maanantaina, kesäkuuta 12, 2017

Eliittimedia on innoissaan Halla-ahosta koska voi jatkaa talouden tuhoamista


Eliittimedia on innoissaan Halla-ahosta koska hän vie huomion pois talouspolitiikasta ja eliitin ryöstöretkestä, eliitin massiivisesta veronkierrosta sekä tietysti Suomen mukanaolosta hyökkäyssodissa.


EU-oikeisto esiintyy retorisesti nyt "eurooppalaisten arvojen edustajina" ja ihmisarvon julistajina samalla kun Eurooppa tuhotaan väestönsiirrolla ja Saksan vallan nousulla, liittovaltiolla.

EU on juuri perustanut oman armeijansa ja massamedia on tehnyt kaikkensa että ihmiset eivät ymmärtäisi että Bryssel on ottamassa kaikkien euromaiden armiejat haltuunsa Saksan kautta.

Väestönsiirto on tuonut kasvavaa kaaosta ja virkamiehet ovat hyväksyneet jopa lasten raiskaamisenkin ja naisten "avioliitto"-myymisen väestönsiirtoprojektin edellytykseksi.
Onko työttömien rääkkääminen, eliitin veronkierto, Talvivaaran kaivoskokeilun myrkkykatastrofi veronmaksajien kustannettavaksi, valtion alistaminen suuryrityksien rahoittajaksi muka ihmisarvotoimintaa?

Perustuslain mukaan poliitikkojen toiminta on oltava omien kansalaisten elintasoa nostavaa - nyt se on laskevaa, eliitin törkeän bisneksen ja korruption paisuttamista jopa väestönsiirrolla verorahojen siirtämistä sisäpiiribisnekseen ja asuntojen hinnannousuun tahallisesti vajaalla asunnontuotannolla. Suomessa on nyt yli 500000 maahanmuuttajaa ja heidän lapsiaan ja tämä maksaa suomalaisille 8000 miljoonaa joka vuosi kasvaen. 
   
Perustuslakia ei noudateta sillä perustuslaki on suomalaisia ja yksilöitä suojaava nationalistinen peruslaki ja kapitalistit eivät halua suojata ihmisiä eliitin talousterrorilta, orjatyövoimalta ja valtionomaisuuden varastamiselta. Ilman puolustautuvaa valtio-oppia ei ole demokratiaa ja valtiota. 
  
Tuhokapitalismin hovi on innoissaan kun Halla-ahoa voi esittää demonina ja eliitin ryöstöretkeä ja perustuslain purkamista "ihmisyyden puolustamisena".  

Halla-ahohan itse kapitalistina ei puutu lainkaan ylikansalliseen kapitalismiin, lain hajoamiseen ja natomaiden hyökkäyssotiin, kaaoksen tuottamissyihin. Hänen retoriikkansa vain harhauttaa sillä hän ei aja suomalaista hyvinvointia vaan vihaa pohjoismaista mallia elintason yhteisestä nostamisesta.

EU on ollut katastrofi kansalaisille kaikissa maissa sillä se on ollut alusta asti keinottelijoiden keksimä satu jolla on saatu tuhottua sääntely ja ennennäkemätön varallisuuden varastaminen veronkiertoparatiiseihin pois reaalitaloudesta.

" Useat Kokoomusta edustavat poliitikot jyrisevät, etteivät he voi toimia Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa samassa hallituksessa. Suureen ääneen huudetaan ihmisoikeuksista.
Joku tässä yhtälössä on nyt pielessä. Uskottavuus on vähintäänkin kyseenalainen. Missä muuten nämä ihmisoikeuspuheet olivat silloin, kun Kela jätti ihmiset rahatta, ruuatta ja lääkkeittä? Tai kun työttömien orjuuttaminen alkoi kiihtyä kiihtymistään?" - Pälvi Uusitalo

Voters in Britain's referendum need to understand that…
TELEGRAPH.CO.UK


Vasemmiston jämähtäminen menneisyyteen antaa tilaa paitsi oikeistopopulismille, myös uudenlaisille EU:n vastaisille liikkeille, kirjoittaa Jukka J. Rintala.
VASTAVALKEA.FI.

Ei kommentteja: