lauantaina, toukokuuta 23, 2015

Sofi Oksanen historian väärentäjänä


Taas Sofi O YLE:n Teemalla.

Sofi on suojeltu ideologinen demagogi. Nukke.


Jokaisen, joka on lukenut Neuvostoliitosta tai 50-luvun Amerikasta,
tulisi nähdä kuinka Sofi on nostettu ideologinen animoitu syöttöporsas, lavaste militaristisen oikeistoeliitin kaappaamalle kulttuurille Suomessa. 

Median rajaava sensuuri on valtavaa, poliittista, runnovaa.
  
Toimittajat ja tapahtumien järjestäjät eivät ikinä kysy vaikeita kysymyksiä eivätkä varsinkaan laita Sofia keskustelemaan kriittisen ihmisen kanssa. Tämä on oikeiston hegemonianäytelmää, hyvin selkeää ja naurettavaa teatteria. Kaikille aivan ilmiselvää. Sofi on historian rajaaja ja väärentäjä, Viron eliitin natsihistoriaa ei ole  kun Sofi nostetaan pöydälle pulputtamaan euroeliitin tuhannen vuoden unelmaa, venäjävihaa.
  

Myös Viron nykyinen rasismi Viron venäjänkielisiä kohtaan on kielletty puheenaihe oikeistomediassa Viron natoprofiilin ja -fanatismin ihailun takia. Kielletty.

Viron fasistinen historia ja juutalaisten nopein tappaminen Euroopassa suljetaan kokonaan pois keskustelusta  ja varsinkin tulkinnasta Neuvostoliiton valvonnan ajan  tiukkuuden lähtökohdista.

Sofi ei ole kirjallisuutta vaan huolellisesti suojeltu poliittinen ohjelmanumero, kömpelö vihan ja sensuurin demagogia ilman avointa keskustelua.

Kansallisteatterin dramaturgien ja operatiivisten poliittisten ohjailijoiden
  osuus Sofi paljon myytyyn kirjaan on kovin julkinen salaisuus mutta silti salailtu kulissien varjossa. Säälittävää.


Jos Sofi rakastaa vapautta niin miksi hän ei raivoa myös CIA:n kidutuskeskuksista jos Venäjä häntä ahdistaa. 
 
 (tietoisku: Venäjällä homoklubit ja homoilu ovat muuten sallittuja toisin kuin Suomessa vielä 80-luvulla, vain Venäjän kadulla neitimäinen miespukeutuminen on kielletty)


  • Noin muutenkin kirjallisuus on aina ollut Suomessa oikeistolaisen eliitin mieliharrastuksen eli sensuurin alla.

    Oikeistolaisten ohjaama media osaa luoda julkisuusteatterin mieleisilleen kirjailijoille. Mika Waltarihan oli ensin oikeiston vihan ja sensuurin alla eikä mm. saanut yhtäkään palkintoa. Silloin oikeiston tulkinnassa uskonnollinen näkemys oli tiukempaa eri uskonnoista kiinostuneista päähenkilöistä kuin nyt mutta Waltari on esimerkki oikeiston kulttuuriterrorista ja vallasta - Waltari oli kielletty kouluissa kirjoina. Nyt Waltari kelpaa oikeistolle hänen oman elämänsä sankarien vuoksi joka kelpaa oikeiston uudelle uusliberalsitiselle valtionhajottamiseetokselle oikeiston omassa tulkintakategoriassa oikeiston päivittyneelle lukutavalle.

    Tuntematon sotilaskin on totaalisesti oikeiston sensuurin muokkaama teos - Väinö Linna raukka suostui itsesensuuriin ja kirosi sitä väkevästi menestyksen jälkeen.Joka viikko joku suuri journalistinen mediajulkaisu myöntää uusnatsien terrorin Kiovan nukkehallituksen terrorina Ukrainassa. Nyt The Times:Vasemmistoliitonkin suojelemat natsit kokoomuksen ja perussuomalaisten marssisaappaiden tahdissa keskustan siunaamana. 

Suomen poliittinen kenttä ja ahdas mediaulottuvuus on niin korruptoitu ja aivopesty kuten on historiantajuntammekin "kuivattu" pois oikeiston fasismista ja SS-joukkojen liikkeistä juutalaisten sotavankien tuhoamisessa Suomen maaperällä. "Puhdas omatunto" ja puhtaaksi viljelty uhriajattelu sodan syttyttämisen keinotekoisessa itsesäälissä.
  
 

Horror Education of the Week – Double Feature: ‘1984’ and ‘Metropolis’

http://bloody-disgusting.com/news/3189151/horror-education-of-the-week-double-feature-1984-and-metropolis/
#sofioksanen #kirjallisuus #taide #kulttuuri #yle #venäjä #ukraina #afganistan #nato #maailmakylässä #helsinki #sananvapaus #feminismi #oikeisto #rkp #helsinginsanomat

Ei kommentteja: