sunnuntaina, marraskuuta 19, 2017

Kallion lukion raiskausopetus - ilmaisutaidon eliitti mykkänä


Kallion ilmaisutaidon lukio.

Sokeus julmuudelle?

 On tullut sen verran nähtyä näitä systeemin suojelijoita että kovin laihaa farssia on tämä ihmettely toimittajien edessä. Eliitin systeemiin kuuluu aina koulutettavien ja "vihittävien" traumatisointi.

 Olin itse tuolla opettajaharjoittelijana ja olin todella halolla lyöty miten tarkkaan uskonnon opettaja oli sitonut älykkäät oppilaat uskonnolliseen "emotionaalisuuteen" (traumaherkkyyteen) ja hysteriaan kieltämään kaiken uskonnon analysoinnin ja kritisoinnin muka "liberaalissa" lukiossa. Sidottu oikeistolainen maailmankuva, sidottu identiteetti, hegemonia kaiken järjen yli, kaiken rehellisyyden yli.


Et pysty purkamaan eliitin rakenteellista oikeistolaista väkivaltaa ja systeemiä, jos et näe sitä. Siis jos et ole rehellinen. Rehellisyys ohi oman ahneuden statusyhteisössä.

Elitismi sidotaan aina salaisuuksilla.

Jos et näe porvarillisen hegemonian ja sen ivaileva status-systeemiin väkivaltaisuutta, traumoihin nojautumista ja sitomista eliitin tuhansia vuosia kehitetyn kirkkokulttuurin, pappiskultin keinoina.

Elitismi sidotaan aina salaisuuksilla.


Elitismiin kouluttaminen, siis kouliminen.

Siiehn on myös Taideyliopisto kaapattu. Luovudella et pääse eteenpäin vaan tottelevaisuudella, jota siis nimitetään luovuudeksi oikeistolaisuuden aivopesulassa.   

Eliitin päämääränä on ollut nyt 60 vuotta luoda näkymätöntä luokkajärjestelmää.

Täytyy olla aika ahne älykkäänä ja korkeasti koulutettuna ihmisenä oman statusaseman perään, jos ei "huomaa" kuinka tarkasti statussysteemillä, statusylpeydellä ja sen julmuudella luodaan tämä "näkymätön" luokkayhteiskunta - eliitin hallinta, (hyvinvointi) valtion tuhoaminen elitismin ihailulla.  Ja elitismin terrorilla. Omahyväisyys ja sokeus palkintona systeemin väkivallan hyväksymiselle, sanellun staasiksen kutsumiseksi luovuudeksi ja huipputaiteeksi.

Psykohistoria.

Kulttuurimme ytimessä on kolonisaatio, eliitin terrori kansalaisia kohtaan, eliitin hegemonian nimittäminen "uskonnoksi" ja "jumalan tahdoksi". Kolonisaatio jatkuu manipulaationa ja eliitin sanelun nimittämiseksi "suomalaisuudeksi". Suomenruotsalaiset toivat Suomeeen rasismin eli eliitin hierarkian ja nyt kehtaavat syyttää suomalaisia rasisteiksi kun suomalaiset vastustavat rasistista islamin joukkokuljetuksia Suomeen.

  • Kolonisaatio on vaatinut suomalaisia olemaan hiljaa kirkossa ja nyt kolonisaation eliitti irvokkaasti nauraa uomalaisten hiljaisuudelle ja ilmaisutaidottomuudelle. 

Kallion ilmaisutaidon lukion oppilaita palkataan ja värvätään eteenpäin elämässä koska he oppivat olemaan täysin arvostelematta eliittia mutta ekhittämään hysteriaa mm perussuomalaisa vastaan.

Kallion kellokkaat on helppo lahjoa eliitin peliin mukaan. Muovailuvahaa ylemmyydentunnon voielemana. Muokatut Näennäiskapinalliset ovat ilolla oikeiston porvarileikissä mukana. Perussuomalaiset eivät ole tuhonneet yhteiskuntaa ja kulttuurilämää vaan eliitti, jonka asianajajina rkp-kokoomus ja kaikkien europuolueiden eliittiä nuoleskelevat poliitikot toimivat.

"Toimittajat" eivät kykene ilmaisemaan ristiriitoja kovinkaan usein kun toimittajat valitaan ja muokataan olemaan näkemättä ristiriitoja eliitin kaappaaman valtion  terrorissa, hegemoniaharmonian rakentamisessa. Demokratiassa ei ole välineellistä hegemoniaa, jolla estetään enemmistön tietoisuus ja valta. Nyt hegemoniakone eli media välittää pienen eliitin raa'sti sensuroimaa propagandaa jotta todellisuus ei olisi demokraattisen yhteiskunnan ja keskustelun perusta. Eliitti vaatii julkeasta sensuuria ja sensuuria ja käyttää "natsi"-sanaa aseena vaikka eliitin kaappaama koneisto haluaa nyt natsien keinoja sensuurin ja ahegemonian ylläpitoon.     


Erään suomalaisen poikakuoron todella imakka väkivaltakulttuuri odottaa vielä julkisuutta pimeässä mutta on täysin sensuroitu eliittisukujen korruptiolla ja uhkailulla. 

   II


Eliitin informaatiosota:

alakulttuurin, kansalaisen mediatoimijaa kutsutaan nyt "sotarikolliseksi" laittomasti jopa interpolille välitetyssä pidätysmääräyksessä - samalla kun eliitti roudaa Suomeen sotarikollisia karkuun Irakin tuomioistuimelta.

"Poliisihallituksessa on juristeja joiden tehtävänä on valvoa ihmisoikeuksien toteutumisesta suomalaisessa poliisitoimessa. Miksi vastuuhenkilöille ei muka ole muistunut mieleen, että tässä Janitskinin tapauksessa rikotaan EIT:n ehdottomaksi takarajaksi asettamaa 90 vrk pidätysaikaa?
Suomessa pitäisi olla ihan suomenkielisiäkin oikeusoppineita ja ihmisoikeuksista väitelleitä tohtoreita ja professoreita. Miksi kukaan suomalaisista ihmisoikeushenkilöistä ja oikeusoppineista ei ole sanallakaan viitannut siihen suuntaan, että toimittaja Janitskinin ihmisoikeuksia loukataan? Täysin noloa koko suomenkieliselle oikeusjärjestelmällemme. Janitskinin asia on ollut niin laajasti esillä lehdistössä, että oikeusministeri Antti Häkkänenkin tuntee tapauksen. * Miksi edes oikeusministeri ei puutu asiaan, ja tällä hetkelläkään laita laitonta peliä poikki? Kokematon Häkkänen vaikuttaa olevan oikeusministerinä heikko, miehessä ei ole lainkaan moraalista kanttia. Hoitaa oikeusministerin hommaansa vieläkin heikommin kuin juridisesti täysin kouluttamaton paperikoneenhoitaja Jari Lindström hoiti. Tutkija Karin Creutzille kuuluu vilpittömät kiitokset ja onnittelut että tällä tavalla nosti Janitskinin asian esille. Hänkään ei taatusti tule saamaan omiensa joukossa kiitosta, ”miksi sä sitä rasistia puolustelet.” Siksi sitäkin suuremmat kehut asiasta menee nyt Karin Creutzille. ""Vahvaluonteinen ihminen ei sorru kiusaamiseen, rasismiin, sovinismiin tai väkivaltaan.
Vai onko asia todella niin? Tutkimukset ryhmäpaineen vaikutuksesta voivat yllättää,
kirjoittaa Jussi Valtonen.

Olemme vaarallisen taipuvaisia tekemään mitä meiltä odotetaan, kirjoittaa Jussi Valtonen.
POTILAANLAAKARILEHTI.FI

Opetusneuvos Martti Hellströmin mukaan suomalaisen peruskoulun 45 vuoden historian voi jakaa kahteen vaiheeseen: vuodesta 1972 alkaneeseen ja 1990-luvun alun lamaan paattyneeseen noin 20 vuotta kestaneeseen kultakauteen ja tuon laman jalkeisiin 25:een kituvuoteen.
- Leikkauksilla on ollut selkeästi kielteiset vaikutukset sekä oppimistuloksiin että hyvinvointiin.


Kansanedustajat pyysivät koulutuksen tuntijoilta tietoja syistä, miksi oppiminen on repsahtanut. Asiantuntijat kertoivat: Kouluihin on pesiytynyt epävirallinen…
ILTALEHTI.FI


Kulttuurieliitin ihailemien elokuvien tuottaja
-Kattaako mielipiteenvapaus, jos rinnastaa kansallissosialistien ja muslimien juutalaisvihan keskenään, kysytään Cicero-lehdessä. Jutussa viitataan muotisuunnittelija Karl Lagerfeldiin, joka piti paradoksina, että miljoonia juutalaisia murhannut Saksa noutaa nyt maahan joukottain juutalaisten vihaajia. Ciceron mukaan Lagerfeldin lausunnossa ei ollut mitään väärää. Se pitää paikkansa ja kuuluu mielipiteenvapauden piiriin. Lehti pitää erikoisena saksalaisen median nostattamaa skandaalikohua, jossa Lagerfeldista yritettiin leimata muukalaisvihamielistä.


Kisslers Konter: Modeschöpfer Karl Lagerfeld kritisiert die deutsche Politik und warnt vor Antisemitismus unter Migranten. Das ist unbequem, doch keine Hetze. Die künstliche Aufregung zeigt, wie einseitig und angstbesetzt die Debatte geführt wird
CICERO.DE


Suomalainen musiikkiteollisuus


ja tuore uutinen
“Jos voin tällä avauksella auttaa muita artisteja tai alaa jollain tavalla tulevaisuudessa, teen sen. En voisi seisoa musiikkini tai itseni takana jos jäisin täysin hiljaiseksi tässä tilanteessa.” — MG 
“Suomalainen radiokenttä on harvojen käsissä.
Mikko Koivusipilä on Radio Rockin, Radio Aallon, Radio Suomipopin, HitMixin, Helmiradion ja Loopin musiikkipäällikkö – eli hän käyttää ääretöntä valtaa nostaessaan ja laskiessaan artisteja. Keväällä yhtiö kertoi kanaviensa kuunteluosuuden kaupallisesti tärkeimmässä 25−44-vuotiaiden kohderyhmässä olevan peräti yli puolet. - -Muutamaa päivää puhelinkeskustelunsa jälkeen Mikael Gabriel sai levy-yhtiönsä kautta tiedon, että Nelonen on ilmoittanut poistavansa kaikki hänen kappaleensa soitosta 12.6. jälkeen, kun artisti olisi ensin esiintynyt Radio SuomiPopin isossa Helsinki-päivän konsertissa. MG kertoo kokeneensa ahdistusta asiasta jo puolen vuoden ajan ja joutuneensa pelinappulaksi Nelosen ja MTV:n väliseen kanavasotaan, johon hänen ei pitäisi liittyä millään tavalla. Hän tietää myös voivansa joutua vaikeuksiin avautumisensa johdosta."


Nelonen poisti kaikki kappaleet soitosta, kun artisti lähti MTV:n The X Factorin valmentajaksi.
PAIVANLEHTI.FI
.

Ei kommentteja: