perjantaina, toukokuuta 29, 2015

Puoluelehti pelkää Väyrystä Sipilän paljastuttua - Jarmo Korhonen Valtataistelu

Nyt kun Sipilä on paljastunut äärioikeistolaisen talouspolitiikkansa ja tuloerojen lisäämisen linjan pohjoismaisen mallin tuhomaisessa  niin Väyrynen on hyökkäyksen kohteena yhä vain suhteettomalla esityksellä keskustan lehdessä:


Tässäkin artikkelissa annetaan outo kuva - kuin Johannes Virolainen olisi viaton verrattuna Väyryseen. Historian väärentäminen on oikeiston ainoa keino pitää pystyssä väärennettyjä kulissejaan.

Vaihtoehtona Paavo Väyrynen on selvästi nyt uhka keskustan puoluelehdelle, joka tukee äärioikeistolaista Juha Sipilää ja lestadiolaisklaania keskustan viralliseksi linjaksi.

Huomatkaa, etä Korhonen ei ole aikaisemmin uskaltanut puhua keskeisimmästä historiallsiesta vaiheestaan, nyt vasta. Maan tapa, itsesensuuri poliittisen vallan ja klaanituen takeena.
   

II


Keskustan lehti jättää pois suurimman korruption kirjasta - Sipilän hyväksi jotta Väyrystä voitaisiin loata rajaamalla ajan kuvaa


Keskustan entinen puheenjohtaja Johannes Virolainen on ohjannut vaalirahaa pankkitilille, joka oli naamioitu keskustan paikallisyhdistyksen tiliksi. Todellisuudessa tili oli Virolaisen henkilökohtainen vaalitili.

Oliko Virolaisella myös ulkomaista rahaa kuten SDP:n CIA-korruptiossa ja -ohjauksessa? 

 SSS: Munaaja, konservatiivien ylösnousu V


Ei kommentteja: