keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Kuinka poliitikko määritellään

Poliitikkojen valheet vyöryvät päällemme.

Arhinmäki ihmettelee, miten voi olla mahdollista, että hänen hallituksensa rikastuttaa rikkaimpia osinkokeikareita. Katainen väittää ettei ole järjestänyt Himaselle rahoitusta vaikka lähettelee vihaisia lappuja Akatemialle kuin kolmasluokkalainen.

 Akatemia rikkoo rujosti sääntöjään ja demokratian avoimuutta mutta väittää toimineensa vain uskollisuudesta johtajalle.

Urpilainen näkee Euroopan nousevan kun Kreikka ja Espanja tuhoutuu saksalaisten ja lontoolaisten pankkien rikastuessa. Siksi kaikki sopimukset on salattava - Urpilaisen mielenrauhan vuoksi.

Vihreät näyttelevät avutonta Talvivaaran lainrikkojien ja ydinvoimalan rakentajien lainkiertämisen edessä ja tietämätöntä kaikenlaisista ovenkarmeista ja rasvaavat euroterrorin jatkumista Euroopassa sekä puhtaan euroteollisuuden ja työpaikkojen ulkoistamista saastetehtaisiin Kiinaan. Soini mouruaa hallituksen kyvyttömyydestä ja euron mahdottomuudesta mutta samalla rukoilee rystyset valkoisina Kataiselta paikkaa eurokokoomuksen oikealta puolelta hallituksessa vihreiden paikalle - ilman että on yrittänytkään hallitusta ilman kokoomusta. Keskusta kauhistelee hallituksen diktatuuria kun itse on ensin sörkkinyt Suomen lakeihin satoja reikiä harmaalle taloudelle ja Talvivaaran tuhoprojektille kokoomuksen kainalossa.

Kansa ei herää poliitikkojen harmaan talouden eurotaloudelle, Suomen tyhjentämiselle, valtion miljardien vyörymiselle veronkiertäjille, tukieliitille ja kaivosten ryöstäjille - mutta muutaman euron ovenkarmeista kansalaiset kyllä kiljuvat.

Kuka on poliitikko? Mitä on poliitikko?

 Poliitikoksi hakeudutaan vain jotta saadaan etuoikeuksia - ja vain ne menestyvät, jotka kunnioittavat etuoikeuksia, hyväksyvät eliitin etuoikeudet ja vippaskonstit.

Moraaliset ihmiset teloitetaan jo alkumetreillä puoluepolitiikasta. Sympaattiset nuoleskelijat nousevat kuin arkkienkelin käskystä. Politiikka on elitismiä, ei mitään muuta tämän hetken Suomessa. Konsensusta. Oikea konsensusta. Oikein. Oikeille piireille ja oikeille kartelleille. Oikein salassa. Poliitikko on maan tapa. Joka kumartaa eliittiä ja Natoa kabineteissa, voi toivoa pääsevänsä osaksi eliittiä. Ilman turhaa moraalia. Ilman omia linjoja. Poliitikko voi tuntea olevansa Suomessa spesiaali ilman moraalia ja vaatiessaan kansalaisia uhrautumaan Saksan pankkien puolesta. Poliitikolla täytyy olla pokkaa ja sitä enemmän eliitti häntä kunnioittaa, mitä vastuuttomammin Poliitikko käyttää pokkaa mitä tympeimmillä valheilla.

Suomessa poliitikko on demokratiaa pyhempi.

Poliitikko on erottamaton, jotta eliitti ei ahdistuisi ja jotta kansa ei voisi harjoittaa populistista kansanvaltaa. Jotta järjestys säilyisi. Järjestys, joka on meille opetettu ylhäältä käsin.

Ohjattu ja käsikirjoitettu "järjestys" ja "rauha". Koska Poliitikko suojelee suojeltuja, kadehtii kadehdittuja ja salaa salattua, jotta hänestä itsestään tulisi suojeltu ja kadehdittu. Enää meillä ei ole muuta demokratian häivettä kun julkisuus. Sekin on vain pelokkaiden ja työpaikkansa puolesta pelkäävien toimittajien huteralla varalla. Politiikan vastuu päämääristä on unohdettu, jotta poliitikot eivät hermostuisi ja jotta heille saataisiin työrauha luoda eliitille hyvinvointia.

Eliitin röyhkeitä lapsiakin suojellaan ja rajoja asettavat, uupuneet opettajat erotetaan eliitin tönimisestä. Globalisaatiota on käytetty pakkona ja väistämättömänä - vaikka naapurissa Ruotsi on pitänyt kansallisvaltion taloudellisen itsenäisyyden ja oman valuutan eikä ole suostunut siihen mihin kokoomus Suomea ajaa: teollisuuden ulkoistamiseen ja luovuttamiseen pois Suomesta.

Globalisaatio on valhe.

Globalisaatio on uusliberalismin valhe, vetoava valhe "yhteisestä maailmasta". Kiina ei pelaa samoilla säännöillä kuin Suomi vaan on pitänyt omat tullinsa ja puolustaa omaa talouttaan "perinteisesti". Suomi antautuu ja Kiina kiittää.

Pörssikapitalismi ja keinottelijat kiittävät suomalaisen oikeiston antautumishalua, uutta talvisodan henkeä Saksan euromarkan ja Kiinan talouskasvun puolesta.

...”Niin kaunis on maa” herkistää kertosäkeessään, viattomien lapsien todetessa luottavaisina isänmaata korkeine taivaineen. Tänään eivät ole muut korkeita kuin velka, työttömyys, hätä, yksinäisyys, erakoituminen, mielenterveyden luhistuminen ja nuorten tietämättömyys huomisesta. - lkka Luoma  


Himanen on suggeroija, propagandaministeri, hän vakuuttaa meille fantastista vastuuta - ilman valtiota. Uusliberalismin ja elitismin kylmä profeetta. Pääministeri ottaa tutkimusta haltuunsa? 30 miljoonaa euroa vaihtoi paikkaa Miksi Ruotsissa on varaa palkankorotuksiin, mutta Suomessa ei? Krugman eurotuhon kapellimestarina.

Tuho on jo tapahtunut, systeemi osoittautunut Saksa-keskeiseksi fantasiaksi, keinottelijoiden pumppausunelmaksi - nyt pitäisi vain valita sävellaji, jolla teos ohjataan eliitin ylpeyden ohi todellisuuteen rehellisesti.


Saatana on ainoa oikea sana tässä yhteydessä;


Barroso kiittelee Kataista: – ”EU:lle oppia Suomesta"

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/04/16/barroso-kiittelee-kataista-eulle-oppia-suomesta/20135522/12

Tavallinen ihminen ei yleensä voi pitää ex-puolisonsa autoa puolta vuotta työpaikkansa parkkihallissa ilmaiseksi. Poliisi ei yleensä tiputa tavallisen ihmisen kaahaaman roiman ylinopeuden sakkorangaistusta lain mahdollistamaan minimirangaistukseen. Tulli ei yleensä ilmoita tavalliselle ihmiselle, että on ihan helt okej ajella autollaan vastoin autoverolakia, joten tullin ei ole syytä tehdä mitään toimenpiteitä taannehtivasti. Mutta kaikkea tuollaista voi näköjään sattua ministerille

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041616910107_uu.shtml

Ei kommentteja: