sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2017

Kuinka uskonto hallitsee politiikkaa ja ihmiskuvaa


Mitä synti-kulttuuri eli kirkko-kulttuuri on tehnyt meille?  

Vatikaanin seksuaalisuuden kaappaus tapahtui kahdella tavalla: a) seksuaalisuus sidottiin omistamiseen ja b) häpeään. Yhteisöt sananmukaisesti kiellettiin Suomessa, miljoonien vuosien heimo-sosialismi ja heimo-seksi kiellettiin, avioparin ainoaksi tehtäväksi annettiin statuksen eli suoraan omaisuuden kerääminen ja kelpaamisen kerjääminen, aatelisten matkiminen, toisen omistaminen omaisuuden kautta. Rooma/Vatikaani eli "kirkko" loi helvetillisen materialismin ja kapitalismin vaikka esiintyykin hengellisyyden edustajana. Alkuperäinen harmonia hajotettiin jotta kaikki olisi kontrolloitavaa JA hierarkista, pelkosi, häpeäsi, ikuinen kelpaamattomuus vertailun status-pappis-kultin alla.
Häpeä luo hierarkian siis valta-rajenteen, alistamisen rakenteen. Rakennetta pyritään peittämään ja kieltämään massa-mediassa jotta epä-demokraattinen valta olisi tehokkainta. Jotta eliitin feodaalivalta jatkuisi ja taas kasvaisi. Kirkkoa ja jäykkää uskontoa puolustetaan raivokkaasti "perinteenä" sillä uskonto on vallan tärkein ase. Armeijassa papit ovat välttämättömiä perustelemaan eliitin fasismia räikeillä valheilla "Jeesuksen uskonnosta".

Alistuminen hierarkialle on eliitti-uskonnolle tärkeintä, sinun hyvyytesi yhteisölle ei.
  • Neuroottinen seksuaalisuus kätkeytyy monin eri tavoin, häpeä muotoutuu eri tavoin. Mitä jyrkemmin julistat olevasi perhearvojen suuri profeetta sitä varmemmin haluat pettää kumppaniasi kristinuskon sisäisen suuruuden-hulluuden eli ylemmyyden, elitismin ja egoilun takia. Tämä on nähty tosielämässä niin helvetin monta kertaa. "Uskonnollinen" Häpeä-ansa näyttäytyy usein uhona ja muiden tuomitsemisena kun sisäinen integriteetti ja luonnollinen heimo-yhteys ihmisiin puuttuu. 
  • Nyt toimittajat ovat ottaneet tämän halveksunnan papiston aseman ja ylistävät eliittiä idoleina. Tuoreeltaan YLE esitti taas ruotsalaisen korkean aatelis-suvun naisesta tunnin ohjelman vaikka hänen äidin isänsä oli natsi ja ruotsin aateliset toimivat auttaen natsi-saksaa - ilman Ruotsi natsit olisivat pysähtyneet, Ruotis olisi voinut tehdä sen jos olisi halunnut: silti historia-valhetta jatketaan että Ruotsi muka olisi ollut "riippumaton". Ruotsi oli osa natsien armeijaa ja kuljetti maaperällään natseja vastoin rauhansopimuksia ja riippumattoman määritelmää.   


Vatikaanin manipulaatiouskonto, uskontosuggestio, on sinun mielesi ja ruumiisi kaappaamista, skientologit, porvarit ja lestadiolaiset jatkavat nyt tätä, kyse on vallan uskonnosta - ja juuri pedofiilien eli toisen ruumiin kaappajien armahtaminen Suomen ev-luterilaisessa kirkossakin todistaa Vatikaanin jatkumon. Tekopyhyys ja kulissi-valeet "hyvän avioliiton kulissista" on samaa uskonnollista valtaa eli neuroosia alistua uskonnon häpeälle, näytellä porvaria kirkon luomassa häpeäteatterissa.
Suomen pääministeri Sipilä ei lahkolaisena olisi vallassa ellei valtionkirkko antaisi arvovaltaansa lahkoille kuten lestadiolaisile.  Meillä Suomessa on kirkko-valtio, lailla sidottu valtionkirkkoihin, puolustamaan Rooma-Vatikaanin operaatiota ja "lännen" imperialismia.Kansasin yliopiston tutkimuksen mukaan ateisteilla on parempi seksielämä kuin uskovaisilla, koska uskovaiset tuntevat syyllisyyttä yhdynnän aikana ja jopa viikkoja seksin harrastamisen jälkeen.
IS.FI
He’s a divorced adulterer who ran a gambling empire, so how did America’s Moral Majority get so evangelical about Donald Trump?
FT.COM


Molok MOoses 


Juha Sipilän mukaan tahallisen väärinymmärryksen…
IS.FI
Imperialismin uskonto-koneistot:

kirkot, islam, juutalaisuus, mikä tahansa keskusvallan pappis-kultti


"Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet"

 Gen. Mattis


(automaati-englanninnosta varten olen laittanut väliviivoja yhdyssanoihin teksteissäni, sori siitä)


 #uskonto #vatican #pope #vatikaani #suomi#kolonisaatio #manipulation #propaganda #kirkko #church #arkkipiispa#perinne #shame #häpeä #itsemurha #kulttuuri #psykohistoria

Ei kommentteja: