tiistaina, huhtikuuta 09, 2013

EU jatkaa II maailmansotaa - historia toistaa itseään


EU jatkaa II maailmansotaa - historia toistaa itseään
    

Onko EU, Saksan velka-ansat ja EU-virkamiesten harjoittama kreikkalaisen eliitin yllyttäminen veronkiertoon sittenkin vain vanhan sodan uusi jatko ja uusi valloitusretki uudessa kuosissa?Jos Saksalla on ollut ylimielisyyttä olla maksamatta sotavelkoja, sillä on ylimielisyyttä ja vimmaa tehdä mitä tahansa suurutensa palauttamiseksi ja häpeänsä väistämiseksi kaikin keinoin.

Saksalaiset virkamiehet ovat kärähtäneet järkyttävällä tavalla jo velkakuplaisen veronkiertäjien Italian EU-hakemuksen ja tasetietojen väärentämisestä, jotta "EU" eli Saksa laajentuisi. Hinnalla millä hyvänsä.
 • Käytännössä II maailmansota oli 5:s suuri Eurooppalainen sota. Ruotsin ryöstöretkikuningas oli isossa roolissa 30-vuotisessa ryöstösodassa luodessaan totaalisen sodan oppia palkkasotilaiden ryöstäsotana ja sotatalouden eurooppalaisessa "modernissa" versiossa.

  Sodasta tuli verotuksen jatke kuten nyt pankkitoiminnan jatkeeksi on luotu bailout-verotus tosimaailmasta virtuaalikeinottelumaailmaan.


Kreikan pumppaamien ja työntäminen velka-ansaan veronkiertoa korostamalla ja selvästi tuhoisalla EU-virkamiesten lupauksilla oli etupäässä saksalaisen teollisuuden rahoittamista kreikkalaisilla tilauksilla.
 Nyt euroalue (ei Englanti ja veroparasiittien Lontoo City) on veronalaisena tälle Saksan teollisuuden velalla tehdylle boostille. Englanti kuitenkin lypsää nyt kymmeniä miljadeja euroalueelta oman keinottelunsa velkojen laskuun mutta ei osallistu itse tähän "yhteisvastuukerkäykseen".
 • Kun ihmetellää, miksi Kreikka, Espanja ja Italia on lainoitettu varmaan tuhoon, on ymmärrettävä, että keinot ja päämäärät ovat kaksi eri asiaa.
  1. Laina-ansa on keino.
   Eikä suinkaan minkään hyväntahtoisuuden tai rauhanaatteen päämäärä. Rauhanaate on harhautus todelliselle päämäärälle.
  2. Päämäärä on tuhota ainakin heikot valtiot ellei kaikki valtiot Saksan alaisuuteen liittovaltiossa, joka on pitkälle plutokratia ja pankkijättien koalitio. Ilman demokratiaa. Tietysti näennäisdemokratiaa tullaan järjestämään jonkinlaisena kongressina mutta kun raha on pumpattu valtioilt bailoutteina pankeille, valta on siellä, missä raha. 
  3. Suurin kulttuurikeskus tietysti hallitsee, jos liittovaltio päästetään murskaamaan kansallisvaltion periaate. Tämä on ollut Napoleonin ja Hitlerin unelma. 


     
 • Miksi Kreikka ei vaatinut sotakorvauksia Saksalta?

  Erillisenä ilmiönä media ei pohdi, miksi Kreikan eliitti ei vaatinut esimerkiksi Saksalta sotakorvauksia sodan jälkeen. Eliitti ei halunnut vahvaa valtiota ja työläisten demokratian nousua  vaan heikon ja korruptiolla hallittavan valtion.

  Näin äärioikeisto ja sotilasjuntta käytännössä jatkoi valtaa kulissien takana OSS/CIA-avusteisesti  1949 ja 1980-luvulta lähtien "kommunismin vastaisessa sodassa" "kaaosvaiheiden" jälkeen eli kun kansalaiset yrittivät rakentaa demokratiaa. Sotilasjuntta nousi verisesti valtaan 100% CIA:n avulla ja suunnittelemana. Shokkikapitalismi jatkui juntan jälkeen eliitin korruptiokapitalismina.

  Vahva valtio olisi tuonut aidon demokratian Kreikkaan ja siten veronkierto oli eliitin tärkein vallan keino korruptoida esim virkamiehiä ja porvareita veronkierron houkutuksilla saavuttaa eliitin asemaa, luksusta ja suosiota.

  Kaksi sotilasjunttasukua hallitsi kumpaakin puoluetta ja kaikkiin vasemmistolaisiin järjestöihin ujutettiin satoja palkattuja torpedoja ja riidanhaastajia hajottamaan humanistisia unelmia yhteiskunnasta.


EU on olemukseltaan täydellinen lypsykone ja valuutan arvon nostaja Englannille ja Saksalle - isoimmille hirviöille. EU:lla ei ole muuta tarkoitusta. Heikot maat tuhotaan halpatyövoimaksi ja tekosyyksi laskea palkkoja muissa EU-maissa sekä  rasismin nostattaminen antaa NATOlle lisää valtaa "turvallisuudentakaajana" ja "rauhanturvajoukkoina". 

Thatcherin unelma!
 

Kreikan laiton fiksaaminenkin keinotekoisen "EU-kelpoisaksi" on ollut EU-johdon tiedossa mutta laajentuminen - hinnalla millä hyvänsä ja keinolla millä tahansa.
Sodan raskain laskuhan maksetaan aina jälkikäteen - nyt maksamme EU:n laajentumislaskua, jos jäämme EU:hun. Voimme auttaa Kreikkaa paljon enemmän kun olemme molemmat irti eurosta ja kauppakumppaneina. Mutta Stubb haluaa meidät rahoittajaksi Euroopan pimeään ytimeen. Se, mitä eurosta nyt on paljastunut, on vain totuus eurosta katastrofina ja aseena plutokratian rakentamisessa.  

 Kehysriihessä ei ole ollut mitään epäselvyyksiä. Hallituspuolueet ovat ajaneet EU:n uusliberalistista politiikkaa ja plutokratiaa eteenpäin. Tietysti valehdellen päämääristä. Lapset saavat kuolla homeeseen lastensairaalassa kunhan eliitin voitontekoa maksimoidaan kaikin keinoin   


       II

Kyproskin on tiiviisti osa huijauksen käsikirjoitusta:
   Eli Kreikan velkaa (eli Saksan ja Englannin Lontoon veroparitiisin pankkien velkaa) siirrettiin toisen taas  otsikon alle, jotta "jalomielisyydelle" olisi uusia syitä ja venäläistet miljonäärit saataisiin maksajiksi!


Eli pankeilla on nyt verotusoikeus valtioilta "EU":na monen tason kenottelun rahoittamiseksi. Ja kaikki on suunniteltu etukäteen.  Romahdus lypsämisenä. 
 Mikä on ajan merkki?
Miksi Suomen alistuminen Saksalle on Suomen linja? 

Pörssikurssien innostuessa eurotalouden tuhoamisesta ja teollisuuden ulkoistamisesta merkitsee jumalattoman helvetinkoneen puksutusta

     Titanic nimeltä EU sidotulla ratilla:


Euro on Saksan markka.
Euro on sokea oikeistolainen ideologia ainoastaan eliitin voitonteon maksimoimisesta huijauksin, vedätyksin, veropetoksin ja salauksilla velka-ansojen virityksissä Saksan talouden pumppaamiseksi.
EU on alunperinkin natsipankkiirien idea ja projekti taloudellisena sotana teollisuusfasismin epäonnistuttua asellisen sodan jälkeen. Pankkifasismi on nyt onnistumassa uudessa sodassaan. Teollisuus ja pankit nostivat Hitlerin. Hän oli pelkkä maronetti porvarien totaaliselle teollisuusfasismille. 

On turha enää turvautua itsepetokseen uusliberalistisesta "talousteoriasta", EU:sta, "vapaista pankeista".
Pankkien pelastaminen oli eliitin ja keinottelijoiden pelastamisen ideologiaa valtioiden tuhoamiseksi, eliitin verotuksen poistamiseksi ja valtioiden suojatullien purkamiseksi surkean keinotekoisen "globalisaation" tähden.

EU-kokoomus on todella pieni puolue,
se voitaisiin kipata hetkessä pois hallituksessa.

Demarit sekä vasemmistoliittokin ovat taas tukeneet tätä kokoomuksen valtapolitiikkaa kehysriihessä 2013.
Ei ole vastavoimaa - vanha oikeistolainen keskustakin on vitsi omassa oppositio-hölinöissään ilman kokoomusvastaisuutta. Keskusta ei suostuisi perustamaan hallitusta ilman kokoomusta.

Eikä sitä ehdotakaan.
Kuten eivät perussuomalaisetkaan.
Timo Soinin äärioikeistolainen puoluetta johtava klaani pilkkasi kaikilla ivallisilla verbaalikikoilla ja mielikuvilla ennen hallitusneuvottelua demareita ja vasemmistoliittoa eikä todellakaan edes yrittänyt vastarintaa eurokokoomusta vastaan kerätäkseen pisteet kaikilta macho-oikeistolaisilta audimiehiltä.
Keskustakaan ei edes yrittänyt kokoomusvastarintaa vaan yritti kerjätä kokoomukselta armoa mahdollisimman nöyränä. Mutta Kataisen taustalla häärivät EK-haltijat halusivat tuhota vasemmiston vastavoiman sitomalla sen hallitukseen.
Nythän Soini on vain julkisesti uneksinut siitä päivästä kun pääsisi kokoomuksen kanssa hallitukseen ja Kataisen kanssa saunaan. PS on oikeistopuolue eikä enää edes vastusta EU:ta Soinin puheiden mukaan.
Nythän on kaiken lisäksi paljastunut, että Kekkosen CIA-yhteistyötä jatkaneen Mauno Koiviston motiivien mukaan "Nato ja sotilasyhteistyö on EU:n tärkein merkitys Suomelle". Eli vanha oikeiston kova Euroopan ydin - Saksan johdolla.
Naurattaako? Ei pitäisi.
      
target="_blank">

Wikileaks Investigation & Icelandic Revolution | Interview with Icelandic MP, Birgitta Jonsdottir

 
 Asiantuntija pohtii:

Onko euro nyt hajonnut?


Teollisuuden katastrofikapitalismi on totta


 • Interessengemeinschaft Farben eli lyhyesti IG Farben oli 1900-luvun alkupuolen suurin teollisuusimperiumi Saksassa.

  ”Interessengemeinschaft” tarkoittaa yhteisten etujen yhdistystä. Käytännössä se oli kartelli, johon kuuluivat kemian jätit BASF (Badische Soda- Und Anilinfabrik), Bayer, Hoechst ja monet muut kemian ja lääkealan yritykset. IG Farben oli Adolf Hitlerin suurin vaalirahoittaja. Vuotta ennen Hitlerin valtaannousua IG Farben lahjoitti Hitlerille ja hänen nazipuolueelleen valtavan summan, 400 000 [silloista] markkaa. Siinä oli vaalirahatukea kerrakseen. Ja sille saatiin vastinetta. IG Farbenin tuki Hitlerille oli niin valtavaa, että kenraali Dwight D. Eisenhower (josta sittemmin tuli Yhdysvaltain presidentti) totesi, ettei Hitler olisi voinut aloittaa salamasotaansa ilman tätä tukea. IG Farberin tutkijat olivat saaneet neljä Nobelin palkintoa, joukossa Gerhard Domagks (lääketiede 1939).
Teräsparoni esitteli Hitlerin saksalaiselle aateliseliitille ja muille teollisuusmiehille.
Thyssen.Ei kommentteja: