sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2017

Valevasemmisto Suomen tuhoamista edistämässä - Liittovaltio lähestyy


   Valevasemmiston luonti:  

  • NICOLAS J S DAVIES: ' In 2002, when Margaret Thatcher was asked to name her “greatest political achievement,” she smiled her best cat-that-swallowed-the-canary smile and purred, “Tony Blair and New Labour.” The true measure of the Reagan-Thatcher counterrevolution was not how Reagan and Thatcher changed their own parties’ policies but that they remade their opposition in their own image

Puoluetuella toimiva poliittinen "Vasemmisto" pettää itseään rivosti eikä puhu suoraan EU:n mafialuonteesta ja tuhansista valheista korruption ja mielivallan keskellä. Hyvin outo itsepetos "eurooppalaisesta identiteetistä", vimmainen itsepetostoivo.

Vasemmisto kapitalismin totalitarismia edistämässä. EU ja valtioiden tuhoaminen rahaeliitin liittovaltioksi, plutokratiaksi. Demokratian poistaminen feodalismin ja militarismin alta.

Siksi euroeliitit luo väestönsiirron kaaosta ja tuo terroristeja, suojelee kiihkoislamia jotta poliisivaltiolla voidaan murskata demokratia vedoten terrorismiin.

    Eliitin terrori etenee sutjakkaasti.

Aito vasemmisto ei ikinä toimi rahaeliitin sanelemana, nyt SDP ja vasemmistoliitto ei muuta teekkään kuin huutavat eliitin fasistisen teknokratian puolesta ja liikepankkien rahoittamisesta verorahoin. Valtion ja pohjoismaisen mallin mukaisen tehokkaan talouden ja turvaavan yhteiskunnan alasajoa eliitin vaatimuksesta - eliitin veronkierron tähden.

Alkuperäinen vasemmistolaisuus oli nationalistista, paikallisen työläisten eli enemmistön demokratian ja työllisyyden turvaamista.

     
Valevasemmisto, SDP ja vasemmistoliitto sekä muka pienten ihmisten perussuomalaiset ja valevihreät toistavat oikeistolaisesti CIA:n propagandaa kaikessa valtion purkamiseksi sekä venäjävihan maksimoimiseksi ja eurofasismissa vaativat rahaa dollaripankeille jotta pankit voivat luoda tyhjästä velkaa ja ajaa koko Euroopan velkaorjuuteen kuten Kreikan! EU jopa kielsi Kreikasta varakkaiden ihmisten verotuksen.
 
Miksi "vasemmisto" toistaa eliitin mainoslauseita ja osoittaa uskoa talousterroristeille ja amerikan hyökkäyssotien takaajille ja unohtaa kuinka fasistinen euroopan eliitti todisti olevansa ja natsien nostajat jäivät teollisuusgiganttien johtoon ja EU:n käsikirjoittajiksi? Onko se "toivo" vain pelko ja ahdistuksen ohjaama halu uskoa "eurooppalaisiin arvoihin" "uudella tavalla" tyhjillä valheilla rahaeliitille alistuneena, pörssikoneistolle alistuvana eikä  ole halua harhauttajien avulla nähdä eliitin julmuutta ja päämäärätietoisuutta feodaaliterrorin palauttamisessa koska on muka joku "yhteinen projekti" retorisena välineenä torjua vasemmiston ydin eli taistelu eliittiä vastaan, valenarratiivi "mielenrauhoittajana" ettei tarvita poliittista heräämistä vaan voidaan käpertyä eliitin massamedian luomalla toivo-heroiinilla?

Valevasemmistokin on suostunut maksamaan jopa rikkaan Britannian EU jäsenmaksuja!
Tullimaksuja menee joka vuosi tuhansia mijloonia EU:lle pois suomalaisilta veronmaksajilta.

EU on aloittanut uuden laajan vakoilun, Saksa murtautuu  kaikkien salaavien ohjelmien ja servereiden sisälle. Suomessa on eduskunta myös hyvksynyt massavakoilun eli STASI:n.

Tyhmennetyille vaelvasemmistolaisille tiedoksi että EU on kaptialismia ja kapitalismi merkitsee 100% eliitin valtaa, feodalismia, tuloerojen kasvattamista, sääntelyn purkamista, eliitin etuja. Terroria.
  • Terroristeihin vedotaan samalla kun Suomen KELA maksaa terroristeille kelamaksuja heidän tappaessaan Syyriassa ja Irakissa. 

EUn valetoivo-puhe, vale-retoriikka "eurooppalaisista arvoista"  ja kaikkien sopimusten rikkominen on tullut julki ja silti ihmisarvosta puhuvat tukevat yhä pankkiirien vallankaappauskoneistoa. EU on tiiviisti mukana tukemassa CIA-mossad-nato -hyökkäyssotia mm Syyriassa, Afganistanissa, Pakistanissa, Jemenissä, Libyassa. 

Nyt kesäkuussa todistettiin että sijoittajavastuukin on valhe, rahaa pumpaataan riskisijoittajille verotuksesta eli pankit toimivat verottajina.

Rooman ja Vatikaanin venäjäviha on yhä se sorkkarauta jolla länsieliitin vimmaa ja kolonisaatiosotia perustellaan. Uskomaton meemi.

Halla-aho on myös ilmoittanut tuhoavansa demokratian EUn liittovaltion ja supernaton eli Saksan johtaman euroarmeijan alle.

Kommunistien toiminnassa on valitettavaa epäselvyyttä esim. eivät selkeästi ole kertoneet kannattajilleen kuinka syvälle natoon ja EU:hun Suomi on ujutettu, mitä ulkoistaminen tarkoittaa hintojen nousuna ja millä keinoin eliitti toimii. Nuorten kommunistien ylistys Li Anderssonista on myös tehnyt kommunisteista epäselvän opposition mutta kommunistit ovat nyt oikaisseet linjaansa.  


 

      Demokratian tuho on EU.

Totaalidiktatuuri lähestyy - Saksan armeijan ja pankkiirien alle koko Suomi.


- Suomen hallitus ja eduskunta joutuvat piankin määrittelemään kantansa siihen, onko Suomi mukana liittovaltioprosessissa.
UUSISUOMI.FITäytyy olla todella tietämätön taloushistoriasta, jos ei ymmärrä pankkien vastuusta vapattaumisen eli korruption ja keinottelun seuraamuksista tavallisille kansalaisille. Asetelma on hyvin yksinkertainen: eliitti vastaan yhteiskuntasopimus ja eliitti voittaa keräämällä kaikki rahat torjumalla verotuksen ja sijoittajavastuun = Romahdus lähenee.
Olemme keskellä ideologista sotaa, eliitin kiimaista luokkasotaa ja eliitti käyttää samoja keinoja kuin feodaaliruhtinaat keksiessään kahden valuutan inflaatiolainat talonpojille, uuden orjuuden muodon. Ilman yhteiskuntasopimusta

Valtionvelan korot ovat laskeneet euroalueella, vaikka lähes jokaisen maan velka suhteessa kansantuotteeseen on kasvanut entisestään.
HS.FI

- It is worth detailing the ways in which the actual practice of the EU diverges
sharply from the propagandistic image endorsed by elements of the left.


      The Left and the EU:

Why cling to this reactionary institution?


by Joseph Richardson, via Counterpunch Why is it that many people who consider themselves left-wing have such difficulty grasping that the EU is a…
OFF-GUARDIAN.ORG
Today’s liberal feminism is a sinister 21st century variant of historical feminism. It is one key apparatus of many currently being utilized by the capitalist system rooted in patriarchy, mis…
OFF-GUARDIAN.ORGHuijauksen ytimessä

 
  • Kokoomus, keskusta ja soinilaiset jatkavat uusliberalistista kurjistamispolitiikkaansa työväenluokan tuella. Vai jatkavatko? Sallimmeko sen?Pew Research Centerin mukaan 65 prosenttia espanjalaisista haluaa kansanäänestyksen EU-jäsenyydestä.
MVLEHTI.NET

USA :n think tankit ovat luoneet EU:n dollarin sotatalouden
ja velkatalouden koneistoksi - taloutta ja sotia pönkittämään

    Tiesitkö 


The National Health Service is facing a "unique risk" of having its services privatised if a secretive major EU-US trade deal goes through, trade unions ...
HUFFINGTONPOST.CO.UK


Suomalaiset eivät ole tyytyväisiä kotimaan yhteiskunnalliseen tilanteeseen, selviää tuoreesta tutkimuksesta.
ILTALEHTI.FI


Valekeskusta

Viime eduskuntavaalien voittajapuolueen keskustan syvissä riveissä kytee kapina, kertoo Iltalehden kyselytutkimuksen tausta- aineisto.
ILTALEHTI.FI


Tämä on YK-sopimusten vastaista kylmää sotaa, talousterroria, tahallista
viholliskuvan rakentamista pankkiirien militarisoimassa Euroopassa.


Uudet pakotteet ovat raukeavat ensi vuoden tammikuussa
YLE.FI
Apua. Hälyttäkää välittömästi sotatohtori paikalle ja soittakaa Ylen toimitukseen.
Täällä on Putinin trollitehtaan feikkiprofiili infosotimassa. 


Haapasalo kannustaa suomalaisia perehtymään matkailun kautta venäläisen kulttuurin vieraanvaraisuuteen ja sydämellisyyteen.
RADIONOVA.FIYksityisen vastaanottokeskuksen hallituksessa istuu entinen ja nykyinen kansanedustaja.
ILTALEHTI.FI

Kokoomus on ideologisesti sidottu pankkiirien ideologien operattoriksi

Sisäpiirilähteiden mukaan puolue jäi Brysselin vangiksi. Tiedetoimittaja Marko Hamilo kirjoittaa kokoomuksen muutoksesta. Mitä ihmettä kokoomukselle on tap
SUOMENUUTISET.FI
Joshua Tartakovsky added 3 new photos.
Greece:
Homelessness in Athens, Greece. Not only can Greece never pay the debt but the Greek economy will never recover after the EU took over local industries and took away all decision making powers of the Greek government. As long as Greece is part of the EU it has no freedom and can never recover.  This is the gift of EU membership and life under the Troika.
Photos by Ioannis Mantzikos.
#Brexit #GreeceThe NATO Founding Act was agreed to between the US and Russia in 1997 in order to provide to Russia’s leader Boris Yeltsin some modicum of assurance…
GLOBALRESEARCH.CA
"Vähintäänkin arvattavaa oli, että Temppeliaukion ”terroriuhkaa” käytetään jo nopeasti perusteluna tiedustelulain voimaan saattamiseksi. Mahdottomaksi ei jää edes se likainen peli, että tuore uhkakuva olisi jopa kehitetty strategisesti tuohon tarpeeseen."


Mahdollisesti paljon parjattu piispa Irja Askola oli mainettaan viisaampi, kun lupasi suntioiden pysäyttävän kirkkoon tunkeutuvat ISIS-terroristit. Turun…
MVLEHTI.NET    II
Li Anderssonin juhannustaika 
Eliitin juoksupojat ovat rukoilleet valtamediassa Liiltä malttia.

Sitä hän tulee tarjoamaan entiseen tapaansa. Porvari nukkuu yönsä virnuillen. 

Hän lumoaa hyvää tahtovat nuoret. Jotka vastustavat rasismia mutta hyväksyvät EU-fasismin, diktatuurin ja Amerikan hyökkäysharjoitukset Euroopassa & Suomessa sekä demokratian totaalisen tuhon. Harhojen lumous ilmassa on mustaa taikaa.


Ensin Li on mukana vasemmistoliiton KIKY-terrorissa Kataisen hallituksessa 5 miljardia pois joka vuosi lasten ja nuorten elämänhallinnasta,  toistaa RKP:n alistumisliturgiaa eliitin suunnitelmille eliitin verovapausorgioissa ja avustaa EU-kuristuslakien käyttöönotossa vasemmistoliiton EU-fanaatikkona valehdellen suomalaisten saavan valtaa EU:ssa kun luovutaan perustuslaista ja suojaavasta omasta demokratiasta.

 Nyt hän esiintyy KIKY:n vastustajana "verbaalisesti". Törkeä valehtelija.

Eliitin puhe "kilpailukyvystä" on vain elintason laskemisprojektia, elitismiä veronkiertokeikarien vallan puolesta, tuloerojen lisäämistä ja vasemmistoliitto on siinä mukana kun ylistää terrorin ydintä eli EU-alistumista, valtion järjestelmällsitä tuhoamista pörssikapitalismin ahneudelle ja julmuudelle ilman omaa demokratiaa ja valtion suojaamistoimenpiteitä. 

EU kieltää valtion omat elvytystoimet, estää työllisyyden turvaamisen omille natiiveille kansalaisille ja happona kakun päälle kaadetaan nyt miljoonien sivistymättömien ja lukutaidottomien ihmisten väestönsiirtoa Eurooppaan - haittamaahanmuutosta josta suurin osa ei ole edes sota-alueelta ihmiskaupan rahoittajina elintasopakolaisina ja osa suoraan CIA-mossadin palkkasotilaina etsimässä lomapaikkaa ilmaista ylläpitoa ikänsä valehdellen.

  Vaikka EU-maat tukevat ja ovat mukana natomaiden hyökkäyssodissa tuhoamassa Afrikkaa, Syyriaa, Malia, Libyaa, Afganistania ym ym niin vasemmistoliitto tukee pokkana hallitusten mukana militaristista EU-sotaa ympäri maailman.

Saksassa toimiva Amerikan Africom teki 300 kuolemanpartioiskua vuodessa Afrikkaan Janes military infon mukaan ja nyt varmasti enemmän. 

Pakolaisnarratiivi on nyt vain sodan jatkamisen suojana ja pakolaispuhujat eivät puhu lainkaan Amerikan hyökkäyssotien lopettamisesta tässä uudessa hyvin markkinoidussa amerikkalaisten käsikirjoittamassa EU-fasismissa. 
  • Kuinka moni tietää että EU käsikirjoitettiin amerikkalaisten ja englantilaisten uutta kolonisaatiosotaa edistävien think tankien toimesta natsipankkiirien ehdotuksesta?   

Pakolais-diskurssi ja valeromantiikka elintasopakolaisista on paha valhe CIA-mossad kolonisaatiosotien jatkamiseksi

 ja eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoamiseksi kaaoksella ja kustannustaakalla kun vyöryvät kehitysmaan ihmiset vaativat itselleen eurooppalaista elintasoa. Israel ja saudisuvut ovat pääsäveltäjiä valtioiden tuhoamisessa eivätkä ota pakolaisia vaan haluavat Euroopasta muslimimantereen ja nyt vasemmistokin on mukana tässä äärioikeiston uudessa fasismissa, rajojen tuhoamisessa. 


  II

Liille sopii myös, että Suomen armeija alistetaan amerikkalaisten kenraalien ohjaukseen kymmeniin hyökkäysharjoituksiin ja armeijan laitteeet ovat 100% Amerikan CIA:n ja mossadin ohjattavissa ja lamautettavissa. Se on sitäkansainvälisyyttä ja globalisaatiota hyväksyä kolonisaatio uusin keinoin. 

Onko vasemmistoliitto vaatinut äänekkäästi MOU Amerikan laitonta marssilupaa peruutettavaksi? Ei. Kenraalien vallankaappaukselle on annettu vasemmistoliiton siunaus tukeutumalla rahaeliitin turvallisuuspolitiikka puheeseen Amerikan maihinnousun mahdollistamiseksi.

Vasemmistoliitto meni  Kataisen hallitukseen allekirjoittaen kenraalien salaisen valmistelun salaiselle isäntämaasopimukselle.  Laittoman sopimuksen ja vallansiirron salainen prosessi 100% vasemmitoliiton tuella. 

 Vasemmistoliitto ei puhu mitään sadoista verovaroin koulutetuista sotilaista jotka on luovutettu kesken sopimuskausienkin Amerikan, CIA:n, NSA:n ja Ranskan palkkasotilaiksi.

Sitten Li sanoo olevansa kriittinen Natoa vastaan ja vastustavansa Natoa.

 Valehtelija. Harhauttaja, Naton asiamies. Porvari. Täysin kirkas porvari suomenruotsalaisen eliitin malliin  ilman enemmistön demokratian ja tietoisuuden pyrkimyksiä Suomen alistamiseksi diktatuureille, eurofasismin keskusjohdolle.

Suomen armeija on 100% alistettu amerikkalaisille kenraaleille ja mossadille niiltä hankitun laitteiston ja teknologiahallinnan kautta ja kansanedustajat osallistuvat valtavaan valheesen puhumalla "liittoutumattomuudesta".  Suomalaiset kenraalit kielsivät tehokkaan oman Nokian viestintäjärjestelmän käytön ja tilalle otettiin mossadin hallinnoima laitteisto, joka ei ole omassa hallinnassa. Vain vasenryhmä vastusti natoa aidosti aidoilla faktoilla.
  III

Kuinka te vasemmistoliittolaiset voitte valehdella itsellenne joka päivä että olette muka vastavoima ja ihmisyyden puolustaja?

 Li Anderssonin juhannustaika:

 ihastukaa ihanaan Li Anderssoniin. Unohtakaa järki, unohtakaa rauhantyö, olkaa hiljaa EU-USA-Naton sodan rakentamisesta, unohtakaa vasemmiston huikea pitkä historiallinen taistelu Euroopassa, joka tuotti lopulta rauhan Euroopan mallin eliitin fasismin paljastumisen jälkeen - rauhan, jota olette nyt purkamassa amerikkalaista imperialismia suojelemalla.


Valehtelijat, Valevasemmisto. 
Ilman itsenäisyyttä ei ole kansanvaltaa, ei demokratiaa, ei aitoa vasemmistoa. Eliitin vaatimuksille ja valheille alistuminen on lapsen tasolle taantumista, ei aikuisen vastuuta.
  
Te uskotte että globalisaatio on hyvä sana vaikka se on vain sotaa, terroria, talouskuplaa pankkien vallan kasvattamisena - ja kolonisaatiota.

Te olette kapitalismin ja euroterrorin sinetti, Afganistanin natosodan ja Syyrian hyökkäyssodan takaavia huijareita, annatte köyhille toivoa kirkkain valhein mutta tuhoatte kaksin käsin kirveen kanssa pohjoismaista mallia, demokratiaa ja itsenäisyyttä. 

Li on lietsonut venäjävihaa, suomalaisten fasistisukujen vanhaa ruotsalaisen kolonisaatioterrorin sotavimmaa ja toimii cia-mossad-käsikirjoituksen mukaan -- samaan aikaan kun venäjäviha tuhoaa suomalaisia yrittäjiä kauppasodassa niin Amerikka on juuri ilmoittanut taas lisäävänsä kauppaa Venäjän kanssa. Ja Valio siirtää tehtäänsä pois Suomesta Venäjälle kuten Saksa ja Italian maataloustuotanto.

Li tukee myös Kiovan natseja jotka ovat tappaneet yli 10000 siviiliä Ukrainassa, tappaneet homoja,  tappaneet vasemmistolaisia joukkomurhissakin (Odessa),  karkoittaneet juutalaiset - ja suomalainen rahaeliitin valemedia, valtamedia on myös hiljaa.

Vasemmistoliitto siunaa siis natseja ja Odessan vasemmistolaisten joukkomurhan? Oletteko te täysin seonneita puolueenne euro-propagandaan?  Olette.

Nyt vasemmisto on tukemassa terrorismin rahoittajien saudien rahoittamaa suurmoskeijaa Helsinkiin. Saudisuvut tappavat vuosittain 2000 ihmistä, humanisteja, feministejä, homoja, toisin uskovia, koraanin terrorista vapaita ihmisiä. Wonderful, fascist friends with vasemmistoliitto.

Li oli iloiten ajamassa euroterroria ja velka-ansaa Kreikkaan ja suomalaisten rahoja saksalaisten pankkiirien holviin. Kreikassa on nyt eurojuntan nukkehallitus joka ei leikka velkoja pois viakka jokainen valtio voisi julistaa konkursin ja resetin mutta eurouskonnon takia kreikkaa teurastetaan eurovartassa ja Liin näköiset naiset joutuvat siellä huoriksi euroturisteille ostaakseen ruokaa isäidilleen.

 Li ei halua että Kreikka pelastuisi ja eroaisi eurosta.

Tätä te kutsutte hyväksi johtajaksi, Kreikan tuhoajaa?

Li on Monsanton mutanttikasvien asiamies. EU vaatii hyväuskoisia valtioita ottamaan pakolla ilman merkintöjä gmoa utanttiruokaa. Mutta Li ei kerro teille lahkolaisille että hän ajaa myrkkyravinnon puskemista Suomessa Eu -uskollisuudella vaikka 12 eurooppalaista maata kieltää gmo viljelyn omalla maallaan.

Tämäkö on viehättävä Li, Amerikan kolonisaatiosotien ja politiikan miss Usa.
  IV


  Te idiootit puoluelahkolaiset.

Täysin ansaan langenneet idiootit, jotka luulette olevann porvareita ja suomenruotsalaisille harhauttajille kelpaavia.

Pohjoismaisesta mallista ei voi puhua ilman omaa rajaa, omaa valuuttaa ja keskuspankkia, ilman omia valtionyhtiöitä, ilman enemmistön valtaa, ilman veroprogressiota , ilman veronkierron totaaliestoa. Vasemmistoliitto ei vaadi 70-luvun keinoja, tuloerojen poistamista, veroprogressiota ja lakkoja vaikka Suomi on tuhoutumassa kauhuun ja kurjuuteen eliitin kaappauksessa.

Nyt Suomessa on vähemmistön valta ja valheiden kultavuosi kun valevasemmisto yhä toistaa eliitin vaatimuksia valtion tuhoamisesta suuryhtiöiden vallan alle. "Leikatkaa" että kelpaisimme europankkiirien ryöstettäväksi. 

  Heittäkää vanhukset ja lapset ojaan. 


     

   V


Oikeisto onnistui myymään unelman hyvästä kapitalismista.

 Hyvästä eliitin ahneudesta.

"Vasemmisto" pettää itseään rivosti eikä puhu suoraan EU:n mafialuonteesta ja tuhansista valheista korruption ja mielivallan keskellä. 

"Eurooppalainen identiteetti". Totaalista diktatuuria jossa EU-virkamiehet eivät ole erotettavisa eikä heitä nosteta äänestämällä valtaan ja jotka omistavat vallan europarlmentin yli, joka teatterina esitetän todellisen vallan ja diktatuurin vaauttamiseksi. 


Hyvin outo itsepetos "eurooppalaisesta identiteetistä", vimmainen itsepetostoivo. Miksi "vasemmisto" toistaa eliitin mainoslauseita ja osoittaa uskoa talousterroristeille ja amerikan hyökkäyssotien takaajille ja unohtaa kuinka fasistinen euroopan eliitti todisti olevansa ja natsien nostajat jäivät teollisuusgiganttien johtoon ja EU:n käsikirjoittajiksi?

Onko se "toivo" vain pelko ja ahdistuksen ohjaama halu uskoa "eurooppalaisiin arvoihin" "uudella tavalla" tyhjillä valheilla rahaeliitille alistuneena, halu sulkea silmänsä uudelta fasismilta kun "kaiken piti muuttua", 

lamaantua "kapitalismin" lupauksille "yrittäjävapaudesta" megayhtiöiden verovapausterrorin ja kaappaustoiminnan alla, pörssikoneistolle alistuvana eikä ole halua harhauttajien avulla nähdä eliitin julmuutta ja päämäärätietoisuutta feodaaliterrorin palauttamisessa koska on muka joku "yhteinen projekti" retorisena välineenä torjua vasemmiston ydin eli taistelu eliittiä vastaan, valenarratiivi "mielenrauhoittajana" ettei tarvita poliittista heräämistä vaan voidaan käpertyä eliitin massamedian luomalla toivo-heroiinilla? 


Why on earth would socialists support the neoliberal, undemocratic EU?" The EU is a deeply undemocratic institution enforcing austerity and privatisation on its member states. In what strange world is this a progressive institution?
The EU is now, more than ever, defined by its fanatical commitment to the rule of market forces, privatisation and the rolling back of the power of national governments. This ideology of neoliberalism explains the EU’s enthusiasm for the politics of austerity, which it has imposed throughout the continent as a response to the global financial crisis.
But, just as austerity has failed in the UK, it has failed throughout the EU. Twenty-three million are unemployed thanks to EU-driven austerity. Living standards have collapsed thanks to EU-driven austerity. Far-right groups have gained strength thanks to EU-driven austerity. Renewed tensions have emerged between nation states thanks to EU-driven austerity. Public services have been decimated thanks to EU-driven austerity.
When economies crashed, the EU’s answer was to impose more crippling austerity as part of any bailout condition. This served only to generate deeper impoverishment and social tensions.
The EU’s commitment to neoliberalism means its laws are designed to encourage private enterprise at the expense of public ownership. As a result, we have seen an accelerating transfer of ownership and control of industry from elected governments to big corporations.
Trade unionists and socialists make key demands over public ownership. But many of these demands would actually be prohibited under EU law. So, for example, renationalising the railways is forbidden, as EU law compels member states to open up their railway systems to the market ... read more: 
The Left and the EU: Why Cling to This Reactionary Institution?

Why is it that many people who consider themselves left-wing have such difficulty grasping that the EU is a deeply reactionary institution? 
Across the Continent, the unelected officials who have usurped the power of national governments and asserted their right to determine the fates of countless millions, through their adherence to the damaging creed of neoliberalism, have wrought suffering on an unimaginable scale, casting millions into poverty and removing the last vestige of dignity people cling to in an economy that has fallen prey to the voracious claims of big business.

Tsipras eurojuntan orjana kuin suoraan MOnty Pythonista.
"Sisältyykö Kreikan lainaehtoihin troikan käyttöoikeus Tsiprasin twitter-tiliin?" - A Ronkainen ¨


   

Helsingin jättipalkkaiset pormestarit saavat myös kovapalkkaiset poliittiset avustajat.
TIEDONANTAJA.FIHajota ja hallitseMikko Elo ei ole vakuuttunut Isäntämaasopimuksen hyväksymismenettelyn laillisuudesta.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO


 Eillen lähetetyssä SVT:n Aktuellt-ajankohtaisohjelmassa pohdittiin Afrikasta tulevan tulijoiden virtaa. Ohjelmassa kerrottiin aluksi ne tavalliset tarinat hukkuneista ja…
KANSALAINEN.FI|BY KANSALAINEN
Valevasemmisto huutaa samaa mitä oikeisto, EU vaatii sitä ja tätä kunhan yhteiskunta hajotetaan EU:n tähden. Valtion ja Helsingin oma rakentaminen ilman pörssiyhtiöitä kielletään vedoten EU:hun, pörssiyhtiöiden pitää saada teurasaa yhteiskunta rahastamalla !


Tasa-arvoiset terveyspalvelut ja niiden hyvä kattavuus ovat EU:n terveyspolitiikan tavoitteita. Jokaiselle tulisi turvata riittävät ja laadukkaat palvelut riippumatta…
SOSIAALIVAKUUTUS.FI


"VTV:ssä yhä työskentelevä henkilö väittää, että tarkastusaiheita rajataan etukäteen - poleemisten aiheiden sijasta valitaan harmittomia teemoja"-

.

Ei kommentteja: