tiistaina, toukokuuta 26, 2015

Suomea ajetaan romahdukseen ideologisen vallankaappauksen takia

EU myytiin meille valheilla mutta valehelijat saavat vain lisätä valheitaan talouden "pelastamisesta".


Valtiovarainministeri Varoufakis pysyi torstaina tiukkana tiedotustilaisuudessaan Ateenassa. Hän sanoi, ettei hyväksy rahoitussopimusta, joka syöksee Kreikan "kuolemanspiraaliin".

Kreikka teki kuitenkin samaan aikaan myönnytyksen neuvotteluissa ja jatkoi suurimman satamansa yksityistämishanketta Piraeuksen kaupungissa. Varoufakis on virallisesti siirretty syrjään päivittäisistä neuvotteluista.

Syriza jatkaa samalla korruptoitumistaan ja antautumistaan eurojuntan edessä. 

CIA:n toiminnasta Kreikassa tulisi myös puhua samassa yhteydessä, kuinka geopoliittisesti Kreikkaa on hallinnoitu ja korruptoitu tiiviisti sodan jälkeen CIA:n tukemien mafioiden, kenraalien ja eliittisukujen kautta.


Suomea pumpataan tyhjiin huijareiden kulissien takia. London City on EU-sääntelyn yläpuolella ja jo alusta suuri syöpäläinen EU:ta perustamisen lobbaamisessa.  EU on London Cityä ja Saksan lebensraumia varten perustettu Euroopan hajottmaiprojekti.  

Newsweek:


 


Valtamedian suuri tehtävä salata tärkeimmät poliittiset päätökset ja niiden seuraamukset
" Jo nyt meidät on kiedottu investointisuojasopimusten verkkoon, joka pitäisi selvittää kokonaisuudessaan. Toisin kuin kansallisessa oikeudessa, vaatimukset eivät koske tapahtuneen vahingon vaan oletettujen tulevien voittojen korvaamista. Vattenfall (pääomistaja Ruotsi) vs. Saksa, ydinvoiman lopettamisesta. Libyassa hotelleille ostetun rannan omistaja vaatii korvauksia kun sota. EU:n komissio taitaa olla vastaajana jossain jutussa, yritän saada selvyytttä näistä kaverilta kuulemistani. Heikki Ketoharju via TTIP-info
"Tietty ironinen johdonmukaisuus on myös siinä, että sen mitä troikka on tehnyt Kreikalle ja muille kriisimaille, Soini haluaa tehdä nyt Suomelle."


Oikeistolainen politiikka eli "globalisaato" on vain eliitin etuprojekti eikä laita vastuuseen eurokatastrofin synnyttäjiä ja kannattajia vaan käyttää kaaosta hyväkseen vallankaappauksessa ja demokratian tuhoamisessa. Tietämättömyys syy-seuraussuhteista on valtamedian suuri päämäärä massojen hallinnassa ja rahojen siirtämisessä pois reaalitaloudesta keinotteluun Euroopan "ulkoistamisessa" pörssieliitin vaatimuksestä. Talouden tuholla on luotu keinottelukoneisto mm. Libor skandaali satatuhatta miljardia eli miljardi 100000 kertaa keinottelun välineenä veroparatiisien paisuttamiseksi ja pörssikuplan kiillottamiseksi.  

Suomen sotilasjuntta on täydessä vauhdissä - kenraalit ajavat demokratian alasajoa ja armeija on alistettu amerikkalaisille kenraaleille ilman omaa puolustusta. 

Kreikan sotilasjuntta - USA CIA:n rahoittama ja ohjaama operaatio, joka alkoi heti sodan jälkeen mafian rahoittamisena Kreikassa, joka on taas uhkana


Vallankaappauksen uudet muodot
Budjettikurisopimus on tehty EU:n perustuslain kiertämiseksi

- Katainen tehtailemassa uhkailua itse aiheuttamansa velanoton ja varsinkin veronkierron jatkoksi
Esko Seppänen
"Tänään Suomi sai EU:n komissiolta vakavan varoituksen taloudenpidostaan. En sano, että varoitus oli täysin perusteeton. Sen sanon, että sitä saa, mitä tilaa.
Varoitus on erityisen mielenkiintoinen siltä osin, että se ei perustu EU:n lainsäädäntöön vaan sen perustana oleva budjettikurisopimus on tehty EU:n perustuslain kiertämiseksi (tarvittavan yksimielisyysvaatimuksen kaatuessa Englannin ja Tsekin tasavallan vastustukseen) kansainvälisen sopimuksen muodossa. Sopimus, joka siis ei ole EU:n laki, on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa.

Nimittäin perustuslakimme artiklan 3 mukaan ”lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta, joka päättää myös valtiontaloudesta” ja artiklan 83 mukaan ”eduskunta päättää varainhoitovuodeksi kerrallaan valtion talousarvion, joka julkaistaan Suomen säädöskokoelmassa”. Sana ”päättää” merkitsee, että eduskunta päättää, eikä päättäminen voi olla sitä, että eduskunta ei ole vapaa päättämään. Se on kuitenkin itse päättänyt, että se ei enää ole vapaa päättämään.
Niin päätettiin syksyllä 2012, kun eduskunta hyväksyi sopimuksen” talous- ja rahaliiton vakaudesta, yhteensovittamisesta sekä ohjauksesta ja hallinnasta”. Perussuomalaiset vastustivat silloin esityksen hyväksymistä (vasemmiston kannattaessa), mutta silloin oli silloin ja nyt on nyt. Uusi valtiovarainministeri Timo Soini joutuu tässä asiassa kääntämään nutun nurin, sillä hän on vastuussa vastuunpakoon Brysseliin lähteneen eurokomissaari Jyrki Kataisen Suomelle lähettämän niiden terveisten toimeenpanosta, joilla tuomittiin pääministeri Jyrki Kataisen hallituksen hulvaton velanotto.
Budjettikurisopimuksella toteutetaan EU:n virallista sisäisen devalvaation politiikkaa, johon liittyen porvareiden peruskeko (PERUSsuomalaiset+KEpu+KOkoomus) ajaa alas Suomen taloutta pitääkseen Suomen Emu-kunnossa eli siis tuhoamalla taloudellisen kasvun edellytykset. Emu on federalistien poliittinen projekti. Siinä yhteisellä rahalla on valtava symbolinen merkitys. Sillä tuhotaan yksi merkittävimmistä kansallisen itsenäisyyden symboleista: oma raha. Maailmassa ei ole toista vastaavaa yhteisöä, jossa täysivaltaiset valtiot eivät voi vaikuttaa rahansa arvoon. Eivätkä myöskään ne EU:n jäsenmaat, jotka ovat tehneet budjettikurisopimuksen, ole täysivaltaisia; eiväthän ne voi päättää itse omista tuloistaan ja menoistaan.
(Sitä minä ihmettelen, että komissio antaa vakavan varoituksen vain pienelle Suomelle, jossa julkinen velka EU:n tilastointiyksikön Eurostatin mukaan oli viimeisten vuoden 2014 lukujen mukaan vain 53,6 % kansantuotteesta, kun Kreikassa se oli 177 %, Italiassa 132 %, Portugalissa 130 %, Irlannissa 110 %, Kyproksella 107 %, Belgiassa 106 %, Espanjassa 98 %, Ranskassa 95 % ja EU:ssa keskimäärin 92 %; ”terveessä” Saksassakin 75 %. Ettei vaan EU:n vakava varoitus ollut Suomen porvareiden likainen tilaustyö Kataiselta hyvinvointiyhteiskunnan alasajamiseksi?)"

"Miksi EU-komissio aikoo antaa juuri Suomelle ”vakavan varoituksen”

 ja juuri nyt kun Suomessa käydään hallitusneuvotteluja?


Tällä hetkellä EU-maista reilulla puolella julkisen velan suhde bruttokansantuotteeseen ylittää velkaantumiselle EU:ssa asetetun kriittisen 60 prosentin viitearvon.

Suomea velkaantuneempia maita ovat mm. Saksa, Alankomaat, Belgia, Itävalta, Britannia, Välimeren maista puhumattakaan…"

http://pialohikoski.net/?p=4502

Suomi on mukana Amerikan taloussodassa.
 
Sen varjolla ja sen luomassa korostuneessa talouden romahduksessa oikeisto saa nyt tekosyyn vasemmistoliiton taloussota-tuella jatkaa valtion tuhoamista ja kurjuuden kauhujen toista näytäntöä pois sivistyksen pinnistyksestä.

Suomen media on epäonnistunut Ukrainan konfliktin kokonaiskuvan hahmottamisessa.
vastavalkea.fi
#‎TTIP‬ Mexico
 
The murder of 43 Atyotzinapa normalistas in September was a bloody warning to public school teachers who interfere with the privatization of Mexico's schools. 


1/3. Maailmanlaajuinen talouskriisi on iskenyt rajusti nuoriin. Stacey Dooley matkustaa Kreikkaan, jossa jopa puolet nuorista on työttömiä. Köyhyys ja näköalattomuus saavat väkijoukot mellakoimaan.

http://areena.yle.fi/1-2169672


Tämä loukkaa syvästi Ylen ja hesarin propagandajournalismia - Amerikkakin lisää kauppaa Venäjän kanssa

Newsweek
Not only is Russia's president, Vladimir Putin, still standing, but the Russian economy, against most expectations, is actually recovering.   newsweek.com|Henkilöltä Bill Powell

Lisää Amerikan taloussotaa Suomen alistamiseksi uusliberalismin ryöstöretkelle.  


Everything Is Rigged:

The Biggest Price-Fixing Scandal Ever


The Illuminati were amateurs. The second huge financial scandal of the year reveals the real international conspiracy: There's no price the big banks can't fix

Rolling Stone  By
Mentaalinen kolonisaatio ja pohjoismaisen mallin tuhoaminen oikeiston ajamana

Koulu kasvattaa itsensä alistajia


Nykykoulu on sekava soppa yrittäjyyskasvatusta, kuria ja itsensä alistamista, sanoo joukko tutkijoita.

Kyselyjen mukaan suomalaiset eivät viihdy koulussa. Koulu ei vastaa työelämän tarpeita, ja aikoinaan juhlitut PISA-tuloksetkin ovat laskeneet.
 

Ei kommentteja: