lauantaina, toukokuuta 30, 2015

Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana


Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana
Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana
Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana
Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana
http://flickrhivemind.net/Tags/sammal,suomi/Interesting

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jatulintarha


Ensimmäiset kirkkoruhtinaat suomalaisten verottajina - EU:n esikuvana

Verotusoikeus veti kaikenkarvaisia kirkkoruhtinaita Suomeen kunnes ruotsalaiset saivat etuotto-oikeuden kuten tämän tutkimuksen ajankohtana.


 Outoa ettei tämäkään tutkija taaskaan puhu suoraan kansan rankasta verottamisesta vaan kirkonmiesten "virkatuloista".
Lisäksi oudolla tavalla suomalaiset tutkijat eivät halua tutkia lainkaan 800-1000-luvun verisiä ristiretkiä Suomeen eivätkä ano lupaa tutkimaan inkvisition kirjastoon esimerkiksi irlantilaisten sotilasmunkkien raportteja, jotka ovat vielä salaisia. Hyvin outoa historian torjuntaa. Hämmentävää.

Ikäänkuin Vatikaanin kuolemanpartiot eivät olisi Suomessa käyneet. Kyllä kävivät ja pyövelit tehokkaasti vastahakoisia shamaaneja teloittivat.

Ahvenanmaalla ja sen läheisellä rannikko-Suomessa on merkkejä väkivaltaisesta käännyttämisestä:  mm. on kyliä, joissa yht´äkkiä kaikkia seutukunnan asukkaita on alettu hautamaan kirkon hautausmaalle mitä ei ole voinut tapahtua ilman pakkokäännytyksiä. Ahvenenmaalla on tuhottu kerralla kaikki alkuperäiskulttuurin luonnonuskonnon pyhäät lehdot ja ruokauhrikivet.

Inkvisition arkisto on paljon salatumpi arkisto kuin tämä artikkelissa mainittu paavillinen arkisto.

Ensimmäiset kirkkoruhtinaat noin 1000-1100-luvulla olivat saksilaisia aatelisia, jotka vain julistivat itsensä Suomessa kirkkoruhtinaiksi sotilaallisella voimalla, rakensivat linnakkeita, verottivat rankasti ja maksoivat jonkun osuuden vatikaanille titteliluvasta. 1172  - kts kuva alla - ruotsalainen kuningasruhtinas (yksi monista, tappoivat toisiaan kuin mafiosot) sai luvan tappaa jopa kastettuja suomalaisia - maksamattomista veroista. Ruotsin valloitussota alkoi.
Vatikaanille Suomi oli vaarallinen Siperia, pelote syntisille ja huorintekeville papeille, joista köyhimmät karkoitettiin Suomeen elleivät voineet maksa hyvitysaneita Vatikaaniin.


 • Suomaalaisen muinaishistorian ja suomalaisten kuninkaiden historiaa nostetaan nyt yksityisvoimin esille,

  sitä historiaa, jota ei Ruotsi- ja Saksa-mielisessä koulusysteemissä meille opeteta.

  Koulusysteemin yksi ensisijaisia päämääriä on opettaa, että suomalaisilla ei ollut korkeakulttuuria ennen ruotsalaisia aatelisia ja vatikaanin syntiopilla verottajia.

  Käkisalmi on kuitenkin Euroopan vanhimpia kaupunkeja, Venäläisten argeologien mukaan 4000-5000 vanha ja luultavasti raudan taonnan syntysija runsaan järvimalmin ansiosta. Paljon, paljon aikaisemminkin, kun Ruotsia, ruotsin kieltä eikä ruotsalaisia vielä ollut lainkaan edes heimoina.

  Jatkosodan lopputulos tuhosi tuhansia vuosia vanhan laulumarkkinajuhlaperinteen Käkisalmesta. Suurin kulttuurinen katastrofi mitä saksalaismieliset poliitikkomme saivat aikaan sotahulluudella ja talvisodan valinnalla diplomatian sijaan.

  Suomen kieltä kirjoitettiin kyrillisillä kirjaimilla ainakin 1000 vuotta sitten tuohelle.

  Suomi on skandinavian ainoa alkuperäinen kulttuuri ja kieli saamelaisten kanssa. Saamelaiset ovat luultavasti ensimmäinen rotu ja kulttuuri Suomessa. 

  Siten on häpeällistä propagandaa puhua ruotsista skandinavian pääkielenä ja yhdistävänä kielenä.

  1700-luvulla suomalaisista kiinnostuneiden aatelisten kirjoittamat historiikit tuhottiin, jotta Ruotsin valtakunnan alaisen alueen erillinen historia ja identiteetti tuhottaisiin. Ilman Suomen sotaa ja Venäjän keisarin sallivaa politiikkaa meillä ei olisi enää Suomen kieltä - Tukholmassa oli jo säädetty lait suomenkielen käytön kieltämiseksi.


Vanhat skandinaaviset saagat ovat historiallisina lähteinä hyvin kiisteltyjä, mutta suurin osa yleisestä ”viikinkejä” koskevasta mielikuvasta on peräisin juuri saaga-tarinoista. Siksi onkin kiinnostavaa tietää, mitä ne kertovat Suomesta ja suomalaisista.
www.sciencedaily.com • Paavi kiroaa  suomalaiset ja antaa käytännössä tappoluvan ruotsalaisille ehkä ensimmäistä kertaa Vatikaanin historiassa antaa luvan teloittaa kastettuja ihmisiä ilman inkvisition tutkimuksia :
 Metsäkuva

http://flickrhivemind.net/Tags/sammal,suomi/Interesting

Ilkka Kahila

Kuulustelin tänä iltana kuudesluokkalaista lastani historian kokeeseen. Kuvaus ruotsalaisten ensimmäisestä ristiretkestä Suomeen on merkillisen siloiteltua sievistelyä:

"Eerik ja Henrik saapuivat sotajoukon kanssa Varsinais-Suomeen ja kastoivat suomalaisia kristityiksi. Kuningas Eerik palasi pian voitokkaan retken jälkeen Ruotsiin, mutta Henrik jäi järjestelemään Suomen kirkon asioita." (Matkalippu historiaan 6, Edita 2008)

Siis "saapuivat", "kastoivat", "palasi pian retken jälkeen" ja "jäi järjestelemään asioita". WTF?
Kysyin lapseltani, että tällä tavallako opettajakin on asioista luokassa kertonut. Näin kuulemma on. Suomalaisten tappamisista ja kristinuskoon käännyttämisen pakkoluonteesta ei koulussa ole ollut puhetta.

Kyse on kirjan lällyilyssä nimen omaan tästä asiasta kerrottaessa. Muuten kirjassa on kyllä ihan yksityiskohtaisiakin kuvailuja esim. tuon ajan rangaistuksista, mm.: "Teilauksessa tuomittu pilkottiin elävältä teilipyörän päälle ja hänen jäännöksensä jätettiin lintujen syötäväksi."

Myöskään suomalaisten verottamista valloittajan toimesta ei esitetä mitenkään riistoon ja alistamiseen liittyvin sanankääntein, vaan kerrotaan ainoastaan, että kun ei ollut rahaa, niin verot täytyi maksaa suolasilakoilla tai työtä tekemällä.

En ole lainkaan tietoinen, miten muut historian kirjasarjat mahtavat näitä asioita esitellä, mutta epäilen vahvasti, että hyvin saman suuntaisesti.
Miksi lapsillemme ei kerrota sitä, että tällä Suomeksi kutsutulla alueella olevilla ihmisillä on hyvin pitkä historia alistamisen ja tappamisen kohteena olemisesta?Siis onko Turun professori tosissaan

- yliopisto osallistuu Vatikaanin rituaaliimagiaan?

"- Pyhällä Birgitalla voisi myös itsellä olla reliikkinsä sijoituspaikasta sanottavaa. 

Professori Taavitsainen kertoo, että hän aikoo pitää huolta siitä, että sijoituspaikka on arvokas. Se voisi olla esimerkiksi museo, Turun tuomiokirkko tai jokin katolinen kirkko, jossa reliikki tulisi myös käyttöön.

Pieni kappale ruotsalaissyntyisen Pyhän Birgitan (1303-1373) luusta jää pysyvästi Suomeen.
Näin on reliikkien historiassa aiemminkin käynyt, että pyhimys on ottanut kantaa oman reliikkinsä sijaintipaikkaan ja muuttanut toiseen kirkkoon, Taavitsainen kertoilee.
Professori Jussi-Pekka Taavitsainen, joka on tutkinut Turun tuomiokirkon keskiaikaisia pyhäinjäännöksiä, kertoo Kotimaa24:lle, että sitä ei vielä tiedetä, mihin paikkaan pienenpieni noin 2mmX2mm-kokoinen reliikki sijoitetaan. 

Äiti Tekla luovutti sääntökunnan pyhäinjäännöskokoelmassa olleen reliikin Roomassa Turun yliopiston arkeologian professori Jussi-Pekka Taavitsaiselle.

Turun Hengentieteen Seuran teksti "Suomen vihkimisestä Luciferille ja Saatanalle" sekä tapahtuman sivut Facebookissa ovat saaneet aikaan vilkasta keskustelua.

Haistattelu, vimmainen tunnetilassa kirjoitettu vihainen paatos on ollut näissä viesteissä hyvin yleistä ei-uskovia kohtaan.
Uskonnon ja -sananvapauden kunnioittamisesta ei tällaisessa äärikristillisten harjoittamassa ”keskustelussa” ole usein ollut rippeitäkään, sillä huolestuttavan monien tällaisten uskovien kommenteista tulee mieleen, että he käyttäytyvät kuin ajattelisivat Suomen olevan kristillisen teokraattinen maa.
Turun Hengentieteen Seuran Teksti on tehty vastalauseena katolisen kirkon Suomen vihkimiselle Neitsyt Marialle.
Mutta millaista tämä keskustelu on ollut ja mitä siitä voidaan päätellä?


http://turunhengentieteenseura.wordpress.com/2012/...


EU ja uskonnollisuuden kartta
 

"Etelän valtiot, jotka ovat kriisin silmässä ja pahoin velkaisia, ovat samaa uskonnollista puuta, katolisia tai ortodoksisia"
  
Katolilaisia on Italian väestöstä noin 87 %,

Espanjassa 94,
Portugalissa 84,

Irlannissa 88.
Kreikassa ortodokseja on peräti 98 %, mikä saattaisi selittää jotakin, mitä ei muuten haluta selittää


http://www.hs.fi/fingerpori/s1305626140861
Ei kommentteja: