keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2017

YLE toteuttaa USA:n uutta kylmää sotaa ja venäjävihaa


YLE toteuttaa USA:n uutta kylmää sotaa eli kansalaisten alistamista eliitin informaatiovalheiden alle. Sensuuri on se valhe, todellisuus leikataan kapeaksi paranoidiseksi viipaleeksi rahoittamaan kenraalien ja pankkiirien vallankaappaus - verorahat siirretään nyt pankkiireille ja kenraaleille. 

  • - Google The Smith-Mundt Act Amended Under Obomba @2012.. Modernization of this Act Allowed for Propoganda to be used Against U.S. Person's

YLE raahasti studioon taas kenraalin, joka syyttää Putinia imperialistiksi kun Putin ja Venäjän asevoimat puolustavat YK-sopimusten mukaisesti Syyriaa ja Itä-Ukrainaa  -- CIA:n laittomasti kouluttamia terroristeja vastaan.


 Tuttaviani on viety pakkohoitoon poliittisten mielipiteiden takia Suomessa vuosien varrella - valtionterroria joka tasolla, YLE-propagandassa ja salaisen poliisin toiminnassa ja tietysti väärässä tiedotuksessa kansanedustajille. 
By irrationally targeting Russia with a new round of sanctions, the US is directly targeting the EU, a staunch ally.
Sanctions have been proven to have very limited effect, yet Congress continues to pour them on anyone they perceive as an enemy, or more likely, on anyone they wish to turn into an enemy of the US and the, taken for granted, "allies and friends" of the US.
Only now, these "allies and friends" have come to realise that blindly doing the bidding of their master from across the Atlantic, is costing them dearly in real monetary terms and they are finally beginning to raise their voice.
The irony is, that these new sanctions on Russia, almost unanimously passed by Congress, have to do with the ludicrous claim that the Russians helped place Trump in the White House, although nobody has been in a position to explain how they pulled off such a "neat trick". Yet, Trump will be forced to accept the will Congress.
P.S. "Congress" is the collective noun for baboons. Perhaps that's just a coincidence.
Manage
  http://bit.ly/2uRJuct

In a memo to President Trump, a group of former U.S. intelligence officers, including NSA specialists, cite new…    CONSORTIUMNEWS.COM

Manage
  https://openmedia.org/.../meps-vote-favour-dangerous...

On 11th July, key EU committees made their final call on…      OPENMEDIA.ORG

.

Puolueeton Ruotsi?
Ruotsi on kolmenneksi suurin asevalmistaja ja viejä suhteessa BKThen.
  • US tanks roll into Sweden.
Warfare Aurora 17 is the largest in Sweden since the Cold War.

Hans Blixillä on asiaa.


Krigsövningen Aurora 17 är den största i Sverige sedan kalla kriget. ”Man ska känna en stolthet och en trygghet” när man ser militärer på gatorna, menar Försvarsmakten.
ETC.SE

By Shayne Hefferman

       NATO Promotes Nazi’s

NATO is so Anti-Russian they are now even celebrating Adolf Hitler’s Nazi fighters for fighting Russia. A documentary about the ‘Forest Brothers’ – pro-Nazi guerillas from the Baltic nations – is recently released by NATO.

NATO Promotes Nazi’s NATO is so Anti-Russian they are now even celebrating Adolf Hitler’s Nazi fighters for fighting Russia. NATO is hellbent on painting Russia as the world’s enemy, so much so they will even…
LIVETRADINGNEWS.COM|BY SHAYNE HEFFERNANKari kertoo, että jos ei kannata maailmanhallitusta, kannattaa Cthulhua.
Joo, kyllä. On olemassa tiettyjä fasistisia piirteitä, mutta nationalismin esittäminen fasistisena piirteenä ja maailmanhallituksen esittäminen lopullisena vaihtoehtona on monella tapaa ongelmallinen.
Esimerkiksi, ihan kuten kansalaiset äänestämällä demokratioissa muodostavat kansallisvaltion, sen maailmanhallituksen (eli jonkin ylikansallisen päätöksentekoelimen kuten esimerkiksi YK on) muodostavat demokratiassa kansallisvaltiot.
Kaveri on fiksu, mutta ei edes lahjakas kosmologi muutu yhteiskuntatieteilijäksi kolumnistina. Eikä varsinkaan pitäisi harrastaa fasismikortin heittelyä.
Lisäksi, vihjaus persujen fasistisista piirteistä. Jos hän haluaa politikoida ja puhua paskaa, tekisi sen edes suoraan sanomalla ja rehellisesti, eikä kielikukkailisi, että voi tarvittaessa sanoa "en minä näin sanonut".

Fasismi on teollistuneen maailman sairaus, joka palaa aina uusissa vaatteissa ja uusin nimin, kirjoittaa Kari Enqvist.
YLE.FI

Haha
Comment
IIPrisma - Maahanmuuton kaupunkikuva ja keskittymät 2007
 
2007    Prisma: "Maahanmuuttajavaltaiset lähiöt yleistymässä."

Helsingin kaupunkisuunnitteluviranomaiset ovat raivoisasti kieltäneet synnyttävänsä Helsinkiin ghettoja, mutta kun kiertelee itä-Helsingissä, on selvää, että kaupunki on tietoisesti luonut etnisiä kaupungin osia. Tämä kehitysprosessi lähti käyntiin romanien vaatimuksista, joihin kaupunki taipui 60-luvulla. Keskittymisprosessin kehittymisen voi nähdä posiitiivisena asiana mutta kulttuuriset turvaghetot luovat myös omia ongelmiaan.

On hyvä, etää maassamme on ollut kaikenkattavaa sosiaalitukea mutta on väärin, että kaupunki on taipunut nimenomaan etnisten ryhmien "erityis"-vaatimusten edessä kun taas tavallinen Virtanen ei ole voinut mitenkään sanella kaupungille tuen ja asuntopolitiikan ehtoja.

Integroiminen ja lakien noudattaminen on ollut hyvin huonolla tolalla kaupungin reaalipolitiikassa.  

Sitä on kartettu mitättömän sosiologisen tietämyksen takia. Sivistymätön ja patriarkaalinen islam on vie kohti tuhoa kansalaisyhteikaunnan ja humanismin kannalta - jos sitä ei laiteta kovilla otteilla kuriin. Lapsiavioliittojen pakottajille ja lasten silpojille  karkoitus välittömästi. Maahanmuuttajat eivät saa sanella demokratian lakeja - nyt oikeistohallitukset ovat raivaneet valtaa islamilaisille klaaneille CIA USA:n väestönsiirtojen sodista ja käskystä. USA:n geopolitiikka on selvästi destruktiivista, siirtomaakaaosta  uusin keinoin mutta vanhalla metodilla: hajota ja hallitse. 

 Ainoa mitta on ollut raha kapunkisuunnittelijoille, mikä näkyi karmaisevalla tavalla Kontulan syntyvaiheessa, kun kaupunki käytännössä hylkäsi uudet asukkaansa kaikilta palveluilta.

Rahan ja "vaivan" säästämiseksi ei ole ollut aktiivista integratiopolitiikkaa, vaikka Ruotsista ja Ranskasta kuului kovin huonoja uutisia jo -70-luvulla passiivisesta väestön sijoittelusta. Sosiologia on tietoisesti suljettu pois kaupunkisuunnittelusta kun virkoja hoitavat merkonomit hahmottivat uuden Helsingin sosioekonomista karttaa. 


 


.
Ei kommentteja: