maanantaina, lokakuuta 22, 2018

Miksi arkeologian tohtori on hämmentynyt sensuroidusta historiasta

   9.9.2018

HS fi   2018
 Miksi arkeologian tohtori on hämmentynyt?

    kts linkki alla

Miksi ei tunnusta että viikinkikulttuuri oli suomalainen kuten islantilaiset täsmälliset saagat kertovat? Eikö arkeologian tohtori vieläkään ymmärrä että suomenruotsalaisten ohjaama "musevirasto" on ensisijaisesti propagandavirasto joka on salannut ja tuhonnut tuhansia kohteita ja esineitä "jotta Suomi olisi ruotsalainen". Esim. museovirastossa on salainen noitarumpuhuone jota ei ole tutkijoille näytetty 30 kpl rumpuja (nyt ehkä tuhoavat kun olen puhunut siitä, syyttäkää vain paranoidiseksi, luotettava henkilö on nähnyt huoneen, kertokaa toimittajille, minua ei uskota). Oulun kupeesta löydetty kultainen kruunu on sentään tunnustettu tuhotuksi ruotsia puhuvien virkamiesten vihaisesta toimesta 1800-l. Sibelius-monumentin paikalla oli iso stone henge vielä 1600-l.  ym


Historian tutkijat hyvin hitaasti alkavat ymmärtää että Suomi oli kivikauden ja pronssikauden kulttuurikeskus Euroopassa. Todisteita on tuhansia.

Suomalaisia kauppakaupunkeja oli ympäri Eurooppaa mm Ukrainassa ja Ranskassa, molemmista kunkin maiden professoritason tutkijat myöntävät avoimesti - mutta suomalainen massamedia ja akateeminen sensuurikoneisto suomenruotsalaisen kulttuurikolonisaation jatkajina estävät muinaissuomalaisten historiatiedon avoimen esilletulon Suomessa. Caesar itse kirjoitti että Englannissa oli "pohjoisia kieliä".

Kreikkalaisille suomalainen Hyperborea-kulttuuri ja maa oli tärkein emokulttuuri Apollo-kultin teksteissä ja taide-esineissä. Kreikassa ja Egyptissä oli aluksi suomalainen feminiininen ja psykedeelinen rituaalikulttuuri luonnonkierrosta naisten johtamana.

Demokratiakin oli vain suomalaisen heimodemokratia ja -sosialismin, kulttuurin jatke kreikassa, pyöreän pöydän viisaat myös druidi-shamanismissa.

Yksi alkuperäinen kulttuurin linja, suomalainen linja jonka Rooma ja Vatikaani tuhosi sinnikkäästi.

Suomalaiset jätinkirkkojen rauniot ovat suuri todiste Stone Hengen edeltäjinä ja kulttuurin alkuperänä.


    Kts
"Maan uumenista on Suomessa paljastunut viime vuosina valtavasti tuhatvuotisia viikinkimiekkoja – Löydöt hämmästyttävät jopa arkeologian tohtoria" HS
Nämä eivät tule maan uumenista vaan historiasta, jonka eliitin hegemoniakulttuuri on torjunut, demonisoinut, väärentänyt ja sensuroinut. Älä suostu enää aivopesuun.Puhuivatko tanskalaiset tavalliset "viikingit" anglo-italiaa v 900?

Scandinaavikielethän ovat kaikki italian slangeja, eivät mitenkään tekemisissä natiivikielen eli Suomen kanssa.

 Eliitti puhui mutta suurin osa ehkä puhui vielä suomea suomalaisten daaninmaalla. Jos käytätte ihan tavallista järkeä ja katsotte dokumentteja ja yleisiä historiankirjoja niin tämä vaihe 300-1050 on tahallaan sotkettu, hämmennetty ja ennenkaikkea sensuroitu.

Tanska on englantilaisten kielitutkimusryhmien mukaan ollut v. +300 vielä suomenkielinen.
Ruotsi jonnekin 600-1000 saakka.

Uuden Eliitin eli Vatikaanin korruptioaateliston kielenkäyttö on tietysti ollut eri asia kuin kansan. Kaikilla Ruotisn paikannimillä oli tietysti alkuperäinen suomalainen nimi jotka kiellettii 1520 lailla (löytyy arkistosta selvänä todisteena)  ja vanhat kartat poltettiin kuten kirjeet ja kirjat suomalaisten heimojen ja kuninkaiden historiasta.

  • Ruotsissa on toki suomenkielisiä vanhimmpia riimukiviä - museovirasto ja säätiöt ovat kieltäneet suomalaisen pohjoismaisen historian tutkimisen. Jotta Suomi olisi ruotsalaisten ja brutaalia kolonisaatiota jatkossakin ylistettäisiin siunatuksi kulttuuriteoksi. YLE.FI
Arkeologit uskovat, että linnoituksen raunio on peräisin 900-luvun jälkimmäiseltä puoliskolta Harald Sinihampaan valtakaudelta

      NEWS 2017

    ROMAN FORT revealed in Finnic "Sweden" year 500

      Historia avautuu sensuurin alta - ristiretket suomalaisten heimojen alueille

Year 500 in Finnic "Sweden"
- all Pope-King's soldiers, Romans killed

Ruotsin museovirasto on vain 100 vuotta viivytellyt roomalaisen linnakkeen kaivauksia Ölandissa mutta nyt vihdoinkin kaivaukset todistavat että suomalaisten heimojen "Ruotsi" oli suoraan Vatikaanin länsi-Rooman keisarin hyökkäyksen kohteena - kaivaukset todistavat suomalaisten kostosta ja vastaiskusta v 500.


Norjaa puhuvat Viikingit jatkoivat suomalaisten kanssa yhteistyössä vastahyökkäyksissä n v. 640 alkaen Englantiin ja Pariisiin ym. kukistamaan Rooma-Vatikaania. Viikinkijohtaja Rollon petoksen takia imperialistista Roomaa ja paavia ei tuhottu 700-l. 
Vatikaanin aivan ensimmäinen ristiretken kohteena olivat suomalaiset jo vuonna 400 AD.

Rooman raja kulki v. 350 suomenkielisen alueen mukaisesti! Suomalaiset heimot olivat se ainoa Rooman imperiumin voittanut vastustaja ennen Vatikaanin lahjontaoperaatiota.

Museovirastojen valheet romahtavat kuukausi kuukaudelta pohjoisen Euroopa historian paljastuessa: kirkko ei tullut rauhanomaisesti pohjoismaihin eikä myöhäisvaiheessa.

Kaivauksissa keisarin palkasotilaiden suut on täytetty pilkkaavasti eläinten luilla ja kivillä kun sotilaat haudattiin tavallisesti mahtailevasti usean kolikon kanssa.  


Suomalaisten kädenjälkeä todistaa vahvasti se, että tapettujen hopeaa, koruja ja aseita ei varastettu vaan jätettiin maahan.  Samoin on toimittu Eurassa n.1050-1150 ristiretkitaisteluissa sekä v. 1000 Vatikaanin korkea-arvoisen valtuuskunnan huikean arvokkaiden kolmen hopeakäädyn hautaamisesta maahan hyvin todennäköisen tappamisen jälkeen.   kts

     First Vatican-Rome crusade

Remains at a Swedish fort tell a story of bloody Iron Age warfare
 Victims' mouths stuffed with animal teeth in a "humiliation worse than death"
 

  • On Öland, an island off the coast of Sweden, archaeologists 2017 have unearthed the remains of a 1,500-year-old fort whose inhabitants were brutalized in such an extreme way that legends about it persist to this day. As researchers piece together the fort's final days, it sounds like they're telling a horror story. 
  • Possibly hundreds of people sheltering behind the fort's defenses were executed and abandoned, their bodies left to rot in place without burial. Their wounds were indicative of execution. And some of their mouths were stuffed with goat and sheep teeth, possibly a dark reference to the Roman tradition of burying warriors with coins in their mouths.  

Kalmar Museum c

  • "Etelä-Ruotsin valloituksen loppuviheesta kertova "Historiankirjoitus Gesta Danorum" on käännetty englanniksi. Ennen viikinkien aikaa käydyssä Bråvallan taistelussa suomalaiset, virolaiset kuronit ja sveat taistelivat tanskalaisia ja länsigööteja vastaan. Urheimmat soturit olivat suomalaiset Arvakki ja Keklukari." 
Suomalaisten tappamia roomalaisia, paavi-keisarin palkkasotilaita, myös slaaveja, joista tuli 33% nykyruotsalaisten geeniperintöä.  

  
Kuva:   http://www.independent.co.uk/news/science/archaeology/exclusive-slaughtered-bodies-stripped-of-their-flesh-a-gruesome-glimpse-of-iron-age-massacre-at-uk-s-8798680.html

 Tapettujen roomalaisten palkkasotilaiden kolikoita  

     FIRST ROME-VATICAN CRUSADES YEAR 400 
    - 1150 AGAINST FINNIC TRIBES


Rooma-Vatikaanin rahoittamat sekakansat suomalaisten heimoja teurastamassa - Siksi Viikingit päättivät tuhota Rooma-Vatikaanin mutta se jäi kesken Rollon petoksen takia  • Saxo grammaticus kirjoitti laajan historian gesta Danorum, jossa käsitellään mm. kveenien, suomalaisten ja kuronien taisteluja daanigootteja vastaan. Bråvallan taistelussa noin v.755 urheimmat soturit olivat suomalaiset Arvakki ja Keklukari. Islantilainen Snorri Sturlason n.v. 1250 kirjoitti aina suomalaisista kunnioittavasti ja arvostavasti. Kveenisuomalaiset puolustivat perinteistä asumaaluettaan Finnvedenia daaneja vastaan. Taisteluja käytiin etelä-ruotsissa. noin v. 400-750 jkr. Riimukivistä löytyy monen suomalaisen päällikön nimi. esim. Onnenpeow, Onela ja Othrere. Suomeksi kuningas Onnenpoika, Onnela ja Ohtaharjas.
.

1 kommentti:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Näin maallikkona voin vain todeta, että blogissa viitattu uutinen aiheutti ainakin minulle muistumia mm. näihin blogistin aiempiin teksteihin, joiden pohjalta viinkinkimiekkojen löytymisestä Suomesta ei ole mitään ihmeellistä. Samallahan tuossa saa vähän tukea tuo salaliittoteoria, että ruotsalaiset ovat vääristäneet Suomen historiaa.