tiistaina, marraskuuta 14, 2017

Torvalds ja Sauli yrittävät pelastaa sotilasvallankaappauksen


Kun Jussi Niinistö on tehnyt auraustyön eli salaisia sopimuksia USA:nja EU:n kanssa

niin eihän toki eliittimme ole purkamassa salaisia sopimuksia vaan vain nuhtelemassa uhripukkia, Jussia jotta sotilasvallankaappaus etenee.

Hyssyttelyä ja "ihmettelyä" vallankappauksen suojaksi. Luodaan emotionaalista myötäilyä kulissikuorolla jotta kansalainen luulee että eduskunnassa vastustetaan CIA USA:n  ohjaamaa salaista ulkopolitiikkaa.


Perustuslain rikkomista sallitaan kun Soini on allekirjoittanut salassa valmistellun EU:n sotilasyhteistyön eli suurarmeijan rakentamisen.

Perutaanko sitä? Ei ilman kansan nousua, yleislakkoa, ei ilman kovaaa vastustusta, puoueiden jäsenten esiin nousua.

  Miten on?

Tajuavatko suomalaiset että vallankaappaus tarkoittaa armeijan ohjauksen siirtämistä saksalaisislle, amerikkalaisille ja ranskalaisille ja englantilaisille, tuntemattomalle eliittiorganisaatiolle ja sotateollisuudelle, että NATOlle annetaan vain uusi nimi ja sitä kutsutaan uudeksi aikakaudeksi valtavalla varustelulla ja venäjävihalla demokratian jyräämiseksi "liittovaltion" alle.

Englannin pääministeri juuri eilen julisti että Russian uhka on eurooppalaisten sotilaallisen yhdistymisen motiivi.

Näinkö meille myytiin ihmeelinen EU, euro ja CIA:n rahoittama Kivoan vallankaappaus?

Nyt eliitti paljastaa avoimesti että he haluavat EU:sta militaristisen kompleksin jota ohjaa salainen euroeliitti pois pahasta demokratiasta.

Eliitti on aina rakastanut valheita, siksi nyt paljastuvat mielettömät valheet ovat niin luontevia eliitille sillä rationaalisuus ei kuule "eurooppalaisiin arvoihin" joita eliitti ohjaa. Sodat eivät ikinä ole väistämättömiä vaan eliitin suunnitelmia eliitin vallan lisäämiseksi ja demokratia tuhoamiseksi. I ja II maailmansota olivat myös vasemiston ja yksityisyrittäjyyden nousua vastaan, sodat luovat monopoleja ja eliitin kartelleja kehitystä estämään pappiskulttien eli kirkkojen siunaamana.


Kaikista epärationaalisinta Suomen oikeistomediassa on vauhkoaminen informaatiosodan estämiseksi kun oikeistomedia eli valtamedia välittää ja toistaa USA:n eli CIA:n informaatiosotaa 24 h USA:n hyökkäyssotien puolustamiseksi mm Afrikassa ja Ukrainassa jopa uusnatsien aseistamisena siviilejä tappaen.


Vallan teatterissa joka sivusta on suojassa jos vain pysyt massamedian suggestioossa. Halla-ahokin on natottaja, amerikkalaisten maihinnousun vaatija.

EU = diktatuuri, liittovaltio
Vasemmistoliitto = EU:n valevasemmisto diktatuuria varten

Seinältä: "Valehteleminen on vaikeaa. Tämä nähtiin aamun TV ssä kun yritettiin selittää Ukrainan tilannetta. Venäjä hyökkäsi,valtasi ja kaikki riippuu siitä jne.jne. Unohdettiin kertoa, että kyse on amerikkalaisten masinoimasta vallankaappauksesta ja kuinka USA miehittänyt kaikki ministeriöt omilla kansalaisillaan. Ohjelmasta näki kuinka Ulkopoliittisen instituutin edustaja ja toimittaja yrittivät pysyä harjoitellussa sanamuodoissa änkyttäen. Säälittää tuo yle."      II

    Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari

- Miksi Venäjä on Euroopalle vaarallinen?   Kyse on viime kädessä totuudesta. Kun ylikansallinen kapitalismi edellyttää tosiasioiden peittelyä, Venäjän tiedotusvälineet ainakin RT paljastavat niitä. RT paljastaa kemikaalien haitat, joista suuryritykset vaikenevat. Venäjä ei hyväksy geeni-muuntelua, jota globaalit suuryritykset haluavat markkinoida, länsi käyttää neo-fasistien ja jihadistien väkivaltaa hallitustenvaihdos operaatioissaa, jotka RT paljastaa. RT suhtautui myönteisimmin Bernie Sandersiin, kuten kaikki muutkin oikeudenmukaisuuden kannattajat, RT pitää esillä palestiinalaisten kärsimystä ja epäoikeudenmukaista kohtelua, mistä muut vaikenevat. RT paljastaa valtamedian ja suurpääoman väliset kytkökset, joista valtamedia luonnollisesti vaikenee, RT paljastaa väkivaltaisten hallitustenvaihdosten taustoita, liiankin varovaisesti, RT tukee demokratiaa – sen verran kun sitä on jäljellä YK:n toiminnassa– valtioiden suvereniteettia,joka Yhdysvaltojen johtamassa uudessa maailmanjärjestyksessä on työnnetty taka-alalle. RT sai joitakin vuosia sitten kv palkinnon journalismistaan, jopa Hillary Clinton sanoi RT:n olevan ylivoimaisesti paras, ja ilmeisesti siksi vaarallinen. RT on raikas vaihtoehto ummehtuneelle Suomen länsipropagandaa myötäilevälle uutistoiminnalle. Jokaisen englanninkielen taitoisen kannattaa itse tarkistaa mitä mieltä on ennen kuin USA:n ja EU:n Russofobia vie viimeisenkin sanavapauden
Hesarista alkaen Ryskylle  hihitetään

Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimittaja Marko Junkkari hihittääJanne Riiheläisen esityksen johdosta
CIA ja USA:n kauppasota Neuvostoliiton romauttamisen takana“We were willing to absolutely wipe out and crush their civilization.”
WAKINGTIMESMEDIA.COM.

Ei kommentteja: