tiistaina, lokakuuta 09, 2018

Nainen ei voi tehdä hyvää ilman vasemmistolaista taistelua eliittiä vastaan" This is a call for women and men who will stand to resist and defend the people against the tyrannical US, UK, EU, and Israeli governments posing as democracies."

Hyvä. Mutta Psykopatian voimastatusta KULTTUURIN TUOTTAMANA ei tarkastella rehellisesti, se on sosiaalinen voiman statusmääre jolle löytyy aina naisia tukemaan. Miesten psykopatia pyörii aina nimenomaan korostetusti naisten tukemana, inho heikkoja miehiä kohtaan vahvistetaan jokaisessa mainoksessa; miehet jotka eivät lahjo naisia materiaalisesti ja ihaile naisia tuotteiden käyttäjinä ovat kaupallisen naisen vihollinen.

Tästä seuraa automaattisesti se että nainen hyväksyy aasian hikipaja-ylityöorjat tiedostavan feministin palvelijoina ja ihailijoina - koska feministit eivät vastusta kapitalismia vaan pahaa miestä ja näkevät pahat naiset vain miesten matkijoina...

Akateemiset feministit hyväksyivät imperialismin ja laittoman nato-hyökkäyssodan Afganistaniin

- mikä on pelkkä todiste tästä amerikkalaisesta feminismistä fasismina. Alkuperäinen feminismi oli vasemmistolaista ja tiukasti sodanvastaista - äitienpäiväkin oli alunperin sodan vastustamisen päivä mutta kapitalismimme teki siitä saatanallisen kaupallisuuden juhlan sotaa ylistäen.

Akateemiset feministit hyväksyivät kauppasodan Venäjää vastaan. Imperialismin hulluuden ja valheet sotatalouden kulissien vuoksi.   * En tietystikään pidä SDP VAS puolueita vasemmistolaisina vaan kapitalismin ja imperialismin kaapattuina puolueina naton venäjävihassa ja kapitalismin tuhon ja pankkiirien terrorin ihailussa.

Väkivallan Piilorakenteissa Naiset eivät ole löytäneet todellista minäänsä koska näkevät toiset naiset kilpailijoina monogamia-vääristymän takia ja heimoa ei siis ole, on vain kilpailuareena joka luovutetaan kapitalisteille eikä taistella eliittikapitalisteja vastaan, ei taistella systeemin pyörittäjiä vastaan vaan vain statuksessa, ja feminismissä keinotekoinen taistelu hyvyydessä ilman mitään systeemianalyysiä täydellisessä sokeudessa eli kirkon syntikulttuurissa sisällä pappien sanellessa riittämättömyyden katekismuksen abc listaa - kunhan kumarrat kapitalismille eli kirkolle ja vaimo-instituutiolle tai amerikkalaisten oligarkkien tuote-feminismille naiseuden korkeimpana tuotteena - etkä kumoa systeemiä.

Ja pelkäät psykedeliaa ja sisäistä ääntä ja saat tyydytyksen bränditodellisuudesta joka antaa sinulle selvyyttä ja luulet olevasi vihreä kun syöt  gmo mutanttisoijaa tuntemattomilla keinotekoisesti tuotetuilla proteiineilla mainoksiin uskoen.

Artikkelin voi lukea ihan rehellisenä sinänsä, joo toiveena niin ja artikkelissa on toki kehotusta naisille vastustaa sotakulttuuria ja psykopatiaa mutta sokeutta olla analysoimasta OMAA myrkyllistä länsiydintä, generoivaa ideologiaa, naisille suunnattuja mainoksiakin osana sotataloutta myrkkyjen kauppaajana brändiuskontona, Rooman heimojentuhoamista kapitalismin ytimenä, monogamia häpeällä tuotettuna, aatelisten matkimisena,  aavikon Baal-Jumalan hyväskymistä kolonisaatioidentiteettinä ym syvärakenteita, psykopatian taktiikoita, ei ymmärrystä heimososialismista eikä vasemmistosta suurimpana taistelijana ihmisten puolesta. Artikkelin hegemonia yhdistetään liikaa miehuuteen mutta ei niin naisten statusahneuteen kolonisaatiokulttuurin tuoteena mutta ihan hyvä moraalinen artikkeli peruspyrkimyksessään kömpelösti herättää psykopatiakulttuuriin ja aktivoitumiseen. 

Nainen esitetään tekstissä implisiittisesti puhtaana ja siksi ohitetaan kulttuurianalyysi Baal-Rooman logiikasta ja keinoista, naisen ahneudesta kuluttajana hyväksymään imperialistinen elintason nosto yms
- "This article is still a call warning the people not to follow the women leaders who stand by their HegeMan.

Jos eliitti määrittelee systeemin ja "puolueet"
et voi taistella hyvän puolesta, et voi taistella ihmisen puolesta jos hyväksyt systeemin määrittelyt ja rajaukset.


Vasemmistolainen analyysi pyyhki pois 1800-l eliitin määritelmät ja loi vapautta, inhimillisyyttä työaikoihin, palkkaa resurssien jakamiseksi mutta eliitti loi takaisin kapitalismilla feodalismin ihailun ja pelon eliittiä kohtaan. Systemaattisesti, suunnitelmallisesti, salaliitoilla, asiantuntijoilla, murhilla, sodilla, massamedialla uudella kirkolla.


Miesten Islamin esittäminen erityisen suojelun kohteena on pahinta kapitalistista feminismiä eliitin aloittamassa väestönsiirto-kaaospolitiikassa.

Humanismi ei voi suojella ja tukea sovinistisia tai feministisia konstruktioita.  Mitään ei voida määritellä valkoisen miehen vallan purkamisen kautta. Humanismi lähtee elitismin ja sukupuolifasismin purkamisesta.

Ilmastohysterismi perustuu valheisiin ja huomaa, kuinka eliitti on innostunut siitä? Luuletko että eliitti haluaa sinulle hyvää? Ilmastonmuutos-vaatimukset ovat vain EU:n vallankaappauksen jatkoa, järkyttävää feodalismi ajetaan sisään eli eliitti ei maksa veroja, sinä maksat enemmän veroja eliitille etkä yhteiskunnan kehittämiseen. EU:n ensimmäinen tehtävä oli siirtää teollisuus Aasiaan ja pörssikeinottelijat rikastuivat kymmeniätuhansia miljardeja ja saastuttaminen lisääntyi. Eurooppa köyhtyy sillä se on ollut suunnitelma, eliitti lypsää Euroopan tyhjiin ja demokratia, kansan valta ja kansanhvyinvointi tuhotaan taas keskiaikaisen feodalismin, militarismin, kolonisaatiosotien, venäjävihan alle.

Elitismin, perinteisen elitismin alle.  2300 vuotta sama pyrkimys eliitillä. Sekä I että II maailmansota oli sota ihmistä eli työläisiä ja vapautumista vastaan. Eliitti palautti valtansa, Suomessa, Saksassa, Englannissa ja Norjassa, kaikkialla natsit ja fasistit jäivät virkemiesvaltaan ja poliitikoiksi - ymärrätkö sitä?

Elitismin ydin ja salaliitot taipuivat työläisten vaatimuksien ja Neuvostoliiton esimerkin edessä hetkeksi hyvinvointivaltioprojekteihin ja veroprogressioon mutta piti oman valtarakenteensa joka olisi pitänyt tuhota täydellisesti.

 Nyt olemme sotakierteessa kun ihmiset ovat sokeutuneet eliitin fasismille.
Rockefeller loi oikeiston akateemisen feminismin joka alistui kapitalismille hurraten, kuluttajaksi, orjaksi kaappaamaan vasemmiston aidon taistelun naisten uhoksi sotakapitalistien häkissä.
   

     kts Artikkeli johon viittaanRooma-Vatikaani loi nykyisen tuhokapitalismin, elitismin kulttuurin, imperialismin, mainosmanipulaation terrorikulttuurin.

Tuhosi alkuperäisen Euroopan joka oli erittäin vakaa ja identiteetiltään vahvojen heimojen yhteistyökulttuuria verrattuna sotien keski-aikaan, jonka loi Rooma-Vatikaanin ahne elitismi.

Sodan ja kolonisaation Kirkko ja valheet historiasta on tuhottava ja lopetettava ihailu sitä kohtaan.

Tämä ei ole mielipidekysymys.

Hans Berger shared a post to the group: Stopp NATO!

"Det er en gammeldags tanke at plasseringen av faste militære installasjoner kan holdes hemmelige. Viktigere er at det er kun for den egne befolkningen at et fo...


IVARJOHANSEN.NO
"Det har den siste dagene kommet reaksjoner på at Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har publisert kart med områder der man forbyr bruk av droner ved visse av forsvarets anlegg. Det hevdes fra flere ”eksperter” at dette er en fare for rikets sikkerhet. Det er en gammeldags tanke at plasseringe"In other words, “fake news” is determined by comparing it directly to narratives presented by establishment media platforms like the New York Times, the BBC, CNN, MSNBC, Fox News, and others who have notorious track records of serial deception, false reporting, and even war propagandizing."http://journal-neo.org/.../05/the-west-s-war-on-free-speech/
Manage
ANTTIPESONEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
-NATO-SOPIMUS ON ANTAUTUMISSOPIMUS -RUOTSI EI OLE HYVÄKSYNYT ISÄNTÄMAASOPIMUSTASuomi allekirjoitti Naton isäntämaasopimuksen 4.9.2014. Sopimusta ei ole käännetty suomeksi ennen kuin Itsenäisyyspuolue (IPU) on sen nyt tehnyt.Suomen


 .

.

Ei kommentteja: