torstaina, heinäkuuta 06, 2017

Tutkijat vaativat kansalaisilta tyytyväisyyttä vs syntyvyyden laskuTutkijat pitävät alkuvuoden aikana tapahtunutta syntyvyyden laskua poikkeuksellisena. Suurin pudotus tapahtui huhtikuussa.   YLE.FI


Miten totaalisen kajahtaneita tutkijat ovat? Todellisuudsta irrallaan eliitin valheiden hovinarreina?
Eduskunta on valinnut oikeistoeliitin elitistisen politiikan, euroterrorin eli demokratian ja pohjoismaisen mallin alasajon, veronkierron varakkaille, eniten pakkolääkityksiä koko maailmassa mm väärillä psykoosi"lääkityksillä", Amerikan nato-sotakolonisaation salaisina harjoituksina, CIA-massamedian vauhkolla sotahulluudella todistettuna, terveydenhuollon alasajon RKP-kokoomuksen valheilla, työttömien orjatyön, kaivosmiljardien luovuttamisen pörssikapitalismille ideologisena alistumisena, kansallisvaltion ja solidarisuuden tuhoamisen lukutaidottomien ym islamisti maahanmuuttajien 8000 miljoonan euron vuosikuluilla suomalaisille - ja tutkijat eivät osaa nähdä ihmisten epätoivoa ja toivottomuutta.  
  
Suomalaiset ajetaan toivottomuuteen ja avuttomuuteen ja niin suomalaiset eivät usko poliittiseen vaikuttamiseen ja poliitikoiden eli delegoidun vallan vaihtamiseen. Massamedia luo hysteeristä luottamusta isähahmoiin ja vaatii kansalaisilta uskollisuutta ja sitoutumista poliitikkoihin vaatien samaa uskollisuutta kuin vanhempia kohtaan on kirkkokulttuurissa vaadittu. 

"Lapsiperheet kaipaavat rahan sijasta joustoja"

Tutkijat jauhavat paskaa. Gallupeissa ei oteta huomioon suomalaisten nöyryysdiskursia, vaatimattomuusdiskurssia 900 alistavan, syllistävän ja vaativan kirkkokulttuurin jälkeen. Se on eri asia kuin tarpeet. Suomalaiset on opetettu anelemaan ja korostamaan omaa nöyryyttään jottei kolonisaation viranomaiset tapa kuten ovat tappaneet esi-isämme teloituksiin ja nälkään kolonisaatioverotuksen tähden.Uskollisuus ja alistuminen on kirkkokulttuurissa ja massamediassa osoitettu ihmisen elämän tärkeimäksi tehtäväksi, ihailla eliittiä "arvokkaana" ja "vastuullisena". "He tekevät kaikkensa".   

Demokrtian tärkein toiminta on poliitikkojen vaihtaminen mutta Soininkin kohdalla selvästi media aloitti hävyttömän emotionaalisen kampanjan isä-Soinin syrjäyttämisestä ja kuinka varsinainen puolue leimattiin kapinalliseksi ja kelvottomaksi äänestystuloksen perusteella. Soinin loikka eliitin kainaloon saateltiin massamedian hurraahuudoin. 

  
Tutkijat eivät "näe" eliitin korruptiota koska ovat itse osa korruptiota.

He tietävät mitä ei saa sanoa oikeitolaisen salaliiton ja virkamiesmafian alla. 

Se, että Kekkosen ja Risto Rydin suora ideologinen ja innokas toiminta natsien kanssa paljastettiin vasta parin viime vuoden aikana, kertoo kuinka täydellisesti politisoitua tutkijoiden uranousu on.

Suomalainen rahaeliitti sitoutui kiivaasti natsien hyökkäyssotafantasioihin ja siten suomenruotsalainen rahaeliitit aiheutti talvisodan. Suomesta tehtin tekemällä Neuvostoliiton vihollinen Saksan sotasuunnitelmiin.


  • " Presidentti Svinhufvud paljasti teoksessaan "Testamentti kansalleni" että Saksa ja Suomi olivat aseveljet jo 1930-luvulla. Hän väitti, että Saksa tarvitsi Talvisotaa jottei Venäjä sekaannu sen sotaan lännessä. Presidentti Svinhufvud antaa ymmärtää, että Talvisota oli myös Suomen tahto. Suomella oli halu jo tuolloin taistella Saksan rinnalla." Jarmo Lius

Mitään keskustelua ei ole noussut siitä kuinka eliitin natsi-Kekkonen nostettiin valtaan. 

Uranousu on ainoa asia, jota tutkijat yleensä noudattavat eli tärkein ohjaava määre on itsesensuuri. Vallan totaalista korruptiota ja yhteiskunnan päämäärätietoista tuhoamista ei haluta osoittaa koska silloin oma raha ja ura on vaarassa eliitin kaappaamassa systeemissä. 

Varsinkin massamediassa, meille ei tarjoilla tietoa vaan CIA:n sodanlietsomisen rajattua propagandaa USA:n kolonisatiosotien levittämiseksi. 

Syyrian sotaa ei kerrota laittomaksi hyökkäyssodaksi USA:n liittolaisten toimintana eikä terroristien rahoittajiksi USA:ta, saudeja, Israelia,  Englantia, Ranskaa. 
Meille on luotu täydellinen kulissitodellisuus, jossa pörssi-imperialismin kapitalistista terroria ja hyökkäyssotia markkinoidaan suurena taisteluna.  
  
Venäjän ja Syyrian taistelua terrorismia vastaan yritetään asettaa nyt USA:n saavutukseksi. Elämme totaalifasismissa, jossa vain netissä toimivat vapaat journalistit kertovat mitä tapahtuu massamedian propagandan riehuessa massamedian kanavoilla.

Suomi on sodassa Amerikan hyökkäyssodissa aseiden kanssa ja massamedia sekä oikeistovirkamiehet tekee kaikkensa peittääkseen Suomen osallistumsen imperialistisiin sotiin. Siksi 100 virkamiesta koulutettiin Englannin vakoilu- ja sabotaasijärjestön toimesta.
Eliitti valmistelee uutta teurastusta kuten 80-luvulla, jolloin laman aiheuttaneita ei laitettu vankilaan vaan eliitti yhdessä nosti laman aiheuttajat entistä suurempaan terrorivaltaan tuhoamaan yksityisyrittäjiä pörssifirmojen tieltä. 

   Valevasemmiston luonti:
  • NICOLAS J S DAVIES: ' In 2002, when Margaret Thatcher was asked to name her “greatest political achievement,” she smiled her best cat-that-swallowed-the-canary smile and purred, “Tony Blair and New Labour.” The true measure of the Reagan-Thatcher counterrevolution was not how Reagan and Thatcher changed their own parties’ policies but that they remade their opposition in their own image

Tutkijat pitävät alkuvuoden aikana tapahtunutta syntyvyyden laskua poikkeuksellisena. Suurin pudotus tapahtui huhtikuussa.
YLE.FI

Oikeisto halua tuhota pohjoismaisen mallin, valtio halutaan luovuttaa suuryhtiöille ja ihmisarvo mitätöidä orjuudeksi eliitin rikastumispolitiikassa. 

  

Ei kommentteja: