sunnuntaina, lokakuuta 21, 2018

Kokkarit ryhtyvät sosialisteiksi - Kokoomus RKP keskusta karnevaaliharhautusta höpisemässäOn se ihme kun rkp-kokkarit ryhtyvät taikaiskusta sosialismin kannattajiksi

ja opettavat lapset rakastamaan lakkoja & sosialismia ja persut somettamaan sosialismista.

Tämähän rohkaisee yleislakkoon - kuinka hyväksi se tekeekään oikeiston huomiota kerjäävät.
IS.FI
Ravintolat käynnistivät operaation JHL:n lakkoa vastaan.

  Jussi Saramo välillä järkeä puhumassa
 
 


Ja Mtv3 propagandaa - kysykää tätä lukiessa kuinka oikeistohallitukset ovat tehneet köyhiä jotta eliitillä olisi 40 miljardia veronkiertoa joka vuosi

  • Sadat perheet miettivät alkuviikkoa kauhulla: Takana syysloma, edessä lakko, jääkaappi tyhjä – mistä ruokaa lapsille?Suomessa on vähemmän työtaisteluja.
Edellä ovat reippaasti Tanska ja Norja.

TALOUSELAMA.FI
EK:n esittämässä tilastossa Suomi on hurja lakkomaa. Vastavetona SAK julkaisi oman…


Ei leikata sijoittajilta.
HKScan jakoi 5 milj. osinkoa, 
vaik velkaa 300 milj. 
Sit 165 duunaria pihalle. 
Hallitus antaa yritystukea

(Kari Virtasen tiivistelmä hyvä)Mikko Elo
Palaan vielä lyhyesti eiliseen päivitykseen Suomessa alkavista sotaharjoituksista. Kaikkiaan Trident juncture- sotaharjoituksiin osallistuu noin 50 000 sotilasta ja 250 hävittäjää.
Suomeen tulee sekä amerikkalaisia että belgialaisia hävittäjiä.
Edelleen ihmetyttää valtamedian hiljaisuus. En ole nähnyt sanakaan esim. YLEssä enkä Hesarissa.
Toinen kysymys on se, millä oikeutuksella vieraan vallan hävittäjät tulevat Suomen maaperälle. Sehän ei ole mikään pieni juttu. Kuka on antanut tämän luvan?
Todennäköinen selitys on, että nämä NATOn joukot tulevat isäntämaasopimuksen nojalla, koska tarkoituksen on harjoitella mm. isäntämaan antamaa tukea. Isäntämaa on siis Suomi.
Esim. Erkki Tuomioja on väittänyt, ettei Suomeen voi tulla ulkomaisia joukkoja ilman hallituksen lupaa. Näin yksinkertainen asia ei kuitenkaan ole. Ruotsissa eduskunta käsitteli isäntämaasopimuksen. Mietinnössä painotettiin kahta asiaa: Ruotsiin tulevat NATOn joukot tarvitsevat aina luvan. Toiseksi, Ruotsiin ei voi tuoda ydinaseita.
Tämäkin osoittaa, että Isäntämaasopimus olisi pitänyt käsitellä Suomen eduskunnassa.
IWRITEINMARGINS.BLOGSPOT.COM
This is the grim fact: Slavery was abolished in USA in 1865 but in Finland it was done in the 1950's!


VOICEOFEUROPE.COM
The legendary British film icon and Brexit supporter has called the unelected EU “fascist” in a candid interview with BBC radio 4.

Jotain mätää Suomen maalla 
AI ETTÄ VIEMÄÄN LEIPÄ LASTEN SUUSTA. Aarne Kärkkäinen : 17sta kuluvaa kuuta kirjoitin pätkän Suomessa meneillään olevasta kiistasta liittyen irtisanomissuojan heikennykseen. nyt joitakin aikaisemmin kiistan ulkopuolella olleita ammattiliittoja on liittynyt tukemaan hallituksen vastustajia. tässä samalla kerron maan kuvottavista tavoista. ensi viikolla ymmärtääkseni maanantaina ja tiistaina jhln lakko aiheuttaa sen ettei kouluruokailua ole. mtv3lla oli haastateltavana teollisuusliiton pomo. timo soinin serkku uutisankkuri keijo leppänen kysyi "nyt lapset ovat jäämässä ilman kouluruokailua, mitä ajattelette siitä"? leppänen on tietenkin sen vähälahjaisen aineksen asialla josta sarasvuo "valmensi" yritysjohtajia pk-sektorille. näin he yrittävät syyllistää lasten laiminlyönnistä vastapuolta. ja kyseessä "laiminlyönti" jossa lapset joutuvat "kärsimään" siten että joutuvat laittamaan aamulla itselleen eväsleivät päiväksi! kirjoituksistani tulee selväksi että he itse toisten lapsiin käsiksi päästyään kouluttavat heitä kuten pikku erikan 8v äitipuoli pikku erikaa. ja kuten toissapäivänä mainitsin suomessa on porsaanreikä tuomituille pedofiileille päästä lasten kanssa tekemisiin työssä. tätä ettei alle kolmen kuukauden työsopimuksissa saa tarkastaa rikostaustaa selitetään yksityisyyden suojalla ja eduskunnan oikeusasiamies, tai sitten se oli oikeuskansleri, on antanut MOITTEET SIITÄ KUN ON TARKASTETTU vantaalle. mikäköhän ero on muka yli ja alle 3 kkn työsuhteiden yksityisyyden suojassa? nämä tuomitut pedofiilit ovat yhtälailla "joukkovoimaa" kuin keijo leppänenkin. eipä voisi enempää taas kuvottaa. katsokaa sitä keijo leppästä tietäen tämä! ja jos joku ei muka ymmärrä viimeisimmän päivitykseni pointtia niin väännän rautalangasta. koska janitskin ja backaman eivät puolustautuneet käyttäen ylen työntekijän osuutta asiassa se tarkoittaa yksiselitteisesti sitä että aron olinpaikka- muiden tietojen lisäksi yleltä on tullut ohjeetkin aron vainoamiseen sekä sitä että jessikka aro on natsi, aivan kuten janitskinkin. pelkkää näytelmää ja ylen agenda asiassa on yrittää villitä kansaa natsiaatteella mutta "ovelasti", "eihän me olla mitään tehty". ja nämä "ihmiset" tahtovat levittää tätä systeemiään s.o.o etunenässä ruotsiin ja kun se ei tietenkään ruotsalaisille käy niin he ajelevat esim bussilla kuten kuopiossa elokuussa ruotsalaisia kyydissä!"

Eliitti haluaa höttökuohuntaa otdellisen fasistisen projektinsa suojaksi tuhota sananvapaus ja demokratia
  • Rauni Salminen:   "Helsingin RO on päättänyt totaalisen POLIITTISESTI re Johan Bäckman ja Ilja Janitskin vankeusrangaistuksia, ehdollista ja fantastisia korvauksia NATOn trollijahtari Jessikka Arolle. siis: ihmisiä SAA syyttää trolleiksi ( Venäjän ) ilman minkäänlaista todistusaineistoa. mutta ko 'toimittajaa' EI SAA syyttää vaikkapa NATOpissikseksi ( Johan B ) [...] ts EI SAA syyttää ollenkaan mistään. tällainen päätös on käsittämätön, loukkaa vapaata ilmaisuoikeutta ja määrittää Suomen NATOn vahtikoiraksi vastaan naapurimaamme Venäjä. olen raivoissani. juttu viedään takuuvarmasti hoviin ja mikäli tarpeen korkeimpaan oikeuteen- kiinnostuksella tulen seuraamaan miten pitkälle meidän tuomarikuntamme on korruptoitunut ja mätä. PELOTTAVAA anyway, koskapa kaikki keskustelu ja sen sisältämä nimittely on tapahtunut SOMEssa. siis kieli keskellä suuta, veljet ! "
Tähän liittyen esimerkki valikoivuudesta: tunnen ulkomaalaistaustaisia aktiivisia ihmisiä, joita uskonnolliset ääriainekset ovat uhkailleet ja joita on leimattu (em. "trollijahdin" seurauksena) Venäjän trolleiksi ilman, että tämä kiinnostaisi viranomaisia vähäisimmässään määrin. Mutta auta armias, jos joku sanoo julkisuuden henkilöä natopissikseksi!


Nyt oppositiossa olevat puolueet eivät pelaa suomalaisten hyväksi - kuin vaalipuheissa - sillä näyttelevät sokeaa luodulle veronkierto-elitismille joka tuhoaa valtion ja yhteiskunnan täydellisesti eliitin keinottelulle. 60000 lakkoa loi elämänkelpoisen 70-l pohjoismaisen mallin tännekin ja se on palautettava mutta oppositio leikkii sokeaa puuttuvasta eliitin verotuksesta. 45 miljardia on kaikki veronkierto laiton/laillinen - ja kaikki kasvu on siis ohjattu eliitin törkeään verottomaan vedätykseen yhteiskunnan syöpäläisinä kun köyhät työläiset nääntyvät verotuksen alle: lopettakaa näpertely, palauttakaa 1989 verotuslainsäädäntö.


KAUPPALEHTI.FI
Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä
 


Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
 Suomi ei opi historiastaan. 
Sisällissodan tuomiolait sääti puhtaasti porvarillinen eduskunta. Porvarit armahdettiin ja työläiset tapettiin tai kuolivat keskitysleireiltä. Toisen maailmansodan aikana joka porrraskäytävässä oli ilmiantajia, joiden toimien seurauksena oikeudenmukaista yhteiskuntaa tavoittelevat teloitettiin tai kidutettiin vankiloissa. Kun eduskunta sääti IKL:n äärioikeistolaisen puolueen lakkauttamisesta, media nosti äläkän ja raastuvan oikeus päättI toisin.En ole koskaan lukenut MV-lehteä enkä tunne Jessika Aroa. Vaikutelmaksi on tullut, että molemmat tahot ovat aiheuttaneet ihmisille kärsimystä. Tuomioistuinlaitos ei näytä kohdelleen Aron tekoja samalla ankaruudella kuin MV-lehden tekoja. Samalla tavalla kuin sisällissodassa valkoiset kuvattiin uhreina, nyt porvarillista NATO-maailmaa kannattavat kuvataan samoin. NATO-Yle ja NATO-Hesari maalaavat todellisuuden haluamansa kaltaiseksi toivoen kansalaisten omaksuvat heidän maailmankuvansa kuten kirkko aikoinaan kuvasi oikean ja väärän porvarien parhaaksi.  

.

.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.