torstaina, lokakuuta 18, 2018

Kirjamessut, Timo Hännikäinen ja oikeistolainen sananvapaus Suomessa


Luuletteko te tosiaan etteivät kirjamessut ole kapitalistinen ja kaupallinen tapahtuma? 

Milloin Suomessa kapitalistit ovat tukeneet sananvapautta? Oletteko ihan ulalla Hännikäisen tapauksessa. Ei firmoja pakoteta lailla sananvapauteen kapitalismissa. 

Ettekö käsitä että aina 100 vuotta jokaisena vuotena on sensuroitu vasemmistolaisia ja humanisteja. 

Nyt kun äärioikeistolainen deletoidaan kapitalistien tapahtumasta te historialle sokeat muka heräätte sensitiivisinä. 

Naurettavaa suomalaisen hallitsevan oikeistokulttuurin eli pikkuporvarillisuuden sokeutta olla näkemättä laajinta ja törkeintä sensuuriaeliitin systeemissä.   

Esim. Kekkosen väkivaltaisuus, naisten kähmiminen ja poliitikkojen vaimojen painostaminen sänkyyn panoleluiksi, U Kekkosen toiminta natsien palkkalistoilla, joukkomurhat 1918-1919 ja kiduttajana toimiminen salaisessa poliisissa ovat yhä metodisesti sensuroitu keskustelusta eli yleisestä ymmärryksestä jotta oikeiston massamedian ja kustantamojen pystyttämät huojuvat, keinotekoisen maailmankuvan suojaavat kulissit eliitille ja "oikeiston perinteestä" pysyisivät pystyssä. 
  
Samoin oikeistolaisten kustantajien messujen porvarioikeistolainen kulissisensuuri halutaan pitää pystyssä ja avoimet, tyhmät, ei-ovelat äärioikeistolaiset halutaan tietysti sensuroida. Samoin Kekkonen ja suomenruotsalainen eliitti Kekkosen herrana piti toisen maailmansodan natsit ja fasistit virkamiehinä ja poliitikkoina - kun julkisuudesta sensuroitiin avoin fasistinen puhe. Eliitin ydin. Turun tauti. Strategia eliitin suojelemiseksi. Uuskolonisaatio. Militarismi.

Status-yhteiskunnassa vain eliitin statushierarkialla on merkitystä sillä moraalilla ei ole mitään sijaa eliitin hierarkiassa. Ihmiset alistuivat Kekkosen statusvaatimuksille ja ovat yhä vammautuneita näkemän mitä eliitin ohjaama politiikka on. Ja poliitikot jatkavat Kekkosen statusvaatimuksia "medialoukkaantuneina".

Hännikäisen puolesta pahastujat eivät nosta samaa kiihkoa virkamiesten toteuttamaa mielipuolista salailua valtion ja kuntien päätöksissä ja taustatiedoissa kun eliitin valta peitetään laittomasti ja demokratia täydellisesti halvaannuttaen. 

Suomea viedään nyt kenraalien laittomalla ulkopolitiikalla ja venäjävihalla länsieliitin sotiin mutta äärioleistolaisen uho on vain se, mikä aiheuttaa Valeliberaaleissa kuohuntaa.
 

  











 






.

Ei kommentteja: