisyyttä halveksiva. Kuten kaikki europuolueiden johtajat.

Vaikka väittäisikin jotain muuta: jos ihmisen prioriteeetti on pörssi-ideologia ja eliitin sanelu niin silloin estät pohjoismaisen mallin humanistisen nousun ja olet purkamassa valtiota takaisin feodaaliterrorin alle.

Hyvinvointivaltio on sääntelyssä ja veroprogressiossa - ne on nyt purettu. Katsokaa vihreiden hyväksymää Talvivaaran suurinta katastrofia Suomessa ja Euroopassa. Katsokaa ja miettikää.


   I


Viheroikeisto ja valevasemmisto, sdp:n + vasemmistoliiton "tavalliset" äänestäjät eivät halua käsittää mitä kapitalismi on ja mitä natomaiden hyökkäyssodat,  ns "kriisit", ovat.
    
Se on rahan kerääntymistä rikkaille kolonisaatio-imperialismissa, "globalisaatiossa", koska rikkaille on nyt luovutettu systeeminhallinta. Ei ole globalisaatiota jonakin positiivisena prosessina passiivimuodossa vaan kapitalistien hyökkäyssotaa ja talousterroria laajentamassa dollarikolonisaatiota. EU on vauhdilla nyt nopeuttamassa vallankaappaustaan kohti diktatuuria eli liittovaltiota.


Pohjoismaisen hyvinvoinnin ideologia oli ottaa rikkailta pois systeemiase ja niin valtion eli säännellyn yhteiskunnan resurssit jaettiin kansalaisille mm ilmaisessa koulutuksessa ja syntyi keskinäinen luottamus aivan uudella tavalla vasotin oikeiston vaatimuksia elitismistä kaiken määrääjänä.
   
Resurssien jakaminen on todellista tehostamista, pohjoismainen malli on tehostamista pois eliitin terrorista. Tähän pyrkivät jo muinaiset kreikkalaiset demo-cratiassa ja jopa suomalaiset heimot natiividemokratiassa, heimo-sosialismissa.
 
Nyt vihreät ovat mukana "talousperiaatteessa" eli uudessa kolonisalismissa, jossa huolehditaan vain rikkaiden rikastumisesta ja väittäen että vain rikkaat saavat luoda töitä ja tehtaita.

Humanistinen Valtio ja tasaava veroprogressio, oma markka ja valtionyhtiöt kielletään kolonisaatiotuhonnan alta.

Vihreät ovat nyt 100% mukana kapitalisteina koska pystyvät valehtelemaan äänestäjilleen olevansa "pehmeiden ja vihreiden arvojen ajajia".

Suomen alistuminen pankkiireille, natolle ja euroterrorille on esitetty edistykseksi mutta sitä se ei ole. EU edustaa eliitin feodalismia ja eliitin valtaa tuhoamaan pohjoismaista mallia, joka kehitettiin muuten 1929 USA:ssa pelastamaan USA nopeasti kansalaisyhteiskunnaksi ylös eliitti-pankkiirien luomalta lamalta ja keinottelukuplalta.  Sääntely loi USA:n markkinatalouden, ei "vapaa kapitalismi".Vihreät olivat ympäristöministereinä ja antoivat Talvivaaran vastuuttomille kapitalisteille vain lisää rahaa ja siis lisää myrkkyjä. Talvivaara louhi ja myy laittomasti uraania ja senkin vihreät siunasivat ja siunaavat.

Riittääkö ymmärryksesi tekemään 1+1 vihreiden totaalikapitalismista?

Todellisesta ideologiasta vihreiden porvaripakkomielteiden takana?
1+1 mitä vihreät eivät ole mutta mitä väittävät olevansa?

Helsingissä valtuustossa vihreät vallankäyttäjät valitsivat Helsingin pienten virkistysmetsien kaatamisen laajoilta alueilta -  samalla kun mm. kieltävät tehokkaiden pilvenpiirtäjien rakentamisen jo nyt  rumilla Helsingin alueilla, joissa olisi mahdollista olla oma suljettu ekosysteemi mm tuuligeneraattorien ja aurinkokennojen avulla. Vedenpuhdistuksessa on juuri nyt suomalaiset firmat savuttaneet uskomattomia saavutuksia ym. Pilvenpiirtäjän toisivat reippaasti lisäarvoa järkyttävän arkkitehtuurin epäonnistuneilla alueilla.

Helsinki hankki myös asutusaluetta maana pohjoisesta - mutta Vihreät kieltävät sen käytön ja haluavat kaataa Helsingin vanhat virkistysmetsät. Jotakin todella karmeaa grynderipolitiikkaa, eliittipolitiikkaa, rikkaiden touhuilua käärittynä vihreyteen.   II


Esim. Hesarin artikkelissa 18.6.16 kuten monissa muissa "mainostettiin" toimittajan pilkkaavilla sanoilla Suomen tilaa että Suomi on "kehitysmaa". 
Tällä pilkalla ilman mitään tausta-analyysiä valtion alasajaon keinoista vaaditaan siis implisiittisesti lisää uuskolonialismia, uusliberalismia.

  Logiikka menee siis näin - ruotsalaisten kolonisaatiosta tutussa suomalaisten pilkkaamisessa eli alistamisvaatimuksissa:

 Uusliberalismin eli pörssifasismin tuhoamaa valtiota haukutaan keshitysmaaksi. Pohoismaisen mallin Valtion puolustautuminen pörssi-kolonisaatiota vastaan on retorisesti estetty ja vaaditaan lisää antautumista, purkamista, ulkoistamista, tuloeroja, orjatyötä. Koulu-oppilaiden arvosanojen ja älykkyysosamäärän laskun esittelyssä valehdellaan räikeästi -- eikä kerrota ydinsyytä eli sopetutumattomien perustelematonta väestönsiirtoa Suomeen. Terrori suomalaisia kohtaan esitetään pilkan ja väheksynnän perusteluksi. Aivan kuten kirkko ja rkp-kokoomus yrittivät estää kaikki koulujärjestelmän kehittämiset jotta voisivat jatkaa työläisen sivistymättömyyden pilkaamista. 
 Vihreä porvarillinen uni on vain oikeiston fasistisen ihmiskuvan palaamista. 

Viron eliitin verovapautusta juhlitaan europolitiikaan suurena saavutuksena - kun todellisuudessa EU pakottaa mm Suomen maksamaan virolaisille sossutukea, jopa täällä työskennelleiden sukulaisillekin jotta tuhokapitalismin kulissilla voitaisiin perustella tuhon lisäämistä.

Tällä räikellä porvari-moralismilla siis puolustetaan Suomen kiihtyvää palauttamista kehitysmaaksi haittamaahanmuutolla, Amerikan ja mossadin väestönsiirto-ohjelmalla, joka sisältää nyt "maahanmuuttajista" yli n 30000 vaarallista palkkasotilasta ja monensortin mafiaverkostojen rikollista tavallisten suomalaisten järkyttävänä taakkana. Rikkaat väestönsiirtopropagandan tuuttaajat eivät asu maahanmuuttajamieslaumojen vieressä eivätkä kuuntele raiskattujen kertomuksia eikä heidän tulotasonsa alene kun koko maahanmuuttajamäärän, n 400000, aiheuttama 8000 miljoonan v.kustannustaakka siirretään vain tavallisille suomalaisille vaatimuksilla, joilla terveydenhuoltoa ja koulutusta romutetaan ja ammattitaidottomilla & välinpitämättömillä kyynisillä virolaisilla taataan hometalot ja ikuinen hometerrori firmojen lypsybisnekseksi! 

Eliitti elää amerikkalaisen kolonisaatiopolitiikan ja Amerikan maihinnousua valmistelevassa vaaleanpunaisessa uusfasismin, uuskolonisaation huumeusvassa, ylpeässä vaiheessa, valehumanistit viheroikeisto ja valevasemmistokin on saatu mukaan ylistämään natomaiden hyökkäysotia ja armeija alistamista amerikkalaisille kenreeleille kiihtyvillä hyökkäysharjoituksilla Suomen maaperällä.

Milloin elitismin äänestäjät mutta tavallista elämää elävät heräävät realismiin eliitin myrkyllisiin unelmissa valtion romuttamisessa?

Yleislakko, lakkoase on ainoa heränneen kansan ase kuten oli 70-l tehokkaasti Kekkosen ja porvarien halpatyöterroria vastaan.Ei ole humanistista kehitystä, kulttuurin ja hyvinvoinnin nousua ilman puolustautuvaa pohjoismaista mallia ilman tiukkoja rajoja ja oman valutan valtionpankkia.

Ei ole.

Vihreys on nyt lavaste militaristiseen politiikkaan, jossa Suomi upotetaan CIA USA:n geopolitiikkaan ja aggressioihin, kauppasota Venäjää vastaan on kaiken itsetuhon kirkkain julistus jossa Suomi julistaa vihaa Amerikan käskystä vain Washingtonin sotaklaanin vaatimuskesta. 
III

Tietoisku - nykypolitiikan tausta

Basics

USA aloitti jo 1976 terroristien eli kiihkoislamistien aseistamisen afganistanissa luomaan kaaosta ja tuhoa ja jatkavat sitä yhä laajasti. Terrorismi on USAn terroria uuskolonisaatiossa.

Neuvostoliitto oli jatkuvasti USAn sodankäynnin kohteena, kylmä sota oli vain USAn sodankäyntiä varsinkin YK:n sopimusten vastaisena kauppasotana, johon Suomikin suostui mukaan - ei natsi-Kekkosen Suomi ole ollut puolueeton vaan mukana kapitalistien sodassa. Mitä muuta Afganistanin sota on kuin kolonisaatiota, Suomi tappamassa ihmisiä samassa kaaospolitiikassa.

Jos uskot eliitin mediaa eli massamediaa olet hukassa eliitin sanelemassa ideologiassa ja eliitin väärentämässä historiapropagandassa.

Lopettakaa itsepetos.
Lopettakaa.
IV


   Anonyymin arvio EU-politiikasta:

" Viime vuosina EU tiennyt sitä, että EU on alkanut liittyä asevoimiensa tutkimus- ja kehitystyöhön. Kyber ja hyber alkavatkin jo olla hanskassa. Limnell on asian tuonut blogeissaan moneen kertaan esille. Veljeskansa Viro auttaa pontimenaan traumafiilis.

Hesari ja Yle ovat aktiivisina olleet tiedottamassa, että Mogherini hoitaa EU:ssa tätä puolta.
ItIs puolestaan liittyy siihen, että Itämerellä (It) on alkanut liikkua enenevässä määrin Rapakon takaisia sotailma-aluksia. Edustettuna on ainakin kohta eläkkeelle jäävä B52, jota käytettiin mm. Vietnamissa. Omaa vuoroaan odottelevat häivepommittajat ja tutkavalvontakone. Puola, Viro, Latvia ja Liettua ovat olleet aktiivisia. EU työntääkin niille miljarditukiaan, eikä Viro ole innostunut maahanmuuttajien vastaan ottamisesta, mutta militaariaktiviteetti kiinnostaa.

Mediamme on infonnut asioista. Jos kansa ei mediaa seuraa, emme asialle voi mitään.
Islantikin (Is) on tainnut jo jäädä unholaan. Siis se ilmapuolustus, joka muutama vuosi sitten oli retuperällä, mutta joka nyt taitaa olla hyvässä kunnossa. Niinpä Suomen hornetit saavat oleilla valtateiden varalaskupaikoilla, Rissalassa tai Rovaniemellä aina sen mukaan, missä sotaa harjoitellaan.
Miten Hesarin tiedon välitys tähän liittyy?
Ei suoranaisesti, mutta kuitenkin. Nimittäin HS paljasti (tietämättään?), että meidän Hornettiemme kameroiden rajaussysteemi (zoomaus) ei oikein toimi, sillä kamerat eivät ole kyenneet kuvaamaan kuin etupäässä vain venäläiskoneiden Itämeren lentoja (ks. HS 17.06), vaikka alueella liikkuu muitakin.
Poliittisen eliittimme luulisi jo vetävän omat johtopäätöksensä, mutta mitä vielä.
Puoluekokoukset jatkuvat kuin mitään ei maailmalla tapahtuisi. Luulisi Halla-ahon, Elon, Elovaaran, Soinin, J Niinistön, V Niinistön, Karin ja Aalton olevan kiinnostuneita maamme ja Euroopan turvallisuudesta samassa mitassa kuin puoluekokousvaalien häviö tuotti yli puoluerajojen ulottuvan tunnemyrskyn Jyväskylässä.
Mutta ei.
Ei halaistua sanaa ainakaan mediamme ole EU-sotabuumista kertonut. On keskittynyt vain turvallisuudesta haastelemaan.

Aselisäysaktiivisuus omalta Suomi-osaltaan on sen sijaan kympin arvoinen ilmiö.
Kuin Karjala takaisin.
Blogistia lainataksemme ja hänen tekstiänsä muokaten lisätäksemme: ”… kun käytännössä kenelläkään suomalaisella ei ole käsitystä edes siitä, mihin poliittisiin ryhmiin Suomen edustajat Euroopan parlamentissa kuuluvat.”

Lisäys: kenelläkään suomalaisella ei ole käsitystä kuinka pullolleen Eurooppa on täyttynyt pommeista, tykeistä, tappolentokoneista, automaattikivääreistä, kranaateista, ohjuksista, automaattitappajalennokeista ja sota-aluksista.
Siihen kun vielä lisätään liikuteltavat ydinaseet Euroopassa, alkaa Vihreiden ympäristöön kohdistuvat, ennalta ehkäisevät toimenpiteet saada agendalleen odotettavissa olevia käänteitä.
Vihreitä aseita?
Miljardein luodaan sodankäyntiin valtaisat mahdollisuudet kiitos militarismiin innostuneen hallintoeliittimme.
Tukeeko lestadiolaisuus ja katolilaisuus tätä aatemaailmaa? Vaikea uskoa, että tukisi, vaikka henkilöitynyt reaaliaikapolitisointi-ilmentymä näyttää tukevan.
Lähitulevaisuudessa 15 000 000 000 euroa satsataan sodan luonnin kehittelymateriaaleihin (lähes 30% Suomen valtion budjetista).
Moni harhautuu luulemaan, että kyseessä on aito tarve sijoittaa pommeihin. On siinä muutakin, vaikka muuta yritetään vakuutella.
Naisasia ja kristilliset tukevat asiaa vaikenemalla. Sanotaanhan, että vaikeneminen on myöntymisen merkki. Moni meistä kuitenkin toivoo Emman voittavan.
Demokratian perusteet alkavat myös olla hakusessa.
Kun aikansa kritisoi muiden maiden demokratioida ja itkeä niiden olemassa olon pahuutta, alkaa omassa demokratiapesässä olla pahoja, korjattavia vikoja.
Kun Halla-aho sai ylivoimaisen äänestysvoiton, järkyttyi Soini pahanpäiväisesti.
Somejuntta oli syyllinen. Myös harhanäkyjen tasoiset natsimerkit olivat haittana.
Soinin kukkakimppu ei noussut siinä määrin ilolla kuin Jussin, Lauran ja Teuvon. Vastoin demokratian pelisääntöjä hyppäsi Soini osajoukkoineen sivuun kaapaten joukoilleen kaikki ministerit, joita oli äänestänyt myös Halla-ahoa tukenut vaalikarja. Edes yksi ministeri olisi voinut jäädä Halla-aholle.
Meille täällä Suomessakin näyttää sopivan epädemokraattisuuden toimintamalli.
Kaikkinensa meillä on vielä Toivoa(kin) jäljellä, sillä Simon on jo ominut Kokoomuksen käytössä olleita iskulauseita.
Kun Stubb vakuutteli olevansa Isänmaan asialla, välittyi Simonilta Toivon ohella juuri Isänmaa eli se, mitä on jo aseettomasti luovutettu hivuttaen junckerilaiseen veroparatiisi- ja sotateollisuusperheeseen sekä sotayhteisvoimakoalitioon.
Monelta veteraanilta valuu pikkuhiljaa viiden vuoden urakan tulokset muille maille.
Onni onnettomuudessa, että ikä alkaa tehdä tehtävänsä.
Tulevaisuus on hakusessa. Jos Kepu ja Kokoomus saavat Soinin ja Niinistön virallisesti riveihinsä puolueensa jäseniksi, on loppuhallituskausi ongelmaton, mitä se toki jo tälläkin systeemillä näyttää olevan.
Maamme vedet /vesilaitosyhtiöt) ja tiet menevät rahastajien käsiin. Militarismi saa vaikutusvaltaisen näkymän ja työttömyys kasvaa Venäjä-pakotteiden myötä.
Kaiken lisäksi tuhoutuu vuosikymmenten aikana monien yritysten luomat kauppasuhteet Venäjän markkinoille. Markkinat kaappaa jokin muu (muut) Euroopan valtio(t).
Osa niistä käy jo kauppaa Venäjän kanssa kiertoteitse näin ohittaen virallisen EU-agendan ja Rapakon luomat kauppapakotteet.
Suomi on mallioppilas ja sahaa oksaansa, jolla istuu.
Kun Vihreät saavat uuden puheenjohtajansa, voimme vakuuttaa, että työttömiä tuottava Venäjä-pakotteet ei saa minkäänlaista kritiikkiä. Tosin EU sanelee jo paljon, joten miksi taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Monet meistä uskomme, että Touko ja Emma eivät ole innostuneet sodan valmistelubuumista. Miten on?
Menossa olevan näkymän myötä lapsille halutaan jättiasevarusteluin tuotettavaa vakautta, mikä todennäköisesti tulee saamaan joskus kuitenkin aivan päinvastaisen lopputuleman.
Tämä vakaususkomus on karmeinta itsepetosta, mitä nykyihminen voi tehdä. "
Kaikkea muuta kuin humanismi • Naomi Klein on kuvannut kirjassaan Tuhokapitalismin nousu

  lukuisia tapauksia, joissa erilaisia kriisejä on käytetty hyväksi yhteiskunnallisen omaisuuden yksityistämiseen, ammattiyhdistysliikkeen murtamiseen ja muuhun oikeistolaiseen politiikkaan. Niin äärimmäisiä ehdotuksia, kuin Klein kuvaa, ei Suomessa ole esitetty, mutta logiikka on sama

  Kriisiin vedoten edistetään valhellisia oikeistolaisia linjauksia, eliitin etuja, ei kansallista vaurautta

  http://jukkatorikka.blogspot.fi/2013/01/kasvun-avaimet-suomelle.html •  "Pitääkö (Suomen) hyvinvointivaltio purkaa?", 

   kysyy Suomen Kuvalehti Maailmanpankin ekonomistilta Kaushik Basulta. 

  Ja hän vastaa: "Suomen ja muiden Pohjoismaiden ihmisoikeuksilla ja sosiaalisilla normeilla on tärkeä opetus koko maailmalle. Älkää luopuko arvoistanne vaan tehkää niistä vientituote."Älkää luopuko hyvinvointivaltiosta!  Chang

"Changin mukaan hyvinvointivaltio lisää talouden tehokkuutta ja tuottavuutta. Suomen valtit ovat olleet julkisen sektorin panostukset etenkin koulutukseen, tutkimukseen ja luovuuteen.
Chang on talousguru, jonka arvostettu Prospect Magazine on nimennyt yhdeksi maailman kahdestakymmenestä tärkeimmästä ajattelijasta. Changin taloutta populaarilla otteella käsitteleviä teoksia on käännetty 37 kielelle ja myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.
Changilta on pari vuotta sitten julkaistu suomeksi mainio teos 23 tosiasiaa kapitalismista (Into). Changin tuorein kirja on Innolta vastikään ilmestynyt Taloustiede – käyttäjän opas, joka on nimensä mukaisesti helppotajuinen johdatus talouden eri käsitteisiin.
Eduskunnan vieraaksi kutsuttu Chang on persoonaltaan hurmaava: lyhyt, kohtelias, sulavaliikkeinen ja nokkelasanainen. Hänen viestinsä kansanedustajille ja koko Suomen kansalle on ytimekäs: pitäkää kiinni julkisesti rahoitetusta hyvinvointivaltiosta. Se on ainutlaatuinen maailmassa, tehokas ja hyvä."  Johtopäätöksiä?

Miksi ihmiset uskovat yhä  rkp-kokoomuksen eli rahaeliitin  talouspuheeseen ideologiansa suojana samalla kun kansanvaltaa kaapataan ja demokratiaa kumotaan? 

Usko rikastumiseen ja statusaseman nousuun kohti eliittiä polvistumalla? 

Uuteen palautettuun pohjoismaiseen vahvaan valtiomalliin tänne Suomeenvirtaisi rahaa nyt käsittämättömät määrät sijoituksina, jos ottaisimme taas valtionyhtiöt vahvan valtiomallin perustaksi: vakaus, avoimuus ja ylikansallisen orjatyön torjunta. 

Vakaus ja omavaraisuus olisi nyt tärkeintä valuuttaa valtion kehittämisenä. EU:n ”globalisaatioehdot”, Valtiota rajoittavat sääntelyt ja valtion tuhoamispolitiikka ikkunasta ulos. 
Nyt ei säännellä pankkeja vaan vain valtioita pankkien plutokratian tuottamiseksi, liittovaltioprosessin ideologisessa Amokin juoksussa. 
 • "Suomi on jo varannut 15 % maapinta-alastaan monikansallisille kaivoksille ja nyt ollaan luovuttamassa viimeisin kansallisaarteemme, puhtaat pohjavedetkin"

Valtion on lopetettava pörssiyhtiöiden rahoitus eilman että veronmaksajat saavat osakkeita valitolle ja rohkeasti palattava valtionyhtiöihin ja irtaannuttava tuhoavasta pörssikeinottelijoiden ja katastrofipankkien EU:sta.


 Ja tietysti innovatiivisuus 

tulisi tulla kaupallisten firmojen avainväyläksi, johtajien nopea erottaminen ilman kultaisia kädenpuristuksia todellisen kapitalistisen dynaamisuuden luomiseksi - valtio tukemaan aitoja innovaatioita ja nopeasti markkinoiden valtaamiseksi. Työntekijät ovat tärkein resurssi, eivät eliittijohtajat ja pörssiterrorin Troijan Elopit. 

Valtiolle sitten myös voitto-osuuksia riskien ottamisesta. Siitä hyötyisivät kaikki. Emme voi nousta korkean teknologian maaksi ellei valtio suojele hajottavalta keinottelulta ja luo valtionyhtiöitä päämäärätietoisilla teknogolisilla tavoitteilla myös työpaikkoja luomaan.
Ei luomaan nopeita voittoja pörssieliitin saalistukselle vaan rakentamaan taas teollista yhteiskuntaa mm. saasteettomalla brändillä ja ekologisella elintarviketuotannolla, jolla olisi korkea brändituotetilaus maailmalla. 

Globalisaatio-alistumisen on uusliberalistisena valtionhajottamis-ideologiana hylättävä päämäärätietoisesti ideologia-analyysin kautta. 

Poliitikot ovat suostuneet Suomen ajamiseksi alistuvaksi kehitysmaaksi ja Naton koiraksi. Poliittisesti ja taloudellisesti nöyryytetty poliititnen linja.
Teollisuuden salaliitot Suomen itsenäisyyttä vastaan on laaja - myös öljy-yhtiöiden vaatimuksesta energiaomavaraisuutta on estetty. Ideologista Taloussotaa. 

 • "Muuntamalla Suomen nykyinen hakkuuylijäämä kuiduksi pystyttäisiin korvaamaan 20 % maailman puuvillasta.

  Suomen nykyisestä hakkuuylijäämästä (25–30 miljoonaa kuutiopuumetriä/vuosi) voitaisiin valmistaa 5–6 miljoona tonnia kuitua. Jos puuvillakuidun tuotanto vähenisi vastaavasti, hiilidioksidipäästöt vähenisivät 120–150 miljardia tonnia ja peltoalaa vapautuisi 18–25 miljoonan ihmisen ruoan tuotannolle. Lisäksi aavikoituminen vähenisi noin 10 %:lla."  http://www.aalto.fi/fi/current/news/view/2013-10-02/


Eurokriisianalyysejä ja lupauksia pörssipankkien tyytyväisyydestä eurolahtauksen jälkeen EVM-hirviön käynnistyessä  sataa kuin Esterin perseestä mutta tarvitsemme rehellisyyttä siitä ideologiasta, jolla meidät on ajettu kohti Kreikan kurssia ja avuttomuutta. 
Jos emme tunnista ja estä ideologiaa, joka luovuttavan Suomi-katastrofin ja eurokatastrofin on aiheuttanut, emme voi tehdä mitään. 
Haluammeko taas valtion, joka valitsee kirkkaasti yhteiskunnan yli talouseliitin lyhytnäköisyyden, yli pörssikeinottelun ja haluammeko sopeuttaa taloudellisen toiminnan vakauden mukaan - vai annammeko yhä suurpääoman ajaa suomalaisen halpatyövoiman kurjistamista tuloerojen kasvattamiseksi?   

Globalisaatio on ollut brutaalia pörssi-ideologian jyräystä: sen primääriarvo on ollut vain Aasian markinoiden maksimointi ja Euroopan pumppaaminen tyhjiin.  Pörssikeinottelun piristämiseksi ja edistämiseksi. Epäinhimillisesti. 

Kiinakin käyttää huoletta suojatulleja ja valtion itsemääräämisoikeutta talouden ja kehitksen kokonaiskontrollissa. 

    Miksi emme me?

Vain rkp-kokoomuksen eli rahaeliitin keinotteluideologian ja tuhontuoneen elitismin tähden?

Uuden talouden ehdot ja vakaat valtionyhtiöt pääoman houkuttelijoina.
Katsokaamme taas Ruotsiin ja sen ylpeään itsenäisyyteen. Avainsana: valtionyhtiöt. Markkinakapitalismin pelastukseksi, ei päättömäksi pörssisosialismin ja pörssin teurastamislogiikan seuraamiseksi teuraalle. 


Vakaus ja luotettavuus avainpolitiikaksi.

 • "Kukapa tietää. Tämä on aikamoinen sotku. Valeterrori-iskuja, valheellisia uutisia, valheellisia johtajia, valheellista toivoa. Kaiken tämän keskellä tekee mieli, ainakin silloin tällöin, työntää pää takaisin pensaaseen.  Mutta toisaalta olemme päässeet osallisiksi melkoisen mahtavasta kokemuksesta. Kukapa olisi uskonut, että elämä maapallolla tulisi olemaan samanaikaisesti näin haastavaa ja viihdyttävää?"


Eliitti on saanut ihmiset taistelemaan keskenään yhteisen vihollisen sijaan, toteaa Phillip J. Watt.
VASTAVALKEA.FI
.

Ei kommentteja: