keskiviikkona, lokakuuta 17, 2018

Suomalaiset SS-natsit joukkomurhissa - kirja 2018 André Swanström Hakaristin ritarit Kirjamessut

  Uusi kirja.

Suomalaiset SS-natsit tappoivat Suomen hallituksen siunauksella - n. 100000 venäjänkielistä, mustalaista ja juutalaista Ukrainan lähettyvillä hyökkäyssodassa mm. ukrainalaisten natsien kanssa suorassa toiminnassa.

SS tarkoitti natsien ideologista rotusodan armeijaa hyvin selvästi. Olen kuullut kahdelta ihmiseltä kuinka heidän eri sukunsa polttivat SS-päiväkirjat ihan muutama vuosi sitten koska haluavat turvautua valheeseen ja historian väärentämiseen.

Kuinka kukaan aikuinen voi kuvitella että natsien ja Hitlerin hyökkäyssotaan mukaan menevät olisivat muuta kuin sotarikollisia?


  • Uutuuskirjan hurja väite: Nuoret suomalaismiehet osallistuivat joukkomurhiin ja murhasivat siviilejä natsien rinnalla

Suomen poliittinen ja talous-eliitti sitoutui hyökkäysodat aloittaneeseen natsi-Saksaan ja kieltäytyi olemasta puolueeton eli reippaasti ennen talvisotaa sitoutui hyökkääjien imperialismiin. 
  • Joko nyt alkaisi keskustelu suomalaisten natsien alkuperästä sisällissodan fasistien luomana ja Kekkosen toiminnasta valantehneenä natsina natsien rotuopin demagogina Ruotsissa ja Suomessa, natsien palkkaamana?  
  • Oliko Mauno Koivisto mukana kaukopartiomiesten joukkomurha-iskuissa siviilejä tappamassa ja sotarikoksissa Neuvostoliiton puolella? 
  • Kuinka moni vielä tietää että Risto Ryti tuotti ja julkaisi natsimielisen rotuoppikirjan Saksassa ja Suomessa? 
  • Miksi salailu jatkuu - Koska oikeiston maine ja lavasteet ovat kiinni torjunnan valheissa oikeiston fasistisesta historiasta. 
  • Jatkosota jatkuu ja oikeistohallitusten Suomi rahoittaa Kiovan natseja ja vallankaappaushallitusta CIA:n opastamana
  • Suomi on mukana USA:n hyökkäyssodissa vastoin perustuslakia sekä armeijan henkilökunnan että luovutettujen ammattisotilaiden kautta. 

Jatkosodan jälkeen natsit ja fasistit jäivät valtaan Suomessa. 

Virkamiehinä, poliiseina, upseereina, poliitikkoina, mediamoguleina (Erkko). RKP:n, kokoomuksen ja kesustan suojelemina.

Mitä siitä seurasi?

Tietysti fasistien ja kapitalistien salaliittoja, salaisia organisaatioita kuten VKTS, Lions club, keskiviikkokerho, Rotaryt, vapamuurariliittoja.

CIA:n vapaa toiminta ja kiristys Helsingissä.


"Puolustusvoimien lippujuhlan vuosittaisessa paraatissa on tähän saakka kuitenkin kulkenut mukana myös SS-pataljoonan lippu. Viimeistään tämän kirjan jälkeen tasavallan asevoimien on tehtävä johtopäätöksensä ja lakattava marssimasta SS:n tunnusten alla."
Virallisen historiankirjoituksen valkoinen valhe on jatkunut lähes läpäisemättömänä koko itsenäisyytemme ajan. Häpeällinen liittolaissuhde Natsi-Saksan kanssakin on meille hakattu koulussa päihimme sankarilliseksi itsenäistaisteluksi...kuplat puhkeavat. - Jari Ansio 


Olen kysynyt kekkosutkijoilta ja he myöntävät selkeästi että CIA on saanut vapaasti toimia Suomessa. CIA palkkasi satoja natseja ja fasisteja Euroopassa sodan jälkeen.  CIA ja Nato järjestivät massiivisen terrorismin aallon Euroopassa sodan jälkeen, Operaatio Glaadion: 15000 iskua, tuhansia kuolleita ihmisiä. Rahaa ja aseita mafialla, fasisteille ja natseille. CIA, NATO ja fasistit nostivat Italian ja Kreikan äärioikeistolaisen mafian valtaan - ja myös EU on luotu näiden fasistiorganisaatioiden diktatuurin nostamiseksi.

Tärkein keskuspankki Euroopassa BIS-pankki on natsipankkiirien perustama ja olellinen osa äärioikeistolaisen kapitalismin eli EU:n luomista.



    Seuraamuksia?

SDP:n johtana Tanner oli natsi ja tuomionkin jälkeen ohjasi SDP:tä ja SAK:ta CIA:n massiivisella lahjonnalla.
  • Demareita ei ole nyt olemassakaan, on vain 8 rkp-kokoomuspuolueen versiota kulisseina kun amerikkalaiset äärikapitalistiset organisaatiot alkoivat lahjoa puolueita Suomessa 30-l ja Cia 40-l eteenpäin. EU on tietysti CIA:n ja natsithinktank-pankkiirien projekti.  

Suomalaiset natsikarkelot, tähän asti sensuroitu kuva oikeiston väärentämää historianarratiivia varten:



Fasistien eli oikeiston salattu historia Suomessa 
Sata vuotta sitten Suomen eduskunta äänesti, että Suomelle tulisi valita kuningas Saksasta, jonka koko muu maailma näki olevan häviämässä sodan ja joka kuningas itse piti ajatusta samasta syystä niin huonona, että kieltäytyi kunniasta. Paasikiven hallitus oli kuitenkin naulannut koko arvovaltansa äänestysesityksen taakse siitä huolimatta, että tämä kanta sai Yhdysvallat, Englannin ja Ranskan pidättäytymään viljalaivoista nälkää näkevään, influenssa-aallosta kärsivään Suomeen. Hallitus koostui alun perin samoista puolueista, joiden seuraajat nyt istuvat hallituksessa sata vuotta myöhemmin sekä RKP:stä (tosin silloin Keskustan sekä Sinisten edeltäjänedeltäjänedeltäjän ministerit lähtivät ennen äänestystä hallituksesta, mutta tukivat sen pystyssä pysymistä). 

Äänestyksen jälkeen kesti vain puolitoista kuukautta ja koko Suomen poliittinen järjestelmä vaihdettiin: valtionhoitajaksi Svinhufvudin sijaan Mannerheim, valtiomuodoksi äänestystuloksesta huolimatta tasavalta, SDP:lle toimintaoikeudet, ulkosuhteet poikki Saksaan ja kuntoon länsiliittoutuneisiin. Kainuussa oli jo siirrytty pettuun, mutta Suomi pelastui viime hetkessä totaaliselta nälkäkatastrofilta, koska USA:ssa sattui silloin olemaan viisas ja humaani presidentti Woodrow Wilson. Sellaisiakin ajanjaksoja Suomen hallituksen arvovallan ja eduskunnan itsemääräämisoikeuden historiaan mahtuu. 
Äänestyksen jälkeen kesti vain puolitoista kuukautta ja koko Suomen poliittinen järjestelmä vaihdettiin: valtionhoitajaksi Svinhufvudin sijaan Mannerheim, valtiomuodoksi äänestystuloksesta huolimatta tasavalta, SDP:lle toimintaoikeudet, ulkosuhteet poikki Saksaan ja kuntoon länsiliittoutuneisiin. Kainuussa oli jo siirrytty pettuun, mutta Suomi pelastui viime hetkessä totaaliselta nälkäkatastrofilta, koska USA:ssa sattui silloin olemaan viisas ja humaani presidentti Woodrow Wilson. Sellaisiakin ajanjaksoja Suomen hallituksen arvovallan ja eduskunnan itsemääräämisoikeuden historiaan mahtuu.

ja vielä

 Kannattaa vielä huomioida, että Suomihan oli (Svinhufvudin kutsumien) saksalaisten miehittämä: "Saksalaiset eivät julkisuudessa kovin voimakkaasti sekaantuneet suomalaisten valtiomuotokiistaan, mutta kun brittijoukkojen tulo Muurmanskin rannikolle lähes ajoi Suomen heinäkuun alussa sotaan Englannin kanssa Petsamossa, Suomessa olevien saksalaisjoukkojen komentaja, kenraalimajuri Rüdiger von der Goltz, ilmoitti Svinhufvudille monarkian ja saksalaisen kuninkaan olevan edellytys maiden väliselle luottamukselle. Monarkistit pyrkivät tekemään tästä propaganda-aseensa. Ilmoituksen toisti Saksan Helsingin lähettiläs August von Brück 16. heinäkuuta, mikä horjutti jonkin verran tasavaltalaisten itsevarmuutta."(Wikipedia) 




MTV.FI
Suomalaisten vapaaehtoisesti Waffen-SS-joukoissa taistelleiden kirjeet paljastavat, että suomalaiset osallistuivat sotarikoksiin natsien rinnalla toisin kuin aiemmin on annettu ymmärtää, väittää aihetta tutkinut André Swanström uutuuskirjassaan Hakaristin ritarit.





YLE on palannut 30-luvulle

 ja väittää että Venäjä on hyökännyt Ukrainaan. Samoin YLE unohtaa kertoa että Kiovan natsit kaappasivat aseellisesti vallan demokratialta CIAn opastamana ja lahjomana.

Naton komentaja Breedlove joutui toteamaan Munchenin turvallisuuskokouksessa 2015 Euroopan maiden johtajille etteivät he ole löytäneet Venäjän joukko-osastoja Ukrainasta.

Sen jälkeen Donbassissa on käynty useita suomalaisia eivätkä hekään ole niitä joukko-osastoja nähneet ja Naton komentajakin on vaihtunut. Mutta YLE on nyt ne joukot löytänyt?"





 - Jostain syystä tutkimuksessa ei uskalleta kertoa tälläkään kertaa että  rasisti ja natsikorttia viuhuttelevien suvaitsevaisten äänestämä Suomen tasavallan presidentti kuuluu Hitlerin oikean käden eli keskitysleirijärjestelmän perustaneen ja holokaustin takana olleen natsi ss Heinrich Himmlerin vapaamuurariseuraan vihittynä kunniaritarina "Asiasta uutisoi Vuonna 2011 Uusi Suomi.

Tasavallan presidentiltä kysyttäessä aiheesta, vastasi hän ettei tiennyt mihin oikein vihkiytyi ja laittoi holokaustiin osallistuneiden jesuiittojen veljeskunnan jäsenyytensä Ilaskiven piikkiin




  • Vastustaako joku puolueista Suomen militarisointia monikansallisten (= lännen) sotajoukkojen leikkikentäksi Venäjää vastaan? Pitäisi vastustaa, Eduskuntavaalit on tulossa.

     










     André Swanström  Kirjamessut 2108 Messuhalli Helsinki




















https://finnsanity.blogspot.com/2018/10/suomalaiset-ss-natsit-joukkomurhissa.html

  .

Ei kommentteja: