tiistaina, huhtikuuta 30, 2013

Paavo Väyrynenkin hermostui Himaseen

Paavo Väyrynen paheksuu Himasen kapeaa esitystä, joka ohittaa Suomen taloudelliset realiteetit.

EU keskeisyys ja globalisaatio on vain tuhonnut Suomea ja Väyrynen kysyykin, missä on Himase kokonaiskuva ja virheenkorjaus kokoomuksen Saksakeskeiseen fantasiaan?  

Väyrynen huomauttaa esimerkiksi, että raportissa ei käsitellä ollenkaan kuntien roolia hyvinvointipalevelujen tarjoamisessa.

Väyrysen mukaan Suomen mahdollisuudet perustuvat korkeaan koulutukseen ja sivistystasoon, rikkaisiin luonnonvaroihin ja Venäjän antoisaan naapuruuteen.Jo muinainen roomalainen Ennius puhui Himasesta:


Vähänpä on hyötyä näistä Marsin puoskareista Syrjäkylien tähtien selittäjistä ja ennustajista Isiksen sirkuksissa tai Isiksen papeista, jotka muka selittävät unesi kaikki. Näiltä pajunköyttä suoltavilla temppu-ukoilla taidot puuttuvat, tulevaisuutta lukea kun eivät omaansakaan suinkaan taida, Saati muiden, silti lupaavat maat ja taivaat, suunnattomat rikkaudet – jos jaat ne heidän kanssaan!    mtv3Himanen valitsee hautajaismusiikkia Himanen valitsee hautajaismusiikkia
On todella pahaenteistä, että Himanen valitsee YLE:n Nyberg-keskusteluohjelmassa hautajaismusiikkia kuvaamaan tuntemuksiaan ohjelman lopuksi.

Ja vetoaa toisen tyypin viittauksien määrään.

Uusi määritelmä grotesquelle.


Väliraportti puuttuu ja Pekka Himasella on vielä varaa uhitella kuin propagandaministeri?

Se, että ensimmäistä kertaa konsultti saa pitää Säätytaloa valtion rahoilla ja "arvovallalla" kokoomustyylisen lehdistökonferenssinsa pitämiseen, kertoo jo kuinka vakavasti olemme uponneet kokoomuksen konsulttisotaan ja harhautustaktiikkaan.

Tämä on uuvutussotaa ja tuhlaamissotaa, jonka päämäärä on hyvin yksinkertainen. Valtion tuhoaminen suurpääoman ja nimettömien kartellien lypsytalliksi.

Uusliberalismin evankeliumi, Stubbin talousdarwinismi.

Eurooppalaista valtioideaalia ei kuitenkaan suunniteltu kilpailun maksimoimiseksi vaan säännellyn yhteistyön mahdollistamiseksi.Kokoomusbarbaria pakottaa meidät perusasioiden äärelle.

 
      Sääntely on vapautta, euroaate tuhoa.
”Niin kaunis on maa” herkistää kertosäkeessään, viattomien lapsien todetessa luottavaisina isänmaata korkeine taivaineen. Tänään eivät ole muut korkeita kuin velka, työttömyys, hätä, yksinäisyys, erakoituminen, mielenterveyden luhistuminen ja nuorten tietämättömyys huomisesta. - lkka Luoma

Mainio tiivistys Luomalta.


Himanen on suggeroija, propagandaministeri, hän vakuuttaa meille fantastista vastuuta - ilman valtiota.

Uusliberalismin ja elitismin kylmä profeetta.
http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137980-”-etta-ehdimme-kuunnella-kertosakeen”

Häiritsevin hahrautus tällä kertaa oli se, kun Himanen toisti  kaksi kertaa perimysväittensä, että hänen opettajansa oli G.H. von Wright. Natseja aikoinaan ihaillut von Wright jäi eläkkeelle 1986 ja hänen korkeutensa Himanen tuli opiskelemaan 1992. Huomionsiirto oli taas harhaanjohtava. 

  •  Pekka Himasen tutkimushankkeen rahoittajien mielestä tutkimuksen sininen väliraportti ei täytä sille asetettuja toiveita.                                     - kuva  Sormibrighton -

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=591262557551368&set=a.46603427340...

Ei kommentteja: