maanantaina, heinäkuuta 03, 2017

Palkitsevatko naiset pettäjiä ja psykopaatteja?


   Miksi psykopaateilla on hyvä itsetunto?

Koska heitä palkitaan pelistä hegemoniakulttuurissa, jossa statushierarkia on ilman henkisiä arvoja.Julkisuudessa on taas tullut esille poliittisia alfamiehiä, jotka ovat pettäneet vaimoaan vaikka ovat julistaneet olevansa perhearvojen suuria profeettoja ja konservatiivi-johtajia.

   Palkitsevatko naiset pettäjiä ja psykopaatteja?

Naisten julkean ylpeä höpötys ihannemiehestä, uskollisuudesta naisen korkealle moraalille tärkeimpänä, "uskollisuus suhteen ehtona", on lähes aina puppua,

naurettava alkudiskurssi-imagoperformanssi omista suurista moraalisista kriteereistään, emotionaalisista ehdoista ja tunnistustaidosta miehen suhteen on jotain aivan muuta kuin todellisuuden tilanne suurella enemmistöllä: naisten yleisempi ripustautuminen mieheen, "saavutettuun" statusasemaan parina ja miehen tai oman moraalittomuuden puolustamiseen "tämä teki meistä vahvempia" eli painotus paljastuu vain parisuhdestatuksen puolustamiseen eikä miehen arvo-/suhde-toiminnan arvostamiseen - kaiken ihannemieshöpötyksen ja uskollisuusvauhkoamisen jälkeen statusasema ym biologiset & taloudelliset ehdot on lähes ainoa mitä nainen puolustaa parisuhteessa vaikka valheilla sisarheimolleen, kuinka saa pidettyä "kiinni miehestä"; siis vain porvarillinen tulkinta statussuhteesta ja omistussuhteesta puskee läpi selvästi enemmistöllä ja humanistinen luottamusemootio-ehtopuhe vaihtuu ihmeelliseksi vahvuuspuheeksi.

  Kulissi määritellään helposti kulissiksi osoittamalla valheet.  

Naiset haluavat kauniit kulissit omalle elämäntarinalleen. "Arvostan uskollisuutta vaikka teen kaikkeni miellyttääkseni pettäjää. "  Suit you, ma'am.

Todellisuudessa naiset palkitsevat paniikissa  pettäjiä "tosimiehinä" pitääkseen yllä porvarihegemonian statuksenomaaja-hegemoniaa: ne joita toiset naiset haluavat todentavat miehen statuksen statuskulttuurissa, "katumuksen" syntikulttuurissa.


  • Porvaritehtävä naiselle porvariarvo-hegemoniasysteemissä on "miehen pitäjänä". Viihdemedia tekee ihmisistä välineitä mainostamalla toisen muuttamisfantasiaa, joka on vain naamioitua kirkkokulttuuria, syntikulttuuria, alistumismekanismia. Koko elämän monogamian fanaattinen ihanne "ainoana puhdistavana ihanteena" on vain aatelisten luoma verotussysteemi, parien kapitalistisen matrialistisen neuroottisen kilpailusysteemin luomista ja heimoelämän kieltämistä. 


Humanistinen diskurssisumu paljastuu kovin usein vain kovien aatelis-statusarvokulttuurin tukijaksi.

Naiset pitävät vastenmielisesti valheellista, kovaäänistä lavastetta itsestään moderneina "feministisinä" tasa-arvo-suhde-uskollisuusnaisina, aivan jotain muuta sitten paljastuu naisten porvari-prioriteeteista, ei parisuhde merkitsekään suhteena mitään statusmarkkereiden ja porvarillisen jatkuvuuspaineen tai sitten naisen oman seksuaalisen vapauden kaipuun alla. Silti vedotaan uskollisuuteen "ihanteena" mutta vian iihanteena.  Porvari ei välitä henkisestä kehityksestä, olemuskesta eikä uskollisuudesta vaan vain omistusstatuksen osoittamisesta porvarien hegemoniahierarkiassa. Omistus kääritään uskollisuushöpötykseen eikä tunnusteta kovia arvoja parisuhdekulissista.

Porvarille on kovin tärkeää luoda ulkopuolelle humanistinen sumutus mikä on minulle hieman vaikeata käsittää miksi olemattomien ihanteiden korostus on niin tärkeää mutta vale on aina tehokasta, omaa arvoa on helpointa korottaa valheilla. Suomessakin kammottavan kirkkokulttuurin papit luulivat että ruotsalaiset aateliset olisivat monogaameja, kristittyjen esikuvia koko maailmalle, mikä oli vain räikeä vitsi, vallankäytön kovin muoto tekopyhyydessä.

  • Ideologinen taustahistoria: Porvari on aatelisia matkiva sekasikiö, joiden salaliitto-kapitalismille, sulkeville mafia-kartelliliitoille ja kulissivalheille papit ovat olleet korvaamattomia. Porvarit siis ottivat yksinoikeuksia estääkseen markkinatalouden ja samaan pyrkivät nyt suomalaiset hyvä veli -mafiaklaanit mutta jopa peitellymmin. Kirkon julma henkinen väkivalta perustui tietysti myös valheille ja psykologiselle terrorille ja porvarit jatkavat tätä samaa mekanismia mutta peitellysti, vaikeasti tunnistettavasti jos ei ymmärrä kirkkokulttuurin brutalismin historiaa aidosti.  
  • Eliitin Kirkko on aina ollut kulissiautomaatio, eliitin vallan päämäärien kätkijä, vallan keinojen ja brutaaliuden kätkijä. Tärkeä ase, tärkein. 
  • Pseudoarvot kuten "uskollisuus" porvarikulissina, valeihanteena, harhautusihanteena, ovat kirkon lumekulttuurin ja syntikulttuurin "katkenneita kärkiä" joiden porvarillisen statuskulttuurin ylläpitömekanismi on vaikea nähdä. 
    
Silti pidetään yllä kulissia humanistisesta emootiosuhteesta oksettavalla tavalla - sillä kirkon luomalla valehumanismilla, "pyhällä avioliitolla"  ei ole mitään ihanteena mitään tekemistä todellisuuden ja kapitalistisen, pääoma-porvari-parisuhteen kanssa. Se on vain valeihanne kapitalismin, välinearvon välineenä.  Toinen on pääomaa ja siitä pidetään kiinni emootiot ohittaen, naistenlehtien takertumisohjeita lukien.

Valtasyysteeminä tarkastellessa ihmisten uskottomuus on tärkeä kiristyskeino valtaeliitin verkkona ja aiakisemmin kirkkoherroille lahjoitusten kiristämisessä ja kirkon maavarkauksien siunaamisen suojelijoiden painostamisena. 
  
Emotionaaliset Kriteerit ja paatospuhe mieskriteereistä vain tippuu pois tai jää omituiseksi aije-todistekehykseksi kun statussuhde paljastuu vimmaiseksi porvarilinnakkeeksi suoraan aatelisten luomasta keinotekoisesta statusavioliittomallista heimososialismin kumoajana. Avioliitto esitetään Jumalan vartioimana ja pakkomallina vaikka porvarit eivät noudatakaan monogamiaa jota käytettiin jopa ihmisten jatkuvaan tappamiseen Vatikaanin/kirkon terrorissa ja vallan perusteluun Suomessa.

Nyt feministit on sitten saatu huijattua tukemaan mm. nato-maiden hyökkäyssotia "feministisinä", naisten arvon puolesta tappavina. Kuten kristityt saatiin tukemaan kirkon ja kuninkaan kolonisaatiota ja pakkouskontoa tappamalla. Rakkauden  sanomaa ja pelastusta tappamalla.

Loistava kirkkokulttuuria, sitä perinteisintä imperialistista valheiden kulttuuria katteettoman elitismin ylläpitämiseksi.Hyvin harva osaa tunnistaa psykopaattia, koska viihdemedia ja naistenlehdet puskevat mielihyvän valepsykologiaa, joka ei ymmärrä aitoa psykoanalyysia mielenmalleista ja traumatoistosta.Valekulttuurimme esim opettaa että valehtelija haluaa vain miellyttää ja että siksi "valehtelu on OK" jos sen tekee miellyttääkseen. Ei ole. Voit lukea käsityksiäni psykopatian olemuksesta lukemalla blogini psykoanalyysi-tagin takana olevia kirjotuksia. 

 


Lääkäri Antti Heikkilän lapsuus oli epävakaa. Vasta viisi vuotta kestänyt psykoanalyysi selvensi suhteita vanhempiin ja erityisesti omaan äitiin.
EEVA.FI


**

Ei kommentteja: