perjantaina, lokakuuta 12, 2018

Mikä on Sipilän taktiikan päämäärä? 10 2018Yksi selvä päämäärä on Sipilän viimeisten hetkien riidanhaastamisen ja kontrastien taktiikalle:

tämä tekee kokoomuksesta eliitin median avulla "maltillisen" retorisena illuusiona.


Mikä tietysti ei ole totta koska kaikki europuolueet ovat mukana EU:n teurastuksessa ja Saksan eli EU:n suurarmeijan rakentamisessa amerikkalaisten imperiumin paniikkireaktioita korostamaan sekä jatkamaan kapitalismin sotataloutta, EU-natomaiden hyökkäyssotia mm Afrikassa ja Afganistanissa YK-sopimusten vastaisesti - ja varsinkin täällä perustuslain lopullisessa tuhoamisessa.

SDP:n oikeistolaiselle taktikkalle olla tukena eliitin tuhokapitalismille luodaan näin dramaturgisesti tilaan ja mielikuvia tukemaan SDP:n toiminta taas äärioikeistolaisen kokoomuksen kanssa hallituksessa Brysselin ja Washingtonin sanelemana Lontoon ahneiden silmien alla.

Näin retorisillä pikku jekuilla CIA:n ohjaamat europuolueet saavat jatkaa äänestäjien kusettamisessa ja kapitalistien vallankaappauksen edistämisessä pohjoismaista mallia vastaan. Mielikuvapeliä suomalaisten arvoja vastaan valeoppositiolla.

Europkapitalismin poliittiset johtajat ovat onnistuneet puoluekurilla ja vaihtuvalla hysterialla estämään keskustelut eliitin 45 miljardin veronkierrosta Suomessa, vuosittain, laillisesti ja laittomasti. Verotuksen palauttaminen pohjoismaiseen malliin olisi nopea yhteiskunnan tervehdyttäminen pois eliitin keinotteluterrorista työläisiä ja köyhiä vastaan.

Koulutus on ajettu todella alas toimintakyvyttömäksi tässä tuhokapitalismin vimmassa ja kansa vaasta heräilee siihen POLIITTISESTI.

 Tietysti Sipilän räyhätaktiikka myös antaa tilaa VR:n myynnille taas palottain pois ja ulkomaisille keinottelijoille lisää helvetillistä rahastusta verorahoilla tehdyllä infralla.

Kekkonenhan myös taisteli työläisten hyvinvointivaltiota vastaan ja työläiset lakkoilivat laajasti Kekkosta vastaan 60000 lakkoa..

Ei kommentteja: