maanantaina, lokakuuta 22, 2018

Museovirasto valehteli sadoista suomalaisista miekoistaMuseovirastohan valehteli 100 vuotta löydetyistä miekoista ja esti viime vuoteen saakka tutkimukset.

Museovirasto väitti harkitusti että miekat ovat tuontitavaraa - vaikka esti niiden tutkinnan - tietäen selvästi että ne ovat ainutlaatuisia eli paikallisia.  • Viikinkien miekkoja löytynyt sadoittain Suomesta – Arkeologi itse takoo tarkan kopion taisteluaseesta Kommenttini Ylen artikkelin keskusteluun.Tanska oli suomenkielinen n v. +350 saakka, Ruotsi n v. +600 saakka, tietysti kielimuutos latinan murteiseen Skandinaviassa tapahtui prosessina Rooman ja uskonnollisen Länsi-Rooman painostuksesta, sodista, kauppapakielestä ja korruptiosta.

Skandinavian maiden nykyiset kielet ovat todellakin selkeitä latinan murteita länsi-roomalaisten Saksan ja angloalueiden kautta - joillakin alkuperäisen suomenkielen sanavaikutteilla. Englantilaiset tutkijaryhmät ovat antaneet lausuntoja suomenkielen ja -kulttuurin originaalista natiivista laajuudesta jota eivät yliopistot tai massamedia tuo jostain syystä esille.

Suomalainen massamedia kieltäytyi uutisoimasta valtavasta arkeologisesta löydöstä 2017 Ölandiassa, ruotsalaisessa saaressa kaivettiin esille roomalainen hyökkäyslinnake vuodelta 500, jonka suomalaiset heimot olivat vielä silloin tuhonneet.

kts - https://arstechnica.com/science/2016/02/remains-at-iron-age-fort-tell-a-story-of-a-horrible-massacre/

Länsi-Rooma, ahne imperiumi, kielsi kauppapaikoillaan barbaarisen suomenkielen käytön osana kiristyskorruptiota. Mm vendit ja useimmat "barbaariheimot" ns semi-kristilliset esi-viikingit "Saksan" lähistöltä, jotka hyökkäsivät Roomaan 410, olivat ihan suomalaisia heimoja kieltä myöten vaikka olivat osittain omaksuneet länsi-Rooman uskonnollisen propagandan.

Tanskasta on löydetty 1900 vuotta vanha kampa jossa lukee suomeksi "HARJA" riimukirjoituksella. Riimukirjoitus oli suomalaisten keksimä ja "viikinkien" omima, Suomessa riimukirjoitusta käytettiin 1500-l alkuun saakka (ihan suomalaisten professorien varmistama tieto) kunnes Rooma Vatikaanin kirkko onnistui kieltämään syntipainostuksella: suomalaisilla oli oma kirjoituskulttuuri, Agricola vain toi kolonisatiokielen kirjoituksen repressoituun Suomeen.

Vanhimmat riimukivet Ruotsissa ovat suomea mm. kuningas Onnenpoek-tarina (Hamlet-tarinan alkuperä).

kts - https://finnsanity.blogspot.com/2016/06/suomen-muinaishistoria-on-euroopan.html

Viikingit ja suomalaisheimot eivät todellakaan aloittaneet hyökkäyksiä vaan vain vastasivat voimalla Vatikaanin Länsi-Rooman kolonisaatiohyökäyksiin ja yrittivät tietysti luhistaa Vatikaanin imperialismi mutta petturi Rollo todellakin lopetti vastatoimenpiteet. Rollo viittaa suomalaiseen nimeen.

Miksi tätä perussivistystä suomlaisista viikinkikulttuurin pohjana ei Suomessa opeteta ja keskustella? Meillä on uskomaton suomenruotsalaisten ideologinen painostus mediassa ja museovirastossa luomaan kuvaa että Suomi olisi "ruotsalainen" - kun "Ruotsi" on suomalainen. Tietysti ruotsalaiset ovat geneettisesti Vatikaanin palkkasotilaiden sekoitetta, mm 33% slaaveja.

Aivan kaikilla paikannimillä oli Ruotsissa suomenkielinen nimi joiden käyttö kiellettiin arkistoidulla 1520 kuninkaan lailla ja ankarilla sakoilla.

Vanhat kartat ja kirjat Suomen aidosta 10000 vuoden historiasta poltettiin Vatikaanin ruotsalaisten kristallnachtina, kolonisaation kulttuuriterrorina.--
viking scandinavia. #finland #sweden #denmark #viikingit #norden #suomi #suomi100 #norway #vikings sword gameofthrones #archeology #museovirasto kansallismuseo #arkeologia

2 kommenttia:

Antti Rautiola kirjoitti...

Tähän blogiin ei voi lisätä nimettömiä kommentteja.

o k kirjoitti...

Kysyisin ystävällisesti vain sellaista, että miten voit tehdä tällaista näin tärkeätä työtä suomalaisen perimähistorian totuudellisuuden selvittämisen vuoksi, mutta silti samaan aikaan olla leninisti-marxisti-kommunisti? Miten tämä ristiriita voi olla edes mahdollista?

Sen teen selväksi, että itse en allekirjoita yhtään marxistien sanaakaan. Enkä kristinuskostakaan tai judaismista tunnusta yhtään mitään.