keskiviikkona, marraskuuta 29, 2017

Tekopyhyys valtuustossa: Helsinkiläisille ei hoitoa mutta maahanmuuttajille jonojen ohi yksityiset lääkärit


Tekopyhyys valtuustossa:

Helsinkiläisille ei ole nopeaa hoitoa tai hoitoa lainkaan mutta maahanmuuttajille jonojen ohi yksityiset lääkärit ja pillerit suoraan käteen. Ei suomalaisille sellaista voi järjestää, ei.

Eli kaupungin terveydenhuolto on niin hirveä ja ihmisoikeuksien vastainen että laittomia ei voi laittaa samaan rääkkiin ja jonotteluun kuin kansalaisia. Wau. Wau.

Kaupungin terveydenhoitosysteemissä laittomien terveyden hoito olisi "selvä ihmisoikeusrikos".

     Ihmisoikeuksillahan tätä luksuslääkärisysteemiä siis perustellaan.

Väestönsiirron kannattajat vetoavat että Suomessa on nyt ihmisoikeussopimuksien vastainen tilanne. Mutta unohtavat omat kärsivät kansalaiset huikean tekopyhyyden kiihkossa. Mikä tekopyhyyden uusi uskonto. Porvaripuuhastelua, messiasleikki yhteiskunnan tuhoamisen unohtamiseksi.


Eliittifeministit siis suomennettuna kauhistuvat että maahanmuuttoa yrittävät joutuisivat TAVALLISEN kansan kanssa jonottamaan - kuukausia - ja samojen terrorikriteerien ja laiminlyöntien alle terveydenhuollossa. Wow.  Uusia lääkäreitä ei ehdotettu kaupungin omaan terveydenhuoltoon! Ehei. Luksusta pitää olla laittomille jotta globalisaation propagandistit voivat esiintyä messiaina muille kuin omalle kansalleen. Valtion tuhoajat esiintyvät vastuun pyhimyksinä.

Kitukoot, hollituvan tavalliset ihmiset. Ulosheitetyt.

Helsingin terveydenhuolto tarvitsee yli 200 miljoonaa e takaisin toimintakykyyn. Voisiko mm. perussuomalaiset herätä tähän, edes nyt? Miten on, uusi oikeisto, Halla-ahon ihailijat?
   Tunnen useamman helsinkiläisen ihmisen jotka ovat vakavasti vammautuneet kun eivät ole saaneet hoitoa:

Lääkärit ja terveydenhoitajat ovat kieltäneet heiltä erikoislääkärien arviot sekä hoidon. Lopullinen vammautuminen uusliberalismin ja valheiden maassa.

Valtuutetut vaahtoavat lainsäädännöstä mutta kieltäytyvät näkemästä miten tuhottu terveydenhuolto on suomalaisille. Suomalaisia tapetaan ja tuhotaan alimitoitetulla terveydenhuollolla. Vauhdilla. Valtuusto kehtaa puhua paatoksella kuinka tärkeää on nopea hoito - mutta ei helsinkiläisille.

Huh.


    Katsokaa tätä asetelmaa ja tekopyhyyden (korruption) kokonaisuutta.

Tärkeintä UUSLIBERALISMISSA on ohjata rahaa pois pohjoismaista mallista suurfirmoille veronkiertoon ja pörssikeinotteluun. Eliitti haluaa kaikin tavoin siirtää verorahat pörssifirmoille. Eliitti on ajanut suomalaisten oman valtiollisen terveydenhuollon alas ja valehtelee taas ääni väristen Helsingin Valtuustossa että suomalaisilla on kaikki palvelut mutta miksi laittomat halutaan yksityiselle terveydenhuollolle, verorahaa virtaa korruption veronkiertobisnekselle.
  • Väestönsiirto on ideologinen toimenpide, jonka USA, CIA ja mossad on käskenyt Euroopan tuhoamiseksi. Sodan laajennettu muoto. Väestönsiirtohype Valtuustossakin on vain US Amerikan hyökkäysotien puolustamista katteettomilla väitteillä mm ettei sisäisiä siirtoja voida tehdä Irakin ja Afganistanin sisällä. 
  • Hallitus ja viranomaiset valehtelevat ja salaavat maahantulleiden aiheuttamasta rikollisuudesta ja väkivaltaisista hyökkäyksistä. Kaaos kasvaa salattuna ja vauhdilla tekopyhyyden sokeripatjalla.  

  Tuttavani lausunto tänään:
"En ole hirveän tyytyväinen nyt, olen 20 soittoa soittanut perjantaina ja maanantaina enkä saanut yhteyttä hoitajaani.  Eilen sain ja tänään piti olla lääkkeeni uusittuna, eipä ollut ja olen siis ollut lääkkeittä muutamia päiviä.  Olen myös mennyt hoitajan vastaanotolle ja hoitaja ei ollut paikalla, jolloin toinen hoitaja pahoitteli "oltaisiin me voitu sulle soittaakin". Lisäksi sanottu hiljattain että hoitaja soittaa seuraavana päivänä, eikä soittanut. Jos multa nyt poistetaan tukia tämän em. pelleilyn jälkeen, niin pitäisikö ryhtyä sotaan, esim. voisin kertoa oman hoitajani toiminnasta ja siitä, miten toisesta vastaanotolla olevasta hoitajasta eräs vapaaehtoistyöntekijä kertoi minulle jo 5 vuotta sitten että on kusipää ja 14 ihmistä on valittanut hänelle siitä. Katsotaan, pitääkö aloittaa sota ja iskeä takaisin. En tykkää, että mun kanssa pelleillään."


Rahaa mätetään laittomille, elintasoturisteille ja rikollisjärjestöille "ettei tule komplikaatioita hitaasta hoidosta". Media itse todistaa elintasoturistien juoksemisen vain suomalaisten maksaman elintason perässä uutisoimalla kertatoisensa jälkeen "Hän halusi toteuttaa unelmansa ... mutta karkoitettiin". Kapitalistien sotaa unelmilla pohjoismaista mallia ja kansallisvaltiota vastaan.
Väestönsiirto on lopetettava.

Suomalaisilla köyhillä ei ole nopeaa hoitoa, tarpeellista hoitotakuuta. Ei ole.

"Ihmisiä ihmisille" on valtuuston vaatimus - paitsi kansalaisille, he saavat kärsiä, heitä saa vihata suomenruotsalaisen eliitin opettamalla tavalla 900 vuoden kolonisaation ja elitismin alla. Tämä tekopyhyys on fasismia.

Suomessa on parisatatuhatta tyhjää asuntoa mutta viranomaiset sallivat pakolaisehdokkaiden ja laittomien siirtyä itse Helsinkiin viemään suomalaisten asuntoja virkamiesten toimenpiteillä ja veronmaksajien rahoilla.Selvästi väestönsiirtoa ajavat poliitikot valehtelevat kuluista joita avoin piikki aiheuttaa: yksi leikkaus ja hampaiden fiksaus voi maksaa 50000 euroa eli kulut laittomille liikkuvat jonnekin + 20 miljoonan euron tietämillä aluksi, laittomien liikkujien vyöryähän EU yrittää lisätä vauhdilla. Somaleille on Suomessa annettu kultahampaat "kulttuurisista syistä" - mutta ei suomalaisille köyhille. Tämä on rasismia.


  • Jos oikein arvaan niin taas tapahtuu "Virkemiestemppu": kuluja ei kerrota, rahat vain juoksevat - kuten kaikessa muussa väestönsiirrossa nyt on huikea salailu isona operaationa. 
  • Lääkäriyhtiöt "vaativat" salaisia sopimuksia ja virkamiehet tietysti suostuvat "Emme voi kertoa kuluja liikesalaisuuksina" -- Näin tuhotaan valtion periaate yleishyödyllisyydestä > korruptiolla
  • Lääkäriyhtiöt itse märittelevät "hoitojen" "tarpeellisuuden" > €€€€ - Ei ole mitään riippumatonta tahoa jota päästetään tutkimaan "asiakassalaisuuksia"
  • Poliitikot kieltävät vastuunsa ja kieltävät tekosyillä informaation, kululukujen olemassaolon, kieltävät demokraattisen läpinäkyvyyden "korkeimpiin arvoihin vedoten" kuin kirkkoviiniä litkivät papit kirkon tileistä. Suur-Helsingin alueella on n 20000 laitonta ja "kadonnutta". Maahanmuuttajia Suomessa lapsineen on n 440000 valtavana kulueränä, ehkä 8000 milj e vuodessa kuluja kun lasketaan mukaan verovaroilla työllistäminen suomalaisten ohi. 
  • Piilokuluja ei kerrota, esim kaupunki vuokraa yksityislääkärifirmoille tiloja ja laitteita, vakuutuksia ja lääkkeitä, turvapalveluita ym ym  - ja sitä ei vain kerrota julkisuuteen koska "maan uusi tapa"
  • Maahanmuuttajat tuhoavat suomalaisten ravintolat ym Kataisen ja Vanhasen hallituksen antamilla verovapauksilla 2 vuotta firman pystyttämisestä - firma aina siirretään seuraavalle sukulaiselle uusilla verovapautuksilla. 

Monitahoinen Eliitti on ajanut suomalaisten terveydenhuollon alas ja valehtelee taas ääni väristen Helsingin Valtuustossa että suomalaisilla on kaikki palvelut mutta laittomat halutaan yksityiselle terveydenhuollolle, verorahaa virtaa korruption veronkiertobisnekselle.

Köyhien Hampaita ei hoideta paitsi jos olet maahan kävellyt muslimi. Suomalaisten hampaat mätänevät koska budjettileikkauksia kutsutaan tehostamiseksi.Röyhkeys, Tekopyhyyden suunnaton röyhkeys.

Pahinta valtuuston nato-feministein äänen värinässä oli se, että he uskovat olevansa jeesuksesta seuraavia Jumalan valittuja (amerikkalaisen eliitin oppien mukaisesti).
    Terror, terror. Väestönsiirto-operaatio.

Lääkäri puhuu Helsingin valtuustossa.  Hänestä on ennenkuulumatonta ettei sairaita maahantulijoita hoideta. Helsinkiläisiä köyhiä ei hoideta kuin hyvin ohuesti. Ihmisoikeudet eivät ole voimassa suomalaisille. Helsinkiläiset eivät saa lääkkeitä kroonisiin tauteihin jos ei maksa köyhän ruokarahoista. Tekopyhyys värisee valtuustossa.
     Varakkailla on varaa lääkäreihin, pillereihin ja bileisiin

     Rikkailla on varaa vittuilla ja heilata korkean elintason takaa köyhille.


   


Tutkimusten mukaan eriarvoisuus johtaa konflikteihin ja hyvinvoinnin ja terveyden heikkenemiseen.
YLE.FI

#helvaltuusto #vasemmisto #vihreät #oikeisto #perustuslaki perussuomalaiset halla-aho turku tampere rahoitus ihmisarvo paperittomat terveydenhuolto turvallisuus suomi suomi100

Helsingin Kaupunginvaltuusto

Ei kommentteja: