perjantaina, heinäkuuta 28, 2017

HS CIA:n geopoliittista sotaa suorittamassa - Putin Suomessa

Jos tätä sivua olisi näytetty vielä vaikkapa 12 v sitten aitona Hesarin sivuna niin lähes kaikki olisivat pitäneet tätä vain hyvin mauttomana pilana, Pahkasian sivuna. Ivaa, pilkkaa, pelkoa, typeryyden itsemurhaa diplomatia kieltäen, amerikkalaista paranoidista hulluutta: HS


Kaiken myrkynsylkemisen ja sodanjulistamisen jälkeen toimittajat sitten ihmettelevät miksi Putin ei ylistä 100 vuotiasta Suomea "itsenäisenä"?

Dollari-euro-Oligarkkien Mediaterroria esitetään nyt Suomen "ulkopolitiikaksi". Kansanedustajat ovat menneet ansaan ja pelkäävät oikeisto-valtamedian hysteriaa, faktojen teurastusta USA:n imperialismin ylistämisen alla.

Helsingin sanomat eli Erkot olivat kiivaita CIA:n ja USA:n lobbaajia ja todellisuuden väärentäjiä Hesarin sensuroivassa propagandassa - tosin ovelasti silloin eri tyylillä ja keinoilla: harhautuksia ja "virallisuutta". Massamedian massau-lostuksessa YYA-sopimus kiedottiin jatkuvalla medianäkyvyydellä hysteriaan ja pelkoon Kekkosen kanssa vaikka puhuttuun ystävyssopimuksesta. YYA-sopimus oli Kekkosen ja Erkon käsissä  psykologinen ase tuhoamassa Suomalaisten turvallisuudentunnetta ja realismia. CIA on saanut aina värvätä ja uhkailla Helsingissä täysin vapasti Suopon/Supon suojelemana ja toimittajat eivät puhu tästä laajimmasta vakoilusta ja salaliittoverkostosta demokratiaa vastaan.

SDP oli 1949 lähtien täysin CIA:n lahjonnan ja poliittisen terrorin alla mutta toimittajia on kielletty avaamasta demarien oikeistolaista ydintä ja äänestäjien totalista harhauttamista laittomalla veronkiertolahjonnalla. Oikeistolaiset Kokkaridemarit ovat samaa fasistista jatkumoa kuin nateja alunperin ihailleet RKP ja kokoomus sillä yhä SDP kunnioittaa CIA:n salaisen vallan tuonutta Väinö Tanneria joka tuomittiin fasistina ja sodansytyttäjänä yhteyksistään natseihin. Jostain syystä natsien palkkalistoilla ollutta Kekkosta ei tuomittu vaikka toimi rotuopin julistajana Ruotsissa ja Suomessa - Hitlerille henkilö kohtaisen valan tehneenä sotarikollisena. HS oli innokas natsien kannattaja kuten Suomen "luterilainen" kirkko eikä mitään katumusta ja tunnustusta mm. Erkon ja piispojen salaisesta toiminnasta ole kuulunut kummaltakaan. Todisteita on papereilla ja arkistoissa tutkijoiden tunnustamina mutta ne sensuoridaan valtamedian poliittisesta "historiakeskustelusta".

 Tietysti myös muiden uolueiden CIA-lahjonta, - koulutus ja -toiminta on täysin valtamediassa sensuroitu - harkitusti oikeiston salaisen ulkopolitiikan mukaisesti.

Suomen taloutta on tuhottu CIA:n olemassaolon aikana CIA:n ohjaamana - kuuluisiin on sukellusalusteknologia. Kauppasota on vienyt Suomelta +10000 miljardia euroa kauppaa Neuvostoliiton/Venäjän kanssa koska Suomi on sodassa alistuneena Amerikan vainoharhaa käyttävään käskyimperialismiin - öljydollarin ja wall street keinottelu-dollarin vahvistamiseksi - suomalaisten selkänahasta.

Venezuela on aivan samanlaisen CIA-terrorin kohteena - CIA haluaa myös Suomesta Syyrian kaltaisen sota-alueen jotta öljydollarin arvoa voidaan nostaa ja pitää pystyssä verellä ja kauhulla - kuten Irakissa.

Presidentti Sauli Niinistö jatka myös pelleilyään vihollisukuvan vauhkossa levittämisessä. Demarit ja Keskusta ovat alistuneet täysin RKP:n ja ja kokoomuksen ja kaikkien USA-myyrien vihan narratiiville vaikka Obama jo tappoi n 3 miljoonaa ihmistä Amerikan ja CIA:n hyökkäyssotiin.

Salainen Africom ja muut salaiset yksiköt käyvät hyökkäyssotaa Afrikassa: Jane's Information Group antoi usean arvion että USA tekee +300 aseellista hyökkäystä ja salamurhaa Afrikkaan Irakin ja Syyrian ja Pakistanin teurastusten lisäksi massamedian suojatessa sensuurilla.

   Minkälaista demokratiaa, rauhaa ja hyvinvointia Yhdysvallat liittolaisineen on toimillaan lähi-itään tuonut.?


  • Jos valmistaudut sotaan, muista että se on pakko voittaa. Toisessa tapauksessa valmistaudu rauhaan. Etsi vikojen sijaan hyveitä ja tee hyveiden kanssa yhteistyötä.Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari

- Valitettavasti en eilen juurikaan päässyt tiedotusvälineiden äärelle. Sen verran kuitenkin sain selville, että Niinistö "rohkeasti" otti jälleen esiin syyn Venäjä-pakotteisiin. Hän ei malttanut olla tunnustamatta USA:n demokraattipuolueen Clintonilaisen siiven väriä.
 
On se kummallista, että kun Venäjän presidentti kertoo mikä Venäjän kanta on, Suomen presidentti kertoo mikä USA:n kanta on. 
Varsinkin kun mitään objektiivista näyttöä Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin ei ole toistaiseksi esitetty. Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta olivat sotaharjoitukset Itämerellä. Putin ilmoitti tosiasian, että Venäjän ja Kiinan yhteiset harjoitukset eivät ole ilmentymä mistään blokista eivätkä ole suunnattuja ketään vastaan. Siihen Niinistön oli pakko tökätä puolitotuus. Hän väitti, että sotaharjoitukset joihinSuomi osallistuu yhdessä Ruotsin ja mm Yhdysvaltojen kanssa eivät ole myöskään ketään vastaan eikä mikään liittoutuma. Tämähän ei ole totta. Ruotsi, Suomi ja Yhdysvallat harjoittelevat yhdessä sotaa Venäjää vastaan liittoutuen NATO- nimisen järjestelmän kanssa - vaikka ei täysjäseninä, mutta tarjoten maaperänsä, ilmatilansa, tukikohtansa ja satamansa tämän liittoutuman käyttöön. Miksi Niinistö on niin lännettynyt, että hän juristina ei huomaa puhuvansa palturia. On ikäänkuin hän koko ajan kurkkisi katonrajaan tarkastellen onko USA:n lähetystö tyytyväinen hänen suoritukseensa.
  • Sande Parkkonen Suomi on perustuslain vastaisesti Euroopan Unionin alainen osavaltio. Joulukuussa 2016 Euroopan Unionin parlamentti antoi päätöslauselman, jonka mukaan se on ENSISIJAINEN päättäjä yhdessä komission kanssa, ja jäsenvaltioiden parlamentit ovat TOISSIJAISIA. Tätä vallankaappausta (tätäkään) yksikään suomalainen poliitikko tai virkamies ei protestoinut. Tuo päätös mitätöi perustuslakimme ja vei meiltä korkeimman päätösvallan tässä maassa.

  


  • Olipa mukavaa, että HY:n Aleksanteri instituutin johtaja sai lopultakin mahdollisuuden tuoda asiantuntemuksen ääntä kaikenmaailman yksitysyrittäjäkenraalien ja asenteellisten UPI:n spekulanttien mielipidetyrkyttäjien sekaan Ylen aamutv:ssä.  Markku Kivinen pisti hyvin kiteyttäen pakettiin nykyisen kansainvälisen tilanteen kiristymisen syyt: "USA:n politiikan irrationaalisuus, joka ei pääty Trumpiin." -  
                                                          6 hrsJari Ansi


Dollari-imperialismi eli pörssi-ideologia eli globalisaatio ei toimi Euroopalle, se on tehty lypsämään Eurooppa tyhjäksi:
  • Ranskan suurimman telakan kansallistamispäätöksen teki presidentti Macron, jonka piti olla vapaankaupan ja globalismin kultapoika. Koko homman pointti oli estää ulkomaalaisia saamasta telakkaa hallintaansa. Ilmankos suomalainen luotettava valtamedia on hieman kakistellen uutisoinut asiaa. Se kun ei istu niiden Suureen Kertomukseen globalismin riemusaatosta ja Uljaasta uudesta maailmasta, jossa ulkomaalaiset omistavat kaiken ja kansallisvaltio on Dead.


President Emmanuel Macron orders ‘temporary’ state control of SFX France to save jobs and preserve only shipyard capable of building aircraft carriers
THEGUARDIAN.COM


Niinistön ja Putinin rennontuntuisen tapaamisen uutisoinnista Ylellä:
  • Esa Ojanlatva: "Ylen pitää uutisoida tapaaminen kireänä ja väkinäisenä kahden presidentin välillä. Uutisten tunnelma pitää luoda ahdistavaksi jotta katselijoille jää kuva putinista vastenmielisenä ja epäluotettavana ihmisenä. Mitään kuvaa jossa käy ilmi, että presidentit tulevat hyvin toimeen keskenään ei saa näkyä. Samoin on kiellettyä uutisoida, että suhteet ovat hyvät maiden välillä.   Yksikään uutinen ei ole kertonut maiden suhteiden olevan hyvät vaan kaikissa on annettu ymmärtää suhteiden olevat huonossa kunnossa.  Uutisointi on hyvin toteutettua propakantaa jonka opit ovat suoraan cian käsikirjasta. Luultavasti ylellä on myös töissä cian henkilöstöä neuvomassa miten uutisointi tehdään".
Former NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen said that Europe should stop complaining and support sanctions against Russia. As Rasmussen wrote in an…
DNINEWS.COM


'


Berlin is using a bland name to obscure a dramatic shift in its approach to defense: integrating brigades from smaller countries into the Bundeswehr.
FOREIGNPOLICY.COM
Siis Amerikan käskyjen mukaan kenraalit "ohjaavat" sotaharjoituksia eli liiton muodostamista.
Suomen, Norjan ja Ruotsin ilmavoimat järjestävät…
LENTOPOSTI.FIOnnitteliko Putin?

Putin nimittäin onnitteli ensimmäisenä 30.12.2016. 

"Presidentit toivottivat toisilleen lisäksi hyvää uutta vuotta. Presidentti Putin onnitteli Suomea myös alkavasta itsenäisyyden juhlavuodesta. " 


http://tpk.fi/public/default.aspx?contentid=356314&nodeid=44809&contentlan=1&culture=fi-FI
Romahtaako USA velkaansa ja sotiinsa? Amerikkalaisten veroista 50 menee armeijalle - enemmän kuin natsi-Saksassa.Arhi Kuittinen shared a link.
10 hrs


by Sean Adl-Tabatabai CIA Director Mike Pompeo has admitted that he fooled President Trump into falsely believing the chemical weapons attack in Syria was…
FRIENDSOFSYRIA.WORDPRESS.COM


US Central Intelligence Agency Director Mike Pompeo has admitted the US is…

FRIENDSOFSYRIA.WORDPRESS.COM"Markku Paretskoi oli oikeassa. Pahkasialle ei ole enää tilaa tässä epätodellisuudessa"
President Vladimir Putin has signed a law ratifying a deal with the Syrian government allowing Russia to keep its air base in Syria for almost half a century,…
REUTERS.COM


The CIA recruited the Muslim Brotherhood to fight a proxy war against the Soviet Union in Afghanistan, which led to the withdrawal of the Soviets from the Hindu Kush.
KATEHON.COM

An astonishingly daft bill is now sitting on Donald Trump's desk in the Oval Office—and signing it will all but guarantee the downfall of the US dollar as the world's…
RUSSIA-INSIDER.COM
.

.

Ei kommentteja: