lauantaina, heinäkuuta 01, 2017

HS pilkkaa eliitin vallankäytön vastustajia
"Kun on kerran eliittiin leimattu, sitä on vaikea karistaa. Mistä tekijöistä se syntyy?"
HS.FI       Kylläpä yritetään tässä artikkelissa taas halventaa ihmiset jotka määrittelevät kriittisesti eliitin etuoikeuksia ja nimenomaan salaista vallankäyttöä, demokratianvastaisuutta, eliitin likaisia keinoja ja manipulaatiota, väärä eliittihän on nimenomaan se vasemmiston selkeän analyysin kohde, huijaava eliitti joka nostaa idiootteja urahississä jotta saa tottelevia idiootteja palvelemaan ylempiään ja luomaan eliitin palvontaa ja pelkoa. Kysymys on tietysti systeemistä, eliitti toimii aina salaliittona, valhein, hyvä veli -systeeminä ja se on ideologia, koska se on aktiivinen epätasa-arvon, vallanohjailun ja salailun toimintaperiaate. 
  
Tässäkin artikkelissa luodaan outo hihittelevä diskurssi, jonka mukaan eliitin analysoiminen on naurettavaa ja lapsellista "kateutta"  eikä lainkaan nosteta huikeaa korruptiota ja rahaeliitin ohjaamia sidosryhmiä Suomessa, joiden kautta elitismi on suurin valtatekijä ja demokratian sekä toimintakyvyn ja lahjakkuuksien tuhoaja.   

Hesarin diskurssissa kateus yritetään leimata eliitin määrittelijöiden otsaan naurettavilla esimerkeillä. 

Eliitti-sana väärennetään ja sen huikea yhteiskunnallinen funktio hierarkian salaisessa rakentamisessa yritetään typiistää kateellisten käyttämäksi sanaksi.

Eliitti esitetään näin HS-valtamedia -diskurssissa eli kerrontatavassa harmittomana, jopa "uhrina". Huh huh.

  Aivan kuin ei olisi hierarkian terroria, salaisia sopimuksia ja eliitti pikkumaisesti rakentamassa uskollisten operattoriensa hierarkiaa eliitin ehdoilla. 

Eliitti-sanan neutralisoiminen liittyy samaan projektiin kuin kommunisti ja sosialisti sanojen käyttö "vapauden varastajina". Demokratia on vapauden varastamista mutta rahaeliitiltä, demokratialla eli enemmistön vallalla. 

Eliitin osoittaminen yritetään tehdä naurettavaksi viittaamalla eliitti-sanan yhteydessä kateellisiin eikä viitata todelliseen eliitin vallan hegemoniaan vaan naurettaviin pikkumaisiin asetelmiin. 


Suomen 900 vuoden kokema kolonisaatio eliitin terrorin alla sensuroiminen on kaiken eliitin ja oikeistolaisen kulissin funktio. Samalla massamedia on kiivaasti 27 vuotta yrittänyt kieltää suomalaisuuden olemassaolon vaikka olemme koko Euroopan vanhin natiivikansa ja kieli, alkukulttuuri myös Kreikalle mm. kreikkalaisten omien 2700 v vanhojen Hyperborea-tekstien mukaan. Arkadia-mytologiakin Euroopassa puhuu selvästi pohjoisesta alkukulttuurista hyvin painokkaasti. 

   Artikkelissa yritetään saada rkp:n propagandna perinnekeinoin kaikki eliitin arvostelijat naurettaviksi, pikkumaisiksi - epäanalyyttisen semanttisen ja outojen leimaavien rajausten, pilkan kautta - eikä lainkaan tuoda esille kuinka valtavia eliitin vallan hierarkioita Suomessa on, maan tapa hyvä veli, ja varsinkaan sitä että rikkaimpien enemmistö Suomessa ovat yhä nimenomaan vähemmistön suomenruotsalaisia, Ruotsin ryöstökolonisaation, pakkoverotuksen ja maavarkauksien kautta rikastuneiden "eliitin" jälkeläisiä.  Kaikkea muuta kuin taidolla ja ahkeruudella rikastuneita.

Eliitin yhteiskuntapropaganda ja "talouspuhe" yrittää unohduttaa eliitin veronkierron ja 27 vuotta jatkuneen mielettömän tulonsiirron eliitille: suomalaiset työläiset joutuivat maksamaan 1991 rahaeliitin valuutta- ja pörssikeinottelun -- samaa terroria valmistellaan taas suomalaisten osaksi sillä valevasemmisto on saatu kirkumaan eliitin kapitalismin ja keinottelun puolesta eikä suomalaisten pohjoismaisen mallin valtiontalouden puolesta. "Turvallisuuspolitiikka" sanan alle kätketään taas eliitin fasismin nousu ja Saksan euroarmeijan rakentaminen pikavauhtia -- kuten 30-luvulla. 
  

 Suomi on yhä feodaalirakenne ja eliitit purkaa nyt pohjoismaista mallia, jotta moderni kehitys tuhottaisiin totaalisesti eliitin uudessa EU-nousussa. Kansaa tyhmennetään, hajotetaan ja köyhdytetään systemaattisesti feodaalikeinoin kirkkovaltiossa jossa eliitin uskonnollinen valta eli valtionkirkko on suojeltu yhä lailla.  

Valta toimii on siis yhä rasistisen feodaaliprofiilin, eliitin miekalla pakottaman rotujaon, pakkouskonnon, kolonisaatio-varkauksien sekä murhien mukaan. Miten EU toimii elitistisesti?


Tässä tuore esimerkki.

  1. EU:n uusien pankkisäännösten (BRRD) vuoksi italialaiset tallettajat, joilla oli rahaa kyseisissä pankeissa, menettivät kaikki talletuksensa. 
  2. Mutta. EU -veronmaksajat laitettiin kyllä pelastamaan Saksan pankkien rahat kaikissa viime vuosien romahduksissa, mutta ei ihmisten säästöjä. II


Suomalaisten omakuva on vakavalla tavalla väärennetyn historian tuote eli vallankäyutön kohde ja väline. Vasemmiston haukkuminen toimii vain väärennetyn histroian avulla -- siksi massamedia esim sensuroi Stalinin puhetta Tampereella jatkuvasti. 
Historia on ase.


Massamedia luo aktiivista unohdusta - eliitin terrori unohdutetaan ihmisiltä

- Ruotsin turvallisuuspoliisilla Säpolla oli vuosia peiteagentti vasemmistopuolueen sisäpiirissä, pal...  ILTASANOMAT.FI


Niin Suomessa kuin Ruotsissa vakoileva poliisi on eliitin oma poliisi ja tiedustelu on myös disinformaatiota, vastustajan sabotoimista ja soluttautumista eliitin etujen turvaamiseksi kuninkaan salaisen poliisin historian suorana jatkeena. Ruotsissa nämä tulevat esille, Suomessa ei. Ruotsissa on sentään jokin käsitys demokratiasta, täällä ei.

Elitiin terrorin tyypilinen "moderni" ase on byrokratia: virkamiesten määrää lisätään ja heille tehdään selväksi että ura on kiinnin eliitin nuoleskeleimsesta


Vuonna 1991 valtion budjetti oli 28,2 miljardia euroa. Vuoden 2013 budjetti on…
VERKKOUUTISET.FI


         III


- "Sillä euroalue tarvitsee koossa pysyäkseen tulevaisuudessa mittavat tulonsiirrot ja jäsenvaltioidensa talous- ja fiskaalipoliittisen toimivallan siirron ylikansalliselle tasolle. "Euroalueella kaikki maat poikkeuksetta etenevät kohti EU-yhtenäisvaltiota. "  
Lainaus " Herätkää taistelemaan tätä kehitystä vastaan. Sakari Linden kirjoittaa, että Suomen hallituksen EU-politiikka on viekkaan petollista. Yhtäältä tarkoituksena on tyynnyttää keskustan ja perussuomalaisten äänestäjien epäluuloja unionin yhtenäisvaltiokehityksestä kertomalla, että liittovaltiokehitys ei ole itsetarkoitus eikä toimivallan siirtoa ylikansalliselle tasolle enää sallita.Toisaalta taas hallitus ei osoita minkäänlaista oma-aloitteisuutta Suomen itsenäisyyden ja suvereniteetin turvaamiseksi. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus tarkoittaisi käytännössä euroeron valmistelua, sillä euroalue tarvitsee koossa pysyäkseen tulevaisuudessa mittavat tulonsiirrot ja jäsenvaltioidensa talous- ja fiskaalipoliittisen toimivallan siirron ylikansalliselle tasolle. EU-johtajat Saksan liittokanslerin Angela Merkelin johdolla suunnittelevat kahden nopeuden Eurooppaa, jossa tietyt EU-maat halutessaan voivat säilyttää poliittisen toimivallan monilla aloilla omissa käsissään. Merkel on samalla ollut kristallinkirkas lausunnoissaan: Euroalueella kaikki maat poikkeuksetta etenevät kohti EU-yhtenäisvaltiota. Eurojäsenyyden hyväksyminen (hallituksen tavoitteena on edistää euroalueen vakautta) siis merkitsee EU:n yhtenäisvaltiokehityksen tukemista.Suomen hallituksen tavoitteena näyttää olevan EU-integraation ideologisen isän Jean Monnet'n oppeja seuraten edetä hiljaisuudessa ja pieni askel kerrallaan kohti kansallisvaltioiden suvereniteetin hautaamista ilman, että kansalaiset sitä huomaavat tai saavat mahdollisuuden siihen vaikuttaa demokraattisin keinoin."
IV
  • "VTV:ssä yhä työskentelevä henkilö väittää, että tarkastusaiheita rajataan etukäteen 
- poleemisten aiheiden sijasta valitaan harmittomia teemoja"
Suurkapitalistien terrori virkamiesten kaappamisella.

Valtion työntekijät värvätty tuhoamaan valtio ja yhteiskunta, harhautuksia, resurssin tuhlausta, pimeitä nurkkia, sähellyksen maksimointia.


IL-raportti Valtiontalouden tarkastusvirastosta: "Kultaisessa häkissä muhii paha olo"
M.ILTALEHTI.FI

http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201706242200219983_u0.shtml  • JUHA SIPILÄ, LIITTOVALTIOMIES 
"Pääministeri Sipilää on kritisoitu monista tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, mutta kukaan ei toistaiseksi ole kritisoinut hänen poliittisen toimintansa kovaa ydintä, liittovaltiohankkeissa mukana oloa. Se tulee olemaan Sipilän todellinen saavutus, kun asioita tarkastellaan jälkikäteen. 
Juha Sipilä oli kuin hymypoika saatuaan olla mukana kuunteluoppilaana, kun hänelle kerrottiin miten Euroopan Unionin liittovaltiota kehitetään yhä keskitetympään ja tiiviimpään, Ranskan ja Saksan johtamaan muotoon. 
Sipilä hymyili kuin marenkia syönyt kolmevuotias, pehmeä hymy kasvoillaan, ja selitti kuinka EU luo oman armeijan Saksan alaisuuteen ja kaikkea päätäntä valtaa keskitetään maamme ulkopuolelle. Siittä on paha pistää pahemmaksi.
Ei Sipilä yksin tässä ole. Eduskunta on täyttä miehiä ja naisia, joille tärkeintä on päästä eroon itsenäisyydestä ja tuhota valtiollinen suvereniteetti mahdollisimman perusteellisesti. "
Pitkä taantuma jäi taakse, mutta onko orastava kasvu terveellä pohjalla?
IS.FI


Àngel Ferrero: It has been 10 years since Humanitarian Imperialism appeared in Spanish. What made you write the book? It started as a reaction to the attitude of the Left during the 1999 Kosovo war…
COUNTERPUNCH.ORG

.

Ei kommentteja: