maanantaina, huhtikuuta 29, 2013

Ulkoministeri Tuomioja oli hajottamassa SDP:tä

Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) oli hajottamassa SDP:tä 2008 ja suunnitteli uuden puolueen perustamista kun ei uranousu jatkunut puolueen johtoon.

 Mies luopui aatteesta eliitin ohjailemana ja alkuperäisestä sosiaalidemokratiasta kuten jokainen oikeistodemari Lipposen kekkosmaisen diktatuurin alla, joka halusi eliitin kabinetteihin oikeistoeliitin aiheuttaman 1989 laman jälkeen.
1989 määritti politiikkamme: röyhkeimmät valtion tuhoajat saivat pelolla aikaan kunnioitusta.
Laman aiheuttajat (Holkeri, Koivisto yms) eivät suinkaan joutuneet poliittiseen vastuuseen (sääntelyn vapauttamisesta keinottelijoille, pankeille lainatsunamiin ja valuuttapelaajille) vaan he käyttivät lamaa kiristysvälineenä valtansa lisäämiseksi.

Aije uudesta puolueesta tapahtui Tuomiojan hävittyä SDP:n puheenjohtajuuden 2008 Jutta Urpilaiselle (sd).


Kumpaankohan suuntaan Tuomioja olisi uutta demaripuoluetta ohjannut?

Nyt hän ohjaa demareita Natoon ja Naton uusiin kolonisaatiosotiin - hyvin kiivaasti.

 Tuomiojalle politiikka on nyt pelkkää europankkiirien ja Naton eliittipolitiikkaa ja elitismin sokeroimista mukavasemmistolaisella sanastolla Kataisen ja kokoomuksen mainostoimiston jalanjäljissä. Hyvin säälittävällä ja vasemmistoa tuhoavalla tavalla.

Tuomiojan korruptio ja harhautuspuhe on myös ollut suurena esimerkkinä Arhinmäellekin mukavaan korruptoitumiseen kokoomuksen tukipuolueeksi.

Nyt vaihtoehtoa ja vastavoimaa ei ole äänestäjille vaikka vastakkainasettelut vain kasvavat kohisten ihmisten tiedostaessa eurokatastrofin totaliteetin tuloerojen kasvattajana ja pörssikeinottelijoiden pelastajana.


Näyttää tosiaan siltä että CIA:lta reippaasti yli 20 vuotta rahaa saanut SDP ei voi mitenkään uudistua ja palata työläisten solidaarisuuden linjalle ennen kuin kaikki on tunnustettu ja paljastettu CIA-rahoituksesta.

Ketkä hyötyivät?
Mitä ehtoja CIA lateli?
Käytettiinkö CIA-rahaa lahjontaan demarienkin omasta toimesta?

Ketkä karkoitettiin puolueesta CIA-rahoituksen vastustajina?
Ketkä rahaa kuljettivat?
Onko CIA-rahaa jäljellä "sijoituksina"?
Millä muilla tavoin CIA-kiristi SDP:tä?
Samoin olisi tunnustettava, oliko SDP:ssä muun maan agentteja, ketkä kuuluivat Itä-Saksan tiedustelupalvelun agentteihin.

http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/1827469/sdp-hakeutui-cian-r...


CIA rakentaa nyt Helsinkiin 100-200 CIA-agentin vakoilukeskusta suurlähetyston viereen. Onko hallitus antanut asiasta lausuntoa?

Muista puolueista täytyy tietysti kysyä samaa kuin SDPstä.

Oliko kokoomus tosiaan CIA-rahoituksen ulkopuolelle niin äärioikeistolaisena ja amerikalaisille vastenmielisenä kiihkopuolueena?
Kaikki isot puolueethan olivat latelemassa valtiosalaisuuksia Tehtaankadulla kotiryssilleen, se jo tiedetään.

Musertuiko Tuomioja viimeisen kerran henkisesti, kun ei heti vastustanut tai jättänyt Lipposen runnomaa puoluetta? Näyttää siltä. Kaikki Tuomiojan toiminta tapahtuu nyt Stubbin ja Kataisen lemmikkinä ja eurokokoomuksen ehdoilla.

CIA:n ja SUPO:n valvomia fasistisia kidutuslentojakaan Suomessa Tuomioja ei nyt selvitä kansalaisille. 


  • Miksi ei Tuomioja jo Lipposen aikana jättänyt puoluetta vaan tuki hyvinvointivaltion tuhoamista?


SDP perustettiin nimenomaan kartelleja ja alipalkkausta vastaan.

EU on taas suuri porvarillinen kartelliprojekti ylikansallisten yhtiöiden puolesta - teollisuuden ulkoistamiseksi Euroopasta.

Nyt kun kansainväliset pankkiirit ja pörssikartellit ovat saaneet eurooppalaiset maat ulkoistamaan teollisuuden supersaastuttavin asian maihin niin Kiinan valtionyhtiöt saapuvat tekemään Euroopasta halpatyövoiman maata ja lypsämään viimeisetkin teknogoliset innovaatiot pois Euroopasta kiristämällä.
Lentokoneteollisuushan Ranskassa jo antautui kiinalaisille kaikin tavoin.  Joten sekin on jo finito ja teuraslihaa.

 Tämä on rajua; samalla kun EU eli ylikansalliset yhtiöt ovat kieltäneet Euroopassa valtionyhtiöt, Kiinan valtionyhtiöt ryntäävät Eurooppaan kuin mongolit poimimaan kypsiä hedelmiä - suojaten samalla omaa maataan tulleilla jotka EU-lainsäädäntö on kieltänyt EU:lta!
Kiinan valtionyhtiöt vyöryvät Eurooppaan
  • Kiinalaiset valtionyhtiöt lisäävät massiivisesti investointejaan Eurooppaan. Viime vuonna kiinalaiset sijoittivat vanhan mantereen yhtiöihin 12,6 miljardia dollaria, kertoo saksalainen Spiegel Online -verkkojulkaisu.

    Lähteenä on hongkongilaisen sijoitusyhtiön A Capitalin tuore selvitys.

    http://www.tekniikkatalous.fi/talous/kiinan+valtio...Krugman eurotuhon kapellimestarina
  • Tuho on jo tapahtunut, systeemi osoittautunut Saksa-keskeiseksi fantasiaksi, keinottelijoiden pumppausunelmaksi - nyt pitäisi vain valita sävellaji, jolla teos ohjataan eliitin ylpeyden ohi todellisuuteen rehellisesti.
  • Krugman:
http://krugman.blogs.nytimes.com/2013/04/15/europe...
 

 ** Lue lisää 1989 lamasta, suurimman oikeistolaisen soluttautujan Koiviston diktatuurista ja sen vaikutuksesta nykypolitiikan sokeuteen ja elitismiin -  seuraamalla ylhäältä blogini tagia:


Uutinen Tuomiojan aikeista 2008

 Miksi Tuomioja sai anteeksi?

Saiko Tuomioja ohjeita kabinettien hämärältä zonelta. 

  Hannu Taanila ja Konsulttien valta
Kuinka poliitikot luikertelevat vastuusta vetoamalla konsultteihin?
Ketkä toimivat konsulttien takana?
Kuka suosittelee ketäkin poliitikolle?
Yleisöluennot – Hannu Taanilan haastateltavana tutkija ja tietokirjailija Hanna Kuusela.
17.4.2013

1 kommentti:

Keiju kirjoitti...

"1989 lama" on omituinen nimitys, sillä vaikka 1990-luvun lama olikin pitkälti vuosien 1987–89 politiikan seurausta, itse lama ei millään lailla puhjennut vielä 1989 vaan siitä alettiin vasta vihjailla alkuvuonna 1990. Kevään 1991 vaaleissa sinipunahallituksen politiikka sai kyllä selkeän epäluottamuslauseen, mutta laman syvyys laitettiin yleisesti Esko Ahon porvarihallituksen syyksi. Syvimmillään lama oli vuosina 1992–93. Jälkimmäinen noista vuosista tunnetaankin myös nimellä "leipäjonovuosi".