tiistaina, lokakuuta 02, 2018

Onko koululaitos vasemmistolainen? Ei.


Oikeistolainen dominanssi koulumaailmassa on selvää.

Koko koulumaailma kaapatiin laittomalla VKTS-salaliitolla nimenomaan oikeistolaisella ideologisella sumutuksella jota "kouluhallitus" jatkaa oikeiston ideologisena instituuttina verorahoilla mm varmistamaan Vatikaanin ihmiskuvan uskonnonopetus ja aivopesu Suomessa. Koulu ei ole vasemmistolainen, eliitin terroria ei analysoida kouluissa vaan ylistetään tottelua, presidenttiä, natseihin sitoutumisen aiheuttamaa talvisotaa. Suomalainen koulumaailma on täynnä äärioikeistolaista propagandaa massamurhaajista, Kekkosesta, Jugoslavian pommitussodan käynnistäneestä Ahtisaaresta & Tarja Haloseta ja saksalaisille vallankaappauksen tehneestä Mannerheimista, suomenruotsalaisten satuja ylistämässä oikeistorehtorien johdolla.

Tämä ajankohtainen väestönsiirtopropagandakin on vain amerikkalaisten kapitalisti-oligarkkien Rockefeller-Soros rahoitettujen projektien luomaa propagandaa ja kaukana aidosta vasemmistolaisesta kansallisesta hyvinvoinnista ja paikallisesta demokratian ideologiasta. Koettakaahan saada faktat suoriksi kun äärioikeistolaisen amerikkalaisten maihinnousua ajavien Soinin ja Niinistön nostaneet perussuomalaiset vaahtoavat taas epätoivoissaan vaalipropagandaa rkp-kokoomuksen kainalossa.

Äärioikeistolainen hallituksemme ajaa väestönsiirtoa, ihan turha jatkaa puputusta punavihreästä väestönsiirrosta. Rotaryt ja Lionsit toimivat tiukasti rehtorien valintakorruptiossa mukana ohjaajina amerikkalaisen imperialismin ja propagandan puolesta.

SOTE on osa tätä oikeistolaista hyvinvointivaltion tuhoamista. Kaikki alistetaan suurpääomalle, itsesuojelun ainoa muuri laki alistetaan kapitalisteille, oligarkeille, suuryhtiöille.

Kouluissa opetetaan että jokainen on oman onnen seppä ja ahkera voittaa.

Ei.

Elintasomme nousi vain sosialismilla, pohjoismaisen mallin sosialismilla, veroprogressiolla, kansalaisten valtionyhtiöillä, omalla markka-valuutalla, omalla tiukalla suojatullilla, omilla rajoilla, haittamaahanmuuton estämisellä, kansalaisten suojelemisella, ilmaisella teerveydenhuollola, ilmaisella koulutuksella.

Kaikkien elintaso nousi ja oikeiston aiheuttaman sodan jälkeinen kammottava laaja yhteiskunallinen väkivalta kaduillakin hävisi suoraan suhteessa pohjoismaisen mallin nousuun.
 

  • Eduskunnan oikeistolaisen Valevasemmiston tehtävä EU-kapitalismin ja EU-pankkiirien vallankaappauksessa on vain voivotella ja luoda illuusio välittämisestä kun SDP VAS ovat puolustaneet SOTE-tuhoa ja EU:n terrorikapitalismin lisäämistä eli valtion tehtävien ulkoistamista, siis pohjoismaisen perustuslain romuttamista alusta asti.
   Voivottelu ei ole taistelua.

Tunnistat vasemmistolaisen analyysistä ja taistelusta rahaeliittiä ja sensuurin valtaa vastaan.

Oikeistolaiset kumartavat syvään uudelle kapitalistiselle rikkaiden kolonisaatiolle, perustuslain rikkomiselle, sotaa lietsovalle militarismille ja pohjoismaisen mallin saavutusten tuhoamiselle, eliitin rikastumisen ja vallan luomalle feodaaliselle kurjuudelle. 

EU ei ole kansan ja koulutuksen Neuvostoliitto vaan päinvastainen kuva Neuvostoliitosta, eliitin feodalismia eli eliitti ei maksa veroa vaan rikastuu muiden kurjuudella. Neuvostoliiton tiukka talooudellinen tilanne oli USA:n ja Euroopan tahallaan luoma kauppasodan terrori Neuvostoliittoa vastaan jossa Kekkonen oli kiihkeästi tottelemassa CIA:n kauppasotamääräyksiä Suomenkin vaurastumisen rajoittamiseksi.

Kouluissa vallitsee tunnustuksellisen uskonnon pakko jos oppilas on uskontokunnan jäsen ja vanhemmat eivät allekirjoita vapautuslupaa. Laki uskonnonopetuksesta muutettiin takaisin tunnustuksellisen uskonnon opetukseksi - piispat siis määräävät ev-lut - ort opetuksen sisällön valtion valvomissa kouluissa!

Perustuslakia rikotaan - valtiota ei ole erotettu kirkosta. Jo eduskunnan valvoma kirkkolaki ja valtionkirkkojen veronkanto-oikeus valtion kautta on perustuslain vastainen.



Kts oikeiston salaliitto kolulaitoksessa - oikeuslaitoksen siunaama laiton salaseura jatkuu "opetushallituksessa" joka ei ole lain edellyttämä laitos vaan harhauttavan nimen alla oleva salaliiotn jatke.


VKTS



























.

Ei kommentteja: