tiistaina, lokakuuta 02, 2018

Docventures taas eliitin puolesta paasaamassa - kontrolloitu valeoppositio, valtamedia


Näin ovelasti taas valtamedia kätkee eliitin terrorin. 

" Suomalaisen virkavallan itseriittoisuus toi meille hasistynnyrit, lautakasat ja maan tavat "

 ja eliitin kontrolloiman valtapyramidin ironisilla otsikoilla. Kyllä se on rikkain eli suomenruotsalainen rahaeliitti joka yhä korruptiota pyörittää 900 vuoden ryöstöomaisuudella. Poliisit ovat vain palvelijoita. Ylen hybridisotaa eliitin puolesta.

Propagandan tärkein tavoite on kaapata tulkinta vaikka ns yksityiskohtia faktoista tuotaisiin esille. Rajaamalla ja sensuurilla osa faktoista käännetään kokonaistulkinnan kaappaukseksi.  

Sodan jälkeen fasistit voittivat.

Fasistit jäivät poliitikoiksi, virkamiehiksi, opettajiksi, poliiseiksi, tuomareiksi. Kekkonen oli natsi ja nostettiin pääministriksi ja presidentiksi valtavan sensuurin avulla. Natsi Suomen kuninkaaksi.

 Tämä oikeistolaisten fasistisukujen sitkeä salaliitto ja valtarakenne on selkeä selitys eliitin tuhoavalle vallalle nyt yhteiskunnan tuhoamisen fanaattisuudelle - eliitin vallan lisäämiselle aivan avoimesti ilman moraalia. Venäjäviha on taas fasistien avoin kortti ja silläkin tuhotan Suomen taloutta jotta kapitalismin suuret oligarkit voivat varastaa kaiken Suomesta, kaivokset, tehtaat, rahat, viljelysmaat, koulutuksen, tietoisuuden, itsenäisyyden.
  
Docventures on säälittävää oikeistolaista hybridisotaa, valevasemmistolaisuutta pahimmillaan. Voi sitä massamedian aivopesemää joka luulee tätä kontrolloitua kulissi-oppositiota aidoksi eliitin vastaiseksi voimaksi ja analyyttiseksi humanismiksi.  Massamediaa rahaeliitin palvelijana ja yhteiskunnallisen tietoisuuden tuhoajana. 
  

yle.fi




 Propagandaa, ihmiset. Sitä itseänsä massamedia on, hyökkäyssotia ihailemassa, imperialismia eli EU:ta ihailemassa, sanoja vääristämässä, vallankäyttöä piilottamassa, oppositiota ja demokraitan palauttamista pilkkaamassa.










kuva yle fi

Ei kommentteja: