lauantaina, lokakuuta 06, 2018

Miksi S Niinistö mukana USA CIA NATO hybridisodassa


Miksi Niinistö julistaa CIA-sotaa äärioikeistohallituksen ja kokkaridemarien kanssa? 

Suomalaisen oikeistosukujen ja suomenruotsalaisten historiallisten tappajien eli kolonisaattorien, rahaeliitin vihasta ja psykoosista vallanhalussa ei ymmärrä mitään jos ei ymmärrä että 

a) Länsi Rooma Vatikaani loi Ruotsin ja Tanskan v 400 lähtien hyökkäyksillä ja lahjonnalla ja niiden kieli on faktuaalisesti vain kömpelö latinan murre ja jatkoivat kolonisaatiota Suomessa

b) LÄNTINEN kolonisaatio on paikallisen eliitin ainoa tehtävä ja identiteetti Rooman imperialismille. Suomlaisia toimittajia ja virkamiehiä ja armeijan palkkasotilaita koulutetaan jatkuvasti MI6:n, MI5:n, CIA:n, NATOn toimesta ja Suomi on mukana natomaiden hyökkäyssodissa ja propagandassa, hybridisodissa.

c) Rooman imperialismi ei koskaan loppunut, se jatkuu samalla ideologialla, feodalismi kapitalismilla, "globalisttio" imperialismilla ja länsimaisen eliitin loppumttomana sotakapitalismina, Venetsian kryptopankkiirien, Espanjan, Englannin London cityn, romahatvan Wall strretin ja USA:n imperialismina.

Mantila koulututti USA:ssa sata informaatiosoturia valtioneuvoston piikkiin. Näiden nimet ovat varjellumpi salaisuus kuin Tiitisen lista.


  Kaikki USA:n presidentit ovat Vatikaanin munkkien koulujen kouluttamia.
PROFESSORI TAHVONEN: SUOMEN KAIVOSLAKI YLLYTTÄÄ LUONNONVAROJEN RYÖSTÖKÄYTTÖÖN
"Professori Tahvosen mukaan Suomen kaivospolitiikan neljä suurinta virhettä ovat valtauskäytäntö, olemattomat rojaltit, puutteellinen verotus sekä heikko ympäristövastuujärjestelmä."

”– Suomessa kaivosyrityksiä kohdellaan kuten tavanomaisia yrityksiä. Muualla rojalteissa ja verotuksessa on huomioitu se, että kaivosyhtiöt hyödyntävät kyseisen valtion uusiutumattomia luonnonvaroja, Tahvonen sanoo.”
”– Mikään vakavasti otettava verrokkimaa ei sovella nykyisin “ensiksi ehtinyt saa pitää” -periaatetta. Muualla kaivoslain lähtökohta on, että mineraaliesiintymät omistaa valtio, joka antaa kaivosyhtiöille oikeuden hyödyntää uusiutumattomia luonnonvarojaan kohtuullista korvausta vastaan, Tahvonen kertoo. Suomen kaivoslakia uudistettiin elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen (kesk.) johdolla 2010-luvun taitteessa – mutta historiallisesta valtauskäytännöstä ei luovuttu.”
”– Käytännössä kaikki hakijat saavat malminetsintäluvan (…) sanoo kaivosryhmän päällikkö Terho Liikamaa Tukesista. Kaivosyhtiölle malminetsintälupa tarkoittaa valtauksen vahvistamista pitkälle tulevaisuuteen. Se antaa oikeuden suorittaa alueella lupaehtojen mukaista, mahdollisesti raskastakin, malminetsintää sekä etuoikeuden kaivosluvan hakemiseen.” EhdottomastiEi kaivoksille arvokkaan luonnon läheisyydessä.strategic-culture.org
EDITORIAL : In the deplorable absence of normal diplomatic conduct and…


Kohtaamiseen on latautunut jännitteitä, sillä presidentin on tulkittu ärtyneen kirjan väitteistä. Turun kirjamessujen tilaisuudessa käsitellään myös Risto Uimosen ja Tuomo Yli-Huttulan kirjoittamia kirjoja Niinistöstä.   Gladio

‘Murder, torture, sexual assault’ - MI5 & informants authorized to commit crimes in UK, court hears
Ei kommentteja: