maanantaina, kesäkuuta 12, 2017

Nokia-puhelimilla yli 100 miljoonan kappaleen tilausmarkkinat


  • Nokia-älypuhelimilta melkoinen temppu - kaikki loppuunmyyty jo ennakkoon    - ILJotakin positiivista päivässä 
Muistaako joku kuinka vuosia sitten puhuin  blogeissani kuinka huikea Nokian brändi on ja että Nokia pitäisi heti itse tehdä jopa Suomen tehtaissa kännykkänsä omituisen sulkusopimuksen jälkeen - nyt Nokia luovutti laatua valvoen toiselle tekijälle logon - joka ei pysty tekemään lainkaan tarpeeksi kännyköitä.  
  
Tämän kaltainen Nokian itsetuho on raivostuttavaa kun joko ei tahdota takaisin Suomen nousua tai ei tehdä mitään markkinatutkimusta. Suomalaiset insinöörit osoittivat ällistyttävän ylivoiman Nokian nousun aikana ja Samalla Ollila toimi Wall streetin jarruna, jotta pieni Suomi ei kaappaisi teollisuuden alaa itselleen pörssimogulien reviirijaossa. Ollila pysäytti Nokian kehitystyön käyttöönoton, harkitusti. Onhan Suomen hallituskin alistettu täysin amerikkalaisten tuhokapitalismin ja hyökkäyssotien operaation osaksi. Pörssiyhtiöille on annettu veronkierto sekä kohta kaikki verotus luovutetaan pörssiyhtiöille valtion hajottamisessa. 
  
Tämä tilausmenestys on yhtäaikaa positiivista että samalla haisee omituiselle toimitusjohtajan ideologiselle Suomen teknologian nousun estämiselle: toimitusjohtaja jatkaa Ollilan sabotaasia jotta pieni Suomi ei veisi USA:n teknologiakakkua. Nokian toista nousua ei kanavoida suomalaiseksi tuotannoksi.

Suomi on taloussodan kohteena, alistettavana:  "Sipilän ja hänen oikeistoliberaalin keihäänkärkensä – Olli Rehn ja Anne Berner – päätavoite oli toteuttaa systeeminmuutos, ei vähempää. Perinteinen sopimusjärjestelmä piti syrjäyttää, ja siirtää voimaa – ja miljardeja – työntekijöiltä elinkeinoelämälle. Se, että keskusta ajoi pääoman etua yhtä määrätietoisesti kuin kokoomus, oli monelle punamultademarille suuri hämmästys."


.

Ei kommentteja: