maanantaina, lokakuuta 22, 2018

Analyysi massamedian suggestiosta ja vapauttavasta psykedeliasta


  Ajan henki?

Tietoisuuden peli tässä ohjatussa, metodisessa sekamelskassa ns eliitin massamediapelissä, korvikekulttuurissamme eliitin pelin alla. Korvikeruokaa, korvikepsykedeliaa, korviketietoisuutta, korvikeuskontoa massamediana.

Suggestio korvikeuskonnon metodina eliitin pelissä. Ihaile korviketta, juo ehtoollisella psykedelia-aineiden korviketta ja leiki psykedeliaa - pelkää psykedelian avaavia sieniä mutta leiki ajatuksella, leiki olevasi vapaa ja hyväksy muodikas muokattu fasismi ja kenraalien sotaleikit huolettomasti.

Kuinka videopelit ja mukauskonnollisuus, valedemokratia jatkavat suoraan eliitin kolonisaatiokirkon suggestiota: korviketietoisuus eliitin myrkyllisenä tuotteena kirkossa ja vale-puolueissa, suggestio tietoisuuden korvikkeena.


Sopeudu, antaudu ja eliitti rakastaa sinua, vain "sopeutuvaa" systeemi ja korruptio rakastaa.

"Psykedeelinen" muka-myönteinen massamedia jatkaa Vatikaanin orja-operaatiota estää psykedeelinen tietoisuus, se todellinen avautuminen, shamanismin näkeminen ja shamanistinen paluu itseymmärryksen ja itseparantumisen universalismiin todellisena vapautumisena ja todellisten energioiden löytämisenä. Siis periaatteessa on ihan kiva että psykedeliaa kohtaan "tunnetaan" "mielenkiintoa" mutta eliitin massaohjaus ohjaa päämäärätietoisesti korvikkeelliseen ohjattuun addiktioon massaviihteessä - alla linkki uuteen artikkeliin massojenohjailun korvikeihailusta ja korviketyytyväisyyden jankuttamisesta.

"Journalismi" massoille on nyt tietysti vain massaviihdettä valtavan sensuurin teatterina jotta ohjaus ja suggestio ja poliitikoiden korruptio on kitkatonta parasiittieliitille.

Strategisesti ja ideologisesti halutaan esittää että mikä tahansa videopeli tai ehtoollinen korvaa ja on parempi kuin psykedeeli ja vaikka leikitellään psykedeeliajatuksella niin korvike esitetään ihanteellisena kunnon porvarin länsimaisuutena -- aivan kuten kirkkokulttuuri on tehnyt ja on olemassa sitä varten suurelta osin.

"Turvallinen" = kolonisaatioeliitin ohjelmoima = vain alistuneena ohjattuun suggestioon eliitin ollessa tyytyväinen saat kokea olevasi turvassa kun todellisuudessa vain brutaali eliitti on turvassa koskemattomana sinun suggestiosi takia.


Tietoisuus ja selvänäkö vallan keinoista on uhka eliitin vallalle ja siksi tietoisuutta pilkataan ja ivataan esim muotovirheitä korostamalla esim Janitskinin ja muiden kielenkäyttöä ivaamalla. Hyvin elitististä pappiskulttuurin ivaa teologiaa eli eliitin logiaa korostamalla.

Vaikka et henkilöhahmona pitäisi esim. Janitskinista niin täysin perusteeton tuomio on nyt merkki eliitin avoimen fasismin nousemisesta laajan militarismin nousun ohella - eliitin itsesäälillä fasismi tiskiin ja voimalla. Moralismi monimuotoisuudessaan on aina röyhkeän eliitin itsesääliä ja fasistisen vallan eli eliitin "turvallisuuden" perustelua.

Saat fantasioida psykedeelisestä kokemuksesta kirkon penkistä mutta helvetti ja eliitin moralismin kulttuurin hylkäys odottaa jos kokeilet sieniä. Systeemisuggestio alamaisten tuotantohihnalla. Jos nyt arvioidaan tämän kaapatun Jeesus-shamaanin väärentämisen ydintä Rooman eli kolonisaatio-Vatikaanin kaappausoperaatiossa "uudessa testamentissa" niin Jeshua-shamaani kielsi kaikki ulkoiset ohjaukset, pappiskultit ja suggestiot ja julisti shamanistista yksilön tiedostamisen totuutta ihmisyydestä vain yksilön eettisenä tietoisuutena ja psykedelisenä tietoisuuden valaistumisena niin että kukaan kristushahmo tai massamediatemppelin veren-/ehtoollisenhimo ei voi ihmistä pelastaa pappien rituaaleilla ja uhreilla mutta niin vaan meillä on nyt taas aavikko-molokien uhrikultti-pappiskultti -kirkko jota mukaälyköt tukevat ihanana "yhteiskuntarauhan" massasuggestiona sairaan historiaa vääristävän nato-eliitin ohjaamana tiedostamisen tuhoamiskulttuurina. 

Todellinen vasemmisto oli poliittisesti 1800-l tietoisuuden vapautta ja analyysiä eliitin valtasuggestiosta, valheista. 
Eliitin valta on todellisuuden "hallintaa", todellisuuden väärentämistä.

Et voi vapautua ellet analysoi ja tiedosta valtaa ja suggestiota jotka ohjaavat sinua.  Psykedelia ja sienet ovat vanhin ja alkuperäinen aidon kulttuurimme metodi analysoida ja vapautua luonnon apuvälineillä ahdistuksen suggestiosta. 

Tiedostaminen on suurinta psykedeliaa. 

Psykedelia ohittaa ohjatun kokemisen eli suggestion vankeuden. Siksi shamaanit kutsuvat sitä suoraksi näkemiseksi.
  • Eliitti kauppaa meille suggestiota psykedeliana = kirkko/massamedia. 

Myös taide kaapattiin ihan jopa CIA:n toimesta salaliitoilla - missä on keskustelu paljastuneista manipulaaatio-operaatioista? Psykedelian korvikkeita ylistetään ja psykedeliakokemuksia demonisoidaan, tämä on kaava.


Lääkkeitä on monia, tie yksi. 
Tiedostaminen = suora näkeminen, suggestion ohittaminen.
Järki ei auta jos alistut ja tunnet vain siitä turvaa.
 
 Jung ja Freud ja vaikka kuka analyyttinen avaaja on tietysti osa tätä avaavaa analyysia eliitin suggestiokeinoista kuinka epätasapainolla ja kaaospelillä luodaan valtaa parasiittieliitille. 

Psykedelia on epätasapainon avaamista avautumalla tietoisuuden ytimelle. 

Kolonisaatio on ohi. 
Voimme avata silmämme takaisin.





* Se tuorein esimerkkiteksti yhdestä laihan suggestion ihailusta massamediassa: 
"Transference vie murtuneen mielen sisään – VR-peli luo parhaimmillaan hienon tunnelman"

https://www.is.fi/digitoday/art-2000005869950.html?fbclid=IwAR0nqZpj8IcJ8n5rWzDPBk9sCSq8LenIo2vyl8iIfku3RMm466hrH8T1Viw




         Eliitin juoksupojat kiimassa

 


DEMOKRAATTI.FI

















- Syykin on selvä. Tutkivan journalismin Pankkiirin musta sielu -ohjelmassa nähdään Hannu Sokalan toimittama reportaasi, jonka taustalta löytyy valtava tietovuoto. Se paljastaa jälleen uuden skandaalin pankkimaailmasta. Nyt on käynyt ilmi, että Euroopassa on kierretty osinkoveroja kymmenillä miljardeilla euroilla. Sisäpiiriläinen kertoo osinkokikkailusta kuvaavasti. 
– Olimme verenhimoisia kettuja kanatarhassa. Tarha oli valtion kassa, hän vertaa.   IL  

  • JUURI NYT -- Sarasvuo-elokuvasta karmea floppi: vain 7300 katsojaa - Tuukka Temonen kertoo esitysten jatkuvan enää viikon: "Nyt seuraa vakava itsetutkiskelu"   IL




Myös taide kaapattiin ihan
jopa CIA:n toimesta - missä on keskustelu paljastuneista manipulaaatio-operaatioista? Psykedelian korvikkeita ylistetään ja psykedeliakokemuksia demonisoidaan, tämä on kaava.


INDEPENDENT.CO.UK





Kaiken harhautuksen takana on sotatalous, eliitin ultimate vallan ydin:

Eric Kraus7 hrs- The truly repugnant thing about fat, complacent, middle class American "liberals" is that they benefit from one of the most savagely brutal regimes in recorded history - thus, at least vaguely aware of which side their toast is buttered on, rather then taking a stand against mass murder and military dictatorship, they twitter on about grabbing pussy, or what some judge did or did not do 40 years ago, or who can piss in which pot. The death of the American "Left"
In another era they'd be "good Germans" to a man - patriotic, lucid, finding reasons to criticize minor dysfunctions of a deeply brutal system - without ever calling into question the system itself.  While there is much distasteful about My Trump, at least the absence of craven hypocrisy is refreshing. "We do it 'cause we can do, and to hell with anyone who doesn't like it!" says the Donald" 





Me.







Tämä: Other Worlds

.

Ei kommentteja: